2019. május 26. vasárnap

máj. 26
13:36
Öngyilkos gondolatok után találta meg a boldogságot a kerekesszékes vívó - interjú (BorsOnline)
Szekeres Pál az egyetlen sportoló a világon, aki az olimpián és a paralimpián is szerzett érmet. 1991-ben egy autóbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült. Mégis boldog, teljes életet él.
máj. 26
13:39
Giro: jövőre két-három magyar indulót sem tartanak elképzelhetetlennek (She)
Akár két-három magyar résztvevő sem elképzelhetetlen a jövő évi Giro dItalia országúti kerékpáros-körversenyen Szilasi László, a 2020-as magyar Giro-projekt szakmai vezetője szerint.
máj. 26
13:45
Roland Garros: a volt világelső Kerber máris kiesett (She)
A volt világelső német Angelique Kerber már az első körben búcsúzott a francia nemzetközi teniszbajnokság női versenyében a párizsi Roland Garroson. A torna ötödik kiemeltje – aki május elején bokasérülés miatt lépett vissza a madridi viadalon – vasárnap az orosz Anasztaszija Potapovával találkozott, és maradt alul két sima szettben mindössze 1
máj. 26
14:03
Juventus: Maurizio Sarri három évre ír alá – sajtóhír (She)
Az olasz SNAI Sportnews információi szerint a Juventus labdarúgócsapata megállapodott Maurizio Sarrival, a Chelsea olasz menedzserével. A La Gazzetta dello Sport ennél óvatosabb, bár szintén azt írja, hogy Sarri a favorit.
máj. 26
14:21
Sportlövő-vk: Mészáros Eszter olimpiai kvótát szerzett (She)
Mészáros Eszter kvótát szerzett a 2020-as tokiói olimpiára vasárnap a Münchenben zajló sportlövő-világkupán, miután a hatodik helyen végzett női légpuskában.
máj. 26
14:33
Nb Ii: megvan a Gyirmót új szakmai igazgatója, három évre írt alá (She)
A Gyirmót FC Győr és a Gyirmót SE klubvezetése megállapodott Tamási Zsolt pro licences edzővel, így a tervek szerint a következő három évben ő lesz a győri labdarúgócsapat szakmai igazgatója – számolt be az együttes hivatalos honlapja.
máj. 26
14:39
Hamilton nehéz győzelmet aratott, Verstappen büntetése után Vettel a 2. (She)
Az utolsó körig támadta Max Verstappen Lewis Hamiltont a győzelemért a Monacói Nagydíjon, bár a Red Bull versenyzője annak tudatában versenyzett, hogy idejéhez úgyis hozzáadnak öt másodpercet egy korábbi büntetése miatt. Hamilton végül – aki nagyon szenvedett a gumikkal – meg tudta tartani az első helyet, és rajt-cél győzelmet aratott Monacóban. Ve
máj. 26
14:39
„Messi önző lett és le is lassult, míg Ronaldo előnyére változott” (m4sport.hu)
Az argentinok világbajnok legendája kicsit beleállt Messibe.
máj. 26
15:06
Nyilasi Tibor első prémiuma 200 forint volt (BorsOnline)
Habár máig része a magyar futballnak a 64 éves ezüstcipős, 70-szeres válogatott Nyilasi Tibor, aki az FTC mellett az Austria Wienben is közönségkedvencnek számított, a rajongók sem tudhatnak róla mindent. Összegyűjtöttünk néhány érdekes tényt az éle­téről.
máj. 26
15:09
Schalke: a Man. City-szélsőt kérlelik, ne menjen a Bayernbe (She)
Német lapértesülések szerint a Bayern München közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Manchester City német válogatott szélsőjét, Leroy Sanét. A 23 éves labdarúgó a Schalkéban nevelkedett, 2014-ben náluk lett élvonalbeli futballista, Gelsenkirchenben pedig a jelek szerint nagyon nem szeretnék bajor mezben viszontlátni.
máj. 26
15:15
Nb I: Tomiszlav Szivics lehet a Paks új vezetőedzője (She)
A Nemzeti Sport és a szerb Szportszki Zsurnal értesülései szerint a labdarúgócsapat korábbi trénere, Tomiszlav Szivics lesz a Csertői Aurélt a bajnokság végén menesztő Paks új vezetőedzője.
máj. 26
15:21
Orbán Viktorról kérdezték a németek Orbán Willit, így válaszolt (Ripost)
Mintha nem akarnák megérteni, hogy az RB Leipzig klasszis védője a magyar válogatottat választotta.
máj. 26
15:33
Fft: a 25 éves FourFourTwo történetének legjobb futballistái – 5. rész (She)
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vitte közelebb az olvasókhoz. A 25 éves évfordulóra az anyalap összeállította ennek a negyedszázadnak a 101 legjobb labdarúgóját tartalmazó listát.
máj. 26
15:45
Tenisz: Babos a 148. helyről kezd Párizsban (She)
Babos Tímea tíz helyet rontva a 148. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet már vasárnap nyilvánosságra hozott a versenyeket szervező WTA.
máj. 26
15:47
F1: szanaszét szakadt Leclerc gumija Monacóban – kép (She)
Az időmérő edzésen történt váratlan kiesés után Charles Leclerc vasárnapja sem indult jól. A futam rajtja után néhány helyet javított, bravúrral megelőzte Romain Grosjeant is, ám a Nico Hülkenberggel szemben indított akciója már túlságosan merésznek bizonyult – a két autó összeért, a monacói pedig defektet kapott, így kénytelen volt szanaszét szaka
máj. 26
15:49
Tenisz: Fucsovics–Schwartzman – élőben az Nso-n! (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában a világranglistán 38. Fucsovics Márton a torna 17. kiemeltjével, az ATP rangsorában 20. helyet elfoglaló Diego Schwartzmannal találkozik. Kövesse a mérkőzés eseményeit folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!
máj. 26
15:57
Mészáros Eszter olimpiai kvótát szerzett (m4sport.hu)
Már öt magyar kvótás van, úszásban pedig 16 magyar rendelkezik olimpiai kvalifikációs idővel.
máj. 26
16:03
F1: Mbappé és Mourinho is ellátogatott Monacóba (She)
Természetesen a vasárnapi futam ideje alatt is rengeteg sztár látogatott ki a Formula–1-es Monacói Nagydíjra. Korábban már feltűnt családjával a Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo, vasárnap pedig tiszteletét tette a PSG két labdarúgója, Kylian Mbappé és Marco Verratti, valamint az AS Monaco középpályása, Cesc Fabregas és a legutóbb a Manchester Un
máj. 26
16:24
Megtalálták Ronaldo edzőjét, csak még van egy kis dolga (Ripost)
Angliából térhet vissza Olaszországba a szakember. A hivatalos bejelentésre jövő héten kerülhet sor.
máj. 26
16:24
Gyereknapot tartott a Fitbalance (BorsOnline)
Számos sportágat kipróbálhattak, és rengeteg hírességgel is találkozhattak a gyerekek a Fibalance Kids-en vasárnap.
máj. 26
16:33
A 19 éves portugál, aki nem az új CR7, nem az új Kaká… Ő Joao Félix (m4sport.hu)
A Benfica nem feltétlenül akarja eladni, de azt is tudják Lisszabonban, hogy nem lesz egyszerű megtartani.
máj. 26
16:36
Gécsek Fanni kinőtte a rock and rollt (BorsOnline)
Kit tudja, ha Gécsek Fanni nem indul rohamos növésnek, ma esetleg valamelyik versenytá
máj. 26
16:45
Vitorlázás: Érdi 9. lett a Laser Radial Európa-bajnokságon (She)
Érdi Mária a kilencedik helyen végzett a Laser Radial Európa-bajnokságon, Portóban.
máj. 26
16:47
Kerekesszékes vívó-vk: a magyarok az éremtábla élén (She)
A magyar válogatott három arany-, két ezüst- és három bronzéremmel az első helyen végzett az éremtáblázaton a Sao Paulóban rendezett kerekesszékes vívó világkupa-versenyen, amely a jövő évi, tokiói paralimpia kvalifikációs sorozatának része volt.
máj. 26
16:57
Labdarúgás: 2. a sanghaji magyar csapat a V4-tornán (She)
A sanghaji magyarok csapata lett a legjobb visegrádi és egyben külföldi együttes a szombaton megrendezett II. V4 futballtornán Sanghajban.
máj. 26
17:03
Teke csapat-vb: a magyar nők ezüstöt, a férfiak bronzot szereztek (She)
A magyar női tekeválogatott 2013-as győzelme után örülhetett újra világbajnoki éremnek. A csehországi Rokycanyban vasárnap véget érő csapat-vb döntőjében 5:3-ra szenvedett vereséget a horvátok ellen, míg a férfiak 6:2-re verték meg a horvátokat a bronzmeccsen. Ines Maricic 687 fás női világrekordot ért el.
máj. 26
17:09
Sportlövészet: Mészáros Eszter 17 évesen tokiói kvótás (She)
Mindössze 17 évesen szerzett olimpiai kvótát Mészáros Eszter a müncheni világkupaversenyen. Szucsák László tanítványa a harmadik magyar sportlövő, aki kiharcolta a jövő évi tokiói ötkarikás játékokon való indulás jogát, a pisztolyos Major Veronika és a puskás Péni István után.
máj. 26
17:09
A győzelembe aggódta magát Hamilton Monacóban! (m4sport.hu)
Sok aggódás után, mesteri védekezéssel nyert a bajnoki címvédő, és elhúzott a boxban pozíciókat veszítő Valtteri Bottastól az összetettben.
máj. 26
17:11
F1: Hamilton nyert Monacóban, és növelte előnyét a vb-n (She)
Lewis Hamilton győzelmét hozta a Formula–1-es Monacói Nagydíj. Az őt üldöző Max Verstappen ért célba másodikként, de Hamiltonnal való ütközése miatt Sebastian Vettelé lett a második hely, a dobogóra Valtteri Bottas állhatott még fel – a Red Bull holland pilótája negyedik lett öt másodperces büntetése miatt.
máj. 26
17:21
Hamilton nyerte a Monacói Nagydíjat és növelte előnyét az összetettben (Infostart)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
máj. 26
17:27
Váratlan fordulat, nagy visszatérés a magyar fociban (Ripost)
Elképzelhető, hogy régi-új edzője lesz a Paks focicsapatának. A szakember már több magyar klubnál is dolgozott.
máj. 26
17:27
Kiss Tamás nyerte az olimpiai számot a kajak-kenu válogatón (m4sport.hu)
83 ezred döntött Kiss és Bodonyi András között.
máj. 26
17:29
Monacói Nagydíj: a dobogósok nyilatkozatai (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők.
máj. 26
17:33
Roland Garros: Roger Federer győzelemmel tért vissza (She)
Négy év után tért vissza a Roland Garrosra Roger Federer, méghozzá egy könnyed győzelemmel: a svájci klasszis három szettben (6:2, 6:4, 6:4) legyőzte az újonc Lorenzo Sonegót az első fordulóban.
máj. 26
17:39
U20-as vb: Szenegál két büntetővel verte meg Kolumbiát (She)
A csoportkör második fordulójában megszerezte első győzelmét Japán a lengyelországi U20-as világbajnokságon: Mijasiro duplájával, valamint Tagava találatával 3–0-ra verte meg Mexikót a B-csoportban. Az olaszok Pinamonti góljával 1–0-ra nyertek Ecuador ellen, így őrzik vezető helyüket a kvartettben. Az A-csoportban Szenegál 2–0-ra fölülmúlta Kolumbi
máj. 26
17:39
Hamilton győzött Monacóban és növelte előnyét az összetettben (Azenpenzem)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
máj. 26
17:39
Pochettino is „kivan” a Trónok harca végétől (m4sport.hu)
A BL-döntőre készülő Tottenham edzője akkora rajongója a sorozatnak, hogy még a kutyáját is Sansának nevezte el.
máj. 26
17:45
Juhász Roland elárulta, mikor vonul vissza (ATV)
A MOL Vidi játékosa reméli, hogy utolsó szezonja is szép lesz.
máj. 26
17:45
Visszatérhet Paksra a csapat korábbi edzője - sajtóhír (m4sport.hu)
A szerb Zurnal.rs szerint Tomiszlav Szivics ülhet le a tolna megyei együttes kispadjára.
máj. 26
17:57
Férfi kézi Nb I: Szeged–Veszprém döntő visszavágó – élőben az Nso-n! (She)
Visszahódíthatja a Veszprém a kézilabda hazai trónját az idény végére elgyengülni látszó Szegedtől, amely 11 gólos hátrányba került a finálé első meccsén. Még a forró hangulatú szegedi sportcsarnok sem lehet garancia a bajnoki címet érő sikerre a jó formában lévő Veszprém ellen. Vajon sikerül a „csoda”? Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, p
máj. 26
17:59
Atlétika: egyéni csúcs, ami olimpiai kvótát ért Krizsán Xéniának (She)
Krizsán Xénia olimpiai indulási jogot szerzett vasárnap hétpróbában az ausztriai Götzisben rendezett atlétikai versenyen – erősítette meg az MTI-nek Kámán Bálint, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója.
máj. 26
18:09
Pusztai Liza bronzérmes lett a moszkvai kard Grand Prix-n (m4sport.hu)
Teljesítményével ő lett a legjobb magyar.
máj. 26
18:11
Növelte előnyét a Giro ecuadori éllovasa (m4sport.hu)
A vasárnapi szakaszt Dario Cataldo nyerte.
máj. 26
18:15
Verstappen a büntetésről: Nem csináltunk semmi rosszat (m4sport.hu)
A győzelemért küzdött, ő csinálta a show-t, de Max Verstappennek végül pezsgő sem jutott Monacóban.
máj. 26
18:21
Vívás: Pusztai Liza bronzérmes lett Moszkvában (She)
Pusztai Liza bronzérmet szerzett a női kardozók moszkvai Grand Prix-viadalán.
máj. 26
18:21
Krizsán Xénia kijutott a tokiói olimpiára (m4sport.hu)
A magyar hétpróbázó egyéni csúcsot ért el Ausztriában.
máj. 26
18:23
Giro dItalia: hazaértek a szökevények, kettős olasz siker (She)
Az olasz Dario Cataldo nyerte meg a Giro dItalia országúti kerékpáros-körverseny 15. szakaszát vasárnap, amely után legtöbb üldözőjével szemben nőtt az összetettben éllovas Richard Carapaz előnye.
máj. 26
18:27
Újra futamot nyert Kiss Norbert (m4sport.hu)
A magyar kamionos rajt-cél győzelmet aratott Misanóban.
máj. 26
18:33
Újabb magyar szerzett olimpiai kvótát (Infostart)
Krizsán Xénia olimpiai indulási jogot szerzett hétpróbában az ausztriai Götzisben rendezett atlétikai versenyen - közölte Kámán Bálint, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója.
máj. 26
18:36
Göröcs nem szívesen emlékszik a VVK-döntőre (BorsOnline)
Bár az Újpesti Dózsa futballcsapata 1969-ben csaknem megszerezte a mai Európa Liga-tr�

Keresés