2020. június 15. hétfő

jún. 15
11:45
Mtk: északmacedón támadó a harmadik nyári érkező (She)
Korosztályos válogatott támadó szerződtetését jelentette be a labdarúgó NB I új idényére készülő MTK Budapest. Az északmacedón Bojan Miovszki az Európa-liga-selejtezős helyen álló Renova együttesétől érkezik a fővárosiakhoz.
jún. 15
12:09
Sokan kiakadtak: hogy engedhettek pályára lépni egy koronavírusos focistát?! (BorsOnline)
Áll a bál az angol labdarúgásban, mert a Tottenham-Norwich felkészülési meccsen utóbbi csapatban egy koronavírusssal fertőzött játékos is pályára lépett.
jún. 15
12:15
Öttusa: egyelőre csak laser run-felmérőket tartanak (She)
Az új hazai versenynaptárat egyelőre nem tudja összeállítani a Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ), mert várnia kell a nemzetközi programra, viszont a múlt héttől már szervez versenyeket, igaz, csak a lövészettel kombinált futásban, azaz laser runban.
jún. 15
12:17
Real Madrid: Zidane kiakadt, leteremtette játékosait (She)
A Marca értesülései szerint Zinédine Zidane nagyon kiakadt a Real Madrid játékosaira az Eibar ellen 3–1-re megnyert mérkőzés után. Az ok: a második félidő.
jún. 15
12:21
Tokió 2020: ha Jamamoto nyer, nem lesz olimpia a japán fővárosban? (She)
A tokiói prefektúra kormányzói posztjára pályázó Jamamoto Taro kilátásba helyezte, hogy nem lesz olimpia a japán fővárosban, ha ő győz a júliusi választáson.
jún. 15
12:33
Úszás: gyermeket várnak Mutina Ágnesék (She)
A rövid pályás Európa- és világbajnok Bernek Péter, valamint szintén Európa-bajnok úszó felesége, Mutina Ágnes bejelentette, hogy decemberre várják az első gyermeküket.
jún. 15
13:27
Tenisz: a madridi tornaigazgató szerint csökkennek a pénzdíjak (She)
Csökkenni fognak a koronavírus-járvány miatt a tenisztornák pénzdíjai az ötszörös Davis Kupa-győztes Feliciano López szerint.
jún. 15
13:33
Egyetlen koccanással is hatalmasat bukhat Hamilton – a Mercedesnél is gond van az alkatrész-utánpótlással (BorsOnline)
Fel kellett pörgetni az F1-es versenynaptár állomásait, ezért július 5-én és 12-én Ausztriában, majd 19-én a Hungaroringen kezdik el idei versengésüket a pilóták.
jún. 15
13:57
Salzburg: „Szoboszlai? Szinte úgy fejlődik, mint Haaland” (She)
Elsősorban az egy gólt szerző és két gólpasszt jegyző Szoboszlai Dominiket, valamint a középpályás Mohamed Camarát dicsérte Jesse Marsch, az RB Salzburg vezetőedzője, miután csapata 3–1-re megverte a LASK-ot az osztrák labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
jún. 15
13:59
Svédország: Ibrahimovic miatt büntetés vár a Hammarbyra (She)
Büntetés vár a svéd Hammarbyra a futballklub résztulajdonosa, Zlatan Ibrahimovic miatt.
jún. 15
14:01
MU: Solskjaer már tudja, ki lehet De Gea utódja a csapatnál (She)
Ole Gunnar Solskjaer szerint Dean Hendersonnak minden esélye megvan arra, hogy a Manchester United, s egyúttal az angol labdarúgó-válogatott első számú kapusa legyen.
jún. 15
14:09
Esélye sem volt: 150 métert zuhant a 16 éves, tehetséges falmászó lány (BorsOnline)
Luce Douady halálos balesetének körülményeit vizsgálják.
jún. 15
14:15
Női kézi: a Danyi, Elek páros irányítja továbbra is a válogatottat (She)
Mindenben megegyeztek, így a jövőben is a Danyi Gábor, Elek Gábor páros irányítja a magyar női kézilabda-válogatottat – tájékoztatott a honi szövetség (MKSZ) hivatalos közleményében. A két edző megbízatása 2020. július 1-től 2021. március 31-ig tart, ám sikeres olimpiai kvalifikáció esetén automatikusan meghosszabbodik 2021. augusztus 15-ig.
jún. 15
14:17
Spanyolország: Casillas mégsem pályázik a szövetség elnöki posztjára (She)
Februári bejelentésével ellentétben Iker Casillas mégsem száll versenybe a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) elnöki posztjáért.
jún. 15
14:39
Döntöttek a női kézilabda-válogatott vezetéséről (Infostart)
A szakemberekkel történt egyeztetést követően a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége a magyar női válogatott társ-szövetségi kapitányává nevezte ki Danyi Gábort és Elek Gábort.
jún. 15
14:45
PL: három angol csapat is vinné a spanyol válogatott kapust (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Chelsea, a Tottenham és a West Ham United is kész aktiválni az AS Romában szereplő Pau López szerződésében szereplő 30 millió eurós kivásárlási záradékot.
jún. 15
14:45
Most jelentették be, így lehet kedden bajnok a Fradi (Ripost)
Megy a számolgatás, de ha a zöld-fehérek verik a Honvédot, akkor már minden eldőlt.
jún. 15
15:36
Fft: Thierry Henry, az ikon, a Highbury királya (She)
Thierry Henry több mint fél évtizeden át uralta a Premier League-et, és a Bajnokok Ligája történetének egyik legjobb csapatában játszott. Volt jobb futballista a kétezres évek elején? Nem.
jún. 15
15:38
Teqball: magyaros sikerek az első sanghaji teqballversenyen (She)
Magyar kötődésű sikerekkel zárult az első sanghaji teqballverseny, amelyet Magyarország sanghaji főkonzulátusa szervezett meg – tudta meg a Nemzeti Sport Tasnády Elődtől, Magyarország sanghaji külgazdasági attaséjától.
jún. 15
16:00
Zte: autóbalesetet szenvedett a klub szerb légiósa (She)
Sértetlenül megúszta hétfő reggeli autóbalesetét Nikola Mitrovics, a Zalaegerszegi TE FC szerb labdarúgója, aki kedden pályára léphet Kisvárdán.
jún. 15
16:06
Crossfit: Horváth Laura ötödik lett a világ egyik legerősebb versenyén (She)
Horváth Laura az ötödik helyen végzett a Rogue Invitational elnevezésű crossfit-versenyen, amelyre a sportág legjobbjai kaptak meghívást.
jún. 15
16:18
Női röplabda: rutinos horvát válogatott ütőt igazolt a Vasas (She)
Sanja Gamma-Popovic személyében rutinos horvát válogatott átlót szerződtetett a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapata.
jún. 15
16:48
Skócia: nem növelik a 12 csapatos létszámot, a Hearts kiesett (She)
Nem növeli a 12 csapatos élvonal létszámát a skót labdarúgóliga (SPFL) vezetősége, így a Hearts a következő idényben csak a másodosztályban szerepelhet, ám a klub jelezte, jogi útra tereli az ügyet.
jún. 15
16:51
Hiába nyertek, Zidane kiborult, üvöltött a Real Madrid játékosaival (Ripost)
Csapata győzelme ellenére is dühös volt a Real Madrid mestere.
jún. 15
16:54
Heti program: újra PL-meccsek élőben, NB I, Bundesliga és La Liga (She)
Az előttünk álló héten visszatér a Premier League! Szerdán Manchester City–Arsenal csúcstalálkozó vár ránk. Kedden és szerdán újabb hétközi fordulót rendeznek az NB I-ben, a német Bundesligában és a spanyol La Ligában. Szerdán eldől az is, hogy a Napoli és a Juventus közül ki nyeri meg az Olasz Kupát. Csütörtökön a Real Madrid a Valenciát látja ven
jún. 15
17:06
Kép: furcsa harmadik számú meze lehet a Man. Unitednek (She)
A mezekkel kapcsolatban mindig jól értesült Footy Headlines – kiszivárgott – fotókat tett közzé az angol Manchester United labdarúgócsapatának 2020–2021-es idényre készített harmadik számú mezéről.
jún. 15
17:12
Bukovi örököse döntőzött a Francia Kupában, állítólag Hollywoodba is hívták (She)
Részese volt az első vidéki kupagyőzelemnek, képzetlen edzőként a Szolnoki MÁV-val is a csúcsra ért, döntőzött a Francia Kupában, állítólag Hollywoodba is hívták. Ő Móré János, a debreceni futball-legenda.
jún. 15
17:24
Vanczák Vilmos: a Messi-affér, a románok elleni gól és az az 1–8 (She)
Válogatott mezben több klasszissal is szembe nézett, és vélhetően a világ egyetlen védője volt, akinek néhány másodperc is elég volt, hogy az egész meccsre „eltüntesse” Lionel Messit. Vanczák Vilmos pályafutásában emlékezetes gólokra, nagy győzelmekre és fájó vereségekre is találunk példát, a 79-szeres válogatott korábbi hátvéd videók és fényképek
jún. 15
17:30
Vízi: A magyar bajnokság egyértelműen Európa legerősebb ligájává vált (She)
Hétfőn Filip Filipoviccsal a soraiban a Szolnok is elkezdte a felkészülést a következő idényre, a szerbek olimpiai bajnok csillaga pedig örül, hogy kemény bajnokságban és kiélezett meccsekkel hangolhat a tokiói olimpiára.
jún. 15
17:36
NB I: megvannak a keddi meccsek játékvezetői (She)
Kedden két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I, s az MLSZ kijelölte, kik lesznek a 30. forduló mérkőzésein a játékvezetők. A Kisvárda–ZTE mérkőzésen Iványi Zoltán működik közre, míg a Honvéd–Ferencváros találkozót – amelyen a zöld-fehérek bajnokok lehetnek – Andó-Szabó Sándor vezeti majd.
jún. 15
17:48
Futsal: magyar válogatott kapust igazolt a Veszprém (She)
A férfi futsal NB I-ben szereplő Veszprém szerződtette Sásdi Bálintot – adta hírül a gárda a hivatalos honlapján.
jún. 15
18:00
Férfi kézi: július végén kezdi meg a felkészülést a Szeged (She)
Július 27-én kezdi meg a közös felkészülést a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata – közölte a klub a honlapján.
jún. 15
18:12
Mls: tulajdonrészt vett a Philadelphiában az NBA-klasszis (She)
Résztulajdonos lett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union labdarúgócsapatában Kevin Durant, a Brooklyn Nets NBA-klasszisa.
jún. 15
18:36
Ajax: meghosszabbították Huntelaar szerződését (She)
A holland Ajax labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel, 2021. június 30-ig meghosszabbították Klaas-Jan Huntelaar szerződését.
jún. 15
18:48
Nfl: a Cowboys sztárja is elkapta a koronavírust (She)
Az NFL-ben szereplő Dallas Cowboysnál és a Houston Texansnál több pozitív koronavírusteszt született – tudta meg a bennfentes Ian Rapoport.
jún. 15
19:03
Kézilabda: véglegesített kapitányok (Behaviour)
A magyar női válogatott legutóbb 2008-ban szerepelhetett olimpián.
jún. 15
19:06
F1: távozik a Mercedes verhetetlen motorjának felelőse (She)
A Formula–1-et az elmúlt hat évben uraló Mercedes-istálló bejelentette, hogy július elején távozik a motorfejlesztési részleg éléről Andy Cowell, a páratlan sikersorozat egyik kulcsfigurája.
jún. 15
19:08
amikor Ronaldo meglőtte élete legronaldósabb gólját (She)
A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal a nagy Ronaldo 1996-ban született, szerintünk legronaldósabb találatát énekeljük meg.
jún. 15
19:18
Csupasport: napi 3 kg csirkehús – Mr. Olympia sokkoló titkai (She)
Fénykorában Ronnie Coleman csaknem három kiló csirkét evett meg naponta, és bár a mája, a veséje és a szíve is jól működik, a nagy súlyok miatt talán sohasem lesz már képes rendesen járni.
jún. 15
19:24
Golden Boy: Szoboszlai felkerült a jelöltek százas listájára (She)
A 2003-ban a Tuttosport által alapított Golden Boy-díj idei jelöltjeinek százas listájára felkerült Szoboszlai Dominik is, a lap által kiírt közönségszavazáson rá is lehet voksolni – igaz, a díjat az év végén majd európai sportújságírók szavazatai alapján ítélik oda.
jún. 15
19:36
Szlovénia: menesztették az Olimpija Ljubjana vezetőedzőjét (She)
Menesztette Safet Hadzic vezetőedzőt az Olimpija Ljubljana labdarúgóklub, amely listavezető a szlovén élvonalban.
jún. 15
19:48
Szlovénia: menesztették az Olimpija vezetőedzőjét (She)
Menesztette Safet Hadzic vezetőedzőt az Olimpija Ljubljana labdarúgóklub, amely listavezető a szlovén élvonalban.
jún. 15
19:50
PL: virtuálisan lehetnek ott a Spurs-szurkolók az MU ellen a lelátón (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur szurkolóinak egy része virtuálisan ugyan, de ott lehet a Manchester United elleni szombati rangadón.
jún. 15
20:00
Fehéroroszország: eltángálták a rangadó játékvezetőit (She)
A vasárnapi BATE Boriszov–Sahcjor Szalihorszk fehérorosz futballrangadó után bántalmazták a mérkőzés játékvezetőjét, valamint segítőit.
jún. 15
20:06
Gyász: elhunyt egy versenyző egy ukrajnai ultramaratonin (She)
Meghalt a hétvégi ukrajnai ultramaratoni futóverseny egy 33 éves női résztvevője, miután nyolc órán át feküdt a földön, anélkül, hogy segítséget kapott volna.
jún. 15
20:12
Fontos ember távozik a Mercedestől (Infostart)
Kulcsszerepe volt az utóbbi évek sikereiben.
jún. 15
20:12
La Liga: Sergio Ramos hétvégi góljával beérte Ronald Koemant (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya utolérte a La Liga védőjátékosainak eredményességi örökrangsorában a második helyen álló Ronald Koemant, miután eredményes volt az Eibar ellen 3–1-re megnyert vasárnap esti bajnokin.
jún. 15
20:21
Halál az ukrajnai ultramaratonin (HírTV)
Meghalt a hétvégi ukrajnai ultramaratoni futóverseny egy 33 éves női résztvevője.
jún. 15
20:30
Jégkorong: kétszer cserélték el a leállás alatt az exdraftelsőt (She)
Bő egy hónap alatt, az orosz jégkorongliga (KHL) holt szezonjában kétszer is elcserélték Nail Jakupovot, aki 2012-ben az észak-amerikai profiliga (NHL) amatőr választásán a legelőkelőbb helyen kelt el.
jún. 15
20:48
Evezés: a visszatérést tervezi az athéni olimpia bajnoka (She)
Négyéves doppingbüntetésének letelte után a visszatérésen gondolkodik a 40 esztendős Szergej Fjodorovcev, aki az orosz négypárevezős egység tagjaként 2004-ben aranyérmet nyert az athéni olimpián.

Keresés