2020. június 19. péntek

jún. 19
11:21
Ez kellene a magyar foci piaci alapú működéséhez (Infostart)
A szakértő szerint ahhoz, hogy az MLSZ terve működjön is, az állami támogatási transzfereket mindenképp csökkenteni kellene.
jún. 19
11:27
Kézilabda: sorsoltak az NB I-re, ekkor rendezhetik a kiemelt meccseket (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a női NB I és a férfi NB I 2020–2021-es idényének programját.
jún. 19
11:33
Újpest: a belga légiós elárulta, távozik a klubtól (She)
Az idény végén, szerződése lejártával távozik az Újpest FC labdarúgócsapatától Jonathan Heris, a lila-fehérek belga védője – hívta fel a figyelmet a csakfoci.hu.
jún. 19
11:39
NB II: négy játékos biztosan távozik az újonc Pécstől (She)
Négy játékos távozott a labdarúgó NB II-ben újoncként induló Pécsi MFC-től, Egyed Balázs, De Oliveira Ayrton, Godzsajev Telmán és Szabó Dominik biztosan nem a Baranya megyeieknél folytatja – számolt be róla a klub honlapja.
jún. 19
11:45
Légiósok: Lehet, hogy lesz bennünk egy kis hiányérzet (She)
Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint német klubcsapatában, az RB Leipzigben lehet majd némi hiányérzet a bajnoki szereplésüket illetően.
jún. 19
11:47
Kézilabda BL: a Fradi és a Szeged is megkapta a szabadkártyát (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) meghozta döntését a Bajnokok Ligája szabadkártya-kérelmekről, ennek értelmében a biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Mol-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16 csapatos főtábláján.
jún. 19
11:49
Real Madrid: „Hónapokig csak erre a pillanatra vártam” – gól az első érintésből (She)
Amint arról beszámoltunk, Marco Asensio, a Real Madrid szélsője góllal és gólpasszal tért vissza az együttesbe majd tizenegy hónapos kihagyás után. A spanyol labdarúgó a Valencia legyőzését követően a Twitteren üzent.
jún. 19
11:51
Négy magyar csapat a kézilabda BL-ben (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség meghozta döntését a Bajnokok Ligája szabadkártya-kérelmekről, ennek értelmében a biztos induló Győri Audi ETO és Telekom Veszprém mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria és a MOL-Pick Szeged is ott lehet a sorozat ősszel induló 16-16 csapatos főtábláján.
jún. 19
11:51
Real Madrid: „Hónapokig csak erre a pillanatra vártam” – gól az első érintésből (She)
Mint beszámoltunk róla, Marco Asensio, a Real Madrid szélsője góllal és gólpasszal tért vissza az együttesbe csaknem 11 hónapos kihagyás után. A spanyol labdarúgó a Valencia legyőzését követően a Twitteren üzent.
jún. 19
12:03
Nfl: cserét kért a liga egyik legjobb játékosa (She)
Elcserélését kérte Jamal Adams, az NFL-ben szereplő New York Jets sztárja.
jún. 19
12:09
Barca: két alapemberük nélkül lépnek pályára Sevillában (She)
Sergi Roberto és Frenkie de Jong sem léphet pályára az FC Barcelona labdarúgócsapatában pénteken a Sevilla elleni spanyol bajnoki mérkőzésen – adta hírül a katalán klub hivatalos honlapja.
jún. 19
12:11
Vízilabda: Benedek Tibor volt a példakép, a vezér, a minden – Vári Attila (She)
Ahogy sokaknak, Vári Attilának, a magyar szövetség elnökének, a kétszeres olimpiai bajnok harcostársnak is elsőre feltűnt Benedek Tibor munkabírása, elhivatottsága. Leírhatatlannak érzi a veszteséget.
jún. 19
12:21
Tour de Hongrie: a Jumbo-Visma is elindul a versenyen (She)
Az idei Tour de Hongrie kerékpáros körverseny szervezői pénteken bejelentették, hogy – első World Tour-csapatként – a holland Jumbo-Visma is rajthoz áll az augusztus 29. és szeptember 2. között zajló magyarországi viadalon.
jún. 19
12:27
Juventus: véget ért a középpályás idénye (She)
Olasz sajtóhírek szerint Sami Khedira, a Juventus német labdarúgója újra megsérült, és már nem számíthat rá csapata az idény hátralévő részében.
jún. 19
12:33
Fortuna Liga: július 1-től visszatérhetnek a nézők (She)
Igor Matovic kormányfő bejelentése szerint július 1-től több mint ezer néző lehet jelen a sportrendezvényeken Szlovákiában – olvasható a sportolunk.sk-n.
jún. 19
12:51
A Manchester Unitednél ma a Ferencvárost emlegetik (Infostart)
Ma kezdődik a Premier League első teljes fordulója az újrakezdés után. Rangadóval, hiszen a Norwich és a Southampton mérkőzése után a Tottenham Hotspur a Manchester Unitedet fogadja.
jún. 19
12:51
Győri Eto: „Nem lesz könnyű elbúcsúzni” – Amorim Tokióban köszönhet el a kézilabdától (She)
Mivel a koronavírus-járvány miatt nem utazhatott haza Brazíliába, és férje otthonába, Észak-Macedóniába sem mehetett, ezért Katarina Bulatovics meghívására Montenegróban piheni ki az idény fáradalmait a Győri Audi ETO KC rutinos átlövője, Eduarda Amorim. A 33 éves kézilabdázóval a helyi rukoMNEt nevű kézilabdaportál készített hosszabb interjút, p
jún. 19
12:53
Szabó Gabriella: Szeretnék visszaadni valamit abból, amit a kajak-kenutól kaptam (She)
Már az ezüstjét is szereti a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella, aki bizonyította magának, hogy megérdemli a sikereit, de miután még egy év felkészülést nem bírna ki, visszavonult.
jún. 19
13:15
Női kézi: „Tökéletes befejezés lenne” – Amorim Tokióban éremmel búcsúzna (She)
Mivel a koronavírus-járvány miatt nem utazhatott haza Brazíliába, és férje otthonába, Észak-Macedóniába sem mehetett, ezért Katarina Bulatovics meghívására Montenegróban piheni ki az idény fáradalmait a Győri Audi ETO KC rutinos átlövője, Eduarda Amorim. A 33 éves kézilabdázóval a helyi rukoMNEt nevű kézilabdaportál készített hosszabb interjút, p
jún. 19
13:21
Bvb: hosszabbított válogatott kapusával a gárda (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund meghosszabbította Roman Bürki szerződését.
jún. 19
13:27
Vízilabda: Ha ő nincs, én sem tartok ott, ahol most... – Bedő Benedekről (She)
Benedek Tibor halála sokkolta a sportvilágot, ugyanakkor talán kevesen tudják, hogy szakvezetői pályafutása egy nagykanizsai pólós, Bedő Krisztián számára is komoly mérföldkővel bírt.
jún. 19
13:33
Ezért késztet annyi embert csendes szólásra Benedek Tibor halála (Infostart)
Túlzás nélkül állítható, az egész nemzetet összehozta a vízilabda-legenda tragédiája. De egyáltalán nem véletlen: a gyászoló sportolótársak nyilatkozataiból kirajzolódó kép alapján a kiérdemelt elismerésért keményen megdolgozott, emiatt vált ideállá.
jún. 19
13:39
Anglia: „Nem ugyanaz a világ” – Mourinho Tottenhamje más szintet képvisel (She)
José Mourinho, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának portugál menedzsere tisztában van vele, hogy klubja a nyári átigazolási időszakban nem gazdálkodhat annyi pénzzel, mint közvetlen riválisai közül a Manchester United és a Chelsea.
jún. 19
13:57
Nézze meg a boldog Benedek Tibor interjúját az InfoRádióban (Infostart)
A magyar vízilabdában ő volt az első, aki nemcsak játékosként, hanem szövetségi kapitányként is világbajnok lett. A nagy győzelem után, 2016 augusztusában volt az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége.
jún. 19
14:03
Bayern: 8! Dinamo Zagreb: 11! Tafea FC: 15! (She)
A Werder Bremen keddi legyőzésével bebiztosította Bundesliga-győzelmét a Bayern München – méghozzá sorozatban a nyolcadikat. Kíváncsiak voltunk rá, korábban hány futballcsapatnak sikerült hasonló, vagy akár hosszabb szériát építenie. Talán többnek is, mint amennyire gondolnánk elsőre. Bemutatjuk azokat a klubokat, amelyek évekig uralták hazájuk baj
jún. 19
14:15
Birkózás: akár felnőtt vb-t is rendezhetnek idén (She)
A Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) vezető testülete, a büro online ülésén tárgyalt a versenynaptár idei kialakításáról, és azt tervezi, hogy felnőtt világbajnokságot is rendez még ebben az évben.
jún. 19
14:27
Bayern: van fontosabb feladat is, mint Sané és Havertz megszerzése (She)
Herbert Hainer, a Bayern München elnöke szerint a jelenlegi keret együtt tartása a legfontosabb a Bayern München számára, ezért még a következő hetekben szeretne megállapodásra jutni David Alabával és Thiagóval, mivel mindkét játékos szerződése 2021-ben fut ki jelen állás szerint.
jún. 19
14:29
Barcelona: Neymar 43 millióra perelte a klubot, ő fizet 6.7-et (She)
Neymar egy barcelonai bíróságon pert veszített korábbi klubja, az FC Barcelona ellen – adta hírül hivatalos honlapján a katalán klub.
jún. 19
14:30
Fantasztikus reptéri történet derült ki Benedek Tiborról (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok pólós csütörtök hajnalban, súlyos betegséget követően hunyt el.
jún. 19
14:32
Megható, még az utódja is elbúcsúzott Benedek Tibortól (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok legenda csütörtök hajnalban, súlyos betegséget követően hunyt el.
jún. 19
14:33
Legyen a Duna Aréna új neve Benedek Tibor Aréna! (She)
Három emblematikus sportlétesítménye van Budapestnek. Az egyik a Puskás Aréna, a másik a Papp László Budapest Sportaréna, a harmadik a Duna Aréna. Az első kettő az egyetemes magyar sport két kiemelkedő alakjának, bálványának a nevét viseli, a harmadik – egy folyóét. Ízlés dolga, de ha már vannak nemzetközileg is tisztelt sporthőseink, miért ne á
jún. 19
14:48
A Nemzeti Sport kezdeményezésére Benedek Tibor Arénára neveznék át a Duna Arénát (HírTV)
Az ország jeles uszodái legendás sportemberek, úszók, vízilabdázók nevét viselik.
jún. 19
14:51
Fifa 21: itt az első videó a következő generációs játékról (She)
Az éjjel bemutatkozott az EA Play 2020 eseményen a FIFA 21, miután a játék a Madden új részével együtt kapott közös trailert.
jún. 19
14:54
Nevezzék át a Duna Arénát Benedek Tibor Arénára! (888.hu)
A Nemzeti Sport azt kezdeményezi, hogy a csütörtökön elhunyt Benedek Tibor nevét vegye fel a 2017-es vizes világbajnokságra épített Duna Aréna.
jún. 19
14:57
Atlétika: akár 9 másodperc alá is vihető a 100 méteres síkfutás világcsúcsa (She)
Egyes tudósok kutatásai szerint akár 9 másodperc alá is vihető a férfi 100 méteres síkfutás világrekordja, melyet jelenleg a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt tart a 2009-es világbajnokságon elért 9.58 másodperces idejével.
jún. 19
15:00
Benedek Tibor Arénára neveznék át a Duna Arénát (SzMo)
Több szerkesztőség szerint a 47 évesen elhunyt sportlegendánál nincs méltóbb vízilabdázó, akinek a nevét viselhetné az intézmény.
jún. 19
15:06
Benedek Tibor Arénára neveznék át a Duna Arénát (Demokrata)
A Nemzeti Sport azt kezdeményezi, hogy Benedek Tibor nevét vegye fel a Duna Aréna.
jún. 19
15:33
Man. City: Guardiola bejelentette a Bayern-kiszemelt távozását (She)
A Manchester City többszöri szerződéshosszabbítási ajánlatát is visszautasította, így eldőlt: legkésőbb a 2020–2021-es idény végén távozik Leroy Sané az Etihadból. A német válogatott szélsőt több mint egy éve emlegeti a nemzetközi sajtó a Bayern München kiszemeltjei között. Pep Guardiola szavai alapján nyáron megpróbálják eladni.
jún. 19
15:33
Benedek Tiborról nevezik el a Duna Arénát? (Ripost)
A csütörtökön elhunyt háromszoros olimpiai bajnok klasszisról nevezhetik el a főváros egyik ékkövét.
jún. 19
15:45
Koronavírus: a szerb pólóválogatott tagja elkapta a fertőzést (She)
A szerbiai férfivízilabda-válogatott tagja, Nemanja Vico szervezetében kimutatták a koronavírus jelenlétét.
jún. 19
16:03
Budafok: hat játékossal megegyeztek a folytatásról (She)
Az NB I-be feljutó Budafok bejelentette, hogy meghosszabbította hat játékosa szerződését.
jún. 19
16:15
104 éve nem látott szériát érhet el az Ftc az Újpest ellen (She)
A hétközi fordulóban eldőlt az aranyérem és az ezüstérem sorsa, az egyik kieső is megvan már, de a bronzérem és a másik kieső hely sorsa még nyitott. Két rangadó is lesz a hétvégén: a Ferencváros az Újpestet fogadja, míg a harmadik helyét megtartani igyekvő Mezőkövesd a Fehérvárt látja vendégül. A 31. forduló a DVSC–DVTK mérkőzéssel zárul, melyet a
jún. 19
16:17
La Liga: az elnök szerint CR7 távozása nem hatott a ligára (She)
Javier Tebas, a spanyol labdarúgóliga (LFP) elnöke szerint Lionel Messi távozása a Barcelonából jóval nagyobb hatással lenne a bajnokságra, mint az történt a Real Madridból a Juventusba átszerződő Cristiano Ronaldo esetében.
jún. 19
16:24
„Egy olyan kór, amire azt mondták, két-három hónap, Tibit csak két év alatt tudta legyőzni” (BorsOnline)
A csütörtök hajnalban, hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt Benedek Tiborról
jún. 19
16:33
Jégkorong: a székelyföldi Karcfalván elkezdődik az akadémia kollégiumának építése (She)
Csíkkarcfalván a magyar kormány támogatásával elkezdődik a székelyföldi jégkorong-akadémia kollégiumának építése. A jelképes alapkőletételt pénteken tartották Potápi Árpád János, a magyar kormány nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke jelenlétében.
jún. 19
16:36
Minden héten háború, Benedek Tibor beszédei legendásak voltak (Ripost)
Szövetségi kapitányi és másodedzői pályafutása során Benedek Tibor számos, azóta legendássá vált beszédet tartott.
jún. 19
16:51
Atlétika: négy év börtönt és félmillió eurós bírságot kértek az Iaaf volt elnökére (She)
Másfél hét után, csütörtökön Párizsban lezárult Lamine Diack pere, aki 1999 és 2015 vezette a lemondása után két évvel nevet változtató Nemzetközi Atlétikai Szövetséget (akkor még IAAF volt, ma már WA), és akit fiával, Papa Massata Diackkal együtt korrupcióval, pénzmosással, üzleti titok megsértésével és azzal vádoltak, hogy kenőpénzt fogadta
jún. 19
16:57
Koronavírus: a csapat karanténban, így az ifisták állnak ki az orosz bajnokira (She)
A rosztovi futballakadémia ifistái lépnek pályára a felnőttek helyett Szocsiban az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premjer-Liga 23. fordulójának pénteki (mai) játéknapján.
jún. 19
16:59
Légiósok: Biztos, hogy jó döntést fog hozni – Doll Szoboszlairól (She)
Thomas Doll, a Ferencváros korábbi vezetőedzője szerint Szoboszlai Dominiknak az esetleges klubváltása előtt a fejlődési lehetőséget kell szemmel tartania, és az is fontos, hogy ne a pénz legyen a motiváló tényező.
jún. 19
17:03
Inter: a veterán védő tagadja, hogy máris távozna a klubtól (She)
Az Internazionale uruguayi középhátvédje, Diego Godín tagadta, hogy az olasz futballcsapat elhagyására készül.

Keresés