2020. június 7. vasárnap

jún. 7
14:33
Cseh László: ez lesz az utolsó próbálkozás (Infostart)
Örül annak, hogy a legjobb "nem olimpiai bajnok" úszónak tartják, de Tokióban szívesen le is iratkozna erről a listáról.
jún. 7
14:33
Tenisz: Serena Williams edzője top 10-es játékosokkal szervez tornát (She)
Három top 10-es férfi teniszező részvételével rendez tornát jövő szombattól Patrick Mouratoglou, a 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williams edzője.
jún. 7
15:21
Gyász, elhunyt a sokszoros világbajnok sportoló (Ripost)
Elhunyt Kurt Thomas tornászlegenda, akit a sportági Hírességek Csarnokába is beválasztottak.
jún. 7
15:27
egy kötény, majd egy káprázatos bombagól (She)
A dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a listavezető Csonbuk Motors 4–1-re nyert az FC Szöul otthonában. Ebben nincs is semmi rendkívüli, ám a vendégek második találata nem mindennapira sikerült. Li Szung Ki előbb kiosztott egy kötényt, majd jó 23 méterről irgalmatlanul nagy gólt lőtt a jobb felsőbe. Alighanem a forduló gó
jún. 7
15:27
Lemondott a MOB teljes vezetése (444.hu)
Rendkívüli tisztújítás lesz, de Kulcsár Krisztián elnök várhatóan ismét pályázik.
jún. 7
15:33
Férfi kosár: nyomkövetőt hordanak a német bajnokság végjátékában (She)
Nyomkövetőt hordanak a kosárlabdázók a német férfi bajnokság szezonzáró müncheni tornája alatt.
jún. 7
15:35
Bundesliga: hajrágól döntött, négy és fél év után siker (She)
A Wolfsburg 1–0-ra legyőzte a Werder Brement a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
jún. 7
16:09
Nyomkövetőt tettek a kosárlabdázókra (Infostart)
A szezonzáró müncheni tornán részt vevő tíz csapat játékosait egy hotelben helyezték karanténba a koronavírus-járvány miatt.
jún. 7
16:21
F1: a legőrültebb csata a legszorosabb befutóval Monzában (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
jún. 7
16:24
Bomba testet villantott, így napozik budai erkélyén Matthäus fiatal felesége (Ripost)
Ötödik neje, a szexi Anasztaszija 27 évvel ifjabb a 2004 óta Budapesten élő német világsztárnál.
jún. 7
16:45
Német Kupa: kérdéses Havertz játéka az elődöntőben (She)
Egyelőre kérdéses, hogy pályára léphet-e a labdarúgó Német Kupa keddi elődöntőjében, az 1. FC Saarbrücken vendégeként Kai Havertz, a Bayer Leverkusen válogatott játékosa.
jún. 7
16:51
Váratlanul lemondott a MOB elnöksége, rendkívüli tisztújítás jön (SzMo)
Az olimpiai bizottság elnöki tisztségére június 10-ig lehet pályázni.
jún. 7
16:57
Dvsc: súlyos sérülés, idén már aligha játszhat az alapember (She)
Súlyos vállsérülése miatt 2020-ban már aligha léphet pályára Haris Attila, a labdarúgó NB I-ben a kiesés elkerüléséért küzdő DVSC középpályása – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
jún. 7
16:59
Vívás: Siklósi Gergely teljesíti a kötelező katonai alapkiképzést (She)
Hétfőtől öt héten keresztül kötelező katonai alapkiképzésen vesz részt Siklósi Gergely, a Honvéd világbajnok párbajtőrvívója.
jún. 7
17:03
Bundesliga - Brémában is nyert a Wolfsburg (Infostart)
A meccs egyetlen találatát Wout Weghorst szerezte a 82. percben.
jún. 7
17:09
11 méter, üres kapu – nem lett belőle gól a német másodosztályban… (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (2. Bundesliga) 30. fordulójának vasárnapi játéknapján, a VfB Stuttgart–Osnabrück mérkőzés 40. percében óriási helyzet maradt ki: egy remekül felépített támadás végén a vendégek csatára, Benjamin Girth 11 méterről nem tudta az üres kapuba passzolni a labdát, a jobb oldali kapufát találta el…
jún. 7
17:27
Külföldön ünneplik a magyar válogatott focistát, fontos gólt szerzett (Ripost)
Korhut Mihály betalált a görög labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának nyitányán.
jún. 7
17:33
Bundesliga: a Schalke először szerzett pontot az újrakezdés óta (She)
Megint nem nyert, de most legalább nem kapott ki a Schalke 04 a Bundesligában: a gelsenkircheni együttes 1–1-es döntetlenre végzett az Union Berlin vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi második mérkőzésén, így először szerzett pontot a liga májusi újraindulása óta.
jún. 7
17:45
Férfi kézi BL: a rangadókra új csarnokba költözhet a PSG (She)
Minden engedélyt megkapott az építkezés, így várhatóan 2023-ra elkészül az Aréna 2, a párizsi olimpia egyik helyszínének tervezett, mintegy 8000 fő befogadására alkalmas új párizsi multisportcsarnok. A létesítményen a tervek szerint a két éve alapított Paris Basketball kosárcsapat, valamint a PSG kézilabdacsapata osztozik majd. Utóbbi együttes idén
jún. 7
17:57
Atlétika: a kalapácsvető Halász Bence 79 méter közelében (She)
A világbajnoki bronzérmes Halász Bence karrierje második legjobb eredményével, 78.86 méterrel nyerte meg szombaton a férfi kalapácsvetést Szombathelyen, a Dobó SE téli dobósorozatának ötödik, utolsó viadalán.
jún. 7
18:33
Szakértő: a Forma–1 öregjei most mind elgondolkodnak a folytatáson (Infostart)
Sebastian Vettel, de akár Lewis Hamilton pályafutásának végét is jelentheti, ha a száguldó cirkusz mostani besűrítését hosszabb távon is fenntartják – vélekedett az InfoRádióban Vámosi Péter szakíró.
jún. 7
18:33
Légiósok: Szoboszlai kettő, Nagy Dominik egy gólpasszt adott (She)
Szoboszlai Dominik együttese, a Red Bull Salzburg a felsőházi rájátszás második fordulójában 6–0-ra győzött a TSV Hartberg otthonában.
jún. 7
18:35
Gyász: elhunyt vb-aranyérmes kardvívónk, Marót Péter (She)
Rövid, súlyos betegség után 75 éves korában elhunyt Marót Péter, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kardvívó – adta hírül a Magyar Vívószövetség a hivatalos honlapján.
jún. 7
18:51
A Bobál ikrek fektették két vállra a Puskás Akadémiát (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójában, a mérkőzés nagy részét irányítva, magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott a Zalaegerszeg a Puskás Akadémia felett. A gólokat Bobál Gergely és Bobál Dávid szerezte.
jún. 7
18:57
Nem bírt egymással a házigazda Union Berlin és a Schalke (Infostart)
A német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén született 1-1-es eredmény azt is jelenti, hogy a fővárosi csapat hét, a vendég együttes pedig immár 12 meccs óta nyeretlen a Bundesligában, igaz, a gelsenkircheniek az újraindulás óta most először szereztek pontot.
jún. 7
19:09
Dvsc: Biztos vannak olyanok, akik nem örülnek (She)
Nem utasíthatta vissza a felkérést Kondás Elemér, aki a sok siker után a nehéz helyzetben is próbál segíteni a DVSC-nek.
jún. 7
19:21
Elhunyt Marót Péter olimpiai ezüstérmes kardvívó (HírTV)
Marót Pétert a Magyar Vívó Szövetség saját halottjának tekinti.
jún. 7
19:27
Dvsc: Olyan a kötődésem, hogy nem hozhattam más döntést (She)
Nem utasíthatta vissza a felkérést Kondás Elemér, aki a sok siker után a nehéz helyzetben is próbál segíteni a DVSC-nek.
jún. 7
19:29
Csinos és tehetséges is a 20 éves olasz kerékpározó (She)
Letizia Paternoster, a Trek–Segafredo kerékpárcsapat tagja mindössze 20 éves, ám pályakerékpárosként és az országúti szakágban is rendre jó teljesítményt nyújt a felnőttek között. Az olasz sportoló nemcsak a fiatal korában elért kiváló eredményeivel, hanem szépségével is kiemelkedik a mezőnyből, ráadásul a kerékpározás mellett – követői legnagyobb
jún. 7
19:33
Váratlanul lemondott a MOB elnöksége (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság a mostani különleges helyzetre reagálva június 20-án tartja meg tisztújító közgyűlését, s a szabályok szerint 10-ig még bárki pályázhat az elnöki posztra és az elnökségi tagságra - írja a Nemzeti Sport.
jún. 7
19:39
Meghalt Marót Péter olimpiai ezüstérmes kardvívó (Infostart)
A versenyzőként és edzőként is kiemelkedő eredményeket elért sportember pár nappal május 27-i születésnapját megelőzően súlyos közúti balesetet szenvedett, azóta kórházban ápolták, ám az életét nem sikerült megmenteni.
jún. 7
19:45
Real Madrid: Zidane 11 hónap után ismét kipróbálhatta álomtrióját (She)
A Real Madrid egymás közti, tizenegy a tizenegy elleni felkészülési mérkőzéssel hangolt a La Liga június közepi folytatására. A Marca hosszabban is elemezte a csapat összeállítását, a fehér mezes gárdában ugyanis egyszerre lehetett a pályán Marco Asensio, Karim Benzema és Eden Hazard – ezt a hármast különböző sérülések miatt 11 hónapja nem küldhett
jún. 7
19:57
Két gólpasszal segítette a Salzburgot Szoboszlai Dominik (Infostart)
A címvédő, friss kupagyőztes együttes 6-0-ra nyert a Hartberg otthonában lejátszott, zárt kapus mérkőzésen.
jún. 7
20:15
Bundesliga: érkezett válasz a Köln 85. percben szerzett góljára (She)
Az Augsburg és az 1. FC Köln 1–1-es döntetlenre végzett egymással a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójának záró mérkőzésén.
jún. 7
20:21
Ajánló: Mini Hulk, a testépítő törpe tűzoltó (She)
Vince Brasco mindössze 1.2 méter magas, ám rendszeresen indul amatőr testépítő-versenyeken, ráadásul ennek és a munkájának köszönhetően a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.
jún. 7
20:27
Fft: top 10 pofátlan szurkoló a futballban (She)
Neymarnak kéthetente kell telefonszámot változtatnia, mert a szurkolók zaklatják. Volt, aki nem úszta meg ennyivel. Ízelítőként néhány furcsa eset a FourFourTwo 10-es listájáról.
jún. 7
20:33
F1: totális Russell-dominancia a virtuális Azeri GP-n (She)
George Russell nyert a Formula–1 e-sport virtuális nagydíjsorozatának 7. állomásán, az Azeri GP-n. A sorozatban a harmadik alkalommal győzedelmeskedő brit mögött Alexander Albon és Esteban Gutiérrez végzett, míg Charles Leclerc a 14. lett.
jún. 7
20:51
Koeman lelécel a hollandoktól, az FC Barcelona edzője lesz (BorsOnline)
Egykor futballozott az FC Barcelonában, most ugyanoda térhet vissza Ronald Koeman. Igaz, már edzőként.
jún. 7
20:57
Ftc: ötletes megoldás, a Groupamában tényleg lesz távolságtartás (She)
A Ferencváros a DVTK-t fogadja a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A házigazda klub mindent megtesz azért, hogy betartassa a Groupama Arénában az egészségügyi távolságot, ráadásul ötletes megoldással: a korábban már megismert kartonpapír szurkolókból helyeztek el 8 ezer darabot. Az egyik hosszanti és kapu mögötti lelátón tehát 3 papírszukoló mellett
jún. 7
20:59
Horvát bajnokság: Lokomotiva Zagreb–Osijek – élőben az NSO-n! (She)
A horvát labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a 6. helyezett NK Osijek az 5. Lokomotiva Zagreb otthonába látogat. A hazaiak remek sorozatban vannak, a legutóbbi öt meccsüket megnyerték, igaz, ebből négy még a kényszerszünet előttre esett. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
jún. 7
21:03
NB I: legyőzte a Puskás Akadémiát a ZTE (She)
A Zalaegerszeg 2–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A hazaiak góljait Bobál Gergely és Bobál Dávid szerezte.
jún. 7
21:05
Ferencváros: újabb nagy lépés a címvédés felé (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójának utolsó mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 3–0-ra legyőzte a sok helyzetet kihagyó Diósgyőrt.
jún. 7
21:33
A Bobál ikrek góljaival győzelemmel jubilált a ZTE (Infostart)
Márton Gábor együttese öt mérkőzés óta veretlen az élvonalban.
jún. 7
21:45
a Bobál ikrek góljaival győzte le a Zte a Pafc-ot (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 27. fordulójában a ZTE FC hazai pályán Bobál Gergely és Bobál Dávid góljával 2–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát. Íme, a Bobál ikrek góljai és a lefújás utáni nyilatkozata.
jún. 7
21:57
Gyász: lelőtték a Patriots korábbi elkapóját, 41 évet élt (She)
Elhunyt a korábbi NFL-elkapó Reche Caldwell, akit szombaton a floridai Tampában lőttek le. A helyi rendőrség az NFL Mediának nem adott ki további információt a halálesetről, csak azt, hogy emberölés ügyében nyomoznak.
jún. 7
22:21
Barca: „A legrosszabb dolog Juve-játékosnak lenni” – Luis Enrique a BL-döntő előtt (She)
Június 6-án, szombaton volt napra pontosan öt éve a 2015-ös Bajnokok Ligája döntőjének, amelyet az FC Barcelona 3–1-re megnyert a Juventus ellen Berlinben. A katalán klub televíziós csatornája ennek apropóján Luis Enriquével, a csapat akkori vezetőedzőjével beszélgetett, aki elárulta, miről beszélgettek a Barca öltözőjében a finálé előtt.
jún. 7
22:39
La Liga: a Fifa 20-ból kapnak közönséget a spanyol bajnokik (She)
Különleges technikai megoldással dobnák fel a zárt kapus mérkőzések hangulatát Spanyolországban. A tervek szerint a tévénézők számára a FIFA 20 játék virtuális közönségét vetítenék a lelátókra, miközben a korábbi mérkőzéseken rögzített atmoszféra szólna – az adott játékhelyzethez igazodva.
jún. 7
23:03
Tüzet kell oltani – Thury Gábor jegyzete (She)
Debrecenben a labdarúgócsapat kispadján Kondás Elemér váltja Vitelki Zoltánt, a helyi kötődésű szakemberre nem kisebb feladat vár, mint hogy be...
jún. 7
23:05
„Magyarkupa” – Vincze András publicisztikája (She)
Meglepetésre a brit országos napilap, a The Guardian is „tudósított” a Honvéd–Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőről – az esemény azért is különleges,...
jún. 7
23:07
NB I: a Ferencváros legyőzte a helyzeteit elpazarló Diósgyőrt (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 3–0-ra legyőzte a sok helyzetet kihagyó Diósgyőrt.

Keresés