2020. szeptember 15. kedd

szept. 15
9:39
Több, mint filozófus: Senkinek sem kellett, sokáig mégis a Tour meglepetés embere volt a Cofidis versenyzője (Eurosport)
Guillaume Martin fiatalon egy hazai csapatnak sem kellett, mégis eljutott a mezőny elitjébe.
szept. 15
9:45
Elkezdődik a BL harmadik selejtezőköre - sport a tévében (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája újabb körének keddi három mérkőzéséből kettőt közvetítenek a sportcsatornák. A hétfői pihenő után nyeregbe ülnek a kerékpárosok a Tour de France-on. Lesz még kézilabda NB I, tenisz, angol és francia foci, valamin lósport - íme az élő közvetítések a sportcsatornákon.
szept. 15
10:03
Psg: „Több szeretetet a világba!” – Neymar a hétvégi „lázadásáról” (She)
Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója a közösségi médiában kifejezte sajnálkozását a Marseille elleni vasárnapi rangadó (0–1) botrányos végjátékában játszott szerepe miatt, jelezte, elfogadja a büntetését, ugyanakkor kitart az őt ért sértés rasszista indíttatása mellett, és egyértelművé tette, hogy a faji megkülönböztetést a jövőben
szept. 15
10:18
A januárban elhunyt Kobe Bryant is büszke lenne a fiatal sportolónőre (Ripost)
A 22 esztendős Oszaka Naomi lett a 2020-as US Open női tenisz egyesének a bajnoka. A fiatal sportolónőnek olyan mentorai voltak, mint az idén elhunyt Kobe Bryant és a Serena Williams.
szept. 15
10:24
Medve integetett Madarász Vikinek (BorsOnline)
A gyaloglásból sprintelés lett, hiszen egy hatalmas medve néhány méterre volt csupán az olimpiára készülő gyaloglótól, Madarász Viktóriától.
szept. 15
10:27
Serie A: stadionjától 300 kilométerre lesz „otthon” az újonc (She)
Az újonc Spezia Calcio 1906 csapata nem játszhatja saját stadionjában az első néhány fordulót az olasz labdarúgó-bajnokság szombaton kezdődő új idényében.
szept. 15
10:33
BL: Nem vagyunk esélytelenebbek! – Tokmac Nguen (She)
Bomba formában várja a szerdai, Dinamo Zagreb elleni összecsapást Tokmac Nguen, aki idénybeli öt tétmérkőzésén hét gólt szerzett. A Ferencváros támadója úgy véli, csapata nem esélytelenebb a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában. A szerdán 19 órakor kezdődő meccsről élő tudósítást olvashat az NSO-n!
szept. 15
10:39
Fifa: támogatnának egy korrupcióellenes ügynökséget (She)
Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke hétfőn közölte, hogy anyagilag is támogatnának egy olyan globális ügynökséget, amely a sportban jelenlévő korrupció ellen küzd.
szept. 15
10:39
A Chelsea 53 millió eurós német csatára az óriási védőkön lepődött meg a leginkább a PL-debütálásán (Eurosport)
Timo Werner elárulta, milyen különbséget tapasztalt a Premier League és a Bundesliga között a PL-ben való bemutatkozása során.
szept. 15
10:45
Golf: a világelső Dustin Johnson lett az év játékosa (She)
A világelső Dustin Johnsont választották meg a 2019–2020-as idény legjobb golfozójának a legrangosabb körversenyen, a US PGA Touron.
szept. 15
10:47
Mlsz: alapos előkészítő munka előzte meg az európai Szuperkupa-meccset (She)
Rendkívül alapos előkészítő munka előzte meg a jövő csütörtöki Bayern München-Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzést a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivője szerint.
szept. 15
10:51
Férfi kézi BL: nem lesz csütörtökön Szeged–Psg mérkőzés (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség bejelentése értelmében csütörtökön nem rendezik meg a Szeged–PSG mérkőzést a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában.
szept. 15
11:06
A Zágráb elleni sikerrel ismét biztos lenne a főtábla az FTC-nek (HírTV)
A Dinamo a tavalyi évhez hasonlóan az utolsó előtti akadályt jelenti a zöld-fehérek számára a legrangosabb sorozat csoportköréhez.
szept. 15
11:09
3–1, de micsoda különbség – majd’ 10 hónap után élen a Fehérvár (She)
Az elmúlt hétvégén teljes fordulót rendeztek a labdarúgó NB I-ben, így a 4. kör után ismét jelentkezünk a hétvége „legjeivel”, érdekességeivel. Fókuszban a Mol Fehérvár, amely több mint kilenc hónap elteltével állt élre az NB I-ben – igaz, a Ferencvárosnak van egy elhalasztott meccse –, de megszólal a Honvéd 18 éves újonca, Bocskay Bertalan, a ZTE-
szept. 15
11:15
Hamburg: kikaptak a kupában, felrohant a lelátóra lerúgni a szurkolót (She)
A hamburgi Toni Leistner nem érte be annyival, hogy csendre intse a kritikus szurkolókat, a lelátón vett elégtételt azért, mert állítása szerint a családját szidták. A másodosztályú HSV sima vereséget szenvedett a harmadik vonalban szereplő Dynamo Dresdentől a Német Kupában.
szept. 15
11:15
A Roland Garros helyszínén rendezhetik a 2024-es olimpia kézilabdatornáját (Eurosport)
A L'Équipe sportnapilap értesülése szerint a francia nyílt teniszbajnokság központi pályáján, a Philippe Chatrier Stadionban rendezhetik a 2024-es párizsi olimpia kézilabdatornáját.
szept. 15
11:18
Dől a lé: Messi a második milliárdos futballista a világon (BorsOnline)
A Forbes magazin listájáról kiderült, hogy Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa a második milliárdos labdarúgó a világon.
szept. 15
11:21
BL: Karnyújtásnyira vagyunk az álmunktól – Dibusz Dénes (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtt.
szept. 15
11:27
MK: minden résztvevő számára kötelező a vírusteszt (She)
A hét végén a Magyar Kupában már valamennyi NB I-es és NB II-es csapat pályára lép, és a lebonyolítás miatt az összes profi egyesület alacsonyabb osztályú ellenféllel találkozik – kérdés, a járványügyi intézkedésekkel összhangban milyen előírásoknak kell megfelelniük a résztvevők.
szept. 15
11:29
Dvsc: a felnőttcsapatnál is felütötte fejét a koronavírus-járvány (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVSC játékosait a Kaposvár elleni bajnokit megelőzően tesztelték koronavírusra, és a vizsgálat többeknél is pozitív eredményt hozott.
szept. 15
11:33
A vesztes kupameccs utáni interjú közben ment fel verekedni a nézőkkel a Hamburg védője (444.hu)
Toni Leistnernél elszakadt a cérna, állítólag a drezdai szurkolók a családját szidták.
szept. 15
11:45
NB II: Ferenczi nem fricskának szánta a Vasas elleni játékát (She)
Több mint két év kihagyás után ismét pályára lépett a labdarúgó NB II-ben Ferenczi István, a korábbi csapata ellen becserélt siófoki erőnléti edző azonban azt mondja, nem fricskának szánták a Vasas elleni játékát.
szept. 15
11:51
Dinamo: tudják, remek együtteshez érkeznek (She)
Még a horvát labdarúgóbajnok Dinamo Zagreb budapesti útja előtt szólaltatták meg a Maksimir-stadion parkolójában Zoran Mamicot, a zágrábiak szakmai stábjának vezetőjét a szerdai, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtező apropóján.
szept. 15
12:03
Elindult a visszaszámlálás, így várják a Puskás Arénában a Bayern-Sevilla meccset (Infostart)
Rendkívül alapos előkészítő munka előzte meg a jövő csütörtöki európai Szuper-kupa mérkőzést.
szept. 15
12:03
Rákosmente: bokrétaavató-ünnepség az új sportcsarnoknál (She)
Rákosmente önkormányzata bokrétaavató-ünnepséget tartott kedden a főváros XVII. kerületének központjában annak apropóján, hogy a városrehabilitációs program keretében épülő multifunkcionális csarnok építése során elérték az épület legmagasabb pontját.
szept. 15
12:05
Kézilabda: „buborékban” rendezett tornákkal rajtol a bajnokság Romániában (She)
Ha nehezen is, de lassan beindul a kézilabdaszezon Romániában: a férfibajnokság küzdelmei kedden elkezdődtek, a női pedig a szövetség hétfői döntése értelmében október 7-én rajtolna. Mindkét esetben 16 csapatosra duzzasztott mezőnnyel, és a tervek szerint a férfiaknál az alapszakasz után rájátszással is – ám a járványhelyzet bármikor felülírhatja a
szept. 15
12:09
Tokió: év végéig döntenek a szükséges vírusellenes intézkedésekről (She)
Az esztendő végéig határoznak a szervezők arról, milyen járványügyi intézkedésekre lesz szükség a koronavírus-helyzet miatt jövő nyárra halasztott tokiói olimpia biztonságos megrendezéséhez.
szept. 15
12:15
Kitört a járvány a DVSC futballcsapatánál (Infostart)
Korábban csak az utánpótlásban volt pozitív teszt, most több felnőtt játékos is megfertőződött.
szept. 15
12:15
Európa-liga: ki foglalhat helyet az Fcsb kispadján a Topolya ellen? (She)
Két nappal a Topolya elleni Európa-liga-selejtező előtt jelentette be a Román Kupa-győztes FCSB, hogy szinte a teljes edzői stábja, valamint a középső védő Andrei Miron is koronavírus-fertőzött, így nem utazhatnak el a zentai mérkőzésre.
szept. 15
12:15
Elhalasztották a Szeged-PSG mérkőzést a BL-ben (Eurosport)
Elhalasztották a MOL-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzést, amelyet csütörtökön játszottak volna a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
szept. 15
12:18
Több koronavírus-teszt pozitív lett a DVSC-nél (Behaviour)
A csapat az előírásoknak megfelelően a negatív tesztet produkálókkal utazik Kaposvárra, a szerdán 16.30 órakor kezdődő bajnokira.
szept. 15
12:21
Európai Szuperkupa: rutinos angol bíró vezeti a meccset (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos Twitter-oldalán jelezte, hogy az angol Anthony Taylor vezeti a szeptember 24-én rendezendő Bayern München–Sevilla Európai Szuperkupa-mérkőzést.
szept. 15
12:33
Női kézi: Akármi is az oka, megoldom ezt a feladatot (She)
Lélektanilag sokkal tovább tart felépíteni egy játékost, mint fizikailag, véli Köstner Vilmos, a DVSC női kézilabdacsapatának vezetőedzője, aki szerint nagyobb figyelemmel elkerülhették volna a gyenge rajtot.
szept. 15
12:35
Válogatott: Ez nem önteltség, pusztán nem kenyerem a számítgatás – Marco Rossi (She)
Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányával készített interjút a Tuttomercatoweb Radio. A beszélgetésben szó esett Szoboszlai Dominikről, a kapitányi munka sajátosságairól, a magyar válogatottnál alkalmazott hadrendről, sőt még Mario Balotelliről is.
szept. 15
12:45
Bob: Lake Placid helyett Németországban lesz a 2021-es vb (She)
Az amerikai Lake Placid helyett a németországi Altenberg adhat otthont a februári bob- és szkeleton-világbajnokságnak.
szept. 15
12:51
Tour de France: negatív tesztek után minden csapat folytathatja (She)
Mind a 22 csapat folytathatja kedden a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt a vasárnap és a hétfői pihenőnapon elvégzett koronavírusteszteket követően.
szept. 15
12:53
Ferencváros: Lovrencsics visszakerült, itt a teljes BL-keret (She)
A Ferencváros szerda este a Dinamo Zagrebet fogadja a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében. Az UEFA hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta a zöld-fehérek BL-keretét, melyben ismét helyet kapott a csapat kapitánya, Lovrencsics Gergő, ugyanakkor a Celtic-meccshez képest nincs ott Michal Skvarka.
szept. 15
12:57
Benoit Paire-nél a mérkőzés folyamán többször is elszakadt az a bizonyos cérna (Eurosport)
.
szept. 15
13:03
Federerék hiányozni fognak ugyan, de talán nem is annyira (Eurosport)
Gondolatok arról, mi mindenről marad emlékezetes az idei US Open.
szept. 15
13:15
A PL legjobbjai (14.): a Chelsea botrány- és futballhőse, John Terry (She)
A The Athletic munkatársai a 2020–2021-es angol labdarúgóidény rajtja előtt megválasztották a Premier League 1992 óta íródó történetének 60 legjobb futballistáját. A top 15-öt, a lista élmezőnyét a Nemzeti Sport Online-on is bemutatjuk, a második epizódban a 14. helyre rangsorolt Chelsea-kapitányt, a karrierje során a botrányokat és a nagy menté
szept. 15
13:21
Forbes: Messi vezet Ronaldo és Neymar előtt a kereseti listán (She)
Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója a Forbes magazin kimutatása szerint.
szept. 15
13:27
Brutálisan elmeszelhetik Neymart alattomos ütéséért (Ripost)
Aligha vigasztalja a PSG brazil világsztárját, hogy rasszista ellenfele valószínűleg még tovább nem játszhat.
szept. 15
13:39
Dvtk: sajnálják az inzultust, elnézést kérnek a Honvédtól (She)
A DVTK rendkívül sajnálja a történteket, és elnézést kér Gazdag Dánieltől, Rác Benedek sajtófőnöktől (a Nemzeti Sport korábbi munkatársától – A szerk.), a vendég Budapest Honvédtól, valamint az M4 Sport televízió munkatársaitól – írja hivatalos honlapja keddi hírében a diósgyőri labdarúgóklub. Az előzmények: a szombati DVTK–Honvéd bajnoki mérkő
szept. 15
13:51
Lionel Messi a világ legjobban kereső focistája (ATV)
Messi vezet Ronaldo és Neymar előtt a Forbes kereseti listáján.
szept. 15
13:57
Tokió 2024: a költségvetés feszesebbé tételére szólított fel egy szakértő (She)
Bent Flyvbjerg, az oxfordi Said Business School óriásberuházásokkal foglalkozó professzora felszólította Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökét, hogy tegyék feszesebbé a jövő nyárra halasztott tokiói ötkarikás játékok költségvetését.
szept. 15
13:57
Körkép helyett kórkép a kézi BL-rajton (Behaviour)
A vírus már a rajt előtt átírta a férfi Bajnokok Ligájában érdekelt egyik magyar reprezentáns programját.
szept. 15
14:15
Chelsea: „Ha nincs klasszis kapusod, nem nyersz bajnokságot” (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyitó fordulójában a Chelsea, ha nem is könnyedén, de idegenben 3–1-re legyőzte a Brighton & Hove Albiont. Frank Lampard, a vendégek vezetőedzője a mérkőzés után elmondta, elégedett kapusa teljesítményével – noha a hazaiak egyenlítő találatában erősen megkérdőjel
szept. 15
14:17
Aston Villa: MU? Inkább hosszabbított az angol válogatott csapatkapitány (She)
Új szerződést kötött az angol élvonalban szereplő Aston Villa labdarúgócsapata és az együttes válogatott kapitánya, Jack Grealish.
szept. 15
14:19
Puskás Akadémia: vérplazmát adtak a gyógyult játékosok (She)
A koronavírus-fertőzésen áteső labdarúgóink vérplazmájukat adták a vírus ellen harcoló tudósoknak – adta hírül kedden hivatalos honlapján a Puskás Akadémia.
szept. 15
14:21
Már öt fertőzött játékos van, elmarad a Szeged–PSG Bajnokok Ligája-nyitány (Infostart)
A teljes szegedi kézilabdacsapat karanténba került, ezért nem játssza le a csütörtöki rangadót, sőt bajnoki meccset is halasztani kell.

Keresés