2020. szeptember 17. csütörtök

szept. 17
10:36
Nincs kegyelem, Neymart eltiltották a bunyóért (Ripost)
A Paris Saint-Germain brazil labdarúgója, Neymar megütötte marseille-i ellenfelét.
szept. 17
10:39
Selmeci Attila: Mártonnal beveszi Máltát a Fehérvár (BorsOnline)
Ma két csapatunk, a Mol Fehérvár és a Honvéd érdekelt az Európa Liga selejtezőjében. A vidékiek mestere, Márton Gábor elutazhatott Máltára.
szept. 17
10:57
Pénzéhes piranhaként működő menedzsere miatt nem tudja megtartani egyik legnagyobb értékét a Bayern? (Eurosport)
A BL-győztes klubnál nem hajlandók őrültséget elkövetni, hogy David Alabával szerződést hosszabbítsanak.
szept. 17
11:00
PL: „A sűrű program a játékosok egészségét veszélyezteti” (She)
Eric Dier, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója szerint a csapat sűrű programja veszélyezteti a játékosok egészségét annak ellenére, hogy az együttes nagy kerettel rendelkezik.
szept. 17
11:02
Fifa-világranglista: a magyar válogatott továbbra is az 52. helyen áll (She)
A FIFA nyilvánosságra hozta havonta frissülő világranglistáját. A törököket legyőző és az oroszoktól vereséget szenvedő magyar labdarúgó-válogatott ezúttal is az 52. helyen áll.
szept. 17
11:06
Cselgáncs: újraindul az idény, a budapesti Grand Slamre készül a válogatott (She)
Szombaton tartja meg első versenyét a koronavírus-járvány kirobbanás óta a Magyar Judo Szövetség (MJSZ), mely továbbra is úgy készül, hogy október végén a budapesti Grand Slammel folytatódik az olimpiai kvalifikációs sorozat.
szept. 17
11:18
Bayern München: közel a megállapodás a Liverpoollal Thiagóról (She)
A Sky Sports beszámolója szerint az angol bajnok Liverpool közel áll hozzá, hogy megállapodjon a Bayern Münchennel Thiago Alcantaráról.
szept. 17
11:27
Megtiltották, hogy a szexuális kiegészítőket gyártó cég mezszponzorként szerepeljen a holland focicsapatnál (Eurosport)
A klubot meglepte és feldühítette a szövetség reakciója, és jelezte, megfontolja a következő lépést az ügyben.
szept. 17
11:36
Real Madrid: Bale megérkezett, hamarosan távozhat (She)
A Sky Sports beszámolója szerint Gareth Bale megérkezett a Real Madrid edzőközpontjába, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, ezt követően pedig a Tottenhamhez szerződjön. Ugyanezt az utat járhatja be Sergio Reguilón is.
szept. 17
11:38
BL/El: a magyar bajnok 9 országból 11 ellenfelet győzött le 2018 óta (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának szerdai, Dinamo Zagreb elleni sikere a Bajnokok Ligája selejtezőjében azt is jeleneti – túl azon, hogy a norvég Molde ellen még a BL-csoportkörért is játszhat az FTC –, hogy valamelyik európai kupában (kevésbé kedvező esetben az Európa-ligában) biztosan a főtáblán szerepelhet az ősszel. A csoportkörök bevezetése ót
szept. 17
11:39
Shane Tusup miatt költözött Budapestre a magyar sportoló (Ripost)
Megkezdte meg a közös munkát Shane Tusuppal a világbajnoki bronzérmes úszó, Holoda Péter. A 24 éves versenyző régóta jó kapcsolatot ápolt az amerikaival, aki miatt a költözést is vállalta.
szept. 17
11:41
Már megint Ibrahimovic svédjei: a Honvédé lesz a döntő szó (Ripost)
Idén már a harmadik magyar-svéd párharc következik az európai kupák selejtezőiben. Eddig egy ide, egy oda – és most? Puskáséknak már sikerült.
szept. 17
11:48
Hollandia: megvan, ki lehet Koeman utódja a válogatottnál (She)
Sajtóértesülések szerint Frank de Boer a legesélyesebb jelölt a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, melyet Ronald Koeman az FC Barcelona kedvéért hagyott ott még augusztusban.
szept. 17
12:00
Súlyemelés: doppingért négy évre eltiltottak egy amerikait (She)
Doppingvétség miatt négyéves eltiltást kapott Tiffany Parlor amerikai súlyemelő az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) bejelentése szerint.
szept. 17
12:15
Vettel nem támogatja a fordított rajtrács bevezetését (Eurosport)
Nem ő volt az egyetlen a középmezőnyből, aki hasonlóan vélekedett.
szept. 17
12:24
El: Sohasem félek! – Kleinheisler bizakodó a Basel-meccs előtt (She)
Kleinheisler László, az NK Osijek középpályása lelkesen várja csapata Basel elleni Európa-liga-selejtezőjét. A svájci együttes az előző kiírásban a negyeddöntőig menetelt, de a válogatott futballista úgy véli, a helyes mentalitással meglehet a siker. Mint elmondta, ő sohasem fél.
szept. 17
12:26
Atlétika: áprilisról szeptemberre tették át a bécsi maratonit (She)
A szervezők április helyett szeptemberben rendezik meg a jövő évi, 38. Bécs Maratont.
szept. 17
12:28
Atlétika – SUP-ozás a szökőkútban? Kozák Luca bevállalta! (She)
.
szept. 17
12:30
ilyen volt, mikor Bale legutóbb a Spursben játszott… (She)
Mint arról beszámoltunk, a legfrissebb sajtóhírek szerint Gareth Bale nagyon közel áll ahhoz, hogy kölcsönben visszatérjen Londonba, a Tottenhamhez. A walesi támadó legutóbb a 2012–2013-as idényben játszott a Spursben, akkor egészen elképesztő formában futballozott: 44 tétmeccsen 26 gólig és 15 asszisztig jutott. Ráadásul nem is kis gólokat szerzet
szept. 17
12:30
Atlétika: SUP-ozás a szökőkútban? Kozák Luca bevállalta! (She)
A szakadó eső rendesen áthúzta a számításainkat, hiszen Kozák Luca kérésére a debreceni vidámparkot jártuk volna körbe, de csak az Elvarázsolt kastélyt vehettük birtokba a Sportkrém forgatásán. A 24 éves gátfutó azonban nem esett kétségbe, hogy nem az történt, amit elterveztünk. Sőt!
szept. 17
12:42
Most jelentették be, ekkor szurkolhat az egész ország a Fradinak (Ripost)
Már csak két meccs kell a Bajnokok Ligája főtáblájához. 25 éve várnak erre a zöld-fehérek.
szept. 17
12:48
Mlsz: kiállítják Budapesten a BL-, az El- és a Szuperkupa-trófeát (She)
Pénteken, szombaton és vasárnap a Puskás Aréna Stadionkertben kiállítják a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és az európai Szuperkupa trófeáját, amelyet a regisztrálók ingyenesen tekinthetnek meg.
szept. 17
12:54
Férfi kézi BL: akár vasárnap pótolhatják a Szeged és a Psg meccsét (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség várhatóan csütörtökön, azaz ma határoz a férfi Bajnokok Ligájában elmaradt Mol-Pick Szeged–PSG csoportmérkőzésről – tudta meg a L’Équipe.
szept. 17
12:57
Fradi-ellenfél a foci BL-ben: cukorbeteg a Molde legjobbja (BorsOnline)
Harcias csapat a Fradi soros norvég ellenfele, a Molde a Bajnokok Ligájában. E párosítás továbbjutója a torna csoportmezőnyében folytatja a küzdelmet.
szept. 17
13:03
Az Ajaxszal játékosként BL-t nyerő hátvéd lehet az új holland szövetségi kapitány (Eurosport)
Frank de Boer a legesélyesebb jelölt a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
szept. 17
13:12
Férfi kézi: Alkalmazkodni kell a Covid-helyzethez – Nagy László (She)
Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója úgy véli, nagyon nehéz megítélni a jelenlegi koronavírusos helyzetben, miként alakul majd az idény, ezért – mint azt hangsúlyozta – lépésről lépésre haladnának előre.
szept. 17
13:18
Barca: Messi három bajnokit is kihagyhat a válogatott miatt (She)
Lionel Messi három spanyol bajnoki mérkőzésen is hiányozhat az FC Barcelonából, ha játszik az argentin labdarúgó-válogatott októberi világbajnoki selejtezőin – írta a Mundo Deportivo.
szept. 17
13:24
Női kézi: 21 fős keretet hirdetett a Danyi, Elek kettős (She)
Danyi Gábor és Elek Gábor, a magyar női válogatott szövetségi kapitányai kihirdették a szeptember 28. és október 3. közötti budapesti edzőtáborra meghívott játékosok névsorát – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség.
szept. 17
13:26
Birkózás: több mint 200-an neveztek az országos bajnokságra (She)
A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően szombaton rögtön a legjelentősebb hazai versennyel, a felnőtt országos bajnoksággal kezdődik meg a birkózók – hagyományos – szezonja, a versenyt a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián, a KIMBA Sportcsarnokban rendezik meg.
szept. 17
13:28
Csupasport: eltűnt a 80 éves turista az angliai erdőben (She)
Egy kiránduláson a társaitól elszakadó angliai férfi négy napot töltött egyedül a vadonban, de jó felszerelésének és higgadtságának köszönhetően komolyabb sérülések nélkül túlélte a kalandot.
szept. 17
13:30
Fft: Hazugság, hogy a Barcánál ötven edzésből nyolcon voltam ott! (She)
A trófeáktól a fogszabályozókig, John Terrytől a bűvészkedésig minden szóba került a flip-flap-király otthonában, aki 2012-ben riói házában fogadta a FourFourTwo-t, és az FFT olvasóinak kérdései között cselezgetett.
szept. 17
13:42
NB II: a határon túl is keresi a tehetséges fiatalokat a Dvsc (She)
A DVSC és a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) a határon túl élő magyar fiatalok között is keresi az utánpótlást – közölte Papp László, a cívisváros polgármestere csütörtökön sajtótájékoztatón, a Nagyerdei Stadionban.
szept. 17
13:54
Légiósok: távozik Olaszországból a magyar játékos (She)
Adorján Krisztián a DIGI Sport Reggeli Start Extra című műsorában elárulta, miért távozik Olaszországból. A 27 esztendős magyar labdarúgó az előző két évben a másodosztályú Virtus Entella játékosa volt.
szept. 17
13:57
Kellemetlen – Feledékenysége miatt nem indulhatott egy versenyen Európa-bajnok dzsúdósunk (BorsOnline)
Mivel Ungvári Miklós hónapok óta nem rajtolt cselgáncs-versenyen, kicsit fel akarta tornászni az adrenalin-szintjét, ám egy fővárosi lovas díjugrató-viadalon mégsem engedték rajtolni.
szept. 17
14:06
Jégkorong: törölték a magyar érdekeltségű korosztályos vb-ket is (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) törölte a 2020–2021-es szezonból az U20-as férfi divízió 1/A világbajnokságot, melyen a magyar csapat is részt vett volna, valamint a női U18-as divízió 1/A vb-t, melynek Győr lett volna a házigazdája.
szept. 17
14:12
Ez lesz a legnehezebb év a Juventus bajnoki címét illetően (Eurosport)
Szombaton kezdetét veszi a Serie A 2020/21-es idénye, melynek legfontosabb kérdése az lesz: sikerül-e kilenc év után letaszítani az első helyről a Juventust.
szept. 17
14:18
Tenisz: Billie Jean Kingről nevezik el a Fed-kupát (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) csütörtöki bejelentése szerint a női válogatottaknak kiírt csapatverseny, az 1963 óta létező Fed-kupa a jövőben a 12-szeres egyéni Grand Slam-győztes amerikai csillag, Billie Jean King nevét viseli majd.
szept. 17
14:20
BL: hazai pályán dominál, idegenben alkalmazkodik – íme, a Molde (She)
Mint az ismert, a norvég bajnok Molde FK lesz a Ferencváros ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában, miután 120 percen át tartó összecsapás végén tizenegyespárbajban múlta felül az azeri Qarabagot. Bemutatjuk a zöld-fehérek leendő ellenfelét.
szept. 17
14:24
BL: hazai pályán dominál, idegenben alkalmazkodik – íme, a Molde (She)
Mint az ismert, a norvég bajnok Molde FK lesz a Ferencváros ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában, miután 120 percen át tartó összecsapás végén tizenegyespárbajban múlta felül az azeri Qarabagot. Bemutatjuk a zöld-fehérek leendő ellenfelét.
szept. 17
14:30
Bundesliga: mégsem lesznek nézők a müncheni nyitómeccsen (She)
Mégsem lehetnek nézők a stadionban a német labdarúgó-bajnokság 2020–2021-es idényének péntek esti nyitómérkőzésén, melyen a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München fogadja a Schalke 04 együttesét.
szept. 17
15:00
NB II: Priskin Tamás négy meccset kapott reklamálásért (She)
Súlyos büntetést kapott az MLSZ fegyelmi bizottságától Priskin Tamás, az ETO csatára, akit négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtottak a játékvezető megsértése miatt.
szept. 17
15:06
Európai Szuperkupa: az Uefa továbbra is nézők előtt rendezné a meccset (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az eredeti terveknek megfelelően, azaz továbbra is nézők előtt kívánja megrendezni a jövő csütörtöki Bayern München–Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzést a Puskás Arénában.
szept. 17
15:18
Tenisz: Babosék kiestek a római párosversenyből (She)
Babos Tímea oldalán a kínai Csang Suajjal az első mérkőzésén kikapott a római salakpályás tenisztorna női párosversenyében.
szept. 17
15:24
Bayern München: Flick megerősítette, Thiago Liverpoolban folytatja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője, Hansi Flick megerősítette, hogy Thiago Alcantara a Liverpoolnál folytatja a pályafutását.
szept. 17
15:27
Babos párosban is kiesett a római tenisztornán (Behaviour)
A magyar teniszező szokásos partnere helyett a kínai Csan Su-ajjal játszott.
szept. 17
15:36
Magyar Kupa: elhalasztják a Tiszafüred–Putnok mérkőzést (She)
Elmarad a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában a szombatra tervezett Tiszafüred–Putnok mérkőzés. Ezt a Tiszafüred jelentette be Facebookon.
szept. 17
15:48
BL: nem akárhová épült stadionba látogat a Ferencváros (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 2–1-re legyőzte a Dinamo Zagrebet, így a Qarabagon tizenegyesekkel túljutó norvég bajnok Molde FK ellen küzdhet meg az oda-visszavágós rendszerű playoffban a Bajnokok Ligája csoportköréért. Az első meccset szeptember 23-án rendezik Moldéban, az Aker Stadionban, amit 1997-ben kezdtek építeni, egy év múlva átadt
szept. 17
16:06
Megvan, mikor játszik a Ferencváros a főtáblára jutásért (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette a Bajnokok Ligája playoff körének menetrendjét.
szept. 17
16:18
Babos Tímeáéknak véget ért a római tenisztorna (Infostart)
Babos Tímea oldalán a kínai Csang Su-ajjal első mérkőzésén kikapott a római salakpályás tenisztorna női páros versenyében.
szept. 17
16:18
Férfi kézi: a Csurgónál is felütötte fejét a koronavírus (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy a klubnál a sorozatos tesztelések során néhány nappal ezelőtt pozitív eredményeket találtak.

Keresés