2020. szeptember 25. péntek

szept. 25
13:54
Maszkban is lehet élvezni a meccset: ilyen volt a hangulat a Bayern-Sevilla mézkőzésen a stadionban (BorsOnline)
A meccs előtt az egész sportvilágot az érdekelte, vajon lehet-e közönség előtt tar
szept. 25
14:00
Légiósok: Olaszországon belül váltott klubot a fiatal magyar középpályás (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Torino a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a másodosztályba kieső SPAL 18 éves magyar támadó középpályását, Horváth Krisztofert.
szept. 25
14:06
Kajak-kenu vk: magyar győzelmek a pénteki nyitó napon (She)
Több magyar futamgyőzelem is született a szegedi kajak-kenu világkupa pénteki nyitó napjának délelőttjén, a paraversenyek döntőiben pedig két hazai éremnek tapsolhatott a közönség.
szept. 25
14:06
Új fejlemény Szalai Ádám ügyében (Infostart)
A magyar válogatott csatár maradni akar a Mainz labdarúgócsapatánál, annak ellenére, hogy nemrég közölték vele: nem számítanak rá.
szept. 25
14:12
Kerékpár: a Tour-harmadik Porte az Ineosnál folytatja (She)
Az Ineos Grenadiers országúti kerékpáros csapatánál folytatja pályafutását a Tour de France-on harmadik Richie Porte.
szept. 25
14:12
Messi megint beleszállt a Barcelona vezetőségébe (Eurosport)
Lionel Messi szerint Suárez jobb bánásmódot érdemelt volna.
szept. 25
14:30
Kitették a keretből, Szalai mégis maradna a Mainznál (Eurosport)
Szalai Ádám maradni akar a Mainz labdarúgócsapatánál, annak ellenére, hogy nemrég közölték vele: nem számítanak rá.
szept. 25
14:42
Nem elég, hogy gólgazdagok, zsákszámra kapják a gólokat a kispestiek (She)
Négy mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I: az 5. fordulóból a Budafok–Ferencváros találkozót 2021. január 27-re halasztották el a zöld-fehérek BL-szereplése miatt, a Kisvárda–Mol Fehérvár FC mérkőzést sem rendezik meg a hétvégén a Vidi El-párharca után, viszont lesz Budapest Honvéd–Újpest FC presztízsmérkőzés! A Paks kispadján ismét NB I-es csa
szept. 25
14:54
El: a főtábla kapujában a feröeri csapat, magyar kapusedzővel (She)
Feröer-szigetek nem ismeretlen a magyar labdarúgás rajongói számára: az elmúlt években a válogatott több alkalommal is találkozott az Atlanti-óceáni szigetcsoport legjobbjaival. A nagyjából 50 ezer fő lakta terület klubfutballja viszont eddig nem tudott sok feltűnést itthon kelteni – egészen mostanáig: a Klaksvík egy lépésre van az Európa-liga főtá
szept. 25
15:06
Európai Szuperkupa: a Bayern győzelmével rekordot döntött (She)
A Bayern München sorozatban a 23. győzelmét aratta a csütörtöki, budapesti európai Szuperkupa-mérkőzésen, ezzel a nagy labdarúgó-bajnokságok csapatait figyelembe véve új rekordot állított fel.
szept. 25
15:08
El: a magyar csapatoknak jól megy a franciák ellen, a Bordeaux üzent a Reimsnek (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában a Mol Fehérvár FC a gól nélküli 120 perc után tizenegyesekkel 4–1-re legyőzte a francia élvonalbeli Stade de Reimst. Az utóbbi tíz évben nem ez az első eset, hogy egy magyar csapat egy francia együttest ejtsen ki a második számú európai kupasorozatból: 2017-ben a Bordea
szept. 25
15:12
Újpest: U20-as világbajnok védőt igazoltak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be Nemanja Antonov leigazolását. A szerb válogatottal 2015-ben U20-as világbajnokságot nyerő, balhátvédként és középpályásként is bevethető játékos legutóbbi klubja a belga Mouscron volt.
szept. 25
15:14
Sífutás: a finn vk-versenyt nézők nélkül rendezik meg (She)
Nem lehetnek jelen nézők az északi sízők világkupa-sorozatának november végi, finnországi nyitányán.
szept. 25
15:18
Panaszkodik a belga focista: Lukaku szerint Európa rasszista (BorsOnline)
Nincs jó véleménnyel az európai emberekről Romelu Lukaku. Az ismert belga focistának fáj, hogy a bőrszíne miatt csúfolják.
szept. 25
15:36
F1: Stefano Domenicali lett a sorozat új vezérigazgatója (She)
Beigazolódtak a napokban felröppent pletykák, amelyek szerint Chase Carey leköszön a Formula–1 elnöki, illetve vezérigazgatói szerepéről és a helyét a Ferrari volt csapatfőnöke, Stefano Domenicali veszi át.
szept. 25
15:42
F1: Bottasnál a második edzésen sem volt gyorsabb Szocsiban (She)
Valtteri Bottas (Mercedes) zárt az élen az Orosz Nagydíj második szabadedzésén is, mögötte csapattársa, Lewis Hamilton következett, míg a harmadik helyen Daniel Ricciardo végzett a Renault-val. A McLaren Carlos Sainz Jr. vezérletével a negyedik és az ötödik helyet foglalta el, míg Max Verstappen a hetedik lett a Red Bull-lal.
szept. 25
15:44
Hollandia: mégis szponzorálhat a szexjátékokat gyártó cég (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) visszavonta tiltását, így az élvonalbeli FC Emmen csapata megkötheti mezszponzori szerződését egy szexuális kiegészítőket gyártó céggel.
szept. 25
15:51
Elárulta a szemtanú, így volt biztonságos a Szuperkupa (Ripost)
A szurkolók oda figyeltek a szabályokra a Puskás Arénában megrendezett Szuperkupa-döntőn.
szept. 25
16:06
Férfi kézi: Széles Ákos úgy érzi, hazatért Lipcsébe (She)
A német élvonalban szereplő SC DHfK Leipzig nyáron igazolt magyar kézilabdázója, Széles Ákos úgy érzi, hazatért Lipcsébe.
szept. 25
16:12
Tokió 2020: Sós Csaba legalább két aranyban bízik (She)
Legalább két aranyérem megszerzésében bízik a jövő évi tokiói olimpián Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.
szept. 25
16:12
Új főnöke lesz a Forma–1-nek - ismert név irányít tovább (BorsOnline)
A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media pénteken bejelentette, hogy januártól Stefano Domenicali irányítja majd az autós gyorsasági világbajnokságot, míg a mostani vezető, az amerikai Chase Carey ügyvezető elnökhelyettesként dolgozik tovább.
szept. 25
16:18
Férfi kézi: a Facebookon kér anyagi segítséget a Komló (She)
Támogatói bérletek kiadásával próbál pluszbevételhez jutni a Komló férfi NB I-es kézilabdacsapata azt követően, hogy anyagi bajba került. A klubnál az elmúlt hetekben jó néhány koronavírusos megbetegedést regisztráltak, a múlt heti beszámolók szerint legalább 12 játékos kapta el a vírust, így fordulók óta ki sem tudtak állni ellenfeleikkel szemben.
szept. 25
16:24
Újra tüzelhetnek az orosz biatlonista lányok (BorsOnline)
Ilyen is van! Eltiltásuk törölve, továbbra is versenyezhetnek a korábban száműzött orosz biatlonisták.
szept. 25
16:30
Női kézi: Romániában folytatja az Óvárról távozott vb-győztes átlövő (She)
Az előző, csonka idényben Mosonmagyaróváron játszó Karoline de Souza a CS Minaur Baia Mare női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A 30 éves világbajnok brazil balátlövő egy plusz egy éves szerződést írt alá.
szept. 25
16:32
Roland Garros: Gálfi kikapott a selejtező utolsó körében (She)
Gálfi Dalma két játszmában kikapott pénteken az amerikai Varvara Lepchenkótól a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára.
szept. 25
16:36
Női kézi: a korábbi győri beálló maszkokat varr rászorulóknak (She)
A CSM Bucuresti két győzelemmel kezdett a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a harmadik sikerre azonban egyelőre biztosan várni kell, mivel a román csapat Rosztov-Don elleni mérkőzését elhalasztották. Crina Pintea, a Győri ETO korábbi, a bukarestiek jelenlegi beállója azonban így sem tétlenkedik, szabadidejében arcmaszkokat varr rászorul
szept. 25
16:42
Kézi: Hiszek abban, hogy ennek előbb-utóbb vége lesz (She)
Másodedzőként négyszer, vezetőedzőként egyszer nyert kézilabda Bajnokok Ligáját. Szabadidejében sokat teniszezik, de nemcsak a sportról lehet beszélgetni vele, ami nem is annyira meglepő egy korábbi tanárembertől, egy jelenlegi nagypapától. A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor volt a Sportkrém vendége. Ha még többet szeretne megtudni a sza
szept. 25
16:44
Hiszek abban, hogy ennek előbb-utóbb vége lesz (She)
.
szept. 25
16:48
Bundesliga: Szalai esete számos jogi kérdést vet fel a szakértő szerint (She)
Szalai Ádám váratlan elküldése a Mainztól, valamint csapattársainak szolidaritási akciója nagy figyelmet váltott ki a német sportsajtóban. A Kicker szakportál megszólaltatta Dr. Philipp S. Fischingert, a Mannheimi Egyetem jogi professzorát a felvetődő problémákkal kapcsolatban.
szept. 25
16:54
Sepsi: remek cserék, megvan az első győzelem! (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban megszerezte idénybeli első győzelmét a Sepsi, amely idegenben 2–1-re legyőzte a Voluntari együttesét.
szept. 25
17:18
Női kézi: két pozitív koronavírusos eset a Neka-n (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Boglári Akadémia-SZISE csapatánál két játékos koronavírustesztje is pozitív lett, ezért a teljes együttes karanténba került. A csapat csütörtökön az Alba Fehérvárral mérkőzött a bajnokságban.
szept. 25
17:24
Kosár: az idén is ütőképes lehet az Alba U20-as csapata (She)
Pethő Ákossal, az Alba Fehérvár U20-as férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével beszélgettünk többek között arról is, vajon az együttes ugyanolyan ütőképes lehet-e, mint a legutóbbi kiírásban.
szept. 25
17:26
Uefa: Minszk helyett Svájcban rendezik a jövő évi kongresszust (She)
Minszk helyett Svájcban rendezi meg jövő évi kongresszusát az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).
szept. 25
17:30
Wtcr: Guerrieri nyert; Boldizs Bence tizedik az esős versenyen (She)
Esteban Guerrieri aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) első, fordított rajtrácsos versenyén. Mögötte a pole pozícióból induló Yvan Muller végzett, míg a dobogó alsó fokára Yann Ehrlacher állhatott fel. Tassi Attila a hatodik helyről esett ki, míg a Zengő Motorsport versenyzői közül Boldizs Bence a tizedik, Kismarty-Lechner Gábor a tizenegy
szept. 25
17:48
A PSG edzője súgott Fehérvárnak – bejöttek a tanácsai (BorsOnline)
A Bohemians után a Reims együttesét is büntetőkkel ejtette ki az Euró­pa Ligából a Fehérvár, és ehhez óriási segítséget nyújtottak a klub videóelemzői.
szept. 25
17:54
Atlético: átment az orvosin, bejelentették Luis Suárez szerződtetését (She)
Bár a megállapodást eddig sem titkolták, az Atlético Madrid péntek délután jelentette be hivatalosan is Luis Suárez szerződtetését. A 33 éves uruguayi támadó, aki a Barcelonától érkezett, kétéves megállapodást kötött a spanyol fővárosi klubbal.
szept. 25
17:57
Bejelentették, olasz sztárcsapathoz igazolt a magyar futballista (Ripost)
Horváth Krisztofer Olaszországon belül váltott klubot.
szept. 25
18:18
Eb 2020: zárt kapus meccsektől tart a németek legendája (She)
Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere attól tart, hogy számos mérkőzést zárt kapuk mögött kell lejátszani a jövő nyárra halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a koronavírus-járvány miatt.
szept. 25
18:18
Orosz Nagydíj - Bottasé volt a legjobb köridő (Behaviour)
A 31 éves pilóta mögött a második helyen csapattársa, a címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton zárt.
szept. 25
18:24
Kerékpár: olasz világbajnok a férfi időfutamban (She)
Az olasz bajnok Filippo Ganna diadalát hozta a férfi időfutam az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságán. A pénteki viadalon Peák Barnabás 38., Filutás Viktor 51. lett.
szept. 25
18:26
Vívás: Komatits József nevét viseli az új szombathelyi akadémia terme (She)
Komatits József szombathelyi származású olimpikon tőröző nevét viseli a vasi megyeszékhelyen pénteken ünnepélyes keretek között felavatott vívóterem – közölte az MTI érdeklődésére Babós Csaba, a Szombathelyi Vívóakadémia SE elnöke.
szept. 25
18:42
Tour de France: 17 millióért kelt el Pogacar sárga trikója (She)
A Tour de France országúti kerékpáros körversenyen bajnok szlovén Tadej Pogacar győztesnek járó sárga trikójáért 47 ezer eurót (17 millió forintot) fizettek egy jótékonysági árverésen pénteken.
szept. 25
18:48
Fft: a 7 legjobb politikai pályára tévedt futballista (She)
A FourFourTwo magazin legújabb összeállításában ezúttal csokorba szedte azokat a futballistákat, akik politikai pályára tévedtek.
szept. 25
18:54
F1: Bottas ralizott, Sainz bocsánatot kért a csapatától (She)
Valtteri Bottas elsőségével zárultak az Orosz Nagydíj pénteki szabadedzései. Ennek ellenére sem a finn versenyző, sem a csapattársa, Lewis Hamilton nem hiszi, hogy ne lenne többre képes a Mercedes a hétvége folytatásában. Max Verstappen elismerte, hogy a szocsi aszfaltcsík nem kedvez túlzottan a Red Bullnak, ami miatt a harmadik rajthelyért is meg
szept. 25
19:18
Liga 1: fordított idegenben a Sepsi, megvan az első siker! (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban megszerezte idénybeli első győzelmét a Sepsi, amely idegenben 2–1-re legyőzte a Voluntari együttesét.
szept. 25
19:18
Sokat tanulhatnánk a magyaroktól – mondta a német fociszurkoló a Szuperkupa-meccs után (BorsOnline)
A Bayern München története során másodszor hódította el a Szuperkupát. A Puskás Arénában 15 ezer néző élvezte a játékot.
szept. 25
19:20
Strandröpi: a Hajós, Stréli kettős nyolcaddöntős az U22-es Eb-n (She)
Az Izmirben zajló U22-es strandröplabda Európa-bajnokságon már csak egyetlen magyar duó van versenyben: az ifjúsági olimpiai negyedik Hajós Artúr, Stréli Bence kettős mindkét pénteki meccsét megnyerve, magabiztosan jutott be a legjobb 16 közé, míg a másik két párosunk számára véget ért a korosztályos kontinensviadal.
szept. 25
19:24
Fifa: felfüggesztették a Trinidad és Tobagó-i szövetség tagságát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tanácsa azonnali hatállyal felfüggesztette a Trinidad és Tobagó-i szövetség (TTFA) tagságát.
szept. 25
19:42
Kajak-kenu vk: Nagy csatára számítok Ádámmal (She)
A szegedi viadal nyitó napján megtapasztalhatták a mezőny erejét a fiatal magyar versenyzők, akik közül többen sikeresen mutatkoztak be a felnőttek között.
szept. 25
19:54
NB I: Puskás Akadémia–Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
Szokás szerint pénteken kezdődik a labdarúgó NB I aktuális fordulója – a Puskás Akadémia a Mezőkövesdet fogadja hazai pályán az 5. játéknap nyitó meccsén, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

Keresés