2022. április 11. hétfő

ápr. 11
9:54
„Még azért tudok úszni” – Hosszú Katinka aranyérmet nyert Stockholmban (Blikk)
Hosszú Katinka Stockholmban nyert aranyérmet a hétvégén rendezett nemzetközi úszóversenyen.
ápr. 11
10:15
Elégedetlenek a költségvetési sapkával a Forma-1-es paddockban (Racing)
Újabb pénzügyi vita indulhat el a Forma-1-es paddockban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egyes csapatok a 140 millió dolláros költségvetési keret módosítását követelik, mivel a tomboló infláció sújtja a csapatok szűkös pénzeszközeit. Az AlphaTauri csapatfőnöke, Franz Tost ennyit árult el erről a német Skynak: “Jelenleg még mindig három csapat va
ápr. 11
10:21
Kulisszatitkok videó – a rolba és ami alatta van (m4sport.hu)
A jégpályák több tonnás őrangyalát egyszerűbb kezelni, mint azt bárki gondolná.
ápr. 11
10:21
Kockázatmentes Salgó (Racing)
Az abszolút hatodik helyen végzett a Rally1 Bajnokság nyitó futamán, a Salgó Rally-n Osváth Péter, akinek ez alkalommal – Papp Tamás távollétében – Répás Zoltán diktálta az itinert a nógrádi viadalon. „Az idei célunk, hogy minden versenyen, ahol rajthoz állunk jót tudjunk autózni. Ez nagyjából teljesült is. A Cered – Zagyvaróna egy olyan pálya, ami
ápr. 11
10:23
Elképesztően szerencsétlenül járt a Corvette Long Beach-en (Racing)
A Corvette Racing egy valószínűsíthető GTD Pro győzelmet dobott el, miután egy furcsa boxutcai incidens után áthajtásos büntetést kapott. Jordan Taylor szerint a 3-as rajtszámú Chevrolet Corvette C8.R GTD jobb első, elszabaduló kerékanyája, amely a Pfaff Motorsports Porsche 911 GT3 R hűtőjébe csapódott, egy “véletlen baleset” volt, amely végül a Co
ápr. 11
10:33
Az Atlético pocsék hete, két zakó rúgott gól nélkül: újabb legenda szólt oda Simeonénak (m4sport.hu)
Egyre több kritika éri a Matracosok argentin mesterét védekező taktikája miatt, a tavalyi bajnoki győzelem után a mostani szezon már közel sem annyira kerek.
ápr. 11
10:33
Célfotóval nyert Kwiatkowski az Amstelen, Leclers győzött Ausztráliában (Eurosport)
Döntetlent játszott a Manchester City a Liverpoollal, Kwiatkowski célfotóval győzött az idei Amstelen, Charles Leclers nyerte az Ausztrál Nagydíjat. Ezek voltak tegnapi híreink az Eurosporton.
ápr. 11
10:35
Liu Shaoang mindent söpört a vb-n, és húzta magával a tinédzsereket is (Eurosport)
Liu Shaoang négy aranyérmével zárult az április 8-10. között Montreálban megrendezett rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság, így a kétszeres olimpiai bajnok sportoló megőrizhette az 1-es rajtszámot a következő szezonra is. Ádó mögött azonban egy rendkívül fiatal magyar csapat lépett jégre Kanadában, akik fontos tapasztalatokat szerezhettek egyé
ápr. 11
10:37
Egyéni csúcsot ért el három magyar teniszező (Eurosport)
A hét elején szokás szerint nyilvánosságra hozták a friss ATP és WTA világranglistákat, és ezekből kiderül, hogy három magyar női teniszező és pályafutása eddig legjobbját érte el. Az elmúlt héten a világ legkülönbözőbb pontjai pályára lépő Bondár Anna, Udvardy Panna, Gálfi Dalma hármas ezen a héten már a Billie Jean King Kupán szerepel.
ápr. 11
10:45
Három magyar karriercsúccsal a top 100-ban a női világranglistán, Fucsovics nem javított (m4sport.hu)
Jól megy az elmúlt hetekben élteniszezőinken, főként a női mezőnyben.
ápr. 11
10:47
Más helyzet, más Leclerc: már nem hajszolja, a kezében tartja az esélyt (m4sport.hu)
Már Charles Leclerc is ki merte mondani, „talán” esélyes a bajnokságban. Az ezzel járó nyomás a jelek szerint jót tett neki, ám állítja, nem ő, csak a szemléletmódja változott.
ápr. 11
10:51
Doncic sérüléssel ért véget az NBA-alapszakasz (m4sport.hu)
Az alapszakasz utolsó fordulóját rendezték vasárnap az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA): a liga egyik legjobb formában lévő csapata, a Dallas Mavericks a San Antonio Spurst győzte le hazai pályán, sztárjátékosa, a szlovén Luka Doncic azonban vádlisérülést szenvedett.
ápr. 11
11:15
Scottie Scheffler a bajnok, világelsőként csak a hatodik játékos, akinek sikerült ez a bravúr (Eurosport)
Két hónap alatt nagyot fordult a világ Scottie Schefflerrel, aki négy tornát és majd’ 9 millió dollárt nyert ezen időszak alatt.
ápr. 11
11:15
Rekordszámú néző volt az Ausztrál Nagydíjon (Racing)
Három év után tért vissza Melbourne a Forma-1-be, ami érződött is a nézők számában. Már az első szabadedzésen sokan voltak kíváncsiak, a futamon pedig valósággal hömpölygött a tömeg. A hivatalos adatok szerint csütörtöktől vasárnapig összesen 419 114 fő látogatott ki a Forma-1-re, amely új rekord a sorozat történetében. A korábbi csúcsot a tavalyi
ápr. 11
11:30
Három magyar női teniszező a top 100-ban, mindegyikük karriercsúccsal (Infostart)
Bondár Anna, Udvardy Panna és Gálfi Dalma mellett Fucsovics Márton is a legjobb száz tagja.
ápr. 11
11:33
Scottie Scheffler a bajnok, világelsőként csak a hatodik játékos, akinek sikerült ez a bravúr (Eurosport)
Két hónap alatt nagyot fordult a világ Scottie Schefflerrel, aki négy tornát és majd’ 9 millió dollárt nyert ezen időszak alatt.
ápr. 11
11:45
Verstappen: Az Aston Martin biztonsági autója egy teknős (m4sport.hu)
Ideje a Mercedes után az Aston Martin biztonsági autóját is felturbózni? George Russell mellett Max Verstappen is kritizálta a zöld „teknőst”.
ápr. 11
11:45
Vas Blanka: „Elégedett vagyok a kezdéssel, de nem volt sima napom” (Eurosport)
A tavalyi leuveni világbajnokságon ment utoljára országúton, de tegnap végre elkezdte a 2022-es szezont. Vas Blanka 24. lett az első idei versenyén, de annak fényében, hogy fontos pillanatokban elég sokat láttuk a mezőny elején dolgozni, ráadásul nem tudott rendesen enni az Amstel közben, ez mégis elég jó kezdés volt.
ápr. 11
11:47
Lukaku nem játszik a BL-negyeddöntő visszavágóján (m4sport.hu)
Tuchel hétfőn közölte, a belga csatár nélkül utaznak Madridba.
ápr. 11
11:57
Vas Blanka: „Elégedett vagyok a kezdéssel, de nem volt sima napom” (Eurosport)
A tavalyi leuveni világbajnokságon ment utoljára országúton, de tegnap végre elkezdte a 2022-es szezont. Vas Blanka 24. lett az első idei versenyén, de annak fényében, hogy fontos pillanatokban elég sokat láttuk a mezőny elején dolgozni, ráadásul nem tudott rendesen enni az Amstel közben, ez mégis elég jó kezdés volt.
ápr. 11
12:15
Sportol, zenél és dolgozik az agydaganata miatt megvakult fiú (BorsOnline)
A kisfiú hiába szenved fogyatékosságtól, nem hagyja, hogy korlátok köré szorítsák.
ápr. 11
12:15
A Ferrari arra kérte a Haast, hogy tekerjék le a motort? (Racing)
Furcsa pletykák terjengtek a Ferrari és a Haas háza táján Melbourne-ben. Az olaszok motorja számít etalonnak az új éra kezdetén. A vörös csapat és partnereik megbízhatóbb és jobb teljesítménnyel rendelkező erőforrásokkal állhatnak rajthoz, míg a többiek egyelőre a sötétben tapogatóznak. A Honda a második helyen áll a hajtásláncok “bajnokságában”. U
ápr. 11
12:21
Monarri ismét dobogón zárt (Racing)
A spanyol Alberto Monarri-Carlos Cancela páros a Fafe Rally után az Azori-szigetek Rallyn is dobogón zárt az ERC Open kategóriában A Suzuki Swift R5lly S autóval.  Alberto Monarri az Azori-szigetek Rally első napján műszaki hiba miatt kénytelen volt kiállni, azonban a második napon visszatérve megszerezte az ERC Open kategória harmadik helyét, ami
ápr. 11
12:23
Roger Penske-t nem zavrja a Forma-1 észak-amerikai terjeszkedése (Racing)
Roger Penske-t, az IndyCar tulajdonosát nem zavarja a Forma-1 folyamatos terjeszkedése az észak-amerikai piacon. Az IndyCar Series és az Indianapolis Motor Speedway tulajdonosa kijelentette, hogy a Forma-1 terjeszkedése – a legutóbb bejelentett Las Vegas-i Nagydíj bejelentése után – inkább segíteni fogja az IndyCar fejlődését is. “Úgy tekintek a Fo
ápr. 11
12:33
Ding Junhui hozta a kötelezőt (Eurosport)
Ding Junhui nem játszott őrült jó formában a snooker világbajnokság (számára) első selejtezőmérkőzésén, de így is legyőzte Tian Pengfeit. Mondhatni, hogy a kínai szupersztárnak szerencséje van a sorsolással, mert az amatőr David Lilley-n kell még túljutnia ahhoz, hogy ott legyen a Crucible Színházban.
ápr. 11
12:39
Verstappen: Innen 45 futamra lenne szükségünk a felzárkózáshoz (m4sport.hu)
Sok a problémája a Red Bullnak, és Max Verstappen nem látja jelét a gyors megoldásnak. A bajnoki címvédés kapcsán igencsak borúlátó.
ápr. 11
12:54
Elképesztő: bokszolónak áll az egykori kiváló holland futballista (Blikk)
Új sportágban, méghozzá ökölvívásban próbálja ki magát Dirk Kuyt, a már visszavonult világbajnoki érmes holland labdarúgó.
ápr. 11
12:57
A gólok helyett a pofonokat választja a vb-ezüstérmes holland csatár (Eurosport)
Meglepő fordulatot vesz a néhány éve visszavonult holland válogatott támadó, Dirk Kuyt pályafutása, akinek a szabályozott körülmények között zajló verekedéshez jött meg a kedve. A többek között a Feyenoordban, a Liverpoolban és a Fenerbahcében is megforduló, a nemzeti csapatában 104 mérkőzésen 24 gólt szerző Dirk Kuyt ökölvívó mérkőzést vállal.
ápr. 11
13:12
Már megint José Mourinhóval van a baj (Infostart)
Az AS Roma megnyerte vasárnap a Salernitana elleni hazai mérkőzést az olasz labdarúgó-élvonalban, de az edzője, José Mourinho súlyos kritikákat kapott. Ezúttal az ellenfél sportigazgatójától.
ápr. 11
13:15
Sajtóhír: Az RB Leipzig fő célpontja a kispadra, a Manchester Uniteddel szóba hozott Ajax-edző (m4sport.hu)
Nem akármilyen hőstett lenne a német klubtól, ha végül sikerülne elhappolni a Manchester United elől a holland szakembert.
ápr. 11
13:15
Sérülése miatt véget ért a Tottenham védőjének idénye (Eurosport)
Ebben az idényben már nem léphet pályára Matt Doherty, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotpsur védője.
ápr. 11
13:15
Gasly: Ha az FIA annyira látni akarja a nemi szervemet, akkor csak tessék (Racing)
Pierre Gasly az új szabályzatra reagálva elmondta, neki nincs takargatnivalója. Ausztráliában nemcsak a pálya és a DRS-zónák száma alakult át, hanem a régi, már-már elfeledett szabályokat is leporolt az FIA. Korábban már megírtuk, hogy a versenyigazgató figyelmeztette a versenyzőket arra, hogy piercinget és nyakláncot nem ildomos hordaniuk, míg az
ápr. 11
13:21
Robert Lewandowski mentette meg a müncheniek becsületét (Eurosport)
A Bayern München szombaton 1-0-ra nyert az Augsburg ellen. A müncheniek becsületét végül Robert Lewandowski mentette meg, a lengyel csatár 11-esből döntötte el a találkozót, 19 bajnokiján ez volt a 23. találata az Augsburg ellen.
ápr. 11
13:27
Klopp bokszmeccsnek, Guardiola a Premier League fantasztikus reklámjának látta a City-Pool rangadót (Eurosport)
Jürgen Klopp és Pep Guardiola a Manchester City-Liverpool szupperangadón született 2-2-es döntetlent boncolgatta, amellyel a Manchester City továbbra is megelőzi egy ponttal a Liverpoolt a Premier League tabelláján. Klopp szerint az Etihadban lejátszott meccs olyan volt, mint egy bokszmeccs, a szombati FA-kupa elődöntőjük előtt Guardiola pedig azza
ápr. 11
13:39
Hivatalos: Lauge távozik Veszprémből (m4sport.hu)
Rasmus Lauge ötéves szerződést írt alá nevelőegyesületével.
ápr. 11
13:45
Hivatalos: Lauge távozik Veszprémből (m4sport.hu)
Rasmus Lauge ötéves szerződést írt alá nevelőegyesületével.
ápr. 11
14:15
Hamilton magasról tesz az FIA szigorításaira, és nem vágja le a fülét (Racing)
Lewis Hamilton nem tervezi, hogy az FIA szigorítása ellenére megválik az ékszereitől a versenyekre. A hétszeres világbajnokot az egyéb szabályokra vonatkozó szigorítások sem igazán foglalkoztatják. Az Ausztrál Nagydíj hétvégéjének egyik – igen mulatságos nyilatkozatokat hozó – mellékszála volt az FIA ékszerekre és tűzálló alsóneműre vonatkozó szigo
ápr. 11
14:21
Szoboszlait a Barca vagy a PSG legnagyobb tehetségeinél is értékesebbnek tartja a CIES (m4sport.hu)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb tanulmányában olyan 23 évnél fiatalabb labdarúgókat rangsorolt piaci értékük szempontjából, akik a 2021/22-es szezonban debütáltak az öt európai topliga valamelyikében. Szoboszlai Dominik, a német RB Leipzig középpályása az előkelő második helyen áll a listán, olyan hatalmas te
ápr. 11
14:21
Távozik a Veszprém csapatkapitánya (Eurosport)
Jövőre elhagyja a Telekom Veszprém férfi kézilabdaklubot a csapatkapitány Rasmus Lauge Schmidt. A klub hétfői tájékoztatása szerint a dán balátlövő 2023 nyarától nevelőegyesületében, a Bjerringbro-Silkeborg Handboldban folytatja pályafutását.
ápr. 11
14:21
Bourdais mindent beleadott a Long Beach-i győzelem érdekében (Racing)
Sebastien Bourdais óriási felzárkózását egy Porsche-val történő korai baleset készített elő, melynek a végén a Cadillac 01-es autója nyert. Sebastien Bourdais azt hitte, hogy a győzelmi esélyei elszálltak, amikor több mint 20 másodpercet veszített a visszafordítóban a szombati Long Beach Nagydíj első szakaszában. A 01-es Cadillac Racing végül fölén
ápr. 11
14:27
„Teher volt az F1 számára” – keményen beleszállt Wolff a kirúgott Masiba (m4sport.hu)
A Mercedes csapatfőnöke szerint önfejűsége, arroganciája és a kritikákkal szembeni ellenállása miatt vált teherré a Forma–1 számára az év elején kirúgott versenyigazgató. Nem kímélte Michael Masit!
ápr. 11
14:27
A Ford vezetője meglátogatta az M-Sportot (Racing)
Az amerikai Ford Motor Company vezérigazgatója látogatást tett az M-Sport brit központjában, ahol az autókat is kipróbálhatta, Az amerikai Ford Motor Company vezérigazgatója, Jim Farley tavaly a Goodwood Fesztiválon már tiszteletét tette, a rendezvényen mutatták be először a a Ford Puma Rally1-et mozgás közben a nyilvánosság számára.  Farley-t most
ápr. 11
14:33
Süle beteg, nem játszhat a Villarreal elleni BL-visszavágón (m4sport.hu)
A váratlan spanyolországi vereség után nagy érvágás a bajoroknak a védő kiesése.
ápr. 11
14:33
Újabb sprint a török körön, Groves nyerte a második szakaszt (Eurosport)
Akárcsak a vasárnapi első szakaszon, ma is sprint döntött a török körön. Kaden Groves nyert Jasper Philipsen és Sam Bennett előtt, a BikeExchange ausztrál versenyzője a vezetést is átvette összetettben.
ápr. 11
15:09
Videó: egy kísérőfiúra figyelt az egész stadion a PSV bajnokiján (m4sport.hu)
Alaposan megünnepeltette magát.
ápr. 11
15:09
Az immár Euroliga-győztes Sopronnál zajló munkába kódolva volt a legnagyobb siker elérése is (Eurosport)
A Sopron Basket a magyar csapatsportok történetének egyik legnagyobb sikerét aratta a hétvégén, amikor megnyerte a női kosárlabda Euroliga isztambuli négyes döntőjét. Egy, még a 40. életévét be sem töltő vezetőedző, Gáspár Dávid és az élő legenda, Fegyverneky Zsófia csapatkapitány vezetésével, Gabby Williams MVP-címével. A Sopron idáig vezető útját
ápr. 11
15:09
Bottas: Stroll keményebb büntetést érdemelt volna (Racing)
Valtteri Bottas szerint Lance Stroll vele szemben való védekezése teljes mértékben elfogadhatatlan volt az Ausztrál Nagydíj folyamán. Ugyan a finn pilóta Melbourne-ben nem volt képest azt a formát nyújtani, amit a hinwili istállótól az első két versenyhétvégén megszokhattunk, de a tízszeres futamgyőztes még így is óriási harcot vívott a pontokért.
ápr. 11
15:11
Ékszer- és gatyavitát folytatnak Hamiltonék az FIA-val (m4sport.hu)
Ékszerek és alsóneműk, füllevágás és intim ellenőrzés – különös témái lettek az FIA és a versenyzők közötti megbeszéléseknek Ausztráliában, köszönhetően az új versenyigazgatónak.
ápr. 11
15:21
Hamilton mindenkit mozgósít: Most kell javulnunk, nem két futam múlva (m4sport.hu)
Miközben csapattársa arról beszélt, hogy nem készülnek újításokkal a következő versenyekre, Lewis Hamilton mindenkit összetrombitálna a Mercedesnél, hogy azonnali javulást csikarjon ki.
ápr. 11
15:33
Vettel: Túl korán akartam túl sokat (m4sport.hu)
Egyelőre „sok gondja van” az Aston Martinnak, és „nincsenek megoldások”.

Keresés