2023. március 11. szombat

márc. 11
14:11
Újabb Odermatt-győzelem, közelít a 2000 pontos álomhatárhoz (Eurosport)
A svájci zseni Kranjska Gorában sem talált legyőzőre, az összetett világkupában 1726 pontja van, így van még esélye arra, hogy beállítsa, vagy megdöntse Hermann Maier 2000 pontos rekordját. Alexis Pinturault remek második futammal lett ezüstérmes, míg a dobogó harmadik fokára Henrik Kristoffersen állhatott fel.
márc. 11
14:15
Webber: Verstappen ellen tavaly már év közepén feladta mindenki (Racing)
A Red Bull korábbi pilótája, Mark Webber szerint tavaly Spában Max Verstappen az egész mezőnyt meghunyászkodásra kényszerítette. Mark Webber ugyan nem versenyzett a világbajnok ellen, apjával azonban összetalálkozott a pályán, és a stílust most már kívülről is felismeri. „
márc. 11
14:27
Meglepő második fordulós búcsú, Tsitsipas kiesett (Eurosport)
A második helyen kiemelt Stefanos Tsitsipas nagy meglepetésre már a második fordulóban kiesett az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 10,1 millió dollár összdíjazású férfi versenyében.
márc. 11
14:29
„Több problémával is küzdenek” – a Red Bull tanácsadója szerint a Mercedes teljesen esélytelen (Eurosport)
Helmut Markótól megszoktuk, hogy gond nélkül elmondja a véleményét bárkiről és bármiről, legyen az akármennyire is sarkos. Most épp a Mercedes kapcsán mondta el, hogy az idén látottak alapján rettentő messze vannak a világbajnoki címtől, ráadásul csak saját maguknak köszönhetően. Marko arra számít, a B-autóval is lesznek nehéz pillanatai a német gy
márc. 11
14:30
Igazgatói ülést hívott össze a Real Madrid a Barcelonát érintő korrupciós ügy megvitatására (m4sport.hu)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez igazgatósági ülést hívott össze annak érdekében, hogy megvitassák, milyen lépéseket tartanak megfelelőnek az FC Barcelonát érintő korrupciós botránnyal kapcsolatban.
márc. 11
14:39
Meglepő második fordulós búcsú, Tsitsipas kiesett (Eurosport)
A második helyen kiemelt Stefanos Tsitsipas nagy meglepetésre már a második fordulóban kiesett az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 10,1 millió dollár összdíjazású férfi versenyében.
márc. 11
14:39
Újabb szakaszt töröltek a Fafe Rallyn (Racing)
A romló időjárás és nagy köd miatt a Fafe Rally szombati negyedik pályáján egyáltalán nem lehet versenyezni, az ötödik szakasz után a kilencediket is törölték.
márc. 11
14:39
Odermatt nyert Kranjska Gorán az alpesisí-vk-n (Sportal)
A svájci Marco Odermatt nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati óriás-műlesikló versenyét a szlovéniai Kranjska Gorán.
márc. 11
14:39
Polyánszky Zoltán a sakkozók új elnöke, a TF rektora kikapott (Telex)
54–33 a végeredmény, a korábbi elnök, Szabó László az elnökségi tagságtól is visszalépett.
márc. 11
14:41
Lecsúszott a dobogóról a Kisvárda (Sportal)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kisvárda a Debrecent fogadta, a találkozót a hajdúságiak 1–0-ra nyerték.
márc. 11
14:48
Történelmi siker a vereség ellenére, az FTC női pólócsapata bejutott az Eurokupa döntőjébe (m4sport.hu)
A Ferencváros a szombati visszavágón 9-7-re kikapott a vendég olasz Plebiscito Padovától, de egy gólt megőrzött az első mérkőzésen kiharcolt előnyéből, ezzel bejutott a döntőbe a női vízilabda Eurokupában.
márc. 11
15:03
Eurokupa: kikaptak, de döntősök a zöld–fehér lányok (Infostart)
A Ferencváros a szombati visszavágón 9–7-re kikapott a vendég olasz Plebiscito Padovától, de egy gólt megőrzött az első mérkőzésen kiharcolt előnyéből, ezzel bejutott a döntőbe a női vízilabda Eurokupában.
márc. 11
15:03
Shiffrin a csúcson! Mától az amerikai klasszis az abszolút rekorder alpesi síben (Eurosport)
Az amerikai Mikaela Shiffrin nyerte a szombati műlesiklást a női alpesisí világkupa-sorozat svédországi állomásán, Aréban, ezzel pályafutása 87. vk-sikerét aratta, és immár egyedüli rekorder. A 27 éves, kétszeres olimpiai és hétszeres világbajnok Shiffrin pénteken érte be a vk-örökrangsort eddig egyedül vezető svéd Ingemar Stenmarkot, most pedig le
márc. 11
15:15
Nem jutottak döntőbe a férfiak, nem sikerült kvótát szerezni Tallinnban a légfegyveres Eb-n (Sportal)
Korábban a nőknél sem sikerült az olimpiai kvótaszerzés.
márc. 11
15:17
Kikapott, de döntőbe jutott a Ferencváros a női vízilabda Eurokupában (Sportal)
A Ferencváros a szombati visszavágón 9–7-re kikapott a vendég olasz Plebiscito Padovától, de egy gólt megőrzött az első mérkőzésen kiharcolt előnyéből, ezzel bejutott a döntőbe a női vízilabda Eurokupában.
márc. 11
15:18
Nincs magyar olimpiai kvóta Tallinnban, Péniék is lemaradtak a döntőről a légfegyveres Eb-n (m4sport.hu)
A nők után a magyar férfiak is elbúcsúztak a további küzdelemtől a puskások egyéni versenyében a Tallinnban zajló olimpiai kvalifikációs légfegyveres Európa-bajnokság szombati napján, ezzel az is eldőlt, hogy az észt fővárosban nem szereznek ötkarikás kvótát a magyarok.
márc. 11
15:18
Furcsa sportágban lett verhetetlen a magyar bajnok az Arnold Classicon (BorsOnline)
A szegedi Deli Tamás minden álma teljesült Amerikában.
márc. 11
15:30
Polyánszky Zoltán a Magyar Sakkszövetség új elnöke (m4sport.hu)
Polyánszky Zoltán 47 éves filozófust, közgazdasági doktort, a 2024-es budapesti sakkolimpiát szervező bizottság döntéshozó testületének vezetőjét választották meg elnöknek a Magyar Sakkszövetség (MSSZ) szombati tisztújító közgyűlésén.
márc. 11
15:33
Shiffrin újabb győzelmével rekordot döntött az alpesisí-vk-n (Sportal)
Az amerikai Mikaela Shiffrin nyerte a szombati műlesiklást a női alpesisí világkupa-sorozat svédországi állomásán, Aréban, ezzel pályafutása 87. vk-sikerét aratta, és immár egyedüli rekorder.
márc. 11
15:45
Megvan a Magyar Sakkszövetség új elnöke (Sportal)
Polyánszky Zoltán 47 éves filozófust, közgazdasági doktort, a 2024-es budapesti sakkolimpiát szervező bizottság döntéshozó testületének vezetőjét választották meg elnöknek a Magyar Sakkszövetség (MSSZ) szombati tisztújító közgyűlésén.
márc. 11
15:47
Hetes után még tizenegyesből sem ment a Liverpoolnak (Sportal)
Óriási meglepetés a Premier League 27. fordulójának első mérkőzésén. Az eddig sereghajtó Bournemouth legyőzte a Liverpoolt.
márc. 11
15:51
Pogacar lehajrázta Gaudut és Vingegaard-t a Párizs-Nizza királyszakaszán (Eurosport)
A 17 kilométeres utolsó emelkedőn az utolsó 4 kilométerre egyedül maradt a nagy hármas, Gaudu volt a legaktívabb, Vingegaard többször leszakadt, a végén mégis az ő támadása alapozta meg a sprintet, amit Pogacar magabiztosan meg is nyert.
márc. 11
15:57
Lauda a katonaságnak is köszönhette az életét, megmentője egyvalamit a mai napig nem ért (Racing)
80 éves lett Arturo Merzario, aki elsősorban Niki Lauda megmentésével írta be magát a Forma-1 történelmébe.
márc. 11
16:06
Szalah büntetőt rontott, a Liverpool óriási meglepetésre kikapott a Premier League sereghajtójától (m4sport.hu)
A Liverpool óriási meglepetésre 1–0-ra kikapott a Bournemouthtól a labdarúgó Premier League 27. fordulójában.
márc. 11
16:09
Hazugság! – Benzemánál kiverte a biztosítékot a szövetségi kapitány interjúja (Eurosport)
Didier Deschamps szövetségi kapitány a napokban interjút adott a Le Parisiennek, amelyben többek között Karim Benzemára is kitért a világbajnokság kapcsán. A Real Madrid támadója azonban az Instagram-oldalára kitett bejegyzésekben erősen utalt arra, hogy ő egészen másképp emlékszik a történtekre, és a szövetségi kapitány nem mondott igazat az inter
márc. 11
16:11
Vingegaard ma más taktikával próbálkozott Pogacar ellen – Párizs-Nizza összefoglaló (Eurosport)
Egy 16 kilométer hosszú, átlag 7%-os emelkedő zárta a Párizs-Nizza utolsó előtti szakaszát, amely mindössze 143 kilométer hosszú volt. A végén Tadej Pogacar, Jonas Vingegaard és David Gaudu játszotta a főszerepet, a Tour de France tavalyi győztese pedig más taktikával próbálkozott, mint három napja, amikor megrogyott a saját támadásától.
márc. 11
16:12
Videó: saját kapujától indulva, mintaszerű támadás után szerzett vezetést a DVSC Kisvárdán (m4sport.hu)
Helyzeteket igen, de gólt nem hozott a Kisvárda FC és a Debreceni VSC mérkőzésének első félideje a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában. Az előny megszerzéséhez a DVSC járt legközelebb, de a 32. percben csak a kapufát találta el a Loki, a szünet után viszont a gólfeleős Dorian Babunski révén megszerezte a vezetést a fehér mezes együttes. A Debr
márc. 11
16:14
Halász Bence megvédte címét a dobó Európa-kupán (m4sport.hu)
Halász Bence megnyerte, Varga Donát pedig ötödik lett kalapácsvetésben a téli dobó Európa-kupán Portugáliában.
márc. 11
16:15
Az Audi elhintette, akár leszerződtethetik Schumachert (Racing)
2026-ban csatlakozik majd a Forma-1-hez az Audi, méghozzá a Sauber átvételével, és jelezték, szeretnének egy német pilótát a csapatukba. Addig még három év van hátra, de a találgatások már most megkezdődtek a német márka felállásáról. Például az Alfa Romeo egyik pilótája, Valtteri Bottas nem rejtette véka alá, akár már most elkötelezné magát egy új
márc. 11
16:15
Fordított, és győzelemmel hangolt a BL-csatára a Real Madrid – videókkal (Sportal)
Az Espanyol szerzett vezetést a Bernabéu-stadionban, ám a Real Madrid Vinícius és Militao góljaival fordított, és győzelemmel „melegített” a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntőre.
márc. 11
16:17
Halász Bence megvédte címét a dobó Európa-kupán (Sportal)
Halász Bence megnyerte, Varga Donát pedig ötödik lett kalapácsvetésben a téli dobó Európa-kupán Portugáliában – írja az MTI.
márc. 11
16:18
Nyolc perc után már hátrányban volt, de végül hozta a kötelezőt a Real a spanyol bajnokságban (m4sport.hu)
A Real Madrid 3–1-re legyőzte az Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 11
16:27
Magyar ezüstérem az öttusa világkupa ellső állomásán Kairóban (Eurosport)
Ezüstérmet nyert Bőhm Csaba az öttusázók idei világkupa-sorozatának első állomásán, Kairóban. Az egyiptomi Ahmed Elgendi győzött, míg a harmadik helyen a cseh Martin Vlach futott a célba.
márc. 11
16:30
Bőhm Csaba ezüstérmes a kairói öttusa-világkupán (m4sport.hu)
Ezüstérmet szerzett Bőhm Csaba az öttusázók idei világkupa-sorozatának első állomásán, Kairóban, ahol az egyiptomi Ahmed Elgendi győzött, míg a harmadik helyen a cseh Martin Vlach ért célba.
márc. 11
16:39
Norvég győzelem női váltóban, a franciák behúzták a világkupát (Eurosport)
Norvégia győzelmével ért véget a biatlon-világkupa östersundi állomásának női váltóversenye. A második helyezett franciák dobogós helyükkel bebiztosították a világkupa-győzelmüket.
márc. 11
16:45
Várat magára a magyar kvóta a párizsi olimpiára (Infostart)
A nők után a magyar férfiak is elbúcsúztak a további küzdelemtől a puskások egyéni versenyében a Tallinnban zajló olimpiai kvalifikációs légfegyveres Európa-bajnokság szombati napján, ezzel az is eldőlt, hogy az észt fővárosban nem szereznek ötkarikás kvótát a magyarok.
márc. 11
16:45
Kisvárdai győzelmével fellépett a dobogóra a Debrecen (Sportal)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a Debrecen 1–0-ra nyert a Kisvárda vendégeként, így meg is előzte szabolcsi riválisát a tabellán a hajdúsági csapat.
márc. 11
16:47
Újabb magyar érem az öttusa vk-n, Bőhm Csaba második lett (Sportal)
Ezüstérmet nyert Bőhm Csaba az öttusázók idei világkupa-sorozatának első állomásán, Kairóban – számolt be róla az MTI.
márc. 11
16:48
Helycserés támadás: a DVSC nyerte a keleti derbit és a szezon során először fellépett a dobogóra (m4sport.hu)
A Debreceni VSC 1-0-ra nyert a Kisvárda FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának nyitómérkőzésén. A meccs egyetlen találatát Dorian Babunski szerezte, aki a szünet után volt eredményes és, aki szezonbeli tizedik gólját szerezte. Győzelmének köszönhetően a Loki megelőzte aktuális ellenfelét az NB I-ben és immáron Srdan Blagojevic le
márc. 11
16:51
Elképesztő hiba miatt maradhat le az Európa-bajnokságról a vb meglepetéscsapata (Eurosport)
Belgium férfi kézilabda-válogatottja szerdán 26-24-re kikapott Görögországtól az Európa-bajnoki-selejtező csoportkörének 3. fordulójában, így jelentősen csökkentek az esélyei a kijutásra. A januári világbajnokságon meglepetésre nyolcaddöntőt játszó csapat sorsa teljesen máshogy is alakulhatott volna: döbbenetes adminisztrációs hiba miatt kulcsember
márc. 11
16:51
Breen vette át a vezetést, Csomós tovább javított (Racing)
A Fafe Rally első szombat délutáni szakaszára elállt az eső, Mads Ostberget pedig Craig Breen és Mikko Heikkila i9s megelőzte. Csomós Mixiék ismét jó teljesítményt nyújtottak és már a nyolcadik helyen állnak.
márc. 11
16:54
„Ez kemény” – Jenson Button is megszólalt Chase Elliott sérülése kapcsán (USAracing)
Jelen állás szerint Chase Elliottnak még legalább hat hetet kell várnia arra, hogy újra versenyautóba...
márc. 11
16:57
Győzelmével a Debrecen letaszította a dobogóról a Kisvárdát az Nbi-ben (Eurosport)
A Debreceni VSC egygólos győzelmet aratott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, sikerével pedig - éppen ellenfelét megelőzve - feljött a harmadik helyre.
márc. 11
16:57
„Ez kemény” – Jenson Button is megszólalt Chase Elliott sérülése kapcsán (Racing)
Jelen állás szerint Chase Elliottnak még legalább hat hetet kell várnia arra, hogy újra versenyautóba...
márc. 11
17:15
a Fehérvár ellen kerülne közelebb a dobogóhoz a Paks (Sportal)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának második szombati mérkőzésén a Paks a Mol Fehérvárt fogadja. Élő eredménykövető a találkozóról.
márc. 11
17:21
Roglic zsinórban a harmadikat nyerte, övé az összetett is a Tirrenón (Eurosport)
Primoz Roglic nyerte a Tirreno Adriatico hatodik szakaszát. A szlovén versenyző egy kemény, meredek falakkal telített szakasz végén, az Ineos versenyzőjét Tao Geoghegan Hartot és Joao Almeidát előzte meg. Ezzel a Jumbo versenyzője lényegében az utolsó szakasz előtt bebíztosította összett győzelmét is.
márc. 11
17:33
Ukrajna kiszáll a vb rendezési pályázatból, Marokkó ugorhat be a helyére (Eurosport)
Spanyolország és Portugália Ukrajnával közös pályázatot adott be a 2030-as labdarúgó világbajnokság rendezési jogáért, de most a keleti ország kiszáll. Az elhúzódó háború mellett az sem segíti a helyzetüket, hogy a labdarúgó szövetség (UAF) elnökét tavaly felfüggesztették, miután nemzetközi segélyekkel nem tudott elszámolni.
márc. 11
17:51
Hatalmas második sorozatos ugrásával Lanisek nyert Oslóban (Eurosport)
A szlovén Anze Lanisek nyerte meg szombaton a síugrók világkupa-sorozatának norvégiai versenyét. Lanisek az első sorozatot a harmadik helyen zárta az oslói viadalon, a másodikban pedig egészen parádés, 139,5 méteres ugrással rukkolt elő. A nem tökéletes leérkezés és az erős ellenszél miatt ugyan nem a legmagasabb pontszámot kapta a sorozatban, de í
márc. 11
17:51
Bajor rangadót nyert a Bayern; Szoboszlaiék hárommal győztek – videókkal (Sportal)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein a Bayern München bajor rangadót nyert, a Leipzig hozta a kötelezőt, a Frankfurt és a Hertha döntetlent játszott.
márc. 11
17:53
Jürgen Klopp: Szinte végig a Bournemouth akarata érvényesült (Sportal)
A Liverpoolt irányító Jürgen Klopp meglehetősen csalódottan értékelt a Bournemouth elleni 1–0-s vereséget követően.

Keresés