2007. április 15. vasárnap

ápr. 15
9:11
Szabó Magdát és Göncz Árpádot is köszöntik a könyvfesztiválon (Inforádió)
Szakmai elismerések átadásával és a kerek születésnapjukat ünneplő írók, költők tiszteletére rendezett irodalmi szalonnal zárul vasárnap a XIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál.
ápr. 15
10:11
Ma kezdődik a Vidéki Színházak Találkozója (Inforádió)
Megkezdődik a Vidéki Színházak Találkozója vasárnap Budapesten; a május 4-ig tartó rendezvényen 18 vidéki teátrum 25 előadása látható.
ápr. 15
15:30
Kígyózó sorok a fesztiválon (Inforádió)
Csaknem 55 ezren látogattak el a XIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra a Kongresszusi Központba. A vasárnap záruló négynapos rendezvény díszvendége a kortárs világirodalom egyik legjelentősebb alakja, Umberto Eco, valamint Kanada volt.
ápr. 15
17:40
Késnek a vonatok (onlinemedia.blog.hu)
Igazi balkáni állapotok vannak a hazai vasút házatáján, rendszeresek a vonatkésések, és néha bizony műszaki hiba miatt közel félnapos csúszások is előfordulhatnak.Az okok jelentős része pénzhiány - de ettől még a tájékoztatásra igazán odafigyelhetnének. A legnagyobb baj, hogy az utasok nem kapnak semmi naprakész információt, nem tudják nyomon követni, vajon mennyit is késnek.[...] Bővebben!
ápr. 15
23:00
Menopauzális utazások (HáziPatika.com)
A nők menopauzális utazásai éppolyan egyéniek, mint ők maguk, de mégis van valami közös bennük: a középkorú léttel járó stressz, a hormonális tünetek alattomos húzásai, az öregedéstől való félelem hullámai, az elveszettnek hitt...
ápr. 15
23:00
Legendák a jótékony bazsalikomról (HáziPatika.com)
A bazsalikom a szerelem növénye. Egy nőnek jó tudnia, hogy aki használja, nagyobb eséllyel pályázik a bókokra. Mielőtt tehát hozzáadnánk az ételhez a bazsalikomot, érdemes elolvasni a legendákat, amelyek a fűszerrel együtt a...

2007. április 16. hétfő

ápr. 16
0:00
A jövő kutatója (astronet.hu)
Az embereket mindig is érdekelte, mi lesz holnap, mi várható harminc év múlva. Ennek kiderítésére sokan jóshoz, mások asztrológushoz fordulnak, kevesen tudják azonban, hogy létezik a jövőt kutató tudományterület is, amelynek egyik képviselője Szél Bernadett.

Keresés