2007. április 17. kedd

ápr. 17
0:00
Viszlát cellulit! (astronet.hu)
A NIVEA innovatív anti-cellulit termékcsaládot fejlesztett ki NIVEA BODY GOOD-BYE CELLULITE néven. Két terméket tartalmaz: az anti-cellulit gélkrémet és a narancsbőr elleni tapaszokat.
ápr. 17
0:00
Loch Ness-i szörny (astronet.hu)
A skót Nessie, ismertebb nevén a Loch Ness-i szörny évszázadok óta megmozgatja az emberek fantáziáját. Sokan kételkednek benne, mások azonban valóságos szörny-kultuszban élnek, a tudósok pedig találgatnak. Őshal? Ismeretlen elefántfaj? Földmozgások okozta illúzió? A választ egyelőre senki sem tudja - a háromszáz méter mély, sötét vízű tó pedig hallgat.
ápr. 17
3:00
Díszletek (Lakáskultúra)
Bár ahhoz, hogy jól lakjunk, kevés eszköz szükséges, mégis szívesen várjuk igényes terítékkel az astalhoz ülőket. A hatás nem a dekorációs kellékek számán, sokkal inkább azok összhengján múlik.
ápr. 17
3:08
Mókás sakk (Lakáskultúra)
A holland Umbra cég 30x30 centiméteres sakkújdonsága azokat is játékra készteti, akik korábban idegenkedtek ettől az időtöltéstől. Nem csupán az élénk, neonhatású, kék és zöld szín vonzza a tekintetet, hanem a mókás figurák is kedvet csinálnak a játékhoz.
ápr. 17
8:14
Vitalitás és pszichológia (astronet.hu)
Mit jelent a vitalitás a pszichológus szemével? Hogyan őrizhetjük meg vitalitásunkat? Miért fontos örömforrás a táplálkozás és miért szeretjük annyira az édes ízt?
ápr. 17
8:41
Ringier – Papliczky Pál a napilap divízió új igazgatója (btl.hu)
(BTL.hu) A szakember 2006 szeptembere óta a Ringier közép-európai regionális szaktanácsadójaként dolgozott, ezt megelőzően 2003 szeptemberétől a Népszabadság hirdetési igazgatója...
ápr. 17
12:05
Elbocsátható az alkalmazott, ha betegszabadságon van? (HVG)
Felmondhat-e munkáltató a betegszabadságon lévő alkalmazottnak? Hogyan kifizetnie a munkáltatónak a felmentett alkalmazott bérét? Milyen esetekben lehet megbízási szerződést kötni egyéni vállalkozóval? Olvasói kérdésekre Viszló László, a hvg.hu munkajogi szakértője válaszolt. Kérdezzen Ön is! (1 hozzászólás)
ápr. 17
13:41
Módosítják az szja-törvényt (HVG)
A kormány mellett az MSZP és a Fidesz frakciója is támogatja a személyi jövedelemadóról (szja) szóló törvénynek azt a módosítását, amely szerint visszaállna a katasztrófák elleni védekezésért felelős miniszter által adományozott emléktárgyak adómentessége.
ápr. 17
14:39
Visitor Media Research 2007 tavasz (onlinemedia.blog.hu)
Ma indul a VMR2007 tavaszi adatfelvétele, amit az NRC készít, tavaly óta évente két alkalommal.Ez a legszélesebb körű és legkönyebben hozzáférhető hazai kutatás a weblapokról, azok látogatóiról. Mint ilyen, nagyon sokan használják, és például az Adverticumban is elérhetőek az adatok (ügynökségi hozzáférés esetén).A kutatás a portálok számára nemcsak azért érdekes, mert kapnak egy képet arról, kik…
ápr. 17
14:58
A klímaváltozás végezhet a kétéltűekkel (Inforádió)
A klímaváltozás miatt pusztulhatnak ki az esőerdőkben élő hüllők és kétéltűek - derül ki egy kutatásból. Számuk egy Costa Rica-i rezervátumban 1970 óta 75 százalékkal csökkent.
ápr. 17
15:39
Hibrid tévétuner ExpressCard aljzatba (prohardver)
Megjelenés előtt a Pinnacle kisméretű, analóg és digitális tévézést is támogató eszköze.
ápr. 17
16:27
Cseles megoldásokkal érkezik a SilverStone új SUGO-ja (prohardver)
A mini-PC-khez fejlesztett számítógépházban oldalt helyezkedik el a tápegység, miközben az egész előlap egy nagy ventilátorrács.
ápr. 17
16:42
GM: Már megvan, hol kezdik meg az új generációs kompakt autógyártást (ma.hu)
A General Motors döntött a következő generációs kompakt autó gyártási helyszíneiről - Belgiumban például nem készül Astra utód, a svédországi Trolhattan-ben igen.
ápr. 17
23:00
Magánélet kontra munka (HáziPatika.com)
Gyakran érzi úgy, hogy munkája és magánélete nincs egyensúlyban? Emiatt feszült és ideges? Találja meg a módját az élete feletti kontroll visszaszerzésének, és állítsa helyre a harmóniát!

2007. április 18. szerda

ápr. 18
0:00
Védikus asztrológia: Nawaratna ereje (astronet.hu)
A védikus asztrológiát évezredek óta használják, hagyományai több mint 5000 évre nyúlnak vissza. A mindenki által jól ismert nyugati asztrológia és a védikus között vannak különbségek, de sokban hasonlítanak is.

Keresés