Diákhitel

Nem kenyérre kell a diákhitel-törlesztők fizetése az USA-ban, avagy mi számít luxusnak?
2022 szeptember 26.   Magyar Nemzet
Az energiaválság és a Covid okozta gazdasági nehézségek mellett mostanra vált problémássá az amerikai diákhitelválság is.
A felsőoktatásban tanulsz? Már csak pár napod van igényelni ezt a diákhiteltípust!
2022 szeptember 22.   Ripost
A Diákhitel Plusz csak szeptember 30-ig igényelhető.
Nagyon fontos határidő jár le hamarosan: rengeteg pénzről maradhat le, aki nem figyel
2022 szeptember 15.   Pénzcentrum
A szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Plusz 2022. szeptember 30-ig igényelhető. A pandémia miatt bevezetett, az átmeneti pénzügyi nehézséggel szembenéző hallgatók megsegítését szolgáló termék óriási népszerűségnek örvend a hallgatók körében.
Szeptember végéig igényelhető Diákhitel Plusz
2022 szeptember 15.   Adózóna
A szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Plusz 2022. szeptember 30-áig igényelhető. A pandémia miatt bevezetett, az átmeneti pénzügyi nehézséggel szembenéző hallgatók megsegítését szolgáló termék óriási népszerűségnek örvend a hallgatók körében – írja közleményében a Diákhitel Zrt.
Már csak két hétig igényelhető a kamatmentes Diákhitel Plusz
2022 szeptember 15.   Portfolio
2022. szeptember 30-ig igényelhető a szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Plusz - hívta fel a figyelmet a Diákhitel Központ.
Még két hétig igényelhető a Diákhitel Plusz
2022 szeptember 15.   Magyar Hírlap
A Diákhitel Pluszt minden 55. évét be nem töltött, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató igényelheti.
Befektetés a jövőbe
2022 szeptember 12.   Demokrata
Dr. Rákossy Balázzsal, a Diákhitel Központ nemrégiben kinevezett vezérigazgatójával az elérhető termékek előnyeiről beszélgettünk.
Aki nem figyel oda, csúnyán ráfázhat a kedvezőnek mondott diákhitellel
2022 szeptember 11.   Napi
Segít a mindennapi pénzügyi döntésekben a Napi.hu. A Financiológus rovatban olvasói leveleket válaszolunk meg, a lapunk csapata és külső szakértők tudását felhasználva. Ezúttal egy diákhiteles ügy kerül napirendre. Írjon nekünk bizalommal a financiologus@napi.hu címre!
Eddig nem úgy fest, hogy az amerikai gazdaság lenne a háború nagy nyertese
2022 szeptember 2.   Növekedés
Két, nemrég elfogadott nagy gazdaságélénkítő program - a klímavédelmi és a diákhitelek egy részének eltörlése - sem garantálja, hogy idén a lelassult növekedéssel jellemezhető amerikai gazdaság megúszhatja a recessziót. A magas infláció, a kamatemelések és a visszafogottabb lakossági fogyasztás a 80-as évek legelejének válságához hasonlítható. A m
Bejelentés: a Covid után is elérhető maradhat a Diákhitel Plusz
2022 augusztus 26.   vg.hu
A diákhitel-tartozás részbeni vagy teljes elengedésével már csaknem tízezer édesanya élhetett.
Elengedik a diákhitel-tartozás egy részét a rászorulóknak
2022 augusztus 25.   Blikk
10, vagy akár 20 ezer dollárral is csökkenhet a diákhitel-tartozások zöme, a költségvetés ezzel mintegy 300 milliárd dolláros bevételről mond le – jelentette be Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, aki nemrég írta alá az ezzel kapcsolatos szövetségi törvényt.
Elengedtek egy rakás hiteltartozást
2022 augusztus 25.   168 Óra Online
Fellélegezhetnek az amerikai diákhitelesek, ugyanis Joe Biden elnök betartotta választási ígéretét és eltörölte a hiteltartozásukat.
Biden 20 millió amerikainak törölte el a diákhitel-tartozását
2022 augusztus 25.   Kitekintő
Nagyszabású diákhitel-elengedésről tett bejelentést szerdán az amerikai elnök: a hiteltartozások zöme 10, illetve 20 ezer dollárral csökken, a költségvetés ezzel mintegy 300 milliárd dolláros bevételről mond le. A számítások szerint, ha minden adós igényli a kedvezményt, akkor a 43 millió adósból nagyjából 20 millióan teljesen megszabadulnak a tová
Biden adósságokat engedett el
2022 augusztus 25.   Forbes
Joe Biden amerikai elnök időt akar adni a kiskeresetűeknek: elenged egyszeri tízezer dollárnyi diákhitelt azoknak, akik évente 125 ezer dollárnál kevesebbet keresnek.
Gigantikus diákhitel-elengedést jelentett be Joe Biden
2022 augusztus 24.   Napi
A hiteltartozások zöme 10, illetve 20 ezer dollárral csökken, az amerikai költségvetés ezzel 300 milliárd dolláros bevételről mond le.
Több millió embernek jelentett be örömhírt Joe Biden
2022 augusztus 24.   Portfolio
Joe Biden elnök ma új lépéseket jelentett be a diákhitel-adósságok kezelésére. Ezek alapján egyes hitelfelvevőknek akár 20 000 dollárt is elengednek a tartozásból, illetve a törlesztési moratóriumot még egyszer, az év végéig meghosszabbítják.
Biden döntésével fejenként tízezer dollár diákhiteltartozást engednek el a kiskeresetűeknek
2022 augusztus 24.   444.hu
Összesen mintegy 300 milliárd dollárnyi tartozást engedhetnek el.
Biden két tűz közé került a diákhitel miatt
2022 augusztus 24.   vg.hu
Adósonként 10 ezer dollár diákhitel engednek el évi 125 ezer dolláros jövedelemplafonnal. Ez a demokratáknak kevés, a republikánusoknak sok.
A kamatmentes Diákhitel Plusz még elérhető
2022 augusztus 24.   hirado.hu
A Diákhitel Plusz egy szabad felhasználású, teljesen kamatmentes termék, mely egyszeri, ötszázezer forintot jelent az igénylőnek.
Még mindig igényelhető a Diákhitel Plusz
2022 augusztus 21.   ridikul.hu
A hallgatók szeptember 30-ig igényelhetik a szabad felhasználású, teljesen kamatmentes Diákhitel Pluszt, az egyszeri, 500 ezer forintos kölcsönt – közölte a Diákhitel Központ pénteken.