Diploma

Diákok kérik az Egyesült Királyság parlamentjét, hogy építsék be a környezettudatosságot az oktatásba
2020 február 24.   Eduline
A 17 éves Joe Brindle szerint az Oxfordban és Cambridge-ben diplomázottak hozzák a legnagyobb pusztulást a bolygóra. Ezért a Teach the Future nonprofit szervezet felszólítja az Egyesült Királyság parlamentjét, hogy építsék be a környezettudatosságot az oktatásba.
Deutsch bemutatott néhány diplomás kommunistát
2020 február 23.   Magyar Nemzet
Zseniális szemléltetés.
Diplomás kommunisták a fekete vonat hazájában
2020 február 21.   24.hu
Hogyan változott Amerika a két elnök elleni eljárás között? Charles de Gaulle, aki szétszakította Franciaországot. A kormányfő szelektív becsvágya. Múzeumátkötöztetési program: rendkívüli állapot Magyarországon? Öten a Térey-ösztöndíjról. Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
Hogyan képzeljük el az anyákat a munkahelyeken?
2020 február 21.   iroda.hu
A Publicus Intézet 1002 fő – melynek 53%-a volt nő, 47%-a férfi – megkérdezésével végzett kutatása többek között arra kereste a választ, hogy a társadalom miként viszonyul a kisgyerekes anyák visszailleszkedéséhez a munka világába. A megkérdezett nők 84%-a visszatér dolgozni a gyermekvállalás után és ez elvárás is feléjük, azonban a válaszadók 73%-a szerint a kisgyereket nevelő anyák nem…
Új igazgató a Praktikernél
2020 február 19.   iroda.hu
Február 1-től Csorba László irányítja a Praktiker logisztikai folyamatait. A Supply Chain Director pozíció korábban nem létezett a vállalatnál, azonban a kedvező piaci folyamatoknak köszönhetően olyan léptékben megnőtt a Praktiker áruházak, illetve a webshop forgalma, hogy az már a logisztikai terület továbbfejlesztését követelte meg. Az új logisztikai igazgató fő feladata lesz az ellátási lánc…
Ők a belsőépítészet mesterei
2020 február 17.   iroda.hu
Reith András Gábor Dénes-díjas építész Transzparenciától a körkörösségig - csomóponttól a városig és azon túl című előadása az építészeti részletképzéstől a smart-city diagnosztikáig terjedő környezettudatos gondolkodásba nyújt bepillantást. Jelenleg az egyik legnagyobb kihívás az építészek számára, hogy csökkentsék épületeik környezeti terhét. De lehet-e egyszerre a fenntarthatóság három fő…
Innen idézte Orbán a diplomás kommunistát
2020 február 17.   24.hu
Egy filmből idézett a miniszterelnök.
Rasszista bűnözőtől idézhetett Orbán Viktor az évértékelőjében, amikor a „diplomás kommunistákról” beszélt
2020 február 16.   Hírstart
A Magyar Hang vette észre Balogh Gábor újságíró bejegyzését a Facebookon, amely szerint Orbán Viktor a gonzó újságírás megteremtőjétől, Hunter S. Thompsontól, pontosabban annak egyik karakterétől idézett mai évértékelőjén.
Rasszista bűnözőtől idézhetett Orbán Viktor az évértékelőjében, amikor a „diplomás kommunistákról” beszélt
2020 február 16.   168 Óra Online
A Magyar Hang vette észre Balogh Gábor újságíró bejegyzését a Facebookon, amely szerint Orbán Viktor a gonzó újságírás megteremtőjétől, Hunter S. Thompsontól, pontosabban annak egyik karakterétől idézett mai évértékelőjén.
Orbán: A liberális nem más, mint diplomás kommunista
2020 február 16.   ATV
Trianon óta, az elmúlt száz évben az Orbán-kormány elmúlt tíz éve volt a legsikeresebb - Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondta ezt távlatos évértékelőjében.
Orbán: Nincs olyan, hogy liberális, az a diplomás kommunista
2020 február 16.   Hírstart
Nagy meglepetésre Soros Györgyről is beszélt évértékelőjén a miniszterelnök.
Orbán Viktor az évértékelőn: A liberális nem más, mint diplomás kommunista
2020 február 16.   168 Óra Online
A felemelkedés kulcsa a nemzeti önbecsülés helyreállítása - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista"
2020 február 16.   Propeller
Megkezdődött vasárnap délután Orbán Viktor 22. évértékelője. Orbán szerint tíz éves kormányzása azért lehet sikeres, mert nem az emberek feje felett, hanem az emberekkel együtt cselekedett. Ezt hívják nemzeti konzultációra épülő kormányzásnak. "A liberális nem más, mint diplomás kommunista" – Orbán ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy szerint
Orbán Viktor: A liberális nem más, mint diplomás kommunista
2020 február 16.   Magyar Nemzet
A Xxii. évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban, ahol a kormányfő a hagyományoknak megfelelően áttekinti az előző időszakot, illetve kijelöli a következő időszak kormányzati feladatait – kövesse élőben!
Orbán: Nincs olyan, hogy liberális, az a diplomás kommunista
2020 február 16.   444
Nagy meglepetésre Soros Györgyről is beszélt évértékelőjén a miniszterelnök.
Orbán Viktor: "Riadót kell fújnom" - évértékelő percről percre
2020 február 16.   HVG
Klímavédelmi akciótervet jelentett be Orbán Viktor a huszonkettedik évértékelő beszédében. Gúnyolódott az ellenzéki összefogáson, azt mondta, olyan, hogy liberális nincs, az a diplomás kommunista. Sokat beszélt Trianonról, és azt állította, az elmúlt 100 év legjobb tíz éve van mögöttünk.
Szak Zsuzsanna a Henkel Beauty Care új igazgatója
2020 február 12.   Hírstart
Szak Zsuzsanna vette át a Henkel Magyarország Beauty Care üzletág lakossági területének vezetését 2020 február elsejétől. Nyolc év külföldi munkavégzés után tér haza Magyarországra. Az új vezető 2020. február 1-től tölti be a pozíciót. Szak Zsuzsanna a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett Közgazdász diplomát, majd Nemzetközi Marketing területen M
Brutál pénzeket utalnak haza a külföldi magyarok: egyre több diplomás vándorol ki
2020 február 12.   Pénzcentrum
Több mint háromszorosára nőtt az elmúlt szűk évtizedben az Unióból Magyarországra érkező hazautalások összege. Tavaly ez a mutató már a 113 milliárd forintot is meghaladta. Ezalatt a Lengyelországba és Csehországba érkező hazautalások...
Így jelölhetitek, ha a diplomátok alapján szeretnétek számíttatni a pontjaitokat
2020 február 12.   Eduline
Hogyan jelenetezhettek egyetemre, ha már van egy felsőfokú végzettségetek és szeretnétek a diplomátok alapján számíttatni a pontjaitokat? Mutatjuk a szabályokat.
A legaljasabbak a diplomások közül kerülnek ki – kitálal a válóperes ügyvéd
2020 február 9.   Startlap
Egy magyar válóperes ügyvéd név nélkül elmesélte, mi a különbség a magyarországi és az amerikai válások között. Vasárnapi magazinos összefoglaló a hét legérdekesebb cikkeiből.