Tanévzáró

Működik a modellváltás
2023 július 7.   Magyar Mezőgazdaság
Az előző évhez képest tavaly újabb ötven pozíciót javítva, ma a világ 250 legjobb agrár-felsőoktatási intézménye között tartják számon a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemet. Ezt az eredményt növekvő tudományos teljesítménnyel, nem utolsó sorban növekvő bevétellel érte el, hangzott el a Mate szenátusának tanévzáró ünnepi ülésén Gödöllőn.
Titokzatos módon tűnt el a 14 éves Gábor, napok óta nem találják a rendőrök
2023 június 20.   BorsOnline
A tanévzáró ünnepségről nem ment haza Kiscsécsre.
Haász János: Tanévzáró
2023 június 17.   Telex
„Szorít az ingem, és izzadok, rohadtul izzadok. Ketten már elájultak, pedig még csak nemrég kezdődött ez a hülyeség.” Az e heti Telextárca egy ballagó diák monológja a gyerekkor látszólag boldog tudatlanságáról és a szépnek ígérkező jövőről, ami aztán egészen máshogy alakul.
“Rafa példája, hogy soha nem szabad feladni” - Swiatek búcsúztatta a Nadal-akadémia végzőseit
2023 június 15.   Eurosport
Ritkán vezet az ember fia vagy lánya útja négy nappal egy Grand Slam megnyerése után egy tanévzáróra. A Karolina Muchova elleni döntőben harmadszor is Roland Garrost nyerő Iga Swiatekkel pontosan ez történt, szerdán ugyanis ő volt a díszvendége a nagy kedvenc, Rafael Nadal teniszakadémiájának égisze alatt működő nemzetközi iskola tanévzáró ünnepség
„Egy szál papucsban menekült el Ukrajnából” – Közel 100 ukrajnai diák tanulhatott Budapesten az evangélikusok jóvoltából
2022 július 13.   SzMo
Az egyház központi épületében hónapokig működött a rögtönzött iskola, a tanárok is szinte mind menekültek voltak. A tanévzárón zenés műsorral mondtak köszönetet a gyerekek.
Erdélyi magyar agrároktatás
2022 július 8.   Magyar Mezőgazdaság
A romániai magyar agároktatás egyetlen pillére a magyar állam által támogatott Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem. Kolozsvár, Marosvásárhely, Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy különböző karain évente több száz diák végez. Idén június 25-én szombaton, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Karán tartották a központi tanévzáró
Az ÁSZ együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel
2022 június 17.   ProfitLine
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (Mate) az intézmény tanévzáró eseményén - közölte az ÁSZ pénteken az MTI-vel.
Két miniszter sem élt a pedagógusok meghívásával
2022 június 15.   Menedzsment Fórum
Üresen maradtak a meghívott Pintér Sándor és Csák János székei a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) mai tanévzáró rendkívüli kerekasztalbeszélgetésén. A belügyminiszter tegnap jelzett vissza, hogy elfoglaltságai miatt nem tud jelen lenni, a kulturális és innovációs tárca vezetője viszont nem válaszolt a pedagógusok invitálására. Pedig a meghívót t
Két miniszter sem élt a pedagógusok meghívásával
2022 június 15.   Menedzsment Fórum
Üresen maradtak a meghívott Pintér Sándor és Csák János székei a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) mai tanévzáró rendkívüli kerekasztalbeszélgetésén. A belügyminiszter tegnap jelzett vissza, hogy elfoglaltságai miatt nem tud jelen lenni, a kulturális és innovációs tárca vezetője viszont nem válaszolt a pedagógusok invitálására. Pedig a meghívót t
Pedagógusbérek: 14 évig változatlan egy kezdő tanár fizetése
2022 június 15.   vg.hu
Tanévzáró kerekasztal-beszélgetést tartott a Pedagógusok Szakszervezete, a közel 16 ezer fős pedagógushiányról és az alacsony fizetésekről is szó volt.
A fideszes Pócs Jánosék tanévzáró ünnepséget hirdettek Jászapátiban augusztus végére
2021 augusztus 28.   Nyugati Fény
A jászsági városban tényleg szembejönnek az autópályán.
Erdőmérnökön is múlik a természeti vészhelyzetek megelőzése
2021 június 24.   Agroinform
A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának tanévzáró-diplomaosztón ünnepségén 62 végzős hallgató vehette át diplomáját, és három jelölt tehette le doktori esküjét.
Kinek hány nap szabadság jár, és mikor lehet kivenni?
2021 június 21.   Képmás
A nyár és a tanévzárás közeledtével általában lázasan bogarásszuk, hogy hány nap szabadságunk van, mikor tudjuk kivenni, hogy tudjuk összeegyeztetni a család különböző tagjainak programjaival. Cikkünkben összefoglaltuk, hogy hogyan kell számítani a szabadságot, mikor vehetjük ki, hány nappal rendelkezhetünk szabadon és milyen esetekben jár pótszaba
Megkezdődött a Lánchíd felújításának második szakasza
2021 június 16.   Portfolio
A középiskolai tanévzárással egyidejűleg megkezdődött a Lánchíd felújításának következő szakasza. A hídon eddig sem lehetett már gyalogosan közlekedni, mostantól pedig az autósforgalom elől is lezárják a hidat.
Tanévzáró a Pedagógusok Szakszervezeténél: versenyképes béremelési ajánlatokat várnak
2021 június 14.   Menedzsment Fórum
A Pedagógusok Szakszervezte (PSZ) felszólítja a parlamenti választáson induló pártokat: tegyenek versenyképes ajánlatot az oktatásban dolgozók bérének emelésére.
Tanévzáróról a szurkolói zónába! Az Eb ideje alatt a Városligeti Műjégpályán várják a futball szerelmeseit
2021 június 9.   Blikk
Focilázban indul a nyár Budapesten: a június 11. és július 11. között zajló labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a főváros izgalmas mérkőzések mellett az esemény kísérőrendezvényeinek helyt adó, ingyenesen látogatható szurkolói zónával gondoskodik a felemelő pillanatokról.
Hétfőtől a középiskolákban is visszatér a jelenléti oktatás
2021 május 7.   Magyar Nemzet
Felső tagozaton és a középiskolákban is visszatér a jelenléti oktatás hétfőtől. A tanévzáró ünnepségek május 25-e után pótolhatók.
Maruzsa: Május 25. után megtarthatók a ballagások és tanévzárók
2021 május 7.   ATV
A köznevelésért felelős államtitkár az Operatív törzs tájékoztatóján elmondta, a tanulmányi kirándulások csak osztályonként, egynapos, vagy többször egynapos formában tarthatók meg, a nyelvi mérések és kompetenciamérések nem maradnak el.
Szakképzés olajos gépközelből – Elbúcsúztatták a Densó-akadémistákat Fehérváron
2021 május 7.   Magyar Nemzet
Csütörtökön tizennégy, a duális képzésben a vállalatnál pallérozódó diákjától búcsúzott el, mint egy tanévzárón, a Denso.
Bejelentetést tett a kormány az iskolai újranyitással kapcsolatban
2021 március 25.   Infostart
Maruzsa Zoltán közlésekor érintette az érettségi ügyét és a tanévzárást is.