Tanévzáró

SuliMoped tanévzáró Nyíregyházán
2019 június 24.   Police
SuliMoped tanévzáró Nyíregyházán Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 24., h - 08:48 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 42 diák szerzett díjmentesen jogosítványt.
Tanévzárón az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója
2019 június 23.   Police
Tanévzárón az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 23., v - 11:35 Ezúttal egy százhalombattai intézményben osztott meg prevenciós tanácsokat a gyerekekkel kollégánk.
Ez a férfi lophatott a Németh László Gimnázium tanévzárója alatt
2019 június 21.   HVG
A rendőrség közzétett egy kamerafelvételt.
Nem a bizonyítványáért ment
2019 június 21.   Police
Nem a bizonyítványáért ment Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 21., p - 18:53 Az angyalföldi rendőrök keresik azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki tanévzáró ünnepségen lopott.
Nem kapott érdemi választ a követeléseire a kormánytól a PSZ
2019 június 21.   Eduline
A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) bizonyítottnak látja, hogy indokolt volt az őszi akciósorozat bejelentése a 2019. június 13-án tartott tanévzáró sajtótájékoztatón, ugyanis a szakszervezet a Köznevelési Érdekegyeztető Tanács június 20-án tartott ülésén sem kapott érdemi választ követeléseire a kormány képviselőjétől – írja a szakszervezet pénteki
Büszke országos eredményeire a tanévet záró Nagyboldogasszony iskola
2019 június 19.   Hírstart
Hagyományosan a katolikus templomban tartotta meg tanévzáró ünnepségét a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola. Elhangzott, a tapolcai egyházi oktatási intézményt jelenleg Magyarország legjobb száz iskolája között tartják számon, amelyet a tanulók eredményei idén is igazoltak. Az iskolai ünnepség a Boldogasszony anyánk közös eléneklésé
Hatvan diáktól lopták el az értékeit az évzáró ünnepség alatt Angyalföldön
2019 június 19.   168 Óra Online
A 444 több olvasója is jelezte, hogy kedd délután telefonokat, készpénzt, bankkártyákat loptak el tőlük, amíg a a XIII. kerületi Németh László Gimnázium tanévzáróján voltak.
Kifosztották egy iskola osztálytermeit az évzáró alatt
2019 június 19.   Propeller
A budapesti Németh László Gimnázium több diákja is megírta az Indexnek, hogy a kedd esti tanévzáró ünnepség alatt eltűnt legalább harminc telefon Nagyon sok diák maradt telefon, bankkártya vagy éppen készpénz nélkül az egyik budapesti gimnázium keddi évzárója után. A nap folyamán az egész iskola levonult az udvarra a tanévzáró ünnepség miatt, így
Dr. Palkovics László: vonzóbbá kell tenni az agrár-felsőoktatást!
2019 június 18.   Agrofórum
A Szent István Egyetem Tanévzáró Ünnepi Szenátusi Ülését június 14-én tartották az Egyetem gödöllői campusán. Az esemény díszvendége Dr. Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériuma oktatásért felelős államtitkára osztotta meg ünnepi gondolatait a vendégekkel, majd a ceremónia Dr. Palkovics László rektor felszólalásával folytatódott, amit a do
Biztonságos nyári szünet
2019 június 17.   Police
Biztonságos nyári szünet Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 17., h - 14:22 A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tanévzáró-szünidőnyitó sajtótájékoztatót tartottak.
Tanévzáró rendőrségi nap
2019 június 15.   Police
Tanévzáró rendőrségi nap Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 15., szo - 18:04 A Bátaszéki Rendőrőrsön és a Bátaszéki Autópálya Alosztályon tettek látogatást a helyi ovisok és iskolások.
Kibocsátó és tanévzáró ünnepség Körmenden
2019 június 15.   Police
Kibocsátó és tanévzáró ünnepség Körmenden Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 15., szo - 14:30 A Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban 108 rendőr fejezte be tanulmányait.
48 milliárd forinttal költ többet oktatásra a kormány
2019 június 15.   ProfitLine
A kormány mintegy 48 milliárd forinttal költ többet oktatásra jövőre, mint idén - mondta Sölch Gellért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek, a Heves megyében lévő rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola felújított épületének átadása és tanévzárója utá
A jövő évben mintegy 48 milliárd forinttal költ többet oktatásra a kormány
2019 június 15.   Lokál
A kormány mintegy 48 milliárd forinttal költ többet oktatásra jövőre, mint idén - mondta Sölch Gellért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek, a Heves megyében lévő rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola felújított épületének átadása és tanévzárója utá
„Tanévzáró Fesztivál”
2019 június 15.   Police
„Tanévzáró Fesztivál” Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 15., szo - 10:44 A Kecskeméten negyedik alkalommal megtartott rendezvényhez idén is csatlakozott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Pedagógusok Szakszervezete sztrájkot hirdetne
2019 június 15.   ATV
„Felrúgta a Pedagógusok Szakszervezetével kötött megállapodást a kormány, ezért ősztől akciókat hirdetünk” - jelentette be tanévzáró sajtótájékoztatóján Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. A nyomásgyakorlásnak akár a sztrájk is az egyik eleme lehet.
Benkő Tibor méltatta a katonai középiskola növendékeit
2019 június 14.   hirado.hu
A tárcavezető a Kratochvil katonai középiskola tanévzáróján szólalt fel.
Benkő Tibor: A katonai középiskola növendékei átlagon felül teljesítettek
2019 június 14.   Lokál
A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékei átlagon felül teljesítettek ebben a tanévben - mondta a honvédelmi miniszter pénteken az intézmény tanévzáróján arra utalva, hogy az országos kompetenciamérésben az országos átlag feletti eredményt értek el.
Egyre több felvételiző választja a szakképzést
2019 június 14.   Lokál
Magyarországon egyre többen választják a szakképzést, az idén felvitelezők 40 százaléka a szakképzési rendszerbe, míg 37 százaléka gimnáziumba jelentkezett - emelte ki Kucsák László, a szakképzési rendszer fejlesztéséért felelős miniszteri biztos, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (Nszfh) elnöke pénteken tanévzáró sajtótájékoztatón, B
Tanévzáró bűn- és baleset-megelőzési nap Mogyoródon
2019 június 14.   Police
Tanévzáró bűn- és baleset-megelőzési nap Mogyoródon Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 14., p - 07:51 A gödöllői rendőrök a közelgő nyári szünidő kapcsán osztottak meg hasznos tanácsokat a gyerekekkel.