Tanévkezdés

A koronavírus sem akadály, idén sem lesz gond a tankönyvek kiszállításával a minisztérium szerint
2020 április 2.   Eduline
Az idén is biztonságosan eljutnak a tankönyvek a szeptemberi tanévkezdésig a diákokhoz - mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Magyar Nemzetnek.
A járvány ellenére is eljutnak a tankönyvek a diákokhoz a szeptemberi tanévkezdésig
2020 április 2.   Lokál
Az idén is biztonságosan eljutnak a tankönyvek a szeptemberi tanévkezdésig a diákokhoz, és nem várható, hogy a koronavírus-járvány, illetve az elrendelt távoktatás miatt változtatni fognak a rendelési határidőkön.
Az immunerősítés legjobb természetes módszerei
2020 február 6.   Női NetCafe
Télen mindenkinek jobban oda kell figyelnie az egészségére, hiszen nehéz időszak ez mindannyiunk számára. Az immunerősítő tippek neked is segítenek abban, hogy könnyebben viseld a rossz időt, a tömeget és a tanévkezdéssel járó megpróbáltatásokat.
Hirtelen lemondott a milliós tandíjat kérő debreceni iskola igazgatója
2019 november 29.   ATV
Még csak alig három hónap telt el a tanévkezdés után, de máris lemondott az idén ősszel elindult Debreceni Nemzetközi Iskola igazgatója, Öreg János – írja a civishír.hu.
Tovább nehezítheti a tanévkezdést a fejtetű
2019 október 9.   Népszava
A „munkás” hétköznapokba való visszarázódás nehézségeit tetézheti a fejbőrön élősködő, leginkább gyerekközösségben terjedő kis rovar is.
DK: Ez a Magyarország torkig van Orbán rendszerével
2019 szeptember 29.   ATV
"Orbán legkegyetlenebb ellenfele a magyar valóság. Az a megbocsáthatatlan dráma, hogy orvosok százai készülnek elhagyni a pályát, hogy tanévkezdéskor nincs elegendő tanár, hogy közel 600 ezer nyugdíjasnak 100 ezer forinti alatti a nyugdíja." - írja a Demokratikus Koalíció szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.
Hogyan ússzuk meg a tanévkezdést betegségek nélkül?
2019 szeptember 27.   WebBeteg
Ahogy elindul a tanév, elkezdődik az ovi, bölcsi, néhány napon belül már tüsszög, köhög a gyerek, fáj a torka? Rögtön orvos, betegállomány, antibiotikum? Persze a szabi már rég elfogyott, s nincsen, aki otthon maradjon? Ismerős a helyzet? Legyen ez idén másképp!
Eszement, idióta és akkor még finom voltam
2019 szeptember 23.   Lokál
Gondoltam, így a tanévkezdéses jégesőkor búskomor leszek inkább, mint feldúlt, kaszanyelet ragadó, de tévedtem. Böngésztem a Blogstart, amikor – az amúgy kitűnő – ez a tuti blogban elolvastam Kecskés kollega remekét. (Annyira rendben van, hogy egy az egyben idekopírozom.)
Fertőzött víz miatt zártak be egy bölcsődét és óvodát Budapesten
2019 szeptember 13.   168 Óra Online
Vízfertőzés miatt zártak be egy bölcsődét és óvodát Budapesten, a XVII. kerületben - szúrta ki az Index a Rákosvidék oldalán. A Gólyafészek Bölcsődében két nappal a tanévkezdés után egy ajtóra ragasztott üzenet tájékoztatta az érkezőket arról, hogy az épületben műszaki meghibásodás történt, és a gyerekek biztonsága érdekében a Rákosmenti Önkormányz
A gyermekek biztonságáért
2019 szeptember 13.   Police
A gyermekek biztonságáértKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 13., p - 07:42 Polgárőrök is részt vesznek a tanévkezdési kampányban Komárom-Esztergom megyében.
Bűnmegelőzés tanévkezdéskor
2019 szeptember 12.   Police
Bűnmegelőzés tanévkezdéskor Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 12., cs - 11:45 A Nógrád megyei bűnmegelőzési szakemberek már a tanítás első napjaiban is felkeresik a diákokat.
Közös kampányban a STABILO és a Republic Group
2019 szeptember 11.   Hírstart
A szeptemberi tanévkezdéshez igazított, online platformra tervezett STABILO point 88 kampány megvalósításához a Republic Groupot kérte fel az ismert márka. A kampány szeptember végéig tart olyan influencerek közreműködésével, mint Emci Beauty és Trunk Tomi DABLTY. Utóbbi direkt erre a kampányra saját sneakert is tervez. „Célunk az idei point 88 pro
Kaotikus volt a tanévkezdés, hiába trükköznek a fenntartók
2019 szeptember 11.   Szeretlek Magyarország
A trükközésnek köszönhetően hamarosan nem lesz túlzottan szembetűnő a hiány, mert minden órára be fog menni valamilyen tanár, az évkezdésen azonban jól látszik, milyen nehézségekkel küzdenek az iskolák.
Tízóraira ezt csomagoljuk
2019 szeptember 10.   Hírstart
A tanévkezdés után egyre több szülő fejében merül fel a kérdés, hogy mit csomagoljon gyermekének tízóraira és uzsonnára. Mutatjuk, mit javasol a dietetikus.
Tízóraira ezt csomagoljuk
2019 szeptember 10.   HáziPatika
A tanévkezdés után egyre több szülő fejében merül fel a kérdés, hogy mit csomagoljon gyermekének tízóraira és uzsonnára. Mutatjuk, mit javasol a dietetikus.
Kipihennétek a tanévkezdés fáradalmait? Ezeket a filmeket vetítik a héten moziban
2019 szeptember 9.   Eduline
Erősen indított az Az - Második fejezet című amerikai természetfeletti horrorfilm az észak-amerikai mozikban, de nem annyira erősen, mint elődje, a 2017-es Az. Mutatjuk mi megy a héten a mozikban.
Ezzel a trükkel vedd rá a gyereked a hasznos különórákra: később hálás lesz
2019 szeptember 8.   Pénzcentrum
A szeptemberi tanévkezdéssel elindult a különórák, délutáni iskolák időszaka is. A szülő nem gyermekmegőrzést vár különóra címen, szeretné ha minőségi időtöltéssel, a gyerek számára élvezetesen telne a délután. Ehhez élményszerű...
A tanévkezdési betegség elkerülhető
2019 szeptember 7.   Népszava
Iskolakezdés után megtelnek az orvosi rendelők a legkülönbözőbb fertőző betegségekkel küzdő gyermekekkel, pedig ezek nagy részét meg lehet előzni.
A szülők takarítása kell a tanévkezdéshez Pécsen
2019 szeptember 7.   24.hu
A tanévkezdés pedig már így is egy hetet csúszott.
Így lehet környezettudatosabb a tanévkezdés
2019 szeptember 7.   Népszava
Ha sikerül tudatosan vezényelni az iskolakezdést, pénzt spórolhatunk, de a környezetet sem terheljük fölöslegesen.