Tanévkezdés

Polgárőrök segítették a tanévkezdést Nyírábrányban
2017 október 14.   haon
Nyírábrány - A Polgárőrség Nyírábrányi Egyesülete ismét csatlakozott a megyei és az országos polgárőr szövetség által meghirdetett „Polgárőrök a tanévkezdés biztonságáért” elnevezésű akcióhoz, amely szeptember 4-től október 13-ig tartott.
Rendőrök az oviban
2017 október 11.   Police.hu
Rendőrök az oviban Zsaru Magazin 2017. 10. 11., sze - 11:52 A zsaruk tanévkezdés után sem engedik el a legifjabbak kezét, a nógrádi megyeszékhelyen októberre is jutott a rendőrök és az ovisok speciális együttműködéséből.
Csinálj te is pár perc alatt asztali tárolót!
2017 október 2.   Lakáskultúra
Tanévkezdéskor mindig felmerül a tárolás problémája. Az írószerek elhelyezésére néhány konzervdoboz, a cipőkére pedig egy raklap is alkalmas lehet!
Véget ért a tanévkezdési kampány
2017 szeptember 30.   Police.hu
Véget ért a tanévkezdési kampány Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 30., szo - 08:07 A Heves megyei rendőrök és a női kézisek barátságos mérkőzést tartottak a program zárásaként.
Máris rendeződhet a marosvásárhelyi iskolaügy
2017 szeptember 25.   gondola.hu
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot
A román kormánypárt rendezné a marosvásárhelyi katolikus iskola helyzetét
2017 szeptember 25.   Magyar Idők
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot. Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke egy tévéinterjúban beszélt erről, kijelentését az Agerpres hírügynökség idézte hétfőn.
Máris rendeződhet a marosvásárhelyi katolikus gimnázium ügye
2017 szeptember 25.   Híradó
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot.
KRESZ-FESZT Zalában
2017 szeptember 21.   Police.hu
KRESZ-FESZT Zalában Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 21., cs - 14:36 A rendőrség tanévkezdéshez kapcsolódó záróeseményén közlekedési szabályokkal ismerkedhettek az iskolások, óvodások, valamint a program iránt érdeklődők Zalaegerszegen.
Tőled is kértek pénzt ezért a gyerek iskolájában? Ki ne fizesd!
2017 szeptember 20.   Pénzcentrum
"Azért nem megyek el a szülői értekezletekre, mert ott állandóan pénzt követelnek tőlem" - sokan vannak ezzel így. A Magyar Szülők Országos Egyesülete szerint azonban az, hogy tanévkezdéskor különböző pénzbeli és természetbeni hozzájárulásokat...
120 fő végzett a Codecool programozóiskolában
2017 szeptember 13.   prim
Miközben a legtöbb iskolában a tanévkezdés lázában égnek a diákok, a Codecool programozóiskola...
120 fő végzett a Codecool programozóiskolában
2017 szeptember 12.   HR Portál
Miközben a legtöbb iskolában a tanévkezdés lázában égnek a diákok, a Codecool programozóiskola a képzési rendjéből adódóan ilyenkor bocsátja útjára végzőseit. Újabb 120 hallgatójuk végzett a napokban, és kezdi meg állásinterjúit, hasonlóan a korábban már végző és azóta elhelyezkedett 60 tanulóhoz.
Tömegek sietnek a Lidlbe, Tescóba: mit vásárolnak ennyien?
2017 szeptember 8.   Pénzcentrum
Becsöngettek az iskolákba, a szülők többsége már túl van a tanévkezdéskor szükséges nagybevásárláson. Az iskolakezdéskor viszont rengeteg a teendő, például ki kell találni azt is, tízóraira és uzsonnára mit és hogyan vigyenek...
Botrányos tanévkezdés - nincs diákigazolvány
2017 szeptember 7.   Sztárklikk
A portálnak több szülő is jelezte a problémát: azt mondják, hogy az Oktatási Hivatal májusban azt közölte velük, hogy a honlap júliusig elérhetetlen lesz, fejlesztés miatt. A nyári szünetben azonban újabb levelet kaptak arról, hogy nem készülnek el határidőre. Egy szülő azt írta, hogy a gyereke iskolájában a gólyáknak nem tudtak diákigazolványt adn
Iskolakezdés „Az iskola rendőre” programmal
2017 szeptember 6.   Police.hu
Iskolakezdés „Az iskola rendőre” programmal Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 06., sze - 14:49 A tanévkezdési kampány részeként Veszprém megyében is folytatódik az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) gyermekek biztonságos közlekedését segítő programja.
A szülők teszik stresszessé a tanévkezdést
2017 szeptember 6.   HáziPatika.com
A gyermekek iskolakezdési stresszét nagyrészt a felnőttek okozzák. ...
Fidesz-sajtótájékoztató: “Különös gondot fordítunk az idősekre is”
2017 szeptember 5.   szon
Nyíregyháza - A jó tanévkezdést megalapozza az élménydús nyár, ehhez Nyíregyháza egyre sikeresebb nyári táborokkal járul hozzá – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Jászai Menyhért, aki hosszan sorolta az iskolakezdéshez nyújtott támogatásokat - például az Erzsébet-utalványt, az ingyenes tankönyveket és étkeztetést, a bérlettámogatást -, s az intézmények felújításáról is szólt.
Most akkor 10 vagy 60 ezer forintba kerül egy szülőnek a tanévkezdés?
2017 szeptember 5.   24.hu
A 24.hu stábja egy bevásárlóközpontban kíváncsiskodott a tanévkezdés költségeiről az éppen arra járó szülőknél.
8 fusi meló, amivel munka mellett is rommá keresheted magad
2017 szeptember 4.   Pénzcentrum
A nyári utazások, költekezések, és a tanévkezdés költségei sokak pénztárcáját eléggé megnyirbálta. Létezik azonban néhány olyan munka és tevékenység, amivel lehet annyi pénzt keresni főállás mellett is, hogy ezeket a hézagokat...
A Vaterán és a Jófogáson keresik az iskolák a pedagógusokat
2017 szeptember 3.   Sztárklikk
Van olyan budapesti általános iskola, ahol az első osztályosoknak a tanévnyitó előtt egy nappal még nem volt tanítójuk, máshol már meg sem lepődnek, ha egy kolléga bejelenti: más szakmában próbál szerencsét."Három olyan budapesti iskoláról is tudok, ahonnan egy nappal a tanévkezdés előtt még négy-hét pedagógus hiányzott. Van olyan általános iskola,
Hogyan ússzuk meg a tanévkezdést betegségek nélkül?
2017 szeptember 3.   WebBeteg
Ahogy elindul a tanév, elkezdődik az ovi, bölcsi, néhány napon belül már tüsszög, köhög a gyerek, fáj a torka? Rögtön orvos, betegállomány, antibiotikum? Persze a szabi már rég elfogyott, s nincsen, aki otthon maradjon? Ismerős a helyzet? Legyen ez idén másképp!