Tanévkezdés

Zűrök a diákigazolvánnyal, fecnikkel járnak a gyerekek
2017 november 14.   Hírstart
Rétvári Bence azzal magyarázta a késlekedést, hogy tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések.
Ezért nincs hónapok óta diákigazolvány
2017 november 13.   Inforádió
Van, aki négy hónapja vár a diákigazolványára, a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.
Zűrök a diákigazolvánnyal, fecnikkel járnak a gyerekek
2017 november 13.   HírTV
Rétvári Bence azzal magyarázta a késlekedést, hogy tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések.
Így erősítsük immunrendszerünket ősszel
2017 október 24.   Női NetCafe
Ősszel mindenkinek jobban oda kell figyelnie az egészségére, hiszen nehéz időszak ez mindannyiunk számára. Az őszi immunerősítő tippek neked is segítenek abban, hogy könnyebben viseld a rossz időt, a tömeget és a tanévkezdéssel járó megpróbáltatásokat.
Rendőrök az oviban
2017 október 11.   Police.hu
Rendőrök az oviban Zsaru Magazin 2017. 10. 11., sze - 11:52 A zsaruk tanévkezdés után sem engedik el a legifjabbak kezét, a nógrádi megyeszékhelyen októberre is jutott a rendőrök és az ovisok speciális együttműködéséből.
Csinálj te is pár perc alatt asztali tárolót!
2017 október 2.   Lakáskultúra
Tanévkezdéskor mindig felmerül a tárolás problémája. Az írószerek elhelyezésére néhány konzervdoboz, a cipőkére pedig egy raklap is alkalmas lehet!
Véget ért a tanévkezdési kampány
2017 szeptember 30.   Police.hu
Véget ért a tanévkezdési kampány Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 30., szo - 08:07 A Heves megyei rendőrök és a női kézisek barátságos mérkőzést tartottak a program zárásaként.
Máris rendeződhet a marosvásárhelyi iskolaügy
2017 szeptember 25.   gondola.hu
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot
A román kormánypárt rendezné a marosvásárhelyi katolikus iskola helyzetét
2017 szeptember 25.   Magyar Idők
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot. Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke egy tévéinterjúban beszélt erről, kijelentését az Agerpres hírügynökség idézte hétfőn.
Máris rendeződhet a marosvásárhelyi katolikus gimnázium ügye
2017 szeptember 25.   Híradó
A vezető román kormánypárt kormányhatározattal vagy törvénnyel hozná létre újra a tanévkezdés előtt megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnáziumot.
KRESZ-FESZT Zalában
2017 szeptember 21.   Police.hu
KRESZ-FESZT Zalában Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 21., cs - 14:36 A rendőrség tanévkezdéshez kapcsolódó záróeseményén közlekedési szabályokkal ismerkedhettek az iskolások, óvodások, valamint a program iránt érdeklődők Zalaegerszegen.
Tőled is kértek pénzt ezért a gyerek iskolájában? Ki ne fizesd!
2017 szeptember 20.   Pénzcentrum
"Azért nem megyek el a szülői értekezletekre, mert ott állandóan pénzt követelnek tőlem" - sokan vannak ezzel így. A Magyar Szülők Országos Egyesülete szerint azonban az, hogy tanévkezdéskor különböző pénzbeli és természetbeni hozzájárulásokat...
120 fő végzett a Codecool programozóiskolában
2017 szeptember 13.   prim
Miközben a legtöbb iskolában a tanévkezdés lázában égnek a diákok, a Codecool programozóiskola...
120 fő végzett a Codecool programozóiskolában
2017 szeptember 12.   HR Portál
Miközben a legtöbb iskolában a tanévkezdés lázában égnek a diákok, a Codecool programozóiskola a képzési rendjéből adódóan ilyenkor bocsátja útjára végzőseit. Újabb 120 hallgatójuk végzett a napokban, és kezdi meg állásinterjúit, hasonlóan a korábban már végző és azóta elhelyezkedett 60 tanulóhoz.
Tömegek sietnek a Lidlbe, Tescóba: mit vásárolnak ennyien?
2017 szeptember 8.   Pénzcentrum
Becsöngettek az iskolákba, a szülők többsége már túl van a tanévkezdéskor szükséges nagybevásárláson. Az iskolakezdéskor viszont rengeteg a teendő, például ki kell találni azt is, tízóraira és uzsonnára mit és hogyan vigyenek...
Botrányos tanévkezdés - nincs diákigazolvány
2017 szeptember 7.   Sztárklikk
A portálnak több szülő is jelezte a problémát: azt mondják, hogy az Oktatási Hivatal májusban azt közölte velük, hogy a honlap júliusig elérhetetlen lesz, fejlesztés miatt. A nyári szünetben azonban újabb levelet kaptak arról, hogy nem készülnek el határidőre. Egy szülő azt írta, hogy a gyereke iskolájában a gólyáknak nem tudtak diákigazolványt adn
Iskolakezdés „Az iskola rendőre” programmal
2017 szeptember 6.   Police.hu
Iskolakezdés „Az iskola rendőre” programmal Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 06., sze - 14:49 A tanévkezdési kampány részeként Veszprém megyében is folytatódik az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) gyermekek biztonságos közlekedését segítő programja.
A szülők teszik stresszessé a tanévkezdést
2017 szeptember 6.   HáziPatika.com
A gyermekek iskolakezdési stresszét nagyrészt a felnőttek okozzák. ...
Fidesz-sajtótájékoztató: “Különös gondot fordítunk az idősekre is”
2017 szeptember 5.   szon
Nyíregyháza - A jó tanévkezdést megalapozza az élménydús nyár, ehhez Nyíregyháza egyre sikeresebb nyári táborokkal járul hozzá – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Jászai Menyhért, aki hosszan sorolta az iskolakezdéshez nyújtott támogatásokat - például az Erzsébet-utalványt, az ingyenes tankönyveket és étkeztetést, a bérlettámogatást -, s az intézmények felújításáról is szólt.
Most akkor 10 vagy 60 ezer forintba kerül egy szülőnek a tanévkezdés?
2017 szeptember 5.   24.hu
A 24.hu stábja egy bevásárlóközpontban kíváncsiskodott a tanévkezdés költségeiről az éppen arra járó szülőknél.