Vizsgaidőszak

Az első munkahely megpróbáltatásai
2021 augusztus 5.   Szimpatika
Miután a saját lábunkra állunk, egymást követik az „első” megtapasztalások: első komoly párkapcsolat, első egyetemi év, első vizsgaidőszak, első diploma, első összeköltözés.
Káoszba fulladt a vizsgajelentkezés az Elte jogi karán
2021 július 28.   Átlátszó
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán május 17-én hivatalosan is elkezdődött a másfél hónapon át tartó vizsgaidőszak. Ennek
Nyári programajánló a vizsgaidőszak után
2021 július 4.   Magyar Nemzet
A vizsgaidőszak utáni pihenés és nyári vakáció mindenkinek az egyik legnagyobb motiváció, hogy mielőbb maga mögött hagyja a tanulós napokat.
Nyári programajánló a vizsgaidőszak után
2021 július 4.   UniLife
A vizsgaidőszak utáni pihenés és nyári vakáció mindenki számára az egyik legnagyobb motiváció, hogy minél hamarabb maga mögött hagyja a tanulós napokat. Ha már te is a programokat tervezgeted, akkor mutatunk hozzá pár remek ötletet.
Több száz Mallorcán bulizó diák kapta el a koronavírust
2021 június 27.   24.hu
A vizsgaidőszak végét ünnepelték.
Alkoholfogyasztás – Heti hét korsó sör is káros lehet?
2021 június 20.   Magyar Nemzet
A vizsgaidőszak végén és a nyár elején nem szerencsés féktelenül belevetni magunkat az éjszakába.
Heti hét korsó sör egyenes út az egészségromláshoz? Lehet le kéne állnod kicsit?
2021 június 20.   UniLife
A vizsgaidőszak vége és a nyár beköszöntével egyre többünkben feltámad a partiszellem, és egyre jobban vágyunk egy kiadós, bulis feszültséglevezetésre az elmúlt hónapok izgalmai után. Azonban nem szerencsés féktelenül belevetni magunkat az éjszakába...
Stresszoldó gyakorlatok vizsgaidőszakban / UniLife Videó
2021 június 8.   UniLife
Ha csak pár perced van, akkor is érdemes ezeket a gyakorlatokat elvégezni egy stresszes időszakban.
Pórul járhatsz a házi gyógymóddal: az intim panaszoknál inkább válaszd a biztos módszert (x)
2021 június 2.   Noizz
A vizsgaidőszak jellegzetes kísérője a stressz, amit Kriszti még túlzott édességfogyasztással is tetézett. Holott ez a két dolog együtt igencsak kedvez a hüvelygomba kialakulásának. A „házi praktikákkal” azonban jobb vigyázni, mert veszélyesek is lehetnek!
Véget értek az írásbeli vizsgák
2021 május 27.   SzakmaPortál
Befejeződtek kedden az idei május-júniusi érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái – közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az írásbeli érettségit tizenhat napon át és 1159 helyszínen – az egészségvédelmi óvintézkedések betartásával – bonyolítottak le a vizsgaszervező intézmények. Az írásbeli vizsgák feladatlapjait és j
Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák
2021 május 26.   Hírstart
Nemrég még hónapokra voltunk az érettségiktől, most pedig már arról számolhatunk be, hogy befejeződtek az érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái.
Véget értek az érettségi írásbelik
2021 május 26.   Hírstart
Befejeződtek kedden az idei május-júniusi érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.
Érettségi: véget értek az írásbeli vizsgák
2021 május 26.   Blikk
Befejeződtek kedden az idei május-júniusi érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái – közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.
Kicsit fellélegezhetnek az érettségizők
2021 május 26.   Infostart
Befejeződtek kedden az idei május-júniusi érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái - közölte az Oktatási Hivatal.
Véget értek az érettségi írásbelik
2021 május 26.   ProfitLine
Befejeződtek kedden az idei május-júniusi érettségi vizsgaidőszak írásbeli vizsgái - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.
Folynak a könnyeink: sírások, amiken sírva nevet az internet
2021 május 21.   UniLife
Nyakunkon a vizsgaidőszak – ki lehet mondani ezt a mondatot könnyek nélkül? Nem szép dolog, de lássuk be, néha jól esik érzéketlennek lenni, és olyan dolgon derülni, amin nem illik. Ebben az esetben azokon, akiknek sírásuk kísértetiesen hasonlít valamire.
Digitális alkalmazás segíti a hallgatókat a szegedi egyetemen
2021 május 20.   Mínuszos
Digitális alkalmazás segíti a hallgatókat a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) mindennapjaik megszervezésében a szorgalmi és a vizsgaidőszakban. A felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatóságának közleménye szerint a Neptun rendszerre épülő alkalmazás hasznos információkat jelenít meg, mint például az oktató és a tanterem nevét, miközben a térké
Digitális alkalmazás segíti a szegedi egyetem hallgatóit
2021 május 20.   ProfitLine
Digitális alkalmazás segíti a hallgatókat a Szegedi Tudományegyetemen (Szte) mindennapjaik megszervezésében a szorgalmi és a vizsgaidőszakban.
Szóbelizhet, aki nem tudott részt venni az írásbelin, és ballagások is lehetnek
2021 május 19.   SzakmaPortál
A kormány döntése értelmében azok az érettségizők, akik önhibájukon kívül, például koronavírus-fertőzés miatt nem tudtak megjelenni az írásbeli vizsgákon, szóbeli vizsgát tehetnek még a jelenlegi vizsgaidőszakban. Emellett május 25. után lehetőség nyílik az iskolai ballagások megszervezésére szabadtéren – tájékoztatta az Emberi Erőforrások Miniszté
Szóbeli érettségit tehet, aki nem tudott részt venni az írásbelin, és ballagások is lehetnek
2021 május 19.   Hírstart
A kormány döntése értelmében azok az érettségizők, akik önhibájukon kívül, például koronavírus-fertőzés miatt nem tudtak megjelenni az írásbeli vizsgákon, szóbeli vizsgát tehetnek még a jelenlegi vizsgaidőszakban. Emellett május 25. után lehetőség nyílik az iskolai ballagások megszervezésére szabadtéren – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztéri