Vizsgaidőszak

Ezek a gyógynövények javítják a memóriát
2021 január 19.   Napidoktor
A fiatalok keményen tanulnak, hiszen a gondtalan egyetemi éveket félévente megszakítja egy-egy 2 hónapos, intenzív vizsgaidőszak. Aki pedig olyan bátor és elszánt volt, hogy újévi fogadalmai között szerepelt egy új szakma elsajátítása, esetleg beiratkozott egy nyelvtanfolyamra, vagy csak régóta szemezett egy pár hónapos intenzív képzéssel, az könny
Rég nem jelentkezett, ám most mindenről beszámolt az aranytorkú Szabó Ádám
2021 január 8.   Hírstart
Sikeresen zárta a vizsgaidőszakot Szabó Ádám (28) Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen!
Összeroskad a nyomás alatt Besenyei Bogi
2020 december 10.   Startlap
Bogi a különböző munkái mellett egyetemre is jár. A felsőoktatásban pedig most jön a legnagyobb hajtás időszaka, a vizsgaidőszak.
Őszi érettségi: Ma is rengetegen vizsgáznak
2020 október 29.   Metropol
Novemberben a szóbeli vizsgákkal folytatódik a vizsgaidőszak.
Úszás: vizsgaidőszak, edzővideók – így vészelte át a karantént Jakabos
2020 június 24.   She
A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a sportolók életét is, Jakabos Zsuzsannának hosszabb ideig kellett nélkülöznie az uszodát, mint karrierje során bármikor. Olimpikon úszónőnk ezzel együtt nem érezte magát rosszul a szünet alatt, mert mindig volt tennivalója.
Jobb jegyet kap Oxfordban az a hallgató, akit „traumatizált” Floyd halála
2020 június 17.   888.hu
Senkinek sem lenne jó, ha az amerikai „intézményesült rasszizmus” a mimózalelkű oxfordi tanulók vizsgaidőszakát is tönkretenné.
Operatív törzs: ezt kell tudni a horvát nyaralást tervezőknek
2020 június 3.   Infostart
A vizsgaidőszakkal kapcsolatban is fontos információk láttak napvilágot az operatív törzs szerdai tájékoztatóján.
Nyíregyházán óvatosak: marad az online üzemmód
2020 május 13.   Mínuszos
A Nyíregyházi Egyetem döntése értelmében a rektor fenntartja a koronavírus-járvány miatt elrendelt távoktatást. A szemeszter szorgalmi időszákban és a vizsgaidőszakban is a digitális forma marad érvényben, néhány intézet személyes jelenlétet igénylő vizsgákat is tart, melyeket külön egyeztetnek a hallgatóikkal – jelentette be Vassné Figula Erika, a
Az egyetemi vizsgaidőszak sem egyszerű járvány idején
2020 május 5.   ATV
Az egyetemeken is indul a vizsgaidőszak. Ezt úgy kell megszervezni, hogy a lehető legkisebb legyen az esélye a vírus terjedésének. A járvány miatt új technikákkal, leginkább az online alkalmazásokkal próbálják pótolni a személyes megjelenést, de van, amikor erre nincs lehetőség.
Kesztyű, szájmaszk, fertőtlenítőszer - ilyen érettségi sem volt még Magyarországon
2020 május 4.   Szeretlek Magyarország
Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette indul a vizsgaidőszak.
KoroNapló: A jövő héttől vizsgaidőszak – Juhász Dorka
2020 április 23.   She
Miután nagyszerű kézilabdázónk, Ligetvári Patrik hazatért, hiátus keletkezett állandó „járványrovatunkban”. Az űrt a magyar kosárlabda-válogatott bő keretéhez tartozó Juhász Dorka tölti be.
Sok diák fél, hogy nem tud sikeresen felkészülni az érettségire
2020 március 30.   Alternatív Energia
A járványügyi veszélyhelyzet miatt nagy bizonytalanság övezi a tavaszi vizsgaidőszakot – ezt jelzi egy „amatőr” felmérés is, amit egy tanuló készített diákok körében. A minisztérium szerint a megfelelő időben döntenek majd az érettségikről.
Eleget pihensz, mégsem leszel energikusabb: Töltsd ki a tesztet, és derítsd ki a baj okát!
2020 március 5.   Noizz
Betti nem értette miért fáradt folyton. Hiszen véget ért a vizsgaidőszak, annyit alhatott és heverészhetett, amennyihez csak kedve volt, mégsem lett kipihentebb. Végül megcsinált egy tesztet, így jött rá, hogy vashiánya van!
Diótorta
2020 január 25.   Nosalty
Először édesapám 53. születésnapjára készítettem el. Azóta készült már húsvétra, és vizsgaidőszak vége ünneplő bulira is. Mindig nagy sikert aratott! Otthon egy, a nagymamám által kézzel írt receptfüzetben találtam, nem tudom, honnan való eredetileg.
Ismét itt az érettségi szezon
2019 október 9.   Bankmonitor
Október van, de diákok ezrei máris izgulhatnak a közelgő vizsgaidőszak miatt. Pénteken megkezdődik az őszi érettségi szezon és nyakunkon a középiskolai felvételi is.
Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra
2019 augusztus 29.   Propeller
Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az október-novemberi érettségi vizsgákra – közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön az MTI-vel. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt A hivatal tájékoztatása szerint az érettségizők rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló és javító vizsgát tehetnek, előrehozott vizsgára most nem lehet jelentkezni. Az őszi vizsgaidőszakb
Korán kezdik: így próbálnak karriert építeni az élelmes fiatalok
2019 június 30.   Pénzcentrum
A kiberbűnözők kihasználják, hogy a nyári vizsgaidőszak alatt óriási a nyomás a diákokon. A támadók olyan, az interneten könnyen fellelhető szolgáltatásokot ajánlanak, amelyekkel illegálisan hamisíthatók a jegyek vagy a képzettséget...
Rengeteg diákot keresnek: 480 ezres fizetés, végzettség sem kell
2019 május 24.   Pénzcentrum
Nemsokára vége az érettségiknek, és hamarosan a főiskolai vizsgaidőszaknak is, így a diákoknak ideje elkezdeniük gondolkodni azon, miből fedezik a nyaralást, a nyári fesztiválokat, vagy az őszi szemeszter költségeit. A Magyarországi...
A vizsgaidőszak végéhez közeledve egyre több diák dolgozna
2019 február 20.   HírTV
A diákbérek átlagosan több mint 10 százalékkal emelkedtek.
Vizsgaidőszakban kapott rá az energiaitalra. Mire rájött, hogy függő, ez történt vele
2019 február 17.   Blikk
Nem fogsz hinni a szemednek.