OKJ

Ingyenes OKJ-s képzést kerestek? Itt kezdjétek el a böngészést
2018 október 14.   Eduline
Hol érdemes elkezdeni a keresgélést, ha államilag támogatott formában szeretnétek tanulni egy OKJ-s képzésen? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.
Nem minden OKJ-s képzés ingyenes: erre kell figyelni a választásnál
2018 október 13.   Eduline
Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Hogyan lehet megtalálni az ingyenes képzéseket, és mit kell figyelni a képzési jegyzékben? Itt a válasz.
Jelentős kedvezménnyel, támogatott formában megvalósuló pedagógiai témájú, OKJ képzésben való részvétel / TÁVI-42-2018
2018 október 8.   Pályázatfigyelő
A pályázat célja az esélyteremtés a tanulásra. Elsődlegesen kompetenciafejlesztések megvalósítása a felnőttképzési programok segítségével, ezáltal a munkaerő értékek optimalizálása, elsődlegesen a felnőtt lakosság körében. A pályázat kiemelt célja a hátrányos helyzetű pályázók tanulási lehetőségének biztosítása.
Karrierváltásra készültök? Három tipp a jó döntéshez
2018 október 4.   Eduline
Sokféle oka lehet a karrierváltásnak: újabb kihívások keresése, magasabb jövedelem iránti igény, vagy például a harmonikusabb munka-család egyensúly megteremtése. A karrierváltás egy sima munkahelyváltásnál összetettebb kérdés, hiszen ilyenkor szakmát is cserélünk. Az OKJ képzéseket kínáló Perfekt szakértője az alábbiakban segít abban, mire érdemes
Diplomásként is tanulhattok OKJ-s képzésen ingyen? Itt a válasz!
2018 október 4.   Eduline
Szívesen tanulnátok még, de már mind a tizenkét államilag finanszírozott féléveteket elhasználtátok az egyetemen az alap- és a mesterdiploma megszerzéséhez? Hogyan tovább? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.
Ilyen vizsgákra készülhettek, ha OKJ-s képzésen tanultok
2018 október 2.   Eduline
Már OKJ-s képzésen tanultok vagy szívesen elkezdenétek egy kurzust? Akkor érdemes tudni, hogy milyen vizsgákra számíthattok, mielőtt megkapnátok a bizonyítványotokat.
Ötödére szorítaná a kormány az Okj-képzések számát
2018 október 2.   24.hu
A V4-ek közül nálunk a legalacsonyabb a hozzáadott érték az exportban – derült ki egy fórumon.
Nagy változások jöhetnek az OKJ-képzéseknél
2018 október 1.   Napi
Egyszerűsítené a kormány a felnőttképzést, az OKJ-képzések számát 760-ról a Németország által is tervezett 150-re szorítanák le – erről Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium államtitkára beszélt hétfőn az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közös gazdasági fórumán.
Kevesebb OKJ-képzést akar a kormány
2018 október 1.   HVG
Túl sok van belőlük, egyszerűsíteni akarnak. A téma egy gazdasági fórumon jött fel.
OKJ-s képzésben tanulnátok? Mutatjuk, milyen iskolai végzettség kell hozzájuk
2018 szeptember 29.   Eduline
Gondolkoztok egy OKJ-s képzés elkezdésén, de nem tudjátok, hogy az iskolai végzettségetekkel milyen lehetőségeitek vannak? Megmutatjuk, milyen számokat kell figyelnetek és mit jelentenek pontosan.
Újdonságokkal jön a szegedi Pályaválasztási kiállítás
2018 szeptember 26.   orientpress
Két újítással készül az idei Pályaválasztási kiállításra a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Az egyik az ismeretszerzést, a másik a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását, a látogatók kényelmét szolgálja majd. A megye legnagyobb pályaorientációs börzéjét idén október 18 és 20 között rendezik – az első két napon IH Rendezvényközpontban, 20-án, szombaton pedig a Családi napon a Szent-Györgyi Albert…
Itt a legnépszerűbb ipari OKJ-s képzések listája
2018 szeptember 20.   Eduline
Idén is a gépkezelői és a gépészipari tanfolyamok a legkeresettebbek – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból. Ebben az évben a targoncavezető és emelőgépkezelő mellé az ipariolaj- és gáztüzelőberendezés-kezelő képzés is felkerült a legnépszerűbb tanfolyamok listájára.
Mitől lett hirtelen ilyen népszerű a külszíni bányászat Magyarországon?
2018 szeptember 20.   Privátbankár
Összesítették a legnépszerűbb OKJ-s képzéseket - két változás is van a top 5-ben tavalyhoz képest.
Hatalmas az érdeklődés, OKJ-s oligarchaképzést akar indítani a Magyar Kétfarkú Kutya Párt
2018 szeptember 4.   168 Óra Online
Az alapfokú ívhegesztési tanfolyamra hetvenszeres volt a túljelentkezés.
Ingyenes OKJ-s képzést kerestek? Itt megtaláljátok az összeset
2018 szeptember 3.   Eduline
Milyen OKJ-s képzéseket végezhettek el államilag támogatott formában és pontosan hol találom a képzések listáját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.
Így szerezhettek ingyen OKJ-s szakmát: nem mindegy, ki milyen képzést választ
2018 szeptember 2.   Eduline
Milyen formában végezhettek el két ingyenes OKJ-s képzést? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.
Így szerezhettek ingyen OKJ-s szakmát: infók, feltételek
2018 augusztus 29.   Eduline
OKJ-s képzésen gondolkoztok? Összegyűjtöttük a fontosabb infókat az ingyenességről és a feltételekről.
Ezek a legnépszerűbb OKJ-s képzések, amelyeket érettségivel lehet elvégezni
2018 augusztus 24.   Eduline
Ma kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi ponthatárokat.
Pénteken jönnek a pótfelvételi ponthatárok
2018 augusztus 23.   orientpress
Pénteken kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi ponthatárokat. Akiknek nem sikerült a felvételi, érdemes rugalmas időbeosztásban végezhető, a munkáltatók körében is népszerű OKJ-s képzést választaniuk. A felnőttképzéssel foglalkozó intézményekben általában ősszel indul a képzések többsége, így…
Rabok sütötték a büntetés-végrehajtás ünnepi kenyerét - A baracskai börtön sütödéjében több mint 140 fogvatartott készít pékárut
2018 augusztus 21.   Jogi Fórum
Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a baracskai börtön mellett működő kft. péküzemében készült el a büntetés-végrehajtási szervezet ünnepi kenyere, amelyet Tornyai Gábor katolikus pap, börtönlelkész szentelt fel. Az ország egyik legnagyobb, és legtöbb rabot foglalkoztató börtönének sütödéje mintegy 4000 nm-en több mint 300 különféle pékárut állít elő. 2017-ben több mint 12 és fél millió…