2008. január 16. szerda

jan. 16
6:13
Ötmilliót örököltek Gundel műsorában (Blikk)
Farkas András megnyerje a fődíjat, vagyis az ötmillió forintot
jan. 16
6:15
McCartney tagadja, hogy kisimították (Blikk)
Paul McCartney (65) felvarratta az arcát
jan. 16
6:17
Havas kiköpte a rágóját (Blikk)
Havas Henrik (58) nem hazudtolta meg önmagát!
jan. 16
7:28
20 milliós csúcsgázsival Balázs a legjobban kereső tévésztár (BorsOnline)
Sebestyén Balázs a legjobban kereső sztárok közé emelkedett. Az RTL Klub műsorvezetője tavaly azzal, hogy Vágó István partnere lett a Pókerarcban, megütötte a főnyereményt. Számításaink szerint évi húszmillió kerül Balázs házi széfjébe.
jan. 16
7:34
Titokzatos vaskoporsót találtak Szilen (BorsOnline)
Rejtélyes kriptára leltek a napokban Szilen. A rábaközi község temetőjében új parcellát akartak nyitni, amikor az ásó megakadt egy téglában. A sírt kiásva egy hatalmas vaskoporsó lapult a föld alatt. A sírhely létezéséről csak a legidősebbek tudtak a faluban. Az, hogy ki is nyugszik benne, egyelőre rejtély.
jan. 16
7:39
Stohl lezárta a botránykorszakot (BorsOnline)
Stohl András úgy érzi, révbe ért, de legalábbis élete legnyugalmasabb időszakát éli. A hamarosan 41. évébe lépő színész nem állítja, hogy végleg maga mögött hagyta a tajtékos napokat. Nem szívesen tekint vissza, de "meglett" emberként pontosan tudja, hol hibázott nagyot.
jan. 16
7:45
Csiszturól szexis terhesfotókat készített a férje (BorsOnline)
Liptai Claudia felettébb pikáns kérdést szegezett Csisztu Zsuzsának a ma esti show felvételén: azt tudakolta, készültek-e róla meztelen képek terhessége alatt. Zsuzsa elárulta, hogy férje áldott állapotban is rendkívül szexinek tartotta, anyaszült meztelenül mégsem állt kamera elé, szexis, pikáns terhesfotók azonban bekerültek a családi albumba.
jan. 16
8:12
Kizsűrizték Oláh Ibolyát (Blikk)
Sztárok helyett többnyire ismeretlen előadók kerültek a döntőbe
jan. 16
8:12
Caramelnek már új szerelme van? (BorsOnline)
Három év álomszerelem után Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel útjai különváltak. A fiatal pár a Megasztár 2. szériája alatt szeretett egymásba, ráadásul akkor még mind a ketten kapcsolatban éltek. Azonnal összeköltöztek, csak egymásnak és a zenének éltek, a korábban mindenki felé nyitott Caramel is visszahúzódóvá vált.
jan. 16
8:28
Demszky tilosban parkolt - fotóval (BorsOnline)
Tilosban parkolt Demszky Gábor főpolgármester a belvárosban, majd tízpercnyi várakozás után - szintén szabálytalanul - kitolatott az egyirányú Holló utcából. Demszkyt egy lesifotós kapta lencsevégre. A főpolgármester elismeri a szabálytalanságot és úgy tűnik,feljelentés hiányában következmény nélkül megússza az esetet.
jan. 16
8:45
Dominik, a titok 3. rész - Végig hitt az ügyvéd a szülőknek (BorsOnline)
Az egész ország aggódott a Monorierdőről eltűnt két és fél éves Dominikért. Amikor kiásták a kicsi testét, végérvényesen kiderült, nincs már remény, Dominikot a család kutyája tépte szét. A tragédia részleteiről egy, a napokban megjelent könyv lapjai mesélnek... Ezúttal a család ügyvédje, dr. Fridman Róbert mesél arról, miért vállalta Marika védelmét.
jan. 16
9:05
Vágóban bízunk a legjobban (Blikk)
A tévésztárokat tartjuk a legszavahihetőbb közszereplőknek (Blikk-felmérés)
jan. 16
9:12
Botrányt kavart az Eurovíziós fesztivál döntőseinek névsora (BorsOnline)
Felborzolta a kedélyeket az Eurovíziós dalfesztivál döntőseinek névsora. A kiesett előadók, zeneszerzők megkérdőjelezik a zsűri hozzáértését, és kiadói érdekekről, promóciós lobbiról beszélnek. Kasza Tibi szerint Horgas Eszter zsűritagként hiteltelen, László Boldizsár színvonaltalannak és belterjesnek nevezte a versenyt.
jan. 16
9:28
Meztelenek a magyar kézilabdázók (BorsOnline)
A férfi kézilabda-válogatott rendben megérkezett a norvégiai Bergenbe, ahol csütörtökön megkezdődik az Eb, ám pillanatnyilag csak egy vadonatúj szereléssel rendelkezik. A másik kettőt a norvégok a Posten Kupa után balga módon mosták ki, a gatyák, mezek összementek. A kapus, Puljezevics mezének ujja például a játékos könyökéig ér.
jan. 16
9:44
Németországban vizsgálják Edit holttestét (BorsOnline)
Nagyon félt halála elõtt a 28 éves Narancsik Edit, akinek testét megpróbálták ellopni a császártöltési temetõbõl. Erzsébet, az édesanya azt állítja: Edit a halála elõtt utazásra készült, mert pénzt remélt egy biztosítási ügybõl. A lány azonban tragikus hirtelenséggel meghalt, holttestét Németországba szállították exhumálásra.
jan. 16
9:55
20 milliós csúcsgázsival Balázs a legjobban kereső tévésztár (Habostorta)
Szépen gyarapszik Balázs széfje, az RTL Klub műsorvezetője azzal, hogy Vágó István partnere lett a Pókerarcban, megütötte a főnyereményt
jan. 16
10:00
Egy pillanat alatt tudja a nő, ki kell neki (BorsOnline)
"Megtetszett egy lány a discóban, ismerkedni kezdtünk, s amikor azt mondta, hogy szomjas, azonnal elsiettem, hoztam neki egy italt. Elfogadta, de hamarosan lekoptatott, s búcsúzásnál annyit mondott: te nem vagy egy alfa hím!" – kesereg székesfehérvári olvasónk.
jan. 16
10:11
Paris ráindult egy modellre - fotóval (BorsOnline)
Paris Hiltonnak jó napja volt. Nem mutatta meg egyik intim testrészét sem azon a forgatáson, melyen egy népszerű sportmárka reklámarcaként tetszelgett egy jachton Kaliforniában. Ezúttal csak az egyik modellre mozdult rá.
jan. 16
10:11
Ez történt január 16-án (Habostorta)
Megjelent az első Superman-képregény, Kolumbusz visszatért első útjáról, ünnepel Sandokán és Kate Moss...
jan. 16
10:27
Tűzoltók mentettek ki két férfit a biliárdasztal fogságából (Habostorta)
Laza időtöltésnek indult, de bizarr balesetbe torkollott két cseh férfi biliárdjátéka néhány nappal ezelőtt
jan. 16
10:27
Kisteleki István: mindig igazat mondok (BorsOnline)
Az MLSZ elnöke továbbra is titkolózik, nem árulja el, ki lehet a magyar válogatott új kapitánya. Nem örül, hogy nem kedveli a sajtó, de a szavahihetetlenség vádját visszautasítja.
jan. 16
10:38
Stohl lezárta a botránykorszakot (Habostorta)
Stohl András úgy érzi, végre révbe ért, és élete legnyugalmasabb időszakát éli most
jan. 16
10:43
Besenyei 330 km/órás sebességgel csapódott a toronynak - fotóval (BorsOnline)
Besenyei Péter ezekben a napokban a tököli repülőtéren a Red Bull Air Race-sorozat új pályakapuit teszteli. Feladata egyszerű. Nekirepül a speciális műanyagból készült tornyoknak, és azokon a gépével sebet ejt.
jan. 16
10:54
A nap képe - Hollywood csókjai / 1. (Habostorta)
Paris Hilton, Bruce Willis, J-Lo
jan. 16
11:10
Laky Zsuzsi vadászik a pasikra (Blikk)
Laky Zsuzsi nem fog levetkőzni, keresi hűséges társát - derül ki az egykori szépségkirálynő olvasóinknak adott válaszaiból
jan. 16
11:16
Öngyilkos mutatványra készül Roy Horn (BorsOnline)
Négy évvel a kis híján végzetes tigristámadás után újra lábra állt Roy Horn. A világhírű állatszelidítő nem tanult, ismét a ragadozók közé vágyik és fellép társával.
jan. 16
11:27
Bobek: Géza tett bennünket tönkre! (BorsOnline)
Ki vezette az autót a három jó barát közül 2004 márciusában a Salgótarján felé vezető úton, amikor nekirohantak a gázgyár kőkerítésének? Erre kell hamarosan választ adnia a bíróságnak. A vádlott, Furmann Géza szerint Bobek nevű barátja ült a volánnál, de ezt ő kikéri magának.
jan. 16
11:27
Lennox kiakadt (Habostorta)
Annie Lennox teljesen kiakadt, amikor és ahogyan kiadója megvált tőle...
jan. 16
11:44
Leszedték a Demszkyt cikiző óriásplakátokat (BorsOnline)
Még a városháza falára is jutott azokból a plakátokból, amelyek a napokban ellepték a várost. A viccgyanús hirdetményeken "a négyes metró barátai" hívják csütörtök délelőttre önkéntes közmunkára a budapestieket.
jan. 16
12:11
Beteg Anna Nicole lánya - sokkoló fotóval (BorsOnline)
Beteg Anna Nicole Smith kislánya, Dannielynn. A kislány idegrendszere és szeme sincs a legnagyobb rendben, apja, Larry Birkhead nagyon aggódik. A kislány amiatt született betegen, mert anyja folyamatosan drogokkal és gyógyszerekkel tömte magát.
jan. 16
12:42
Értelmetlenné válhat a vizitdíjas népszavazás (BorsOnline)
Akár értelmetlenné is teheti az MSZP a vizitdíjról szóló népszavazást és ezzel nehéz helyzetbe hozhatja a Fideszt egy olyan törvénymódosító inditvánnyal, miszerint feltételek esetén a magánpénztárak átvállalnák a 300 forint kifizetését a betegektől.
jan. 16
13:14
Schumi Asterix ellen küzd az olimpián (BorsOnline)
Nem kell már sokat várnia a Forma-1-rajongóinak, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumachert ismét versenyezni lássák: a január 31-én a hazai mozikba kerülő Asterix az olimpián című francia filmben Germánia legyőzhetetlen kocsihajtójaként jelenik majd meg.
jan. 16
13:42
Csúnya vaginája miatt szállt ki a pornóból a sztár (BorsOnline)
Amerika leghíresebb és a Forbes magazin szerint a világ leggazdagabb pornósztárja, Jenna Jameson végleg hátat fordít a szexiparnak. Jenna élete mostanában nem úgy alakult, ahogyan azt ő megálmodta: sorra jöttek a csapások.
jan. 16
14:10
Wanted: Az Év Embere 2007! (Habostorta)
Szavazz Te is, mert szavazni jó! Keressük azt a sztárt, akit a legjobban akar mindenki, hogy a Habostorta embere legyen!
jan. 16
14:14
Britney végleg elveszítheti fiait (BorsOnline)
Úgy tűnik, az egykori popdíva, Britney Spears nem hiszi el, hogy valóban elvehetik tőle a gyermekeit, máskülönben miden erejével küzdene értük.
jan. 16
14:44
„Imádom a szexet, de nem vagyok k..va” - mondja szexi színésznő – fotókkal (BorsOnline)
Mint ahogyan minden huszonéves, Megan Fox is imádja a szexet. Az ifjú amerikai színésznő azonban azon kevesek egyike, aki nem szégyell erről beszélni.
jan. 16
14:56
Besenyei 330 km/h sebességgel csapódott a toronynak - fotóval! (Habostorta)
Nyugi, a mester hivatalosan rombolt, mert tesztelt...
jan. 16
15:13
Az angol királynő miatt házasodtak Sarkozyék (BorsOnline)
Nicolas Sarközy francia elnök átverte a világot és titokban elvette szerelmét, Carla Brunit. Állítólag akkora titoktartás közepette, hogy még Bruni anyját sem hívták meg a szűkkörű esküvőre.
jan. 16
15:24
Korcsolyázzunk a város felett! (Habostorta)
A változatos időjárás miatt nem tudhatjuk előre, milyen időt kapunk, mindenesetre a téli sportok kedvelői ismét kilátogathatnak a Jégteraszra
jan. 16
15:41
Leégett a bőre egy neves kozmetikai szertől – sokkoló fotóval (BorsOnline)
Egy fiatal brit lány beperelte a L’Oreal nevű, neves kozmetikai céget, miután az egyik hajfestéktől súlyos égési sérülések keletkeztek a fejbőrén és az arcán.
jan. 16
15:57
Ruhafogas férfiaknak (Habostorta)
Olasz dizájn, mert ők tudják mi a jó...
jan. 16
16:13
Szteroidon él 50 Cent? (BorsOnline)
Azok után, hogy 50 Centet Horvátországban kokainozáson kapták, most újabb botrányba keveredett az énekes. Most azzal vádolják, hogy teljesítményfokozó doppingszereket fogyaszt.
jan. 16
16:41
Újabb kislány tűnt el (BorsOnline)
Ötéves kislányt keres a spanyol rendőrség. A kis Mari Luz Cortes vasárnap délután tűnt el azok után, hogy egy boltban chipset vett. Egyesek attól tartanak, hogy ugyanaz a pedofil banda keze lehet az ügyben, mint a brit Madeleine McCann esetében.
jan. 16
16:41
Dóra lett a divat- királynő (Blikk)
Ilyen még nem volt! Bár a magyar lányok híresek szépségükről, mégsem fordult még elő, hogy a korona magyar fejre kerüljön
jan. 16
16:41
Csiszturól szexis terhesfotókat készített a férje (Habostorta)
Liptai Claudia felettébb pikáns kérdést szegezett Csisztu Zsuzsának a ma esti show felvételén...
jan. 16
16:57
Tegeri homok, benzinkutak, sós tésztalé, Bamako (Habostorta)
Genova és Cannes, és az első videós útibeszámoló, útban a Bamako-álom felé / 2. rész
jan. 16
17:13
De La Hoya megleckéztetné Mayweathert (BorsOnline)
Alig csengett le a két veterán, Mike Tyson és Evander Holyfield lehetséges harmadik összecsapásának a híre, máris újabb nagyágyúk meccse került fókuszba, eszerint Oscar De La Hoya és Floyd Mayweather is szívesen egymásnak esne.
jan. 16
17:24
Meghalt Brad Renfro (Habostorta)
A 25 éves Brad Renfrót tegnap reggel barátnője holtan találta Los Angeles-i otthonában
jan. 16
17:29
Kétmilliárd kellene a Puskásról készülő filmre (Blikk)
Rudolf Péter rendezi a Puskás Öcsiről szóló filmet
jan. 16
17:45
Kirúgták, mert túl szép (BorsOnline)
Akár átok is lehet a szépség, vagy a jóképűség. XVI. Benedek pápa titkárának, Georg Ganswein-nek például azért kötöttek útilaput a talpára, mert túl jóképűnek tartották. Vajon tényleg hátrány a szépség?

Keresés