2017. január 22. vasárnap

jan. 22
0:30
Buszbaleset: a tragédia képei (ATV)
Tizenhatan haltak meg a középiskolás diákokat szállító magyar autóbusz péntek éjjeli olaszországi balesetében, a sérültek száma 39, akik közül 10 fiatal állapota még válságos.
jan. 22
5:30
Videó: 18 éve nem történt ilyen súlyos busz-baleset (ATV)
18 éve nem történt ilyen súlyos busz-baleset külföldön, amelyben magyarok is érintettek voltak: 1999-ben: kőszegi diákok síelésből tartottak a szállás-helyük felé, amikor baleset érte őket. 18-an haltak meg. A legtöbb magyar busz-tragédia - külföldön - eddig Ausztriában történt.
jan. 22
8:12
Az elmúlt 7 nap 7 legkedveltebb ATV-s videója (ATV)
Összegyűjtöttük az elmúlt napok azon felvételeit, amelyekről nem érdemes lemaradni.
jan. 22
8:30
Gulyás: Nem jó ötlet a civil szervezetek vagyonnyilatkozata (ATV)
„Csak remélhetjük, hogy ez az utolsó bűzös lehelete annak az intoleráns, kirekesztő, önmagát hazug módon liberálisnak nevező politikai irányzatnak, ami úgy gondolja: neki mindent lehet, neki előjoga bármibe beavatkozni” – mondta a nyugati világ politikai korrektségéről az atv.hu-nak adott interjúban Gulyás Gergely Donald Trump okán. A Fidesz alelnöke nem támogatja, hogy tegyenek…
jan. 22
9:06
Miért nem hozzák nyilvánosságra a metrós OLAF-jelentést? (ATV)
Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelennek meg kormányoldalról annak kapcsán, hogy nyilvánosságra hozható-e az az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) komoly hazai botrányt okozó jelentése a 4-es metró körüli pénzügyi visszaélésekről. Ha nem politikai taktikázás áll a háttérben, akkor legkésőbb február közepén megismerhetővé válnak a részletek.
jan. 22
9:08
Horváth Csaba: Lázár a leghazugabb miniszter, Tarlós töpörödött jellem (ATV)
Olyat, hogy neki személyesen bármi köze lenne a 4-es metró beruházáshoz, csak olyan ember állíthat, aki bedrogozott vagy csak egyszerűen hazug – mondta Horváth Csaba, szocialista fővárosi képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, és szerinte Lázár János az Orbán kormány leghazugabb minisztere.
jan. 22
9:15
Szmog - Elrendelték a riasztási fokozatot (Alternatív Energia)
Ezekkel az autókkal tilos a fővárosban közlekedni hétfő reggeltől.
jan. 22
9:17
Halál az M1-esen - Három embert vágtak ki a roncsból (Alternatív Energia)
Egy kiseherautó az elválasztó szalagkorlátnak ütközött, és ennek rohant neki egy személyautó.
jan. 22
9:24
A kortárs magyar irodalom létét fenyegeti az Alexandra csődje (ATV)
Két és fél éve a kiadók mentették meg az Alexandrát. A tulajdonos a könyvkiadóknak azt mondja, hogy a boltokat működtető társaság 3 milliárddal tartozik neki és becsapták azok, akiknek eladta a hálózatot – idézte Matyi Dezső szavait az Egyenes beszédben Kocsis András Sándor, a Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesületének elnöke.
jan. 22
9:33
Ma van a magyar kultúra napja (Alternatív Energia)
Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be Szatmárcsekén a Himnuszt.
jan. 22
10:00
Ligetvédők: Nem sok jóra számíthat az ingatlanfejlesztő (ATV)
A ligetvédők egy olyan társaság, akik egy 250 milliárd forintos beruházást próbálnak megakadályozni, de legalábbis szeretnék felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy milyen képtelenségre készül a kormányzat – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Székely Balázs ligetvédő, akit péntekre virradóra megtámadtak.
jan. 22
10:09
Elpusztul a demokrácia, ha gyávák vagyunk védelmére (Alternatív Energia)
Vajon most hány országban van meg a lehetősége a demokratának szabad véleménynyilvánításra Minden visszafordult
jan. 22
10:18
Hatalmas földrengést észleltek Pápua Új-Guineánál (ATV)
Hatalmas, nyolcas erősségű földrengés volt vasárnap a Pápua Új-Guineához tartozó Bougainville szigeten, Pangunától 40 kilométerre nyugatra - jelentette az amerikai földtani intézet (USGS).
jan. 22
10:20
Megkezdődött a francia baloldali előválasztás első fordulója (ATV)
Megkezdődött vasárnap reggel a francia baloldal államfőjelölt-állító előválasztásának első fordulója. A jövő vasárnapi második fordulóba a felmérések szerint a hét jelölt közül háromnak van esélye bejutni: Manuel Valls volt miniszterelnök mellett a tőle politikailag balra álló Benoit Hamon volt oktatási és Arnaud Montebourg volt gazdasági miniszternek.
jan. 22
10:22
Kigyulladt egy szombathelyi ház, füstmérgezést kaptak a lakók (ATV)
Hetvenkilenc embert menekítettek ki a tűzoltók egy négyemeletes szombathelyi lakóházból, amelynek tárolójában vasárnap hajnalban keletkezett tűz. A lakók közül négyen füstmérgezést szenvedtek, őket kórházba vitték - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
jan. 22
10:36
Halálos baleset történt az M1-es autópályán (ATV)
Balesetben meghalt egy ember az M1-es autópályán Lébény közelében vasárnap reggel, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztrádát a 147-es kilométernél a főváros felé - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.
jan. 22
10:38
Szmogriadó: Riasztási fokozat Budapesten - fotók (ATV)
Elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten a főpolgármester; hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.
jan. 22
11:03
Busztragédia - Mindkét gyermekét elveszíthette a diákokat mentő tanár (Alternatív Energia)
FTC jégkorongozói: fájó szívvel búcsúzunk csapatunk korábbi játékosától, Vígh Balázstól!
jan. 22
11:54
Jelentős késés több vasútvonalon (Alternatív Energia)
A menetrend késő délutánra állhat helyre az érintett vonalakon.
jan. 22
12:06
Több száz telepes lakást engedélyezett Izrael (ATV)
A jeruzsálemi városháza jóváhagyta több száz új lakás felépítését az 1967-ben elfoglalt Kelet-Jeruzsálemben, - jelentette az izraeli közszolgálati rádió vasárnap.
jan. 22
12:42
Miért menekült el Magyarországról a Pál utcai fiúk "apja"? (ATV)
Kevés szerzőnek adatik meg, hogy egyik regényét több évtizede minden magyar ember elolvassa. Pedig, ha az olvasó kijárta az általános iskola ötödik osztályát, akkor biztosan találkozott már Molnár Ferenc nevével. Az ő főműve az A Pál utcai fiúk, amely ebben az iskolai szakaszban kötelező olvasmány. Ugyanakkor azt is kevés magyar író mondhatja el magáról, hogy darabjait a Broadway színházaiban…
jan. 22
12:44
Visszafoglaltak egy települést az Iszlám Államtól (ATV)
A hadsereg és a damaszkuszi kormánnyal szövetséges erők visszafoglaltak egy települést az Iszlám Állam dzsihadista szervezettől az észak-szíriai Aleppótól keletre - közölte az állami sajtó vasárnap.
jan. 22
13:00
Az úton heverve hagyta a holttesteket a cserbenhagyásos gázoló (ATV)
Néhány órával a bűncselekmény után elfogták a rendőrök azt a férfit, aki vasárnapra virradóra Bagod közelében a gyanú szerint elgázolt és magára hagyott két férfit, akik közül az egyik belehalt sérüléseibe - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.
jan. 22
13:02
Kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót (ATV)
Tahi Tóth Lászlót, a Vígszínház színészét a József Attila Színházból mentő szállította kórházba január 21-én, szombaton este - közölte a teátrum vasárnap az MTI-vel.
jan. 22
13:51
Theresa May: nagyon jó kereskedelmi megállapodásra számítok az EU-val (ATV)
Theresa May brit miniszterelnök kijelentette, hogy "nagyon jó" kereskedelmi megállapodásra számít az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnése után. A brit kormányfő megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy a jövő hét végén Washingtonban találkozik Trumppal.
jan. 22
14:33
Meghalt Torgyán József (Alternatív Energia)
Az FKGP volt elnöke szűk családja körében vasárnap reggel, 85 éves korában hunyt el.
jan. 22
14:45
Olasz rendőrség: ellentmondásosak a túlélők beszámolói (ATV)
Az olasz rendőrség sajtótájékoztatót tartott az eddig rendelkezésre álló információkról - adta hírül az Index tudósítója a helyszínről.
jan. 22
14:47
85 éves korában elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke (ATV)
Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter - közölte a család vasárnap az MTI-vel.
jan. 22
15:03
Balog: Minden iskolában beszéljék át a diákokkal a történteket (ATV)
A budapesti Honvédkórház fogadja a péntek éjjeli veronai buszbaleset négy súlyos sérültjét, akik még vasárnap visszaérkezhetnek Magyarországra - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. A tárcavezető megerősítette, vasárnap estére így a két válságos állapotban lévő sérült kivételével a baleset valamennyi túlélője hazaérkezhet.
jan. 22
15:18
Nem tud megbocsátani magának a lánya halála miatt az édesanya (ATV)
Fájó szívvel búcsúzunk csapatunk korábbi játékosától, Vígh Balázstól! – olvasható az FTC Jégkorong Szakosztály hivatalos FB-oldalán.
jan. 22
15:54
Mérsékelt a részvétel a francia baloldali előválasztás első fordulójában (ATV)
Négyszázezer választásra jogosult francia állampolgár adta le voksát a választókörzetek 63 százalékában vasárnap délig a francia baloldal államfőjelölt-állító választásának első fordulójában - közölte Christophe Borgel, a francia Szocialista Párt által rendezett előválasztás szervezőbizottságának elnöke
jan. 22
16:03
Fuldoklunk a szmogban - Nézze a térképen hol, és mennyire! (Alternatív Energia)
Vasárnap már tizenhét település levegőjét minősítette veszélyesnek a szakhatóság.
jan. 22
16:30
3 magyar rendőr nyomoz a tragédia helyszínén (ATV)
A gyanú: halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozásának célja a felmerült gyanú megerősítése vagy kizárása – írja a police.hu.
jan. 22
17:06
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn +2 és -3 fok között valószínű (ATV)
Borult és derült időszakok és területek váltakoznak, több helyen ködre is számítani kell zúzmarával.
jan. 22
17:08
Medvegyev: még sokáig fennmaradnak a nyugati szankciók (ATV)
Oroszországnak le kell számolnia azzal az illúzióval, hogy hamarosan megszűnnek az ellene bevezetett nyugati szankciók. Ezt Dmitrij Medvegyev, a kormányázó Egységes Oroszország vasárnap újabb öt évre megválasztott elnöke mondta a párt moszkvai kongresszusán.
jan. 22
17:39
Látogatási tilalom van az influenzajárvány miatt több egészségügyi intézményben (ATV)
Az influenzajárvány miatt az országban több mint ötven egészségügyi és ápolási intézményben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.
jan. 22
17:57
Kleinheisler László a Ferencvárosnál folytatja (ATV)
Kleinheisler László, a tavaszi idényre a Ferencváros labdarúgócsapatához kerül - erősítette meg a budapesti klub.
jan. 22
18:06
Kézilabda - A dánok búcsúztatásával negyeddöntős a magyar válogatott (Alternatív Energia)
A játékra jó hatással volt a csapatkapitány, a bokasérüléssel küszködő Nagy László visszatérése.
jan. 22
18:16
A dánok búcsúztatásával negyeddöntős a magyar válogatott (ATV)
A magyar férfi kézilabda-válogatott végig vezetve 27-25-re legyőzte az olimpiai bajnok Dánia csapatát a franciaországi világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében, Albertville-ben.
jan. 22
18:33
Megérkezett az első két súlyos sérült Budapestre (ATV)
Mentőhelikopterrel érkezett meg vasárnap délután a budapesti Honvédkórházhoz a péntek éjjeli veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje - tudósított a helyszínről az M1 aktuális csatorna.
jan. 22
18:42
Busztragédia - Az azonosítás napokig eltarthat (Alternatív Energia)
A szülők egy részétől DNS-mintát vettek.
jan. 22
18:44
Busztragédia - Hazaérkezett az első két súlyos sérült - Élőben a kórházból (Alternatív Energia)
A baleset harmadik súlyos sérültje mentőautóval érkezik Veronából, várhatóan az esti órákban.
jan. 22
19:09
Döntetlent játszott az Atlético Madrid Bilbaóban (ATV)
Az Atlético Madrid 2-2-es döntetlent játszott az Athletic Bilbao otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 22
19:15
Szmog - Járatszám emeléssel készül a BKK a riadó idejére (Alternatív Energia)
Hétfő reggel 6 órától korlátozások léphetnek életbe az autósforgalomban.
jan. 22
19:27
A francia nőjogi miniszter "megdöbbentőnek" nevezte Polanski felkérését (ATV)
Laurence Rossignol francia nőjogi miniszter "megdöbbentő" döntésnek nevezte, hogy Roman Polanski filmrendezőt nevezte ki a francia filmakadémia a César-díjátadó ceremóniájának elnökévé.
jan. 22
19:29
Félnek a lakók, idén harmadszorra gyulladt ki egy szárítóhelyiség - sérültek is vannak (ATV)
Egy ember életveszélyesen megsérült, 3-an pedig füstmérgezést kaptak, amikor kigyulladt egy szárítóhelyiség egy szombathelyi lakóházban. A tűz miatt 100 embert ébresztettek fel a tűzoltók, és küldték őket az utcára - a mínusz 10 fokban. A lakók azt mondták: félnek, mert idén ez már a harmadik eset volt, hogy kigyulladt ez a helyiség.
jan. 22
19:45
Sanders: mulattató volt, hogy Trump a beiktatási beszédben a mögötte ülő elitet támadta (ATV)
Bernie Sanders, vermoni szenátor szerint "mulattató" volt, ahogyan beiktatási beszédében Donald Trump támadta az elitet, amelyik mögötte ült.
jan. 22
20:03
Őrizetbe vették a Bécsben terrorizmus gyanújával elfogott férfi társát (ATV)
Őrizetbe vették a németországi Neuss-ban a Bécsben terrorizmus gyanújával elfogott fiatal egy feltételezett társát - közölték vasárnap német illetékesek.
jan. 22
20:05
Hazugsággal vádolja a médiát Donald Trump (ATV)
Hazugsággal vádolja a médiát Donald Trump. Az új amerikai elnök szerint ugyanis: a beiktatási ceremóniáján sokkal többen voltak, mint amit egyes médiumok sugalltak. Trump a CIA-t is meglátogatta, ahol barátságot ajánlott a hírszerzőknek. De az is kiderült, hogy Theresa May-t fogadja majd először a Fehér Házban. Közben: nők ezrei tüntettek az új elnök ellen Washingtonban, Trump azonban erre azt…
jan. 22
20:45
Pótáék ezüstérmesek (Alternatív Energia)
A második helyen kiemelt kettős 3:1-re kapott ki a kínai Csen Hszing-tung, Li Csia-ji duótól.

Keresés