2011. május 10. kedd

máj. 10
17:18
Haladás: Korolovszky lágyékszakadás miatt nem játszhat az MTK ellen (She)
Szerda este 20 órától az MTK vendége lesz a Szombathelyi Haladás a labdarúgó NB I 28. fordulójában. Aczél Zoltán, a vasi gárda szakvezetője biztosan nem számíthat a találkozón Korolovszky Gábor játékára.
máj. 10
17:18
Leszek még a világranglista élén - Federer (Agroinform)
A 16-szoros Grand Slam-győztes svájci nem gondolja, hogy leáldozott volna az ő ideje a férfi teniszben.
máj. 10
17:20
MU: David Beckham újra magára öltheti a „vörös ördögök” mezét (She)
David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója május 24-én nyolc év után ismét magára öltheti egykori csapata, a Manchester United vörös mezét, amelyben karrierje legnagyobb sikereit érte el...
máj. 10
17:20
A Videoton ajánlatot tett Paulo Sousának - sajtóhír (Agroinform)
Portugál információk szerint a magyar bajnokság első helyezettje az egykori portugál válogatott játékost szeretné szerződtetni Mezey György helyére.
máj. 10
17:22
Tenisz: Újra első lehetek a világranglistán - Federer (She)
Roger Federer svájci teniszező szerint könnyen elképzelhető, hogy újra világelső lesz, és akkor megdöntheti Pete Sampras rekordját. A 2002-ben visszavonult amerikai játékos 286 hétig vezette a világranglistát, Federer (jelenleg harmadik) 285 hétnél jár.
máj. 10
17:36
Elítélték Kenteriszéket (Blikk)
máj. 10
17:36
Tenisz: Szerintem újra első lehetek a világranglistán - Federer (She)
Roger Federer svájci teniszező szerint könnyen elképzelhető, hogy újra világelső lesz, és akkor megdöntheti Pete Sampras rekordját. A 2002-ben visszavonult amerikai játékos 286 hétig vezette a világranglistát, Federer (jelenleg harmadik) 285 hétnél jár.
máj. 10
17:54
Simon Krisztiánra nem számít a Feyenoord (Infostart)
Nem él Simon Krisztián megvételére vonatkozó opciós jogával a Feyenoord, így a januárban Újpestről kölcsönbe érkezett játékostól elköszönnek a szezon végén a rotterdami labdarúgócsapatnál.
máj. 10
17:54
NB I: Szolnok-DVSC és Siófok-Paks élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 28. fordulójában megrendezésre kerülő Szolnoki MÁV FC–DVSC-TEVA és BFC Siófok–Paksi FC összecsapás, amelyen mindkét vendégcsapat a bajnoki ezüstéremre hajt. A találkozókról élő szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 10
17:54
Simon Krisztiánra nem számít a Feyenoord (Metropol)
Nem él Simon Krisztián megvételére vonatkozó opciós jogával a Feyenoord, így a januárban Újpestről kölcsönbe érkezett játékostól elköszönnek a szezon végén a rotterdami labdarúgócsapatnál.
máj. 10
17:54
A "92-es osztály" Gary Neville búcsúmérkőzésén (Agroinform)
Május 24-én búcsúmérkőzést rendez a Manchester United a télen visszavonult Gary Neville tiszteletére. A játékos kérésére a gálameccsre meghívták a Ferguson-fiókáknak becézett játékosokat.
máj. 10
17:56
Győri ETO: Benne van a győzelem a csapatban - Csertői Aurél (She)
A Győri ETO FC holnap 20 órától a Budapest Honvédot fogadja a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A találkozót megelőzően a hazaiak vezetőedzője, Csertői Aurél nyilatkozott az ETO hivatalos honlapjának, a szakvezető a várható kezdőcsapatot is megadta.
máj. 10
17:56
Arn Grétát méltatja a WTA honlapja (Agroinform)
Az orosz Szvetlana Kuznyecova legyőzése után Arn Gréta ismét a figyelem középpontjába került. A magyar versenyzővel a WTA honlapja is külön foglalkozik.
máj. 10
17:58
Női sakk Eb: újra nyert a magyar színekben versenyző H. Thanh Trang (She)
Hoang Thanh Trang a keddi 4. fordulóban megszerezte második győzelmét a Tbilisziben zajló sakk Európa-bajnokságon.
máj. 10
18:12
MLSZ: két mérkőzésre eltiltották a siófoki Graszl Károlyt (She)
A Pápa elleni mérkőzésen Szabó Zsoltot letalpaló Graszl Károly kétmérkőzéses eltiltást kapott. A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén Dlusztus Andrást egy találkozóról tiltotta el.
máj. 10
18:14
NB I: Vasas-Lombard Pápa mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Újabb hétközi fordulót (28.) rendeznek a labdarúgó NB I-ben. Kedden a Vasas a Lombard Pápát fogadja az Illovszky-stadionban. Kövess élő szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
máj. 10
18:30
Internazionale: Leonardo kérdőre vonta az őt gyalázó Gattusót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale vezetőedzője, Leonardo kérdőre vonta Gennaro Gattusót, aki a Rómában megszerzett bajnoki címet önfeledten ünnepelvén trágár szavakkal illette a brazil szakembert.
máj. 10
18:30
Igor Bogdanovic négymeccses eltiltást kapott (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága igencsak szigorú, négy mérkőzéses eltiltással sújtotta a DVSC korábbi játékosát, akit kiállítottak az NB II-ben.
máj. 10
18:32
Tomori, Gerendás és Hajnal lesznek a Magaslabda vendégei szerdán (Agroinform)
A Magaslabda következő adását szerdán 18:00-tól hallhatjátok a hatharom.hu-n.
máj. 10
18:48
Az emlékezésé volt a főszerep a negyedik szakaszon - videó (Agroinform)
A hétfőn tragikus körülmények között elhunyt Wouter Weylandtra emlékezett a Giro d'Italia mezőnye a keddi negyedik szakaszon.
máj. 10
19:06
Férfi kosár NB I: Albacomp-Szolnoki Olaj élőben az NSO-n! (She)
A férfi kosárlabda NB I döntőjének első felvonását az Albacomp nyerte meg a Szolnoki Olaj otthonában. A finálé második felvonását ma Székesfehérváron rendezik – kövesse nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünkben!
máj. 10
19:06
Törökinvázió: Sahin után Altintop is a Real Madridnál (Agroinform)
Nuri Sahin után Hamit Altintop is a királyiaké lehet, ám ő ingyen kerülhet a spanyol fővárosba, mivel lejár a szerződés a Bayern Münchennél.
máj. 10
19:24
PL: Sir Alex az első négy csapat bármelyikével bajnok lett volna - Bruce (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland menedzsere, Steve Bruce szerint a Manchester Unitedet huszonöt éve irányító Sir Alex Ferguson a legjobb szakember, és az első négy helyezett csapat (MU, Chelsea, Arsenal, Manchester City) bármelyikét bajnoki címre vezette volna.
máj. 10
19:24
Továbbjutott a Tóth, Póta duó (Metropol)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó bejutott a második fordulóba, azaz a legjobb 32 közé a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokság női páros versenyében.
máj. 10
19:24
A paksi Messi volt a győzelem kulcsa Siófokon (Agroinform)
Az atomvárosiak többek közt Böde Dániel fantasztikus góljának köszönhetően 3-1-re nyertek a Balaton-partiak ellen idegenben.
máj. 10
19:26
Videó: Csordás két méterről lőtte szét a kapufát a Siófok-Pakson (She)
Rendkívül fontos találkozó vált a Siófok–Paks mérkőzésből a magyar első osztályban, sok mindenről dönthet az ütközet, hiszen a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a vendégek pedig a dobogóra hajtanak. Éppen ezért bosszankodhat a két méterről hibázó siófoki, Csordás Csaba, aki szétlőtte a lécet!
máj. 10
19:42
Videó: Csordás két méterről lőtte szét a lécet a Siófok-Pakson (She)
Rendkívül fontos találkozó vált a Siófok–Paks futballmérkőzésből a magyar első osztályban, sok mindenről dönthet az ütközet, hiszen a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a vendégek pedig a dobogóra hajtanak. Éppen ezért bosszankodhat a két méterről hibázó siófoki, Csordás Csaba, aki szétlőtte a lécet!
máj. 10
19:42
Győzött a Paks, még nem bajnok a Videoton (Metropol)
A második helyen álló Paks 3-1-re győzött a bennmaradásért küzdő Siófok vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának keddi játéknapján, így még mindig nem dőlt el a bajnoki cím sorsa.
máj. 10
19:44
NB I: a Debrecen elhozta a három pontot Szolnokról (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában megszerezte szezonbeli második idegenbeli győzelmét a címvédő DVSC-TEVA, az utolsó helyezett otthonában nyertek a hajdúságiak 2–1-re.
máj. 10
19:46
NB I: Siófokon nyert a Paks, még nem örülhetnek a fehérváriak (She)
A Paks labdarúgócsapata hátrányból fordítva 3–1-re győzött a Siófok vendégeként az NB I 28. fordulójának keddi mérkőzésén, így a Videoton továbbra sem tekinthető bajnoknak. A mérkőzésen Honma Kazuo szerzett vezetést a hazaiaknak, ám a vendégek Sifter Tamás, Böde Dániel gólja már a szünetre is előnnyel mehettek, Éger László büntetője pedig a hajrában eldöntötte a három pont kérdését.
máj. 10
20:00
Videó: pazar szóló, szétforgácsolt kapufa, biztos paksi siker Siófokon (She)
Bár hátrányba került, végül biztosan verte meg idegenben 3–1-re a Siófokot az ezüstéremre hajtó Paks. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
máj. 10
20:00
Storcz kitette Kucserát a K-4-ből (Agroinform)
Kijelölte a csehországi Racicében jövő hétvégén sorra kerülő gyorsasági kajak-kenu Világkupára utazó csapatot Storcz Botond szövetségi kapitány. A múlt hétvégi szegedi válogatón 1000 m egyesben és párosban is győztes kajakos Dombi Rudolf végül a négyesben kapott helyet.
máj. 10
20:02
NB I: Hiányzott az agresszivitás és a koncentráció - Mihalecz (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában az ezüstéremért küzdő Paks a kiesés elől menekülő Siófok otthonában aratott 3–1-es győzelmet, ezzel egy lépéssel közelebb került az Európa-ligában való induláshoz. Ifjabb Mihalecz István, a Siófok vezetőedzője szerint csapatában nem volt meg a kellő tűz a mérkőzés megnyeréséhez.
máj. 10
20:02
A DVSC Szolnokon tartotta életben a dobogós esélyeit (Agroinform)
A tavaly győztes Debrecen első félidei jó játékának köszönhetően megszerezte a három bajnoki pontot a sereghajtó és már kiesett Szolnok otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának keddi játéknapján.
máj. 10
20:18
NB I: a hajrában vesztett két pontot a Vasas a Pápa ellen (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Vasas Beliczky Gergő közeli találatával vezetett a Lombard Pápa ellen az Illovszky-stadionban, ám a vendégek Bali Péter lesgyanús góljával egyenlítettek. A mérkőzésen mindkét csapat kapusa nagy bravúrokat mutatott be, sőt a Vasas a 92. percben megnyerhette volna a meccset.
máj. 10
20:18
Még dobogós lehet a Debrecen (Metropol)
A tavaly győztes Debrecen első félidei jó játékának köszönhetően megszerezte a három bajnoki pontot a sereghajtó és már kiesett Szolnok otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának keddi játéknapján.
máj. 10
20:18
A Pápa a hajrában mentett pontot Angyalföldön (Agroinform)
A Pápa a hajrában egyenlítve 1-1-es döntetlent ért el a Vasas otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának keddi játéknapján.
máj. 10
20:20
NB I: Ferencváros-Zalaegerszeg élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Ferencváros–Zalaegerszeg mérkőzés a labdarúgó NB I 28. fordulójából. A találkozóról élő szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 10
20:36
Csehország: története során először kupadöntős a Mlada Boleslav (She)
A labdarúgó Cseh Kupa elődöntőjének visszavágóján a Mlada Boleslav 3–1-es győzelmet aratott a Slavia Kromeriz otthonában, ezzel története során először bejutott a sorozat fináléjába.
máj. 10
20:36
Andrea Pirlót Katarba hívják (Agroinform)
Az AC Milan középpályásának szerződését egyelőre nem hosszabbította meg a klubja, így elfogadhatja az Al-Sadd ajánlatát.
máj. 10
20:38
U19-es válogatott: hátrányból győzték le Finnországot fiataljaink (She)
Az Európa-bajnoki elitkörre készülő U19-es válogatottunk délután lejátszotta első finnországi edzőmérkőzését – adta hírül az mlsz.hu. A Helsinki közelében megrendezett összecsapáson a fiatalok ugyanúgy 2–1-re nyertek, mint a két ország Eb-selejtezőjén tavaly ősszel a felnőttválogatott.
máj. 10
21:12
Férfi kosár NB I: az Albacomp egy győzelemre van a bajnoki címtől (She)
A férfi kosárlabda NB I döntőjének második meccsét is az Albacomp nyerte meg a Szolnoki Olaj ellen, köszönhetően elsősorban a 28 pontig jutó Simon Balázs parádés játékának. A fehérváriak 88–67-re nyertek, ezzel 2–0-ra vezetnek az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban, és már csak egy győzelemre vannak a bajnoki címtől.
máj. 10
21:12
Otthon is nyert az Albacomp, közel az aranyérem (Agroinform)
Az Albacomp magabiztosan legyőzte a vendég Szolnokot kedden a férfi kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén, ezzel már 2-0-ra vezet a három sikerig tartó párharcban.
máj. 10
21:14
Észtország: története során ötödször kupagyőztes a Flora Tallinn (She)
A 2010-es bajnok Flora Tallinn nyerte meg az észt labdarúgókupa fináléját, miután a fővárosi fináléban 2–0-ra felülmúlta a Narva Trans együttesét.
máj. 10
21:16
Videó: négy gólt kapott hazai pályán az első félidőben a Fradi a ZTE-től (She)
Nagy bajban az ezüstéremre hajtó Ferencváros. Az első félidőben négy gólt kapott a ZTE-től az NB I 28. fordulójában, így alapos fejmosást tarthatott Prukner László a szünetben.
máj. 10
21:30
Újabb magyar szál a nemzetközi bundabotrányokban (Behaviour)
Magyar telefonszámok is szerepelnek annak a szingapúri férfinek a híváslistáján, akit márciusban fogtak el a rendőrök Finnországban, és akit több száz nemzetközi focimeccs manipulálásával gyanúsítanak fogadási csalásokkal összefüggésben. Legutóbb három magyar játékvezető keveredett gyanúba, aki a magyar szövetség engedélye nélkül vezetett nemzetközi barátságos meccset Törökországban.
máj. 10
21:30
Akár a felnőttek, a fiatalok is fordítottak a finnek ellen (Agroinform)
U19-es válogatottunk délután lejátszotta első finnországi edzőmérkőzését. A Helsinki közelében megrendezett összecsapáson a fiatalok ugyanúgy 2-1-re nyertek, mint a két ország Eb-selejtezőjén tavaly ősszel a felnőtt válogatott.
máj. 10
22:06
Asztalitenisz-vb: nem jutott a nyolcaddöntőbe a Tóth, Póta duó (She)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó kikapott a 2. fordulóban, így nem jutott be a legjobb 16 közé a Rotterdamban zajló egyéni asztalitenisz-világbajnokság női páros versenyében.
máj. 10
22:06
Háromgólos előnyt adott le az Üllői úton a ZTE (Agroinform)
Bár az első félidő után 4-1-re is vezetett a Zalaegerszeg, a végén a döntetlenért is meg kellett izzadnia a Ferencváros otthonában.
máj. 10
22:08
NB I: háromgólos hátrányból mentett pontot az FTC (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójának rangadóján a Ferencváros 0–3-nál és 1–4-nél is háromgólos hátrányban volt a Zalaegerszeg ellen, ám nagyszerű hajrával egy pontot otthon tartott.

Keresés