2011. május 10. kedd

máj. 10
22:10
Portugália: az El döntője után távozik csapatától a Braga edzője (She)
A jövő hét szerdai Európa-liga-döntő után távozik posztjáról Domingos Paciencia, a portugál Braga labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 10
22:12
Primera División: hátrányból szerzett fontos három pontot a Depor (She)
Rendkívül fontos három pontot szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában a Deportivo csapata, miután hazai pályán hátrányból felállva 2–1-re nyert az Athletic Bilbao ellen.
máj. 10
22:24
Háromgólós hátrányból mentett pontot a Ferencváros (Metropol)
Bár a félidőben 4-1-re vezetett a vendég Zalaegerszeg, végül kiegyenlített a Ferencváros a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának kedd esti mérkőzésén, így a fővárosi csapat megőrizte harmadik helyét a tabellán.
máj. 10
22:24
A Deportivo fordítani tudott a Bilbao ellen - videó (Agroinform)
A kiesés elől menekülő Deportivo La Coruna nagyon fontos három pontot szerzett az Athletic Bilbao ellen hazai pályán.
máj. 10
22:26
Az Európa Liga-döntő után távozik a Braga edzője (Agroinform)
A jövő hét szerdai Európa Liga-döntő után távozik posztjáról Domingos Paciencia, a portugál Braga labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 10
22:42
Videó: nyolcgólos dráma a dobogóért - 4-4 lett a Ferencváros-ZTE vége (She)
A szünetben még 4–1-es hátrányban volt a Ferencváros a ZTE ellen, a második félidőben azonban felálltak a padlóról a zöld-fehérek, és döntetlenre mentették a dobogóért zajló csatát. Nézze meg a nyolcgólos dráma összefoglalóját!
máj. 10
22:42
Csodagól a görög másodosztályból (Agroinform)
A PAS Giannina - Ethnikos Asteras találkozón a hazaiak fantasztikus gólt szereztek, aminek mind az előkészítése, mind a befejezése mestermunka volt.
máj. 10
22:44
Svájc: Vanczákkal a soraiban nagyon fontos sikert aratott a Sion (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Sion Vanczák Vilmossal a soraiban (a magyar védő végigjátszotta  a mérkőzést) 3–2-re megverte a Luzernt, így a harmadik helyen áll, két ponttal előzi meg a negyedik Young Boyst.
máj. 10
22:46
Hollandia: győzelemmel kezdték a rájátszást Zsidai Lászlóék (She)
A Volendam idegenben 3–2-re legyőzte a Maastrichtot a holland labdarúgó-másodosztály feljutásért kiírt rájátszásának első körében, így kedvező helyzetből várhatja a pénteki visszavágót. Zsidai László végigjátszotta a vendégcsapatban a találkozót.
máj. 10
23:00
Olasz Kupa: két kiállítás, három gól, a Palermo kiverte a Milant (She)
A labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján a Palermo hazai pályán 2–1-re legyőzte a bajnokságot korábban megnyerő AC Milant, így bejutott a sorozat fináléjába, miután az első mérkőzésen Milánóban 2–2-re végeztek a felek. A mérkőzést mindkét gárda tíz emberrel fejezte be.
máj. 10
23:00
Vanczákék győzelmükkel közel az Európa Ligához (Agroinform)
A magyar védő végigjátszotta a Luzern ellen 3-2-re megnyert mérkőzést a Sion színeiben, ezzel nagy lépést tettek a nemzetközi porond felé.
máj. 10
23:02
Premier League: Peter Crouch a BL-be lőtte a Man. Cityt (She)
Kevés helyzetet hozó mérkőzésen Peter Crouch öngóljának köszönhet a Manchester City hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 36. fordulójában. Roberto Mancini együttese már biztos a legjobb négy között végez, így a következő szezonban megmérettetheti magát a Bajnokok Ligájában.
máj. 10
23:02
Crouch öngóljával nyert a Manchester City, és készülhet a BL-re (Agroinform)
Roberto Mancini csapata 1-0-ra győzte le a Tottenham csapatát a Premier League 33. fordulójának elmaradt mérkőzésén.
máj. 10
23:18
Premier League: Peter Crouch a BL-be lőtte a Manchester Cityt - videó (She)
Kevés helyzetet hozó mérkőzésen Peter Crouch öngóljának köszönhetően a Manchester City hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 33. fordulójából elhalasztott mérkőzésén. Roberto Mancini együttese már biztos a legjobb négy között végez, így a következő szezonban megmérettetheti magát a Bajnokok Ligájában.
máj. 10
23:18
Tőzsérék nagy pofonba szaladtak bele Bruges-ben (Agroinform)
A belga bajnokság listavezetője, a Genk kikapott az FC Bruges otthonában, így ha szerdán a Standard Liege nyer, utoléri Tőzséréket a tabellán. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót, Köteles László a kispadon ült.
máj. 10
23:20
Belgium: Tőzsér Dánielék 3-0-s vereséget szenvedtek Bruges-ben (She)
A belga élvonal rájátszásában a listavezető Genk Tőzsér Dániellel a soraiban (a középpályás végigjátszotta a mérkőzést) 3–0-ra kikapott. A vendégek magyar kapusa, Köteles László a kispadról nézte végig a találkozót.
máj. 10
23:20
Ronaldo szép fejesgólja a Getafe ellen (Agroinform)
A Real Madrid a 24. percben szerezte meg a Getafe elleni bajnokin, méghozzá a góllövőlistát vezető Cristiano Ronaldo bólintásával.
máj. 10
23:22
Skócia: Smith győzelemmel búcsúzott a közönségtől, kiesett a Hamilton (She)
A Rangers 2–0-ra nyert a Dundee United ellen a skót Premier League 37., utolsó előtti fordulójában, így a glasgow-i csapat négypontos előnyre tett szert a tabellán a városi rivális Celtickel szemben, azaz ha a Kelták nem győznek szerdán a Hearts vendégeként, akkor a kékeké lesz a bajnoki cím.
máj. 10
23:22
Visszalépett Weylandt csapata (Agroinform)
A hétfői szakaszon balesetben elhunyt belga Wouter Weylandt csapata, a Leopard-Trek kedden késő este bejelentette, visszalép az olasz kerékpáros körversenytől.
máj. 10
23:24
Giro d’Italia: visszalépett a hétfőn elhunyt Weylandt csapata (She)
A hétfői szakaszon balesetben elhunyt belga Wouter Weylandt csapata, a Leopard-Trek kedden késő este bejelentette, visszalép a Giro d’Italia országúti kerékpáros-körversenytől.
máj. 10
23:26
Primera División: a korai előny ellenére kikapott az Atlético Madrid (She)
Hiába vezetett már a 10. percben Mario Suárez góljával az Atlético Madrid a Racing Santander vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában, a „matracosok” végül 2–1-es vereséget szenvedtek, miután az első félidő végén és a második játékrész elején is kapituláltak.
máj. 10
23:28
Ligue 1: a listavezető Lille idegenben győzött a Saint-Étienne ellen (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának keddi mérkőzésén a listavezető Lille idegenben 2–1-re megverte a Saint-Étienne-t. A PSG ikszelt otthon a Nancyval.
máj. 10
23:36
Videó: Az első félidőnk értékelhetetlen volt - Csizmadia Csaba (She)
A szünetben még 4–1-es hátrányban volt a Ferencváros a ZTE ellen, a második félidőben azonban felálltak a padlóról a zöld-fehérek, és döntetlenre mentették a dobogóért zajló csatát. Csizmadia Csaba és Szalai Tamás értékelte a 4–4-es Ferencváros–ZTE mérkőzést az NSO Tv kamerája előtt.
máj. 10
23:36
A Palermo a Milant búcsúztatva jutott a döntőbe (Agroinform)
A szicíliai klub a 2-2-es odavágó után 2-0-ra legyőzte az olasz bajnokot a Coppa Italia elődöntőjének második találkozóján.
máj. 10
23:38
Videó: így ejtette ki a kupából a friss olasz bajnok Milant a Palermo (She)
A labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján a Palermo hazai pályán 2–1-re legyőzte a bajnokságot korábban megnyerő AC Milant, így bejutott a sorozat fináléjába, miután az első mérkőzésen Milánóban 2–2-re végeztek a felek. A mérkőzést mindkét gárda tíz emberrel fejezte be.
máj. 10
23:54
Tenisz: Murray sikerrel kezdett, Söderling megverte Verdascót (She)
A negyedik és ötödik kiemelt is győzelemmel kezdte a római tenisztorna férfi egyesének küzdelmeit: a brit Andy Murray a belga Xavier Malisse-t verte meg a második körben, míg a svéd Robin Söderling – ugyancsak három szettben – a spanyol Fernando Verdascót győzte le a forduló slágerösszecsapásán.
máj. 10
23:54
Ronaldo közel került a gólkirályi címhez a Getafe ellen (Agroinform)
A királyiak 4-0-ra legyőzték madridi vetélytársukat, a portugál hetes megszerezte idénybeli 34., 35. és 36. gólját is a La Ligában.

Keresés