2011. május 11. szerda

máj. 11
20:02
Örmény Kupa: a Mika 2006 után nyerte meg ismét a sorozatot (She)
Az Örmény Kupa döntőjében a Mika labdarúgócsapata 4–1-re nyert a Sirak ellen, ezzel története ötödik kupagyőzelmét aratta. A jereváni klub legutóbb 2006-ban nyerte meg a sorozatot.
máj. 11
20:04
Férfi kézilabda NB I: a Dunaferr hét góllal nyert a Pécs ellen (She)
A Dunaferr hazai pályán 40–33-ra nyert a Pécs ellen a férfi kézilabda NB I 9–12. helyért zajló rájátszásának szerdai mérkőzésén.
máj. 11
20:18
Videó: az Újpest vitatott büntetőkkel verte meg a Kecskemétet (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában az Újpest 2–1-re legyőzte a Kecskemétet. Tomiszlav Szivics együttese Tököli Attila góljával szerzett vezetést a fővárosban, erre Takács Zoltán válaszolt büntetőből, majd a hosszabbításban Lázár Bence szintén büntetőből talált be. A Kecskemét Radanovics kiállítása miatt a 72. perctől emberhátrányban játszott. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
máj. 11
20:20
Primera División: aranykapuban a katalánok, Levante-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában a Levante vendégeként lép pályára a listavezető Barcelona, a katalánoknak egy pont is elég a bajnoki címvédéshez. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben közvetíti!
máj. 11
20:22
Női sakk Eb: Hoang Thanh Trang sötét bábukkal döntetlent játszott (She)
Hoang Thanh Trang remizett a szerdai ötödik fordulóban a Tbilisziben zajló női sakk Európa-bajnokságon.
máj. 11
20:24
NB I: MTK-Haladás és Győr–Honvéd meccs élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a kiesés ellen menekülő MTK a Haladást fogadja, míg a 12. Győr a nyolcadik Honvédot látja vendégül. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
máj. 11
20:26
Cseh Kupa: végzetes volt a Slaviának a büntetés, döntős az Olomuc (She)
A labdarúgó Cseh Kupa elődöntőjének visszavágóján a Sigma Olomuc 1–0-ra nyert a Slavia Praha ellen, így 4–0-s összesítéssel jutott be a döntőbe – története során először.
máj. 11
20:36
Cseh Kupa: végzetes volt a Slaviának a büntetés, döntős az Olomouc (She)
A labdarúgó Cseh Kupa elődöntőjének visszavágóján a Sigma Olomouc 1–0-ra nyert a Slavia Praha ellen, így 4–0-s összesítéssel döntőbe jutott – története során először.
máj. 11
20:36
A Körmend lett a bajnokság bronzérmese (Agroinform)
Paksi sikere után a Körmend szerdán otthon is legyőzte az Atomerőmű csapatát a férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért zajló párharcban, így 2-0-ás összesítéssel megszerezte a bronzérmet.
máj. 11
20:38
Jégkorong: Szirányi Bence Szélig Viktor csapatába szerződött (She)
A Vasast elhagyó Szirányi Bence a francia jégkorong-bajnokság első osztályában szereplő Diables Rouges de Brianconban folytatja pályafutását.
máj. 11
20:40
Videó: Nikolics góljával vezet a bajnoki aranyra hajtó Videoton (She)
Nikolics Nemanja góljával vezet a Videoton a Kaposvár ellen. A találat sokat érhet a székesfehérváriaknak, hiszen a zöld-fehérek legyőzésével bajnoki címet ünnepelhetnének. Nézze meg a csatár gólját videón!
máj. 11
20:54
Videó: Nikolics góljával szerzett vezetést az aranyra hajtó Videoton (She)
Nikolics Nemanja góljával szerzett vezetést a Videoton a Kaposvár ellen. A találat sokat érhet a székesfehérváriaknak, hiszen a zöld-fehérek legyőzésével bajnoki címet ünnepelhetnének. Nézze meg a csatár gólját videón!
máj. 11
21:12
Bajnok a Videoton (Infostart)
A Videoton labdarúgócsapata megszerezte története első bajnoki címét, miután a labdarúgó NB I 28. fordulójának szerdai játéknapján 3-1-re legyőzte a Kaposvári Rákóczi együttesét, így nyolcpontos előnye a második Pakssal szemben behozhatatlanná vált két körrel a bajnokság vége előtt.
máj. 11
21:12
Ukrán Kupa: Sevcsenko betalált, létrejött a Sahtar-Dinamo álomdöntő (She)
Az Ukrán Kupában létrejött az álomdöntő: a Dinamo Kijev 2–0-ra nyert az Arsenal Kijev elleni elődöntőben (a második találatot Andrij Sevcsenko szerezte), míg a friss bajnok Sahtar Doneck 2–1-re múlta felül a Dniprót.
máj. 11
21:12
Bajnok a Videoton! (Agroinform)
Őrült hajrá után a Videoton 3-1-re nyerte a találkozót, ezzel 70 éves története első bajnoki címét hódította el a fehérvári klub.
máj. 11
21:14
NBA: 34 éves korában szívroham végzett a liga korábbi „traktorával” (She)
Szívroham következtében 34 éves korában elhunyt Robert Traylor, aki hét idényt töltött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
máj. 11
21:16
NB I: őrületes hajrá után a Vidi legyőzte a Kaposvárt, ezzel bajnok (She)
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Videoton hazai pályán 3–1-re legyőzte a Kaposvárt, ezzel története első bajnoki címét is megszerezte. A mérkőzés első félidejében Nemanja Nikolics szerzett vezetést a fehérvári gárdának, a fordulás után Miroszlav Grumics egyenlített, majd Polonkai Attila és Szakály Dénes is eredményes volt, így kialakult a 3–1-es végeredmény. A mérkőzést tíz emberrel…
máj. 11
21:18
Férfi vízilabda ob I: nyolc góllal nyert a Szolnok az FTC otthonában (She)
Nyolcgólos győzelmet aratott a Szolnok a Népligetben a Ferencváros ellen a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásában. Az FTC két kiegyenlített negyed után Varga Tamás kiállítása miatt négy percig folyamatosan emberhátrányban játszott, s ekkor el is szálltak az esélyei a pontszerzésre.
máj. 11
21:30
Bajnok lett a Videoton (Blikk)
Székesfehérvár – Bearanyozta a fehérvári labdarúgás történetét Mezey György (69) mesteredző és csapata. A Videoton a klub alapítása után 70 esztendővel a Kaposvár 3–1-es legyőzésével az első bajnoki trófeáját szerezte az élvonalban.
máj. 11
21:30
Videó: legyőzte a Kaposvárt, így bajnoki címet ünnepelhet a Videoton (She)
Legyőzte a Kaposvárt, így a Videoton megszerezte története első magyar bajnoki címét! Nézze meg a 3–1-re végződött találkozó összefoglalóját!
máj. 11
21:30
Tét nélkül is nyert az Eger Szegeden (Agroinform)
A férfi vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának szerdai, utolsó játéknapján a már biztos első Eger a harmadik helyezett Szeged otthonában is győzött, így veretlenül  végzett az élen.
máj. 11
21:32
NB I: Kicsit rossz érzés, hogy mindenki örül, csak mi nem - Sisa (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Videoton 3–1-re nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó NB I 28. fordulójában,  megszerezve története első bajnoki címét. Sisa Tibor, a vendégek vezetőedzője szerint kicsit rosszul érzik magukat, hogy mindenki örül körülöttük, csak ők nem.
máj. 11
21:48
Jagr mesterhármasával négy között címvédő csehek (Infostart)
A címvédő cseh válogatott Jaromir Jagr mesterhármasának is köszönhetően simán nyert az amerikaiak ellen a szlovákiai jégkorong-világbajnokság szerdai első negyeddöntőjében.
máj. 11
21:48
Videó: legyőzte a Kaposvárt, és bajnoki címet ünnepelhet a Videoton (She)
Legyőzte a Kaposvárt, így a Videoton megszerezte története első magyar bajnoki címét! Nézze meg a 3–1-re végződő találkozó összefoglalóját!
máj. 11
21:50
Serie B: a Reggina hátrányból győzött, Kovácsik nem állt be (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály 38. fordulójában félbeszakadt mérkőzést folytatott Kovácsik Ádám csapata, és a Reggina megfordította az Albinoleffe 1–0-s vezetéséről induló meccset, amelyet végül 3–1-re nyert meg. A magyar játékos a kispadról nézte végig az összecsapást.
máj. 11
21:52
Ligue 1: oda az Auxerre-ben négyet kapó Lyon bajnoki álmainak (She)
A 40. perctől tíz emberrel játszó Olympique Lyon idegenben 4–0-ra kikapott az Auxerre-től a francia labdarúgó-bajnokság első osztályának 35. fordulójában. A Lyon hátránya így három körrel a vége előtt tíz pont a listavezető Lille-lel szemben, azaz az OL már nem lehet bajnok.
máj. 11
21:54
Videoton: Horváth, Simek és Sitku is ezért dolgozott - Farkas (She)
A Videoton csapatkapitánya, Farkas Balázs arról beszélt a Kaposvár elleni, bajnoki címet érő győzelem után, hogy három és fél éves munka eredménye érett be ezzel a sikerrel, amiben több olyan játékosnak is része van, akik már nem a Videoton labdarúgói.
máj. 11
21:56
Tenisz: Federer két játszmában nyert Tsonga ellen, Melzer feladta (She)
Roger Federer közel másfél órás mérkőzésen 6:4, 6:2-re győzött Jo-Wilfried Tsonga ellen a római salakpályás tenisztorna férfi egyesének 2. fordulójában. A nyolcadik kiemelt Jürgen Melzer kiesett, miután az első szett elvesztése után feladta a Florian Mayer elleni mérkőzését.
máj. 11
21:58
Férfi vízilabda ob I: a Honvéd legyőzte a Vasast a rájátszásban (She)
A Honvéd 11–9-re legyőzte a Vasast a férfi vízilabda ob I rájátszásának tét nélküli mérkőzésén, amelyet megelőzően már eldőlt, hogy a Vasas és az Eger játssza a bajnoki finálét, míg a bronzéremért a Honvéd a Szegeddel csap össze.
máj. 11
22:00
Videoton: Sok dolgot félretettem, a bulikat, a piát, de megérte - Elek (She)
A Videoton válogatott középpályása, Elek Ákos szerint sok lemondással jár, ha valaki profi labdarúgó szeretne lenni, de az érzés, amit egy bajnoki cím jelent, minden áldozatot megér.
máj. 11
22:02
Vidi: a BL-selejtezőben a Rosenborg vagy a zágrábi Dinamo is jöhet (She)
A magyar bajnok Videoton a 2011–2012-es Bajnokok Ligájának 2. selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe, nem kiemelt csapatként.
máj. 11
22:06
A Haladás a kiesés szélére sodorta az MTK-t (Agroinform)
A szombathelyi együttes Kenesei, Fodrek és Halmosi góljával 3-0-ra nyert a Hungária körúton, ezzel már-már reménytelen helyzetbe hozva a hazaiakat.
máj. 11
22:08
Zsinórban harmadszor bajnok a Barcelona! (Agroinform)
Bár a katalánok dekoncentráltan, tűz nélkül játszottak, az 1-1-es döntetlen is elég volt a sikerhez.
máj. 11
22:24
NB I: Aczél Zoltán szerint megérdemelt a Haladás bennmaradása (She)
A Haladás az MTK otthonában aratott 3–0-s győzelmével biztosította bennmaradását a labdarúgó NB I-ben. A szombathelyieket irányító Aczél Zoltán szerint megérdemelten indulhatnak a következő szezonban is a legjobbak között, míg a hazaiakat irányító Garami József úgy látja, a kiállítások pecsételték meg sorsukat a mai meccsen.
máj. 11
22:24
A Győr könnyedén győzte le a Honvédot (Agroinform)
A Győr hazai környezetben simán, 3-0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának szerdai játéknapján.
máj. 11
22:42
A Barcelona botlott, de bajnok (Infostart)
Az FC Barcelona megvédte címét a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a katalánok a 36. forduló szerdai játéknapján 1-1-es döntetlent játszottak a Levante otthonában, így előnyük két fordulóval a vége előtt már behozhatatlan, hat pont a Real Madriddal szemben.Josep Guaridola vezetőedző 2008-as munkába állása óta sorozatban harmadik bajnoki elsőségét gyűjtötte be az együttes, a klub összességében a…
máj. 11
22:42
La Liga: a Barca megvédte címét, és 21. alkalommal bajnok (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában a Levante vendégeként 1–1-es döntetlent játszott a listavezető Barcelona, a katalánok így megvédték bajnoki címüket, hiszen a hátralévő két fordulóban már nem lehet őket befogni. Pep Guardiola csapatának egy pont kellett a bajnoki cím biztosításához, körülbelül ennyit is adott ki magából idegenben. A Barcelona sorozatban…
máj. 11
22:42
Juhászék könnyedén nyertek, a Standard utolérte Tőzséréket (Agroinform)
A magyar védő végigjátszotta a találkozót a brüsszeli együttesben, A Genk és a Standard egyaránt 47 ponttal áll a bajnokság élén.
máj. 11
22:44
NB I: a Videoton a hetedik vidéki bajnok; ez Mezey második aranya vezetőedzőként (She)
A Kaposvár ellen hazai környezetben elért 3–1-es győzelmével a Videoton FC labdarúgócsapata megszerezte fennállása első bajnoki címét az NB I-ben. A fehérvári klub a hetedik vidéki együttes, amely aranyérmet ünnepel, Mezey György pedig másodszor vezetett magyar NB I-es csapatot bajnoki címre.
máj. 11
22:44
A pályán kezdte az ünneplést a Barca - videó (Agroinform)
A Barcelona zsinórban harmadik bajnoki címét ünneplte a Levante elleni 1-1-es döntetlent követően.
máj. 11
22:46
Jégkorong-vb: Svédország lesz a csehek ellenfele a pénteki elődöntőben (She)
Svédország 5–2-re legyőzte Németországot a szlovákiai jégkorong-világbajnokság pozsonyi negyeddöntőjében, és készülhet a csehek elleni elődöntőre.
máj. 11
22:48
Törökország: a Besiktas nyerte az idegek harcát a kupadöntőben (She)
A Besiktas győzelmével ért véget a labdarúgó Török Kupa idei kiírása, miután 2–2-es rendes játékidőt követően nem esett gól a hosszabbításban a Büyüksehir elleni döntőben, a 11-esek során azonban 4–3-ra jobbnak bizonyult ellenfelénél.
máj. 11
23:00
Az Inter is bejutott az Olasz Kupa döntőjébe (Infostart)
Az Inter jutott a labdarúgó Olasz Kupa döntőjébe, miután az elődöntő második mérkőzésén, 1-0-s előnyből indulva, 1-1-re végzett a Romával. A másik ágról korábban a Palermo jutott a fináléba.
máj. 11
23:00
Videoton: Mezey György ezzel a bajnoksággal lezárt egy szakaszt (She)
A Videoton labdarúgó-csapatával bajnokságot nyerő Mezey György vezetőedző a Kaposvár elleni, 3–1-re megnyert mérkőzés után arról beszélt, hogy a bajnoki címmel lezárult egy szakasz, de egyelőre nem szeretne bővebben értékelni.
máj. 11
23:00
Megvédte címét a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona megvédte címét a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a katalánok a 36. forduló szerdai játéknapján 1-1-es döntetlent játszottak a Levante otthonában, így előnyük két fordulóval a vége előtt már behozhatatlan, hat pont a Real Madriddal szemben.
máj. 11
23:00
Az Inter lesz a Palermo ellenfele a fináléban (Agroinform)
A kék-feketék a Rómában 1-0-ra megnyert odavágó után hazai pályán 1-1-es döntetlent értek el az AS Roma ellen az Olasz Kupa elődöntőjében.
máj. 11
23:02
Olasz Kupa: hazai döntetlennel döntőbe jutott a címvédő Inter (She)
A címvédő Inter hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Romával a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, és 2–1-es összesítéssel bejutott a döntőbe.
máj. 11
23:02
A Valencia az Espanyol, a Mallorca a Hércules otthonában játszott 2-2-t (Agroinform)
Gólzáporos döntetlenek születtek a spanyol bajnokság hétközi fordulójának szerda játéknapján, az Espanyol és a Valencia, valamint a Hércules és a Mallorca sem bírt egymással.
máj. 11
23:04
Labdarúgó NB I: a Városház téren folytatódik a Videoton ünneplése (She)
Körülbelül 1200 szurkoló ünnepelte még a lefújást követően a Videoton FC labdarúgócsapatát, amely szerdán a Kaposvár 3-1-es legyőzésével története első bajnoki címét szerezte meg.
máj. 11
23:18
NB I: Supka szerint a Győrben kapott három gól nem tükrözi a valóságot (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Győr 3–0-ra győzött a Honvéd ellen a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A vendégek vezetőedzője, Supka Attila szerint nem volt akkora különbség a két csapat között, mint ahogy azt az eredmény mutatja.

Keresés