2012. április 13. péntek

ápr. 13
0:09
Primera División: Pintérnek egy félidő jutott, csapata simán kikapott (She)
Pintér Ádám kezdőként egy félidőt játszott a Zaragozában, amely 3–0-s vereséget szenvedett a Sevilla vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 13
0:13
Videó: Negredo Pintérék elleni duplájával jelzett Del Bosquének (She)
Nem történt meglepetés a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának záró mérkőzésén, a Sevilla–Real Zaragozán, ugyanis a hazaiak könnyed, 3–0-s győzelmet arattak. A Pintér Ádámmal felálló vendégek a 11. percben kerültek hátrányba, amikor Federico Fazio szögletből fejelt a bal alsó sarokba öt méterről. A 29. és 43. percben pedig érkezett a spanyol válogatott Álvaro Negredo, aki előbb…
ápr. 13
0:21
Pintérék nem tudtak ellenállni a Sevillának (Agroinform)
Pintér Ádám egy félidőt játszott, ami alatt sárga lapot kapott, így ki kell hagynia csapata következő mérkőzését.
ápr. 13
0:27
NHL: harmadszor sem jött össze a rájátszás, távozott a Flames edzője (She)
Távozott az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Calgary Flamestől Brent Sutter, miután hároméves vezetőedzői regnálása során egyszer sem tudta rájátszásba vezetni a kanadai csapatot.
ápr. 13
1:15
Egervári egy jó közösségépítő, semmi több – beszélgetés Ferenczi Attilával (Agroinform)
A magyar tradíció újjáépítése hozhatja el a magyar futball feltámadását, de ehhez az edzői társadalomnak változnia kell.
ápr. 13
6:09
NHL: túlórás sikerrel kezdett a Boston, a Phoenix és a San Jose (She)
Sorozatban hetedik rájátszásbeli mérkőzését veszítette el a St. Louis Blues az észak-amerikai profi hokiligában, miután kétszeri hosszabbítás után 3–2-re kikapott a San Jose Sharkstól. A Keleti főcsoportban is volt hosszabbítás, a Boston és a Washington között gól nélkül záruló 60 perc után a ráadás 2. percében Chris Kelly, a Bruins játékosa a bal szélről távolról betalált Braden Holtby kapujába.…
ápr. 13
6:45
Libertadores-kupa: utolsó perces drámában búcsúztak Ronaldinhóék (She)
Hiába adott két gólpasszt Ronaldinho, a Flamengo 3–0-s, Lanús elleni győzelme nem volt elég a brazil csapatnak ahhoz, hogy bejusson a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjébe. A csoport másik meccsén ugyanis döntetlennek kellett volna születnie a továbbjutáshoz. Bár a brazilok örömtáncot lejtettek, amikor a paraguayi Olimpia a 90. percben egyenlített az equadori Emelec ellen, de az utolsó szó José Luis…
ápr. 13
7:03
Tenisz: a helyi hős kiejtette az első kiemeltet a houstoni férfitornán (She)
A houstoni közönség nagy örömére a helyi Michael Russell legyőzte a szintén amerikai, 1. helyen kiemelt Mardy Fisht a texasi salakpályás viadal második fordulójában. A második kiemelt John Isnernek három játszmára volt szüksége az argentin Horacio Zeballos ellen. A negyedöntőben Isnerre és Russellre is amerikai belharc vár.
ápr. 13
7:05
Euro 2012: David Villa felépülése jól halad, ott lenne az Eb-n (She)
Jól halad a felépülése David Villának, az FC Barcelona spanyol válogatott csatárának, aki azt mondta: mindenképpen szeretne ott lenni a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon.
ápr. 13
7:06
Mocsai: végre megtanultunk győzni! (Behaviour)
Az olimpia évében a Népszava bemutatja a legfontosabb ötkarikás sportágak helyzetét, a kvótások és a részvételt kivívó sportolók felkészülésének körülményeit. Bepillantás izzadságszagú öltözőkbe, megfeszülő versenyzők gyötrelmes áldozatvállalással járó mindennapjaiba, omló vakolatú falak közé.
ápr. 13
7:08
Meskó Zoltán Budapesten járt (Behaviour)
Budapestre látogatott a magyar származású, Temesváron született, az észak-amerikai profi amerikaifutball liga (NFL) idei nagydöntőjében, a Super Bowlon is pályára lépett Meskó Zoltán. A hazánkban is népszerű New England Patriots csapatának felszabadító-rúgója (angolul: punter) a holtidény alatt a fővárosban tartott közönségtalálkozót, ahol lapunknak is nyilatkozott.
ápr. 13
7:10
Debrecenben 20 ezer férőhelyes aréna épül (Behaviour)
Tegnap Debrecenben is zajlott egy sajtótájékoztató stadionépítés témakörben, ott Kósa Lajos helyi polgármester arról számolt be, hogy UEFA 4. csillagos, 20 ezer férőhelyes stadion épül Debrecenben. Elárulta, két-három héten belül bemutatják a látványterveket, ismertetik a Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának pontos költségeit, nyárra elkészülnek a tervek, illetve meglesznek a szükséges engedélyek.
ápr. 13
7:12
Rummenigge szerint a Bundesliga eldőlt (Behaviour)
Ha matematikailag nem is, gyakorlatilag eldőlt a német labdarúgó-bajnokság, mivel a Dortmund 1-0-ra felülmúlta szerda este a Bayernt.
ápr. 13
7:14
Alonso: sóhajok Sanghajban (Behaviour)
A hétvégén a Kínai Nagydíjjal folytatódik a 2012-es Formula-1-es világbajnokság. A csapatok fejlesztésekkel próbálták hasznossá tenni a háromhetes szünetet, például a Ferrari minimum öt újítást tervez bedobni Sanghajban. Mindenesetre jó lesz az olasz istállóval vigyázni, spanyol pilótája, Fernando Alonso ugyanis megint esélytelenségéről beszél. Malajziában is így tett, aztán ugye ott nyert...
ápr. 13
7:21
Férfi röplabda: Veresék kikaptak az orosz bajnoki döntő első meccsén (She)
Veres Péter csapata, a Dinamo Moszkva 3:2 arányú vereséget szenvedett a Zenit Kazany otthonában az orosz férfi röplabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén.
ápr. 13
7:57
Evezés: vasárnap gróf Széchenyi István-emlékverseny a Margitszigeten (She)
A Danubius Nemzeti Hajósegylet, a Magyar és a Budapesti Evezős Szövetség, illetve a Budapesti Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség immár 22. alkalommal rendezi meg a gróf Széchenyi István-emlékversenyt és sportnapot vasárnap a Margitszigeten.
ápr. 13
7:59
NBA: a Chicago Rose gyenge teljesítménye ellenére legyőzte a Miamit (She)
A Chicago Bulls a döntetlennel záruló rendes játékidő után a hosszabbításban 12–2-re lelépte a Miami Heatet, így győzelemmel zárta az NBA keleti szuperrangadóját. A meccs hőse a 16 pontos, a hosszabbítást hárompontosával kiharcoló C. J. Watson volt, chicagói csapattársa, az előző idény legértékesebb játékosának megválasztott Derek Rose két ponttal zárta az estét, 13 dobásából csak egy volt…
ápr. 13
8:45
Vettel szerint "ideges" az autó (Agroinform)
Sebastian Vettel, a Forma-1-es Red Bull német pilótája azt mondta, hogy gondjai vannak a versenyautója egyensúlyával.
ápr. 13
8:47
A Chicago nyerte a gigászok harcát (Agroinform)
Hiába játszott jól a James-Wade-Bosh trió, nem kaptak segítséget a többiektől, így a Miami elvérzett Chicagóban.
ápr. 13
8:49
Három pályán a hosszabbítás döntött - videó (Agroinform)
A címvédő Boston, valamint a Phoenix és a San Jose is hosszabbításban nyerta negyeddöntőinek első mérkőzésein.
ápr. 13
8:51
Kínai Nagydíj: Hamilton nyerte az első szabadedzést (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
ápr. 13
8:51
Légióssors: Furcsa volt hirtelen újra a Liverpoollal edzeni - Gulácsi (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk, Pepe Reina és Doni eltiltása miatt az angol Liverpool labdarúgócsapata visszarendelte a Hull Citynek kölcsönadott magyar légiósát, Gulácsi Pétert, akinek összecsomagolni is alig volt ideje, így csak részben tudott elköszönni.
ápr. 13
9:03
Kétszeres hosszabbítás után diadalmaskodott a Sharks (Agroinform)
A Cápák Martin Havlat találatával kerültek lépéselőnybe, szintén ráadásban jutott dűlőre a Boston és a Phoenix.
ápr. 13
9:05
Selejtezőből érkező honfitársa kiejtette az első helyen kiemeltet (Agroinform)
Az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish két sima játszmában kikapott honfitársától, Michael Russelltől.
ápr. 13
9:21
Hamilton nyerte az első szabadedzést (Agroinform)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
ápr. 13
9:23
Sisa elszánt, Szentes önkritikus (Agroinform)
A Rákóczi a bent maradásért, a Diósgyőr az Európa Liga-szerelésért hajt. A motivációval tehát nem lesz gond Kaposváron.
ápr. 13
9:27
A FIA nem törli a Bahreini Nagydíjat (Infostart)
Az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén megrendezik a Formula-1-es Bahreini Nagydíjat, noha több szervezet is a futam törlését szorgalmazta az országban uralkodó állapotok miatt.
ápr. 13
9:27
NFL: az eltiltott edző eltiltott segítője irányíthat a Saintsnél (She)
Az NFL-ben szereplő New Orleans Saints bejelentette, hogy Sean Payton vezetőedző egy évre szóló eltiltása alatt a szakember segédedzője, Joe Vitt veszi át a csapat irányítását.
ápr. 13
9:29
Videó: „Egyénieskedtünk, nem tartottuk be az edzői utasításokat” (She)
A magyar U18-as jégkorong-válogatott a második mérkőzését is elveszítette a Székesfehérváron zajló divízió 1-es világbajnokság B-csoportjában: ezúttal Ukrajnától kaptak ki a fiatalok. Az NSO Tv-nek a csapat két játékosa, Arany Máté és Dósa Krisztián, illetve Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője értékelt.
ápr. 13
9:39
Minden idők legerősebb vb-jére készül a magyar válogatott (Agroinform)
Minden idők legerősebb divízió I-es jégkorong-világbajnoksága vár vasárnaptól a magyar válogatottra Ljubljanában.
ápr. 13
9:57
A FIA nem törli a futamot (Agroinform)
Az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén megrendezik a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat.
ápr. 13
10:03
Profi ökölvívás: Tony Thompson Vladimir Klicsko kiütésére készül (She)
Július 7-én, a svájci Bernben találkozik ismét egymással a WBA/WBO/IBF nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Vladimir Klicsko, illetve kihívója. Az ukrán és a 40 esztendős Tony Thompson 2008-ban már bokszolt egymás ellen, akkor egy nehéz meccsen Klicsko T.K.O.-val hozta a győzelmet a 11. menetben. Amerikai riválisa szerint ezúttal más lesz a képlet.
ápr. 13
10:05
Jégkorong: a spanyolok lehajrázták a horvátokat, észt és izlandi siker (She)
A Reykjavíkban zajló divízió 2-es A-csoportos jégkorong-világbajnokság első fordulójában Spanyolország az 57. perc elejéig még vesztésre állt Horvátországgal szemben, ám végül mégis sikerült felülkerekednie. A spanyolok 56:09-nél egyenlítettek, majd 59:57-nél a győztes gólt is megszerezték.
ápr. 13
10:06
A FIA nem törli a Bahreini Nagydíjat (Metropol)
Az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén megrendezik a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, noha több szervezet is a futam törlését szorgalmazta az országban uralkodó állapotok miatt.
ápr. 13
10:08
Hamilton lett volna a favorit, de ki kellett cserélni a sebváltóját (Metropol)
Hamilton öt rajthelyes büntetést kap a váltócsere miatt. A fogadóirodáknál Button lett a favorit. Nedves verseny várható.
ápr. 13
10:15
Negredo a Zaragoza ellen üzent Del Bosque-nak - videó (Agroinform)
Az andalúzóknál két gólig jutott Alvaro Negredo, akinekl esélye lehet arra, hogy ott legyen a nyári Európa-bajnokságon.
ápr. 13
10:21
Videó: Ronaldinhóék már örültek a továbbjutásnak, de jött a dráma (She)
A Flamengo labdarúgócsapata magabiztos, 3–0-s sikert aratott az argentin Lanús ellen a Libertadores-kupa 2. csoportjának utolsó fordulójában, ám győzelme ellenére nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. Történt, hogy a kvartett másik párharcában, az Olimpia–Emelec meccsen a hazai pályán játszó paraguayiak a 92. percben egyenlítettek, így már Ronaldinhóék álltak továbbjutásra. Azonban az…
ápr. 13
10:23
Jégkorong: Ausztria jól tartotta magát, de jól kikapott Svájctól (She)
A szerdai felkészülési mérkőzésen aratott győzelmét követően (3–1) csütörtökön négygólos vereséget szenvedett az osztrák jégkorong-válogatott Svájctól. Utóbbi az A-csoportos vb-re készül, míg előbbi a magyarok ellenfele is lesz a ljubljanai divízió 1-es A-csoportos vb-n.
ápr. 13
10:39
Schumacher nyerte a második szabadedzést Sanghajban (Infostart)
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher a nap legjobb idejével nyerte meg a Formula-1-es Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzését Sanghajban.
ápr. 13
10:39
U17: az UEFA elutasította a magyar óvást, nem mehetünk az Eb-re (She)
A Nemzeti Sport úgy értesült – a hírt később az MLSZ is megerősítette –, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elutasította Magyarország fellebbezését az U17-es válogatott ügyében, így a mieink helyett Belgium szerepelhet majd a szlovéniai kontinenstornán.
ápr. 13
10:51
Szerződést bontottak a Calgary Flames edzőjével (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Brent Sutter vezetőedzővel a rájátszásáról lemaradó Calgary Flames.
ápr. 13
10:57
FA-kupa: A jelenlegi formának nincs jelentősége az Everton ellen - Gerrard (She)
Természetesen előkerültek a statisztikák a szombati FA-kupa-elődöntő előtt, amikor is a Liverpool játszik majd az Evertonnal. A „vörösök" ebben a szezonban kétszer megverték az Evertont a bajnokságban, míg a nyolcvanas években kétszer is egymás ellen vívták a kupafinálét – mindkétszer a Liverpool sikerével zárult az összecsapás.
ápr. 13
11:09
Rudolf Gergely és Szalai Ádám helye is veszélybe kerülhet (Agroinform)
Németh Krisztián jó döntést hozott a télen, amikor is elfogadta a holland élvonalban szereplő RKC Waalwijk ajánlatát.
ápr. 13
11:27
Schumacher volt a pénteki nap legjobbja (Agroinform)
A hétszeres világbajnok a nap legjobb idejével nyerte meg a Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzését.
ápr. 13
11:33
Juventus: Bonuccinak eltört az orra, kihagyja a Lecce elleni meccset (She)
A Juventus védője, Leonardo Bonucci a szerdai, Lazio elleni mérkőzésen megsérült – eltört az orra. Az olasz labdarúgót meg kellett operálni, ezért kihagyja a Cesena elleni hétvégi bajnokit.
ápr. 13
11:35
NB II: két mérkőzés időpontját módosította a versenybizottság (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága ma két áprilisi NB II-es mérkőzés időpontját is módosította.
ápr. 13
11:45
Pérezen kívül nincs világklasszisunk - Fazekas Nándor (Agroinform)
A magyar válogatott rutinos portása pályafutása második olimpiai részvételére készülhet Londonban.
ápr. 13
11:51
Tottenham: Bale-t vagy Modricot eladják, ha nem jutnak be a BL-be (She)
Angol lapértesülések szerint ha a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának nem sikerülne bekerülnie a Bajnokok Ligája csoportkörébe, akkor anyagi okok miatt kénytelen megválni egyik kulcsemberétől. Lehetőségként két konkrét név is elhangzott: Gareth Bale-é, illetve Luka Modricé.
ápr. 13
11:53
Videó: James-sapka az MVP-nek, de az utolsó pillanatban jött egy Bika (She)
Izgalmas mérkőzésen, hosszabbítás után a Chicago Bulls végül 96–86-ra felülmúlta a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 106. játéknapján rendezett rangadón. A címvédő Dallas Mavericks, a San Antonio Spurs és a Los Angeles Clippers is hozta a kötelezőt – Dirk Nowitzkiék a Memphis Grizzliest, Tim Duncanék a Golden State Warriorst, míg Blake Griffinék a…
ápr. 13
11:54
Az UEFA elutasította a magyar óvást (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség elutasította a magyar fellebbezést, így a 17 éven aluli válogatott nem lehet ott a szlovéniai kontinenstornán.

Keresés