2012. április 27. péntek

ápr. 27
0:45
El: Ez karrierem legfontosabb pillanata, sírtam a végén - Llorente (She)
Az Athletic Bilbao 3–1-re legyőzte hazai pályán a portugál Sportingot, így 4–3-as összesítéssel bejutott az Európa-liga bukaresti döntőjébe. A mindent eldöntő találatot Fernando Llorente szerezte a 88. percben, a világbajnok baszk támadó karrierje legfontosabb pillanatának nevezte a gólt.
ápr. 27
1:15
Hrepka közelebb lőheti a Paksot a Honvédhoz (Agroinform)
A Paks is megpályázza a 4. helyet, amit a Honvéd már hetek óta elfoglal. Pénteken este közelebb kerülhetnek egymáshoz.
ápr. 27
1:21
El: sorozatban 11 győzelemnél az Atlético, beállította a Barca-rekordot (She)
2011 után ismét „házi döntő” lesz az Európa-ligában: a tavalyi portugál–portugál csata után idén, május 9-én spanyol–spanyol meccset rendeznek, miután csütörtökön az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao harcolta ki a továbbjutást az elődöntőből. A két csapat fináléba jutása után összeszedtük a legfontosabb vonatkozó statisztikai mutatókat.
ápr. 27
1:57
NFL: élő 2012-es játékosbörze élő közvetítése az NSO-n! (She)
Magyar idő szerinti péntek hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2012-es játékosbörzéje (draft). A 7 körös eseményen választhatják ki a csapatok a jövő szupersztárjait, akik hosszú évekre megoldják a franchise helyzetét. A háromnapos drafton ma éjjel az 1. kört, pénteken a 2-3. kört, szombaton pedig a 4-7. kört rendezik meg. Az…
ápr. 27
5:15
NFL: Luck lett az 1/1-es, a címvédő futót választott (She)
Magyar idő szerint hajnali 2 órától kezdve lezajlott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) uborkaszezonjának legjelentősebb eseményének számító játékosbörze (draft) 1. köre. Elsőként az utolsó helyen záró Indianapolis Colts választotta a Stanford irányítóját, Andrew Luckot, utolsóként pedig a címvédő New York Giants vitte a Virginia Tech futóját, David Wilsont.
ápr. 27
5:18
Veszprém Mocsai nélkül (Behaviour)
Mocsai Lajos közös megegyezéssel az idény végén távozik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról. A szakember tegnap elmondta, a továbbiakban az olimpiai résztvevő férfiválogatott szövetségi kapitányi teendői mellett a június 1-jén megnyitó, országos elit nemzeti kézilabda-akadémia működtetésén dolgozik majd.
ápr. 27
6:27
Kerékpár: Scarponié lesz Contador rózsaszín trikója a Giro elején (She)
Az olasz Michele Scarponi viselheti majd a tavalyi győztesnek járó rózsaszínű trikót a Giro dÍItalia kerékpáros körverseny jövő csütörtöki felvezető prezentációján, miután a spanyol Alberto Contadort doppingvétség miatt megfosztották az első helytől.
ápr. 27
6:39
Három atlanti csapat a keleti legjobb négyben (Agroinform)
A New York Rangers és a New Jersey Devils is megnyerte a mindent eldöntő hetedik találkozót.
ápr. 27
6:45
Barcelona: ma tizenegy órakor jelentik be, mi lesz Guardiolával (She)
A Barcelona pénteken 11 órakor sajtótájékoztatót tart Sandro Rosell klubelnök és Josep Guardiola vezetőedző részvételével. A téma várhatóan Guardiola jövője lesz, spanyol sajtóhírek szerint ugyanis a szakember péntek reggel előbb csapatával, majd a sajtóval is közli, marad-e vagy sem a klub alkalmazásában.
ápr. 27
6:48
Londonra hangolt Eb (Behaviour)
Ma kezdődik a cseljabinszki cselgáncs Európa-bajnokság, amely esemény lezárja a sportág olimpiai kvalifikációs sorozatát. A magyar válogatott két kvótát szerezhet helyet is szerezhet, de egyre feltétlenül van reális esély. és a már biztos londoni csapattagok közül a 66 kilós címvédő, Ungvári Miklós a negyedik Eb-aranyát gyűjtheti be.
ápr. 27
6:50
Final Four: kell a bravúr! (Behaviour)
Ma este eddigi történetének talán legnagyobb meccsére készül a Szolnoki Olaj, amely az európai férfi kosárlabda harmadik számú nemzetközi kupasorozatának négyes döntőjében próbálja meg kivívni a fináléba kerülést. Pór Péter tanítványai mellett szól, hogy rendezőként a Szolnok hazai pályán szerepel - mégha Debrecen a házigazda -, ám a Főnix Csarnokban ma délután hattól az NBA-ban edződő…
ápr. 27
6:52
Csernoviczki harmadik, Ungvári ötödik lett (Behaviour)
A dzsúdósok a londoni olimpiai kvalifikációs sorozat utolsó állomásához érkeztek az oroszországi Cseljabinszkban zajló a 61. Európa-bajnoksággal. A tegnapi nyitónapon mindhárom magyar pontszerző helyen végzett: Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett, Ungvári Miklós az ötödik, Karakas Hedvig pedig a hetedik lett.
ápr. 27
7:03
NHL: a Rangers és a Devils harcolta ki utolsóként a továbbjutást (She)
A New York Rangers és a New Jersey Devils sikerét hozta az első forduló utolsó játéknapja az NHL rájátszásában. A Rangers hazai pályán 2–1-re legyőzte az Ottawát, így várhat a Washingtonra a következő körben, míg a Devils Floridában a duplázó Adam Henrique második hosszabbításban szerzett találatával kiharcolta a Philadelphia elleni folytatást. A Keleti főcsoport négy elődöntőséből így hármat a…
ápr. 27
7:21
NBA: a Chicago a liga királya, a Charlotte minden idők legrosszabbja (She)
A Cleveland legyőzésével a Chicago Bulls lett az alapszakasz királya az NBA-ben, mert bár az alapidény utolsó játéknapján szintén diadalmaskodó San Antonio Spurs is 50 győzelemmel és 16 vereséggel zárt, a további összevetések a Bullsnak kedveztek. A záró játéknapon több playoff-csapat tartalékosan játszott és ki is kapott, de a a főbb kérdések korábban eldőltek. A New York viszont nyert, aminek…
ápr. 27
7:23
Belgium: Köteles újra érzi az erőt az Anderlecht ellen készülő Genkben (She)
Köteles László, a vasárnap a Standard Liege ellen 3–2-es győzelmet arató Genk magyar kapusa úgy véli, a belga bajnokcsapat végre olyan formát mutat, amely miatt reménykedni lehet a címvédésben. Az öt fordulóval a bajnoki idény zárása előtt a 3. helyen álló Genk péntek este az éllovas Anderlechttel játszik, s célja, hogy három pontot faragjon hétegységnyi hátrányából.
ápr. 27
7:24
Spanyol házidöntő lesz az Európa Ligában (Metropol)
Spanyol házidöntőt rendeznek a második számú kontinentális futballsorozatban, az Európa Ligában, miután az Atlético Madrid idegenben is legyőzte csütörtökön a Valenciát, a Bilbao pedig egy a hajrában szerzett góllal 3-1-re növelte előnyét és ezzel a maga javára fordította az összecsapás sorsát.
ápr. 27
7:26
Nagy László Veszprémbe igazolhat (Metropol)
Nagy László a Barcelona kézilabdacsapat csapatkapitánya a 2013-ban lejáró szerződése után Veszprémbe igazolhat - írja meg nem erősített információ alapján a Nemzeti Sport pénteken.
ápr. 27
7:57
Győri ETO: ma délelőtt tárgyalja a CAS a magyar klub UEFA-eltiltását (She)
Pénteken 11 órától tárgyalja a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a Győri ETO FC beadványát. A zöld-fehér klub azt reméli, hogy a szervezet felülbírálja az európai szövetség (UEFA) határozatát, és nem tiltja el a csapatot a nemzetközi kupaindulástól.
ápr. 27
8:15
Kína: a játékosok panaszai után elköszöntek Tiganától Sanghajban (She)
A rossz eredmények miatt a Sanghaj Senhua menesztette Jean Tigana vezetőedzőt. A klub szóvivője szerint a játékosok bírálták a francia szakember edzésmódszereit, akiről már korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy menesztették.
ápr. 27
8:27
Egymillió jegyet igényeltek a Bayern-szurkolók a döntőre (Agroinform)
A BL történetében először játszhat döntőt saját pályáján egy csapat.
ápr. 27
8:29
Nadal a nyolc között (Agroinform)
A spanyol versenyző két szettben győzött a kolumbiai Robert Farah ellen.
ápr. 27
8:33
Videó: Sidi Peti okozza majd a legnagyobb meglepetést - Igaly (She)
Igaly Diána is tippelt a Nemzeti Sport számára a londoni olimpiát illetően. Bár a konkrét tippek titkosak, és csak a játékok után derülnek ki, az Athénban bajnoki címet nyerő sportlövő elég sokat sejtetően nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.
ápr. 27
8:35
Kosárlabda: Honti spanyol bajnok, Vajda ezüstérmes, akárcsak Szabó (She)
Miután a Valencia hazai pályán 74–72-re legyőzte a Salamancát, idegenben is nyerni tudott 86–68-ra, így megnyerte a spanyol női kosárlabda-bajnokságot. Aranyérmes lett Honti Kata is, aki a második találkozón egy percet játszott, míg az ezüstérmes Salamancában Vajda Anna 15 perc alatt hat pontot és három lepattanót jegyzett.
ápr. 27
8:45
Történelmet írt a Charlotte Bobcats (Agroinform)
Az NBA alapszakaszának utolsó napján eldőlt, hogy a Charlotte-é minden idők leggyengébb százalékos mérlege.
ápr. 27
8:47
Ma eldől Guardiola sorsa (Agroinform)
Egyes források szerint, ha nem sikerül a trénert maradásra bírni, akkor máris felveszik a kapcsolatot Marcelo Bielsával.
ápr. 27
9:09
Atlétika: Fazekas Róbert megdobta az olimpiai A-szintet (She)
A San Diegó-i La Jollában zajló atlétikai viadalon Fazekas Róbert 65.14 métert ért el diszkoszvetésben, így teljesítette a célját, megdobta az olimpiai A-szintet, számolt be minderről a nyugat.hu.
ápr. 27
9:21
Legalább két hetet hagy ki Xavi (Agroinform)
Vádlisérülés miatt legalább tizenöt napig nem játszhat Xavi, a Barcelona labdarúgócsapatának irányítója.
ápr. 27
9:30
Zöld fesztivál: mindenki futhat (Metropol)
A május 1-jei 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálja a terepen, természetben futást, a kerékpározást és a túrázást.
ápr. 27
9:39
Simeone baráti hangulatú döntőt vár Bielsa fiataljai ellen (Agroinform)
Spanyol házidöntő lesz a második számú európai kupasorozatban, az Athletic Bilbao csap össze az Atlético Madriddal.
ápr. 27
9:57
Fazekas Róbert olimpiai A-szintetet dobott San Diegóban (Agroinform)
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó diszkoszvető harmadik versenyén már első dobásával teljesítette az A-szintet.
ápr. 27
10:03
Vízilabda: nehéz, de megtisztelő munkáról beszélt az új főtitkár (She)
Nemcsik Balázs, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) új főtitkára szerint nehéz, ám megtiszteltető munkát vállalt el.
ápr. 27
10:05
Anglia: a Newcastle menedzsere a Chelsea ellen szurkol a BL-döntőben (She)
Alan Pardew, az angol Premier League 4. helyén álló Newcastle United menedzsere nem szeretné, hogy a jelenleg a tabella 6. helyén tanyázó Chelsea nyerje meg a Bajnokok Ligáját, mert abban az esetben a negyedik helyezett a BL helyett csak az Európa-ligában fog indulni a nyáron.
ápr. 27
10:07
Videó: egykezes alley-oopok, de Stoudemire zsákolása mindent vitt (She)
Amaré Stoudemire zseniális passzt kapott, majd bemutatott egy igen erőteljes zsákolást a New York Knicks színeiben az NBA legutóbbi játéknapján a Charlotte Bobcats ellen. Íme, a tíz legjobb jelenet!
ápr. 27
10:09
Olaszország: Fabio Capello tagadta, hogy tárgyalt a Milannal (She)
Az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Fabio Capello tagadta, hogy felvette a kapcsolatot az AC Milannal.
ápr. 27
10:15
Courtois-nak újabb szerződést érhet az Atlético menetelése (Agroinform)
Thibaut Courtois biztos benne, hogy a következő szezonban is a Matracosokat fogja erősíteni.
ápr. 27
10:24
Fazekas Róbert megdobta az A szintet (Metropol)
Fazekas Róbert már biztosan indulhat a londoni olimpián, miután csütörtökön San Diegóban 65,14 méteres eredménnyel teljesítette a diszkoszvetés A szintjét.
ápr. 27
10:33
A Newcastle menedzsere a Bayernnek szurkol a BL-döntőben (Agroinform)
A Kékek sikere esetén a Premier League negyedik helyezettje - talán a Newcastle - valószínűleg lemarad a BL-ről
ápr. 27
10:39
El: Bilbaóban is bátran, merészen játszottunk - Sá Pinto (She)
Búcsúzott a labdarúgó Európa-ligától a portugál Sporting, amelynél az elődöntőben 4–3-as összesítéssel bizonyult jobbnak a baszk Athletic Bilbao. A kieső lisszaboniak szakvezetője, Ricardo Sá Pinto szerint a továbbjutás akkor dőlt el, amikor abszolút kiegyenlített volna a játék.
ápr. 27
10:51
Mindhárom magyar kiesett, de Csoknyai bizakodhat a kvótában (Agroinform)
A 81 kg-ban induló Csoknyai László még reménykedhet a szabadkártyában.
ápr. 27
10:57
Cozma-ügy: jelentősen enyhítették a vádlottak büntetését (She)
Jelentősen enyhítette a Marian Cozma megölése miatt folyó perben a három fővádlott büntetését pénteken kihirdetett ítéletében a Győri Ítélőtábla. Az első fokon életfogytiglani fegyházra ítélt Raffael Sándort és Németh Győzőt 18-18 évi börtönre ítélték, míg Sztojka Iván 20 éves fegyházbüntetését 8 évi börtönre változtatta Nagy Zoltán tanácsa.
ápr. 27
10:59
Birkózás: Wöller, Veréb és Kiss a nyolc között a kínai selejtezőben (She)
A pénteki négy magyar versenyzőből három már szőnyegre lépett, s valamennyien nyertek, így Wöller Gergő, Veréb István és Kiss Gergely is negyeddöntős a kínai Tajjüanban zajló olimpiai kvalifikációs birkózótorna nyitónapján, amelyen a szabadfogásúak minden kategóriájában három kvótát osztanak ki.
ápr. 27
11:01
Cselgáncs: mindhárom magyar kiesett, Csoknyai még kvótás lehet (She)
A pénteken érdekelt három magyar, Gáspár Eszter (63), Nagysolymosi Sándor (81 kg) és Csoknyai László (81) egyaránt kiesett az első fordulóban a cseljabinszki cselgáncs Európa-bajnokságon, ám utóbbinak így is jó esélye van kijutni a londoni olimpiára.
ápr. 27
11:09
Jelentősen enyhítették a főbüntetéseket a Cozma-perben (Agroinform)
Az első fokon életfogytiglani fegyházra ítélt Raffael Sándort és Németh Győzőt 18-18 év börtönbüntetésre ítélték.
ápr. 27
11:15
NB II: megváltozott a Honvéd II debreceni meccsének kezdési időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította az NB II Keleti csoportjában jövő hét végén esedékes DVSC-DEAC–Bp. Honvéd-MFA mérkőzés kezdési időpontját.
ápr. 27
11:17
Férfi kézilabda: Balic is veszprémi lehet, ha Császár távozik (She)
Az index.hr értesülései szerint Ivano Balic is arra készül, hogy elhagyja az anyagi nehézségekkel küzdő  Croatia Osiguranje Zagreb kézilabdacsapatát, és a világklasszis irányító lehetséges új állomáshelyeként Veszprémet jelölték meg.
ápr. 27
11:19
Barcelona: Guardiola a szezon végén távozik, a játékosaitól már elköszönt (She)
A marca.com értesülései szerint Pep Guardiola az idény végén biztosan távozik a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának éléről. Erről a döntéséről már tájékoztatta a keret játékosait. A 41 éves tréner 2008-ban vette át az első csapat irányítását, s eddig tizenhárom trófeát sikerült begyűjtenie, köztük három élvonalbeli aranyérmet és két Bajnokok Ligája-elsőséget. A bajnoki címvédésre már csak…
ápr. 27
11:33
Kosárlabda: Hanga palánktöréssel melegített, 7 pontot dobott a Realnak (She)
A Manresát erősítő Hanga Ádám 7 pontot szerzett a vendég Real Madrid ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság csütörtöki játéknapján. A válogatott magyar légiós a liga honlapja szerint 14 perc alatt két lepattanót is szedett a mérkőzésen, amelyet a Manresa 96–93-ra elvesztett a tabella második helyezettjével szemben.
ápr. 27
11:45
Guardiola bejelentette távozását játékosainak (Agroinform)
Guardiola még a mai nap folyamán sajtótájékoztató keretében nyilvánosságra hozza döntését.
ápr. 27
11:47
Bolt edzője szerint az angliai időjárás akadályozhatja meg a világcsúcsot (Agroinform)
A ködös angliai időjárás meggátolhatja a jamaicai vágtázó álmát, hogy világcsúccsal védje meg címét 100 méteren.
ápr. 27
11:51
Kosárlabda: új edző és önkormányzati támogatás a DKSK-nál (She)
Peresztegi Nagy Ákos lesz a következő idényben a DKSK-MISI NB I-es női kosárlabdacsapat vezetőedzője. A klub a pénteki sajtótájékoztatón mutatta be a korábban a Szeged, illetve a Baja felnőtt női együttesénél dolgozott szakvezetőt, aki legutóbb a székesfehérvári Dávid Kornél Kosársuli szakmai igazgatójaként tevékenykedett.

Keresés