2012. április 17. kedd

ápr. 17
0:03
Negredo álomgólja után gálázott a Getafe - videó (Agroinform)
Bár Álvaro Negrodo mesés ollózása után vezetett a Sevilla, a Getafe gyorsan egyenlített, majd még négy gólt szórt.
ápr. 17
0:09
NS-kedd: Mi a jó a Bobál-ikreknek? Mi romlott meg Újpesten? (She)
A Nemzeti Sport kedden megjelenő számából ajánljuk:
ápr. 17
1:21
Eurofutball: kettős bukaresti ostrom alatt a CFR, kínlódik a Düsseldorf (She)
A Steaua után a Dinamo is győzött idegenben, így mindkét bukaresti csapat hárompontnyira megközelítette a román labdarúgó-bajnokság listavezetőjét, a CFR-ét.
ápr. 17
6:45
Női vízilabda: Csikos megmentette Kanadát az olimpiai bajnok ellen (She)
Döntetlennel ért véget a Hollandia–Kanada mérkőzés a női vízilabdázók trieszti olimpiai selejtezőjének hétfői versenynapján, míg Görögország gólzáporos győzelemmel mutatkozott be.
ápr. 17
6:48
Rosberg: megvan az első (Behaviour)
Úgy tűnik, a Mercedes csapatával idén komolyan kell számolni az F1-es világbajnokságon. A Kínai Nagydíjon Nico Rosberg előbb az időmérőt, majd a futamot is megnyerte - 111. versenyén élete első sikere -, és csak azért nem aratott kettős győzelmet a Mercedes, mert Michael Schumacher szerelője hibázott az első kerékcserénél. Összetettben a harmadik versenyén harmadszor is harmadik helyen végző Lewis…
ápr. 17
6:50
Furcsa bírócserék, hangos müezzinek (Behaviour)
Megkezdődtek a törökországi Trabzon városában az európai bokszolók számára fenntartott olimpiai kvótákért zajló csatározások, s rögvest túl vagyunk az első magyar sikeren is: a vasárnap késő esti programban Szellő Imre - mondjuk azt: szerencsésen - győzött az észt Ainar Karlsson ellen (13:11).
ápr. 17
6:52
Szuper Levente távollétében is: szuper kapusteljesítmény (Behaviour)
A második forduló után is százszázalékos a magyar jégkorong-válogatott a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon. Kevin Primeau szövetségi csapata ezúttal Ukrajna együttesénél bizonyult jobbnak 3-1-re. A bravúros győzelemben főszerep jutott az élete első felnőtt világbajnokságán védő Bálizs Bencének, aki parádés mutatóval, 37 lövésből 36 védéssel zárt.
ápr. 17
6:54
Borkai Zsolt 130 kvótásban bízik (Behaviour)
A múlt víkenden az asztaliteniszező Pattantyús Ádám és Zwickl Dániel egyaránt kiharcolta a londoni olimpián történő részvétel lehetőségét, így 107-re duzzadt a magyar kvótások száma. Annak apropóján, hogy 100 nap múlva kezdődnek a nyári játékok, tegnap a MOB sajtóreggelit tartott, ahol Borkai Zsolt elnök sérülésmentes felkészülést kívánt a versenyzőknek, s reményét fejezte ki, mintegy 130 fős…
ápr. 17
7:03
NHL: a címvédő Boston és a Rangers óriási csatában javította a botlását (She)
A címvédő Boston Bruins és a keleten elsőként kiemelt New York Rangers végig nehéz, míg a St. Louis Blues a végjátékra nehézzé váló idegenbeli meccs megnyerésével tudta le a hétfői játéknapot az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában: mindhárom legénység összesítésben 2–1-re vezet a párharcában.
ápr. 17
7:21
London 2012: olimpiai futás 100 nappal a rajt előtt Budapesten (She)
A budapesti Brit Nagykövetség szerdán 11 órától a londoni olimpiát népszerűsítő 100 méteres futást rendez a budapesti Marczibányi Sportcentrumban.
ápr. 17
7:57
NBA: Dallas-kudarc három ráadásban, szédítő James-hajrá idegenben (She)
A Utah Jazz három hosszabbítást követően 123–121-re legyőzte a címvédő Dallas Maverickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett játéknapján.
ápr. 17
8:15
NS: Sok vagy kevés? Elegen leszünk Londonban? Szavazzon! - Köztér (She)
A szavazás kedd reggeltől péntek délig elérhető; a végeredményt – kommentárral – jövő kedden közöljük a Nemzeti Sport állandó rovatában, a Köztérben!
ápr. 17
8:27
Az Udinese sztárcsatára visszavonulhat Morosini halála miatt (Agroinform)
A visszavonulást fontolgatja Antonio Di Natale, miután a pályán meghalt korábbi csapattársa, Piermario Morosini.
ápr. 17
8:29
Idegenben nyertek a kiemeltek (Agroinform)
A Boston, a New York Rangers és a St. Louis is az ellenfél otthonában szerezte vissza a pályaelőnyt.
ápr. 17
8:33
Újpest: a belga tulajdonos a Szusza Ferenc Stadiont is megveheti (She)
Roderick Duchatelet, Belgium egyik leggazdagabb családjának tagja tavaly ősszel vásárolta meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpestet működtető gazdasági társaságot. A befektetési kedv az elmúlt hónapokban nem csökkent, az üzletember további terveket sző. Hallani lehetett arról is, hogy a Szusza Ferenc Stadiont is megvenné.
ápr. 17
8:35
Euro 2012: Wilshere nem lesz ott az angolokkal a kontinensbajnokságon (She)
Jack Wilshere, az Arsenal sérült játékosa szinte biztosan lemarad a nyári labdarúgó Európa-bajnokságról – jelentették hétfőn a nagy hírügynökségek.
ápr. 17
8:36
Immár 107 tagú az olimpiai csapat (Metropol)
A hétvégén tovább bővült az olimpiai csapat létszáma. A napokban zajlik a női pólósok és a bokszolók kvalifikációs versenye.
ápr. 17
8:45
Egyre bonyolultabb a helyzet nyugaton (Agroinform)
A Houston vereségével a nyolcadik helyért harcoló három csapat között immáron csak fél mérkőzés a különbség.
ápr. 17
8:51
Férfi kosárlabda: a Kaposvár centere az Albacomphoz igazol (She)
Lekli József, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kaposvári KK játékosa a következő szezonra elkötelezte magát az Albacomphoz.
ápr. 17
8:53
Tenisz: két magyar férfi teniszező is indul a bukaresti ATP-tornán (She)
Hosszú idő után két magyar férfi teniszező is ATP-viadalon indul. Balázs Attila (450. a világranglistán) és Kellner Ádám (344.) alacsony ranglistahelyezése miatt csak a bukaresti ATP 250-es torna 32 fős selejtezős mezőnyébe fér be.
ápr. 17
8:54
NBA: kikapott a bajnok Dallas (Metropol)
A címvédő Dallas Mavericks óriási csatában, háromszori hosszabbítást követően 123-121-es vereséget szenvedett a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
ápr. 17
8:55
Spanyolország: hosszabbított Del Bosque, de nem árulta el, mennyivel (She)
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy meghosszabbította a nyári Európa-bajnokság után lejáró szerződését hazája labdarúgó-szövetségével.
ápr. 17
8:56
NHL: előnyben a Boston (Metropol)
A címvédő Boston Bruins 4-3-ra győzött a Washington Capitals vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának hétfői játéknapján, ezzel 2-1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcában.
ápr. 17
8:58
Láthatatlan sportközvetítések (Metropol)
Okkal dörzsölgették a tenyerüket a minap a PRO4 illetékesei a labdarúgó Bajnokok Ligája nézettségi adatai láttán. A négy közé jutásról határozó Barcelona–Milan csúcstalálkozó a csatorna eddigi legnézettebb műsorának bizonyult a teljes lakosságon és a kereskedelmi szempontból fontos 18–49 éves korosztályon belül is.
ápr. 17
9:03
Pofozkodás és fegyveres fenyegetés az argentin Racing öltözőjében (Agroinform)
A korábbi szövetségi kapitány, Alfio Basile távozott a klubtól, miután játékosai egymásnak estek egy vesztes meccs után.
ápr. 17
9:09
Belgium: Juhász Roland csapata szaúdi válogatott védővel erősített (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht szerződtette Oszama Havszavit, a szaúd-arábiai válogatott csapatkapitányát.
ápr. 17
9:12
„Mértékkel, de azért ünnepeltünk” (Metropol)
Iváncsik Gergő kézilabdázó szerint a 2011-es vb-n kezdett összeállni a mostani csapat.
ápr. 17
9:27
Manchester United: a Benfica kölcsönveszi Fábiót (She)
A portugál Benfica labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Fábio: az angol Manchester United védője a több játéklehetőség miatt vált klubot, a megállapodás pedig egy évre kölcsönbe szól.
ápr. 17
9:29
BL: A Real Madrid mumusaként ismernek minket - Heynckes (She)
Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő előtt elmondta, a német gárdát a blancók mumusának tartják, de a kölcsönös tisztelet jellemzi a két klubot.
ápr. 17
9:39
A Wigan elleni vereség a Premier League erejét mutatja - Wenger (Agroinform)
Az Ágyúsok menedzsere szerint mindenkit komolyan kell venni Angliában, különben buta gólokkal kapnak ki a legnagyobbak.
ápr. 17
9:45
Labdarúgás: íme, a Bobál ikrek a Manchester City szerelésében - fotó (She)
Szombatig a Manchester City szerelését viseli a két fiatal magyar labdarúgó, Bobál Gergely és Bobál Dávid – az ikrek a Facebookon fotóval is hitelesítették ezt hétfő este.
ápr. 17
9:47
NBA: New Orleans rendezheti meg a 2014-es All Star-gálát (She)
New Orleans rendezheti meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2014-es All Star-hétvégéjét. A liga egyik csúcseseményének hat éven belül másodszor adhat majd otthont a déli város, amely David Stern, az NBA első embere szerint a legjobb helyszín a gálára.
ápr. 17
9:48
New Orleans rendezi a 2014-es All Star-gálát (Metropol)
New Orleans rendezheti meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2014-es All Star-hétvégéjét.
ápr. 17
9:57
Két év múlva New Orleans rendezi az All Star-gálát (Agroinform)
New Orleans rendezheti meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2014-es All Star-hétvégéjét.
ápr. 17
10:03
Videó: alley-oop az NHL-ben, Ovecskin látványos bombája (She)
Az alábbiakban két jelenetet mutatunk be az NHL legutóbbi játéknapjáról. Az elsőben Alekszandr Ovecskin hatalmas gólt üt, de a passz, amelyet Brooks Laichtól kapott, szintén elismerésre méltó. A másodikban Craig Anderson védését mutatjuk be – itt azért a szerencse is szerepet kapott...
ápr. 17
10:05
Labdarúgás: neves edzők lapáton Svájctól Argentínán át Kínáig (She)
Labdarúgóként hírnevet szerző trénerek leváltásáról, lemondásáról érkeztek hírek a világ minden sarkából – a kutyaszorítóba kerülő szakemberek között van, aki cáfol.
ápr. 17
10:06
Vízilabda Bajnokok Ligája - A Vasas négy-, a Szeged kétgólos hátrányból indul (Behaviour)
A Vasas négy-, a Szeged pedig kétgólos hátránya ledolgozásának szándékával száll medencébe horvát riválisával a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának szerda esti, negyeddöntős visszavágóján, amelyet egyformán idehaza vív a két magyar együttes.
ápr. 17
10:15
Ingyen 10 euró sportfogadó tőke a Skrill-számládra csak a hathárom.hu-n! (Agroinform)
Nyiss egy Skrill-számlát, fizess be legalább 1 eurocentet, és a számládra 10 eurót adunk ajándékba!
ápr. 17
10:21
BL-elődöntővel melegít a Real Madrid az El Clásicóra (Infostart)
Ma este, a müncheni Arénában a Real Madrid és a Bayern München játssza a 2011-2012-es Bajnokok Ligája-sorozat első elődöntőjét. A spanyolok még sohasem nyertek a bajorok ellen Münchenben - viszont a mostani idényben egy kivételével minden idegenbeli BL-meccsükön győztek.
ápr. 17
10:21
BL: Iniesta a három évvel ezelőttinél erősebb Chelsea-re számít (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében az angol Chelsea a spanyol Barcelonát fogadja. A címvédő együttes klasszisa, Andrés Iniesta egy kimondottan erős ellenfélre, valamint nehéz párharcra számít. Ennek fényében a hétvégi el clásicóval még nem foglalkozik.
ápr. 17
10:23
BL: Makaay villámgólja - emlékezetes Bayern-Real párharcok videón (She)
A Bayern München és a Real Madrid mai Bajnokok Ligája-elődöntőjének apropóján előkerestünk néhány emlékezetes találkozót, amelyen a két csapat egymásnak feszült. Az 1999–2000-es idényben a németek nyolc gólt szereztek a blancók elleni két csoportmeccsen, míg 2007-ben Roy Makaay villámgyorsan talált be a spanyolok hálójába.
ápr. 17
10:33
Anelkából rövid úton vezetőedző lett Sanghajban (Agroinform)
Jean Tigana öt meccs után elhagyta Anelka kínai együttesét, így a csatár a legutóbbi mérkőzésen már játékosedző volt.
ápr. 17
10:39
BL: A Barcelona a párharc favoritja - Frank Lampard (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében az angol Chelsea a spanyol Barcelonát fogadja. A „kékek” rutinos középpályása, Frank Lampard szerint az ellenfél a párharc favoritja.
ápr. 17
10:57
Profi ökölvívás: A fiam üthetne kicsit többet - Floyd Mayweather Sr. (She)
Május 5-én a WBA nagyváltósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Miguel Cotto ellen indul harcba Floyd Mayweather Jr., akinek édesapja határozott véleményt formált a közelgő összecsapásról.
ápr. 17
10:59
Videó: Fergetegesek a szurkolók, jobbat nem is várhatnánk - Vas János (She)
Remek hangulatban, fantasztikus közönség előtt szerepelhet a magyar jégkorong-válogatott a ljubljanai divízió 1-es világbajnokságon. Az NSO Tv helyszíni, exkluzív riportjában beszámolunk arról, hogyan érzi magát a magyar drukker és játékos.
ápr. 17
11:01
Kajak-kenu: csütörtöktől Kolonics-kiállítás a XXII. kerületben (She)
A már több magyarországi helyszínt megjárt „Kolonics, a sportlegenda” című kiállítás csütörtöktől a főváros XXII. kerültében lesz látható április 30-ig.
ápr. 17
11:09
A játékosok világszövetségének vezetője mindenkit félt a vad ukránoktól (Agroinform)
Theo van Seggelen szerint Ukrajna semmilyen értelemben nem áll készen a nyári Európa-bajnokság megrendezésére.
ápr. 17
11:15
Jégkorong: a volt ferencvárosi edző szerint feljutunk az A-csoportba (She)
A magyar jégkorong-válogatott feljut az A-csoportba, remek a csapatmunka, a védekezés, és szenzációs húzás volt Kevin Primeau szövetségi kapitánytól Bálizs Bence kapus bevetése, akivel új csillag születik – így látja a divízió 1-es A-csoportos szlovéniai jégkorong-világbajnokság magyar mérlegét és esélyeit a sportág egyik nagy öregje, a Ferencváros volt legendás edzője, Jakabházy László, aki…
ápr. 17
11:27
Carroll kevesebbet akar padozni a Liverpoolban (Agroinform)
A Vörösöknek a múlt héten két meccset nyerő csatár állítása szerint megkomolyodott, otthonülő átlagpolgár lett.
ápr. 17
11:33
BL: Pep Guardiola 22 fős kerettel érkezett meg Londonba (She)
Hétfő este megérkezett Londonba a Barcelona labdarúgócsapata, amely szerdán a Bajnokok Ligája elődöntőjében az angol Chelsea vendégeként lép pályára. Pep Guardiola, a címvédő katalánok szakvezetője 22 játékost vitt magával, akik között visszatérőket is találunk.

Keresés