2012. április 18. szerda

ápr. 18
21:27
Női vízilabda: kikaptunk az olaszoktól az olimpiai selejtezőben (She)
A magyar női vízilabda-válogatott a trieszti olimpiai selejtező 2. fordulójában a mérkőzés elején 3–0-ra is vezetett Olaszország ellen, ám az utolsó negyedre mentálisan kissé elfáradt, és végül 11–9-es vereséget szenvedett.
ápr. 18
21:39
Bajor cipő jár Ronaldónak az ellopott csukákért (Agroinform)
Egy német rádióállomás tradicionális bajor cipővel szeretné kárpótolni Cristiano Ronaldót az ellopott lábbelikért.
ápr. 18
21:41
Jamie Moyer 49 évesen győzött, ő az új korrekorder (Agroinform)
Minden idők legidősebb győztes dobójátékosa lett az MLB-ben Jamie Moyer, a Colorado Rockies 49 esztendős játékosa.
ápr. 18
21:57
Drogba a félidő végén szerezte meg a vezetést a Chelsea-nek - videó (Agroinform)
Didier Drogba, a Chelsea csatára az első félidő lefújása előtt nem sokkal szerezte meg a vezetést a Barcelona ellen.
ápr. 18
21:59
Kikaptunk az olaszoktól a második meccsünkön (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott 11-9-re kikapott a házigazda olaszoktól a trieszti olimpiai kvalifikációs tornán.
ápr. 18
22:03
Női kosár NB I: idegenben is nyert a Cegléd, osztályozós az Újbuda (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban a Cegléd végzett a 11. helyen, miután az egyik fél második győzelméig tartó helyosztós rájátszásban idegenben is nyert a BEAC-Újbuda vendégeként. Utóbbinak osztályozón kell biztosítani élvonalbeli tagságát.
ápr. 18
22:05
Férfi vízilabda BL: Final Fourt ér az elképesztő Vasas-siker (She)
A Vasas az első meccsen elszenvedett négygólos vereség után hazai pályán szenzációs játékkal 16–9-re legyőzte a horvát Jug Dubrovnikot, és 24–21-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé.
ápr. 18
22:06
Vereséggel folytatta a női polóválogatott (Metropol)
Győzelemmel kezdte, vereséggel folytatta a magyar női vízilabda-válogatott a londoni olimpiára selejtező trieszti torna A betűjelű négyesében: az oroszok elleni, keddi 13-12-es diadalt követően szerda esti fellépésén a vendéglátó olaszoktól 11-9-re kikapott Merész András csapata.
ápr. 18
22:15
Final Fourt ért a Vasasnak a Jug Dubrovnik kivégzése (Agroinform)
A Vasas a negyeddöntő visszavágóján fantasztikus játékkal 16-9-re legyőzte a horvát Jug Dubrovnik együttesét.
ápr. 18
22:21
Vereséggel folytatta a magyar női pólóválogatott (Infostart)
Győzelemmel kezdte, vereséggel folytatta a magyar női vízilabda-válogatott a londoni olimpiára selejtező trieszti torna A betűjelű négyesében: az oroszok elleni, keddi 13-12-es diadalt követően szerda esti fellépésén a vendéglátó olaszoktól 11-9-re kikapott Merész András csapata.
ápr. 18
22:24
Álomjátékkal Final Fourban a Vasas (Metropol)
A TEVA-Vasas-UNIQA bejutott a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe: a fővárosi alakulat a negyeddöntő szerdai visszavágóján hazai környezetben fantasztikus játékkal 16-9-re legyőzte a horvát Jug Dubrovnik együttesét, így az első mérkőzésen összeszedett négygólos hátrány ellenére megnyerte a párharcot.
ápr. 18
22:57
BL: Drogba góljával a Chelsea legyőzte a Barcelonát (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Chelsea a címvédő Barcelonát fogadta, és Didier Drogba révén egygólos előnyt szerzett a jövő heti visszavágóra. A hazaiak tulajdonképpen az egyetlen nagy ziccerüket gólra váltották, míg a Barcelona helyzetek sokaságát puskázta el a mérkőzés folyamán.
ápr. 18
23:15
Videó: így szállt el a veretlenség - kikaptunk a házigazdától a hoki-vb-n (She)
A Ljubljanában zajló divízió 1-es A-csoportos jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában a házigazda szlovén együttes három góllal nyert Magyarország ellen. Nézze meg a gólokat videón!
ápr. 18
23:17
BL: Terry és Drogba szerint csúcsteljesítményt nyújtottak (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjében a Chelsea a címvédő Barcelonát fogadta hazai pályán, és Didier Drogba találatával egygólos győzelmet aratott. A hazaiak ászai elismerték, szerencse is kellett a csúcsteljesítmény mellé.
ápr. 18
23:18
Ismét nem tudtuk legyőzni a szlovénokat (Metropol)
A legnagyobb helyzeteit is elpuskázó magyar jégkorong-válogatott 4-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I-es világbajnokság szerdai, harmadik fordulójában, és csak akkor marad reális esélye a világelitbe kerüléshez, ha csütörtökön legyőzi az osztrák együttest.
ápr. 18
23:19
Jégkorong: Lengyelország menetel, Románia harmadszor is vesztett (She)
A Lengyelországban zajló divízió 1-es B-csoportos jégkorong-világbajnokságon a rendező együttes harmadik mérkőzését is megnyerte, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll az első helyen. Románia ellenben harmadik vereségét szenvedte el. Az izlandi divízió 2-es A-csoportos világbajnokságot az észtek nyerték meg, így jövőre egy osztállyal feljebb játszhatnak, míg az utolsó helyen végző…
ápr. 18
23:20
Előnnyel utazhat a Chelsea Barcelonába (Metropol)
A Chelsea hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a címvédő FC Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai, első mérkőzésén.
ápr. 18
23:27
Helyzetek sorát hagyta ki a Barca, büntetett a Chelsea - videó (Agroinform)
Hiába játszott óriási fölényben a címvédő, a Chelsea tökéletes helyzetkihasználásnak köszönhetően megnyerte a meccset.
ápr. 18
23:29
A kiállítások egy része jogos volt, a másik nem - Kevin Primeau (Agroinform)
Ezúttal sem sikerült a bravúr, 4-1-re kikaptunk a szlovén házigazdáktól. A kiállítások okozták a vesztünket.
ápr. 18
23:33
Férfi vízi BL: a Recco 32-11-es összesítéssel jutott tovább - eredmények (She)
A Pro Recco a férfi vízilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját is könnyedén megnyerte. Az olasz csapat a montenegrói Budvát győzte le 19–6-ra, s 32–11-es összesítéssel bejutott a négyes döntőbe. Összeállításunkban egy helyen megtekintheti a visszavágók eredményeit s a továbbjutókat.
ápr. 18
23:51
Férfi vízilabda Ek: a címvédő ötgólos előnyre tett szert a döntőben (She)
A címvédő olasz Savona hazai medencében 14–9-re győzött a spanyol Sabadell ellen a férfi vízilabda Európa-kupa döntőjének első mérkőzésén. A visszavágót május 3-án rendezik.
ápr. 18
23:53
Jégkorong: Buta gólokat kaptunk, de a szlovénok jobbak voltak - Bálizs (She)
Kevin Primeau, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint fordulópontot jelentett a Szlovénia elleni mérkőzésen, hogy Sofron István elhibázott ziccere után kettős emberhátrányba került, és gólt is kapott a magyar csapat. Mint ismert,  Ljubljanában zajló divízió 1-es A-csoportos világbajnokság harmadik fordulójában a házigazdák 4–1-re legyőzték a mieinket. A találkozó utáni nyilatkozatok…

Keresés