2013. május 4. szombat

máj. 4
0:06
Játszhat majd a BL-döntőben Mario Götze (Agroinform)
A vesztfáliai klub hivatalos közleménye szerint pályára léphet majd a május 25-i Bajnokok Ligája-döntőben Mario Götze.
máj. 4
0:12
NS: közelít a Vidi; Böde Pakson; Győr: új élet, régi remények - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából.
máj. 4
0:24
Nem követi majd el a Dortmund hibáját a Bayern is – Rummenigge (Agroinform)
A bajorok kivásárlási ár megszabása nélküli szerződést kötnek játékosaikkal, hogy elkerüljék a Dortmund balesetét.
máj. 4
0:28
A nyomás a Dortmundon van – Robben (Agroinform)
A Bayern szélsője szerint csakis a fekete-sárgáknak utolsó esélyük a londoni BL-döntő arra, hogy nyerjenek valamit.
máj. 4
7:06
NBA: a Knicks kiejtette a Bostont, a Memphis a Clipperst (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) további négy párban dőlt el a rájátszás első fordulója. A főcsoportok negyeddöntőjében hazai pályán kapott ki, és így búcsúzott a 2012–2013-as kiírástól az Atlanta Hawks, a Boston Celtics és a Houston Rockets, míg a Los Angeles Clippers vendégként tette meg ugyanezt. Állva maradt, és így folytathatja viszont a szereplését Keleten az Indiana…
máj. 4
7:06
BL: Made in Germany (Behaviour)
Tito Vilanova, a Barcelona vezetőedzője csapata jelen állapotában (fontos hiányzók, formahanyatlás, fásultság) esélyt se látott a Münchenben elszenvedett 4-0 ledolgozására, s gyakorlatilag föladta a Bayern elleni visszavágót. Messi nem kezdett, később lehozta Xavit és Iniestát, minekután a bajorok újabb nagyarányú verést mértek a katalánokra. A 7-0-s összesítés egy sor rekordot eredményez,…
máj. 4
7:08
Bokszháborúk tengeren innen, óceánon túl (Behaviour)
Ütős hétvége lesz a mostani a profiboksz világában, tekintve, hogy két extraklasszis is szorítóba lép.
máj. 4
7:10
Portugál-angol csata az EL-trófeáért (Behaviour)
Benfica-Chelsea finálét rendeznek a második számú európai labdarúgó klubtornán, miután csütörtökön az angol egylet a visszavágón is legyőzte a seregszemle meglepetéscsapatává avanzsált Baselt, a portugálok pedig a törökországi vereség után egy rendkívül izgalmas partin harcolták ki a továbbjutást.
máj. 4
7:12
Mourinho ismét a Chelsea-nél (Behaviour)
Nagy változások várhatók a Real Madridnál, miután a Sun című brit bulvárlap értesülései szerint José Mourinho, a királyi gárda labdarúgócsapatának jelenlegi vezetőedzője mindenben megállapodott korábbi klubjával, a Chelsea-vel - hivatalosan július 1-jén jelentik be érkezését -, Carlo Ancelotti, a PSG mostani mestere pedig azt nyilatkozta: nehéz volna nemet mondania, ha a spanyol fővárosból…
máj. 4
7:14
Hungaroring: ünnepre készülve (Behaviour)
Vélhetően ismét dugig lesznek a Hungaroring lelátói, hogy a tavalyi évhez hasonlóan győzelemhez segítsék a WTCC magyar klasszisát, Michelisz Norbertet. A Zengő Motorsport pilótája úgy érzi, van esélye arra, hogy a dobogón állva köszönje meg a rajongók szeretetét.
máj. 4
7:24
NHL: az Islanders győzni tudott Pittsburghben (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a rájátszás első fordulójának második mérkőzésén a New York Islanders (8.) Pittsburghben lepte meg a Penguinst (1.), így 1–1-re alakította az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állását. Hasonló az állás a Montreal Canadiens (2.)–Ottawa Senators (7.) versenyfutásban is – itt előbbi házigazdaként nyert –, míg a Chicago Blackhawks (1.) újabb…
máj. 4
7:42
Labdarúgás: előre hozott BL-döntő, pályán az Arsenal, a Real és a Roma - program (She)
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szombaton négy mérkőzést rendeznek, ezek közül kiemelkedik a DVSC-Teva diósgyőri vendégjátéka. A Bp. Honvéd a Lombard Pápát fogadja, a Kaposvár Siófokra látogat, a Pécsi MFC pedig az Eger vendégeként játszik.
máj. 4
8:00
DVTK: Henk ten Cate biztos nem lesz edző Miskolcon (She)
Amint arról korábban beszámoltunk: a helyi sajtóban felröppenő hírek szerint Henk ten Cate is az egyik lehetséges jelölt volt az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának kispadjára, a szakember azonban biztosan nem lesz a miskolci klub következő vezetőedzője. Ezt a holland tréner Popovics Sándor tolmácsolásában hozta a Nemzeti Sport, illetve a közvélemény tudomására.
máj. 4
8:18
Mourinho a szezon végén dönt (Infostart)
A spanyol labdarúgó-bajnokság idei szezonjának befejezése után dönt a jövőjéről José Mourinho, a címvédő Real Madrid portugál vezetőedzője, akivel kapcsolatban olyan hírek láttak napvilágot, hogy visszaigazol korábbi klubjához, az angol Chelsea-hez.
máj. 4
8:18
NBA: a Knicks kiejtette a Bostont, a Memphis a Clipperst (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) további négy párban dőlt el a rájátszás első fordulója. A főcsoportok negyeddöntőjében hazai pályán kapott ki, és így búcsúzott a 2012–2013-as kiírástól az Atlanta Hawks, a Boston Celtics és a Houston Rockets, míg a Los Angeles Clippers vendégként tette meg ugyanezt. Állva maradt, és így folytathatja viszont szereplését Keleten az Indiana Pacers…
máj. 4
8:20
Tenisz: Fucsovics vesztett szett nélkül döntős Kínában (She)
A horvát Dino Marcan (419. a világranglistán) legyőzésével döntőbe jutott Fucsovics Márton (383.) az 50 ezer dollár összdíjazású anningi challengertornán. A 21 éves magyar teniszező a szombati elődöntőben 1 óra 37 perc alatt, hét ászt ütve 6:4, 6:3-ra nyert.
máj. 4
8:30
Sidney Crosby vesztes meccsen tért vissza (Agroinform)
A Pittsburgh csapatkapitánya két gólt lőtt visszatérése alkalmából, de a Penguins így is kikapott.
máj. 4
8:48
Ronaldo menedzsere bizonytalan, távozhat Madridból a portugál (Agroinform)
Cristiano Ronaldo ügynöke nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a portugál szélső elhagyja a Real Madridot.
máj. 4
8:50
A hatodik mérkőzés volt a végállomás négy csapat számára (Agroinform)
Pénteken az Atlantától, a Houstontól, a Bostontól és a Los Angeles Clipperstől is elbúcsúzott az NBA rájátszása.
máj. 4
8:54
Bp. Honvéd: Marco Rossi most kijelölte a büntető rúgóját (She)
Kijelölte büntetőrúgóját Marco Rossi, az élvonalbeli Bp. Honvéd labdarúgócsapatának szakvezetője. Az egyébként szimpla, öltözőn belül hírértékkel bíró döntés amiatt vált érdekessé, hogy a kispestiek egy héttel ezelőtti, pécsi bajnokiján David Lanzafame és Leandro Martínez kis híján ölre ment egymással a büntető elvégzéséért. Az este vége az lett, hogy előbbit második sárga lappal…
máj. 4
8:56
Videó: nem a 100 százalék kell a győriektől a BL-döntőben (She)
Vasárnap Norvégiában kezdi meg a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a Győri Audi ETO KC. A finálét felvezető sorozatunk következő részében Görbicz Anita és Orbán Adrienn beszélt a százalékokról, a meccs előtti drukkról, illetve a kikapcsolódásról.
máj. 4
9:06
Kaká a Real Madridnál maradna (Agroinform)
Kaká annak ellenére is még két szezont a Real Madridnál töltene, hogy nem kapott állandó szerepet a kezdőcsapatban.
máj. 4
9:12
Görbicz óvatos a BL-döntő előtt (Infostart)
A Győr harmadszor léphet pályára a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A magyar bajnok riválisa vasárnap a norvég Larvik lesz, amelyet a középdöntőben kétszer simán legyőztek. Görbicz Anita szerint ebből nem lehet kiindulni, mert a norvég csapat azóta sokat javult.
máj. 4
9:12
Bundesliga: Klopp szerint a müncheni erődemonstráció sincs kizárva (She)
Borussia Dortmund–Bayern München rangadót rendeznek szombaton kora este a Bundesligában (kezdés 18.30-kor), amelynek a bajnokság szempontjából a presztízsen kívül már nincs tétje, viszont a randevút világszerte felértékelte, hogy a két együttes vívja a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjét.
máj. 4
9:14
Labdarúgás: 3.3 milliós kártérítést kell fizetnie a dubai al-Ahlinak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 3.3 millió fontos kártérítést ítélt meg David O’Leary javára a dubai al-Ahlival szemben.
máj. 4
9:16
Úszás: ingyenes strandolás a Magyar úszás napján (She)
Valamennyi megyeszékhelyen és más, kisebb városokban is ingyen nyitják meg kapuikat az uszodák, strandfürdők június 22-én, a Magyar úszás napján.
máj. 4
9:24
Hármas Lázár-siker kettesben (Agroinform)
Hármas Lázár-siker született a pénteki díjhajtásban a kettesek között a fábiánsebestyéni fogathajtó Világkupa-fordulón.
máj. 4
9:30
Női röplabda: a válogatott liberó hosszabbított Békéscsabán (She)
A 2013–2014-es szezonban is a Békéscsabai RSE játékosa lesz a saját nevelésű Molcsányi Rita, a válogatott liberó szerződést hosszabbított.
máj. 4
9:42
Cannavaro, Crespo és Inzaghi oktatta a magyar edzőket (Agroinform)
A hét első felében tizenkét magyar szakember járt Nyonban, az UEFA Pro-licences edzőknek szóló továbbképzésén.
máj. 4
9:48
Videó: csodás ollózós gólt kapott a korábbi El-döntős (She)
Látványos góllal egyenlített a Moreirense a Braga ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának nyitó mérkőzésén. A hazai pályán játszó Moreirense 2–1-es hátrányban volt, amikor egy jobb oldali beadást követően a francia Nabil Ghilas mellre vette a labdát, majd ollózó mozdulattal a kapuba lőtt. A kiesés ellen küzdő csapatnak még az egy pont is jól jött volna, azonban a Braga a 83. percben…
máj. 4
9:50
Csapatsportok: Veszprém-Tatabánya kéziben, Eger-Vasas pólóban - program (She)
A férfi kézilabda-bajnokságban kezdetét veszi az elődöntő, amelynek első mérkőzésén a Grundfos-Tatabánya a címvédő MKB Veszprém vendégeként lép pályára. A férfi pólósoknál szintén az elődöntő első összecsapását rendezik: a ZF-Eger a Teva-Vasast fogadja.
máj. 4
9:52
Profi boksz: Klicsko négy kilóval nehezebb kihívójánál - videó (She)
Ma este a németországi Mannheimben teszi kockára WBO, WBA, IBF és IBO nehézsúlyú világbajnoki címét Vladimir Klicsko, ellenfele pedig Francesco Pianeta lesz. A péntek délutáni hivatalos mérlegelésen az ukrán címvédő alatt 113, olasz kihívója alatt pedig 109 kilogrammot mutatott a műszer. Az összecsapást szombat este a hazánkban is fogható német RTL csatorna közvetíti élőben.
máj. 4
10:00
Kilencven fiatal mutatta meg tudását Telkiben (Agroinform)
Pénteken zárult az 1999-es születésű korosztály kiválasztó tábora az MLSZ telki edzőközpontjában.
máj. 4
10:18
Kínos keleti kényelem (Agroinform)
A Diósgyőr mélyen tudása alatt szerepel, de Debrecenben is van min javítani. A párharc mindezek ellenére rangadót ígér.
máj. 4
10:24
Vidi: nincs kizárva, hogy a brazil gólkirály visszatér az NB I-be (She)
Pénteken több ismerős arc is felbukkant az NB I 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Sóstói Stadionban megrendezett Videoton–MTK bajnoki találkozón: a fehérváriak korábbi vezetőedzője, Paulo Sousa látogatása mellett a klub két évvel ezelőtti gólkirálya, André Alves is a helyszínen drukkolt egykori csapata győzelméért.
máj. 4
10:26
Paks: Szivics a magyar foci legjobb „márkáját” is legyőzné (She)
Az MVM Paks egy héttel ezelőtt nem mindennapi bravúrt végrehajtva, háromgólos hátrányból nyert 4–3-ra a bajnokaspiráns Győri ETO otthonában. Tomiszlav Szivics vezetőedző reméli, ezúttal nem történik meg az a csúfság csapatával, ami a Debrecen (0–3) és az Újpest (0–6) otthonában aratott sikereket követően, azaz hazai vereség. A Paks az NB I 26. fordulójának vasárnapi játéknapján a bajnoki dobogóért…
máj. 4
10:28
Férfi kézi BL: Kielce-Barca meccsel kezdődik a négyes döntő (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének csütörtöki sorsolása után a televíziókkal egyeztetve elkészítették a kétnapos esemény pontos programját, amelynek értelmében június 1-jén Kielce–Barcelona meccset rendeznek 15.15 órától Kölnben, míg 18 órától kerül sor a Kiel–Hamburg elődöntőre. Másnap ugyanezen időpontokban játsszák a bronzmeccset és a finálét.
máj. 4
10:30
Videó: Chris Paul látványos csele és szigorú tekintete - NBA (She)
Befejeződött az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első fordulója, miután a hátralévő négy párharc is eldőlt. Az Indiana Pacers, a Memphis Grizzlies, a New York Knicks és az Oklahoma City Thunder is 4–2-es összesítéssel jutott tovább.  Íme, a játéknap legszebb jelenetei!
máj. 4
10:42
FTC: a Springer-szobor is követte a csapatot - fotó (She)
Pénteken, a Ferencvárosi Torna Club alapításának 114. évfordulóján a Springer-szobrot is elérte az Albert-stadion bontása. A zöld-fehér klub alapítójának tiszteletére emelt szobor követte a csapatot, és az új aréna elkészültéig ideiglenes helyére, a Népligetbe került. Az alábbi képet Kubatov Gábor, az FTC elnöke tette közzé az egyik közösségi oldalon.
máj. 4
10:54
Ronaldón múlik a madridi szerződése - Raúl (Agroinform)
Cristiano Ronaldo még mindig nem hosszabbította meg szerződését a Real Madridnál.
máj. 4
11:00
Női kézi: Vestergaard az FCM-nél, gimnáziumi tanár is lesz (She)
Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatától családi okok miatt távozó Jakob Vestergaard máris megtalálta új állomáshelyét, két évre aláírt az FC Midtjyllandhoz, amelynél Helle Thomsen munkáját fogja segíteni.
máj. 4
11:12
Deco bajban van, pozitív doppingtesztet produkált (Agroinform)
Az ellenőrző vizsgálat megerősítette, hogy doppingolt Deco, a brazil Fluminense futballsztárja.
máj. 4
11:14
A Manchester Unitedért és a Manchester Cityért hajt a Hull City (Agroinform)
A Hull Citynek a már bajnok Cardiff Cityt kellene legyőznie ahhoz, hogy jövőre a Premier League-ban indulhasson.
máj. 4
11:18
Deco doppingolt (Infostart)
Az ellenőrző vizsgálat megerősítette, hogy doppingolt Deco, a brazil Fluminense futballsztárja.
máj. 4
11:18
Bayern: Arsenal-hátvéd Guardiola kiszemeltjei közt (She)
A 2012–2013-as szezonban triplázásra készülő Bayern München júliustól hivatalba lépő spanyol vezetőedzője, Pep Guariola – a goal.com értesülései szerint – az Arsenal francia válogatott hátvédjével, Laurent Koscielnyvel erősítené meg a bajorok egyébként is bivalyerős védelmét.
máj. 4
11:20
Videó: kínos eset a sorsoláskor, „fel kellett törni” a Kielt (She)
Csütörtök este kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének párosítását. A Kielce a Barcelonával, míg a Hamburg a címvédő és a negyeddöntőben az MKB Veszprémet búcsúztató THW Kiellel játszik. Utóbbi kihúzásakor azonban nem nyílt ki a golyó, végül egy vízforralóval rácsaptak, így került elő a német csapat neve.
máj. 4
11:22
Brazília: a B-teszt megerősítette, hogy Deco doppingolt (She)
Az ellenőrző vizsgálat megerősítette, hogy doppingolt Deco, a brazil Fluminense futballsztárja. A hírt, hogy a korábbi sokszoros válogatott játékos B-mintájának elemzése is pozitív eredménnyel zárult, szombaton tették közzé Rióban.
máj. 4
11:48
A Tottenham utolsó esélyéből profitálnánk (Agroinform)
Ha nem veri meg a Spurs a Southamptont, akkor lemondhat a Bajnokok Ligájáról.
máj. 4
11:50
Mourinho menedzsere vallott, a tréner távozni akar Madridból (Agroinform)
Hetek óta tartja magát a pletyka, miszerint José Mourinho elhagyja a Real Madridot és a Chelsea kispadján folytatja.
máj. 4
11:54
MU: Fergusont műteni kell, lemaradhat a szezonkezdetről (She)
Sir Alex Ferguson, a jelenlegi szezonban története huszadik angol bajnoki címét elhódító Manchester United menedzsere a nyáron kés alá fekszik, a csípőjét műtik, emiatt biztosan nem lesz ott az angol Szuperkupának megfelelő Community Shielden és lemaradhat a 2013–2014-es Premier League-szezon első fordulójáról is.

Keresés