2013. április 29. hétfő

ápr. 29
0:06
A korábbi Stars-legenda is elköszönt posztjáról (Agroinform)
Joe Nieuwendykot menesztette a Dallas Stars, miután a csapat zsinórban ötödször is lemaradt a rájátszásról.
ápr. 29
0:10
Gareth Bale tarolt, duplán az Év játékosa (Agroinform)
A Tottenham szélsőjét választották az Év játékosának, az Év legjobb fiatal játékosa-díjat is elnyerte.
ápr. 29
0:24
Maraton után kerülte el a söprést a Boston (Agroinform)
A Boston Celtics a negyedik meccsen hosszabbítás után legyőzte a New Yorkot, a Miami viszont söpörte a Milwaukee-t.
ápr. 29
0:30
PL: Bale az Év legjobbja a játékosoknál, duplán díjazták (She)
A Tottenham Hotspur szélsője, Gareth Bale kapta az angol profi labdarúgók Év legjobb játékosa és az Év legjobb fiatal játékosa díját a 2012–2013-as szezonban. A játékosszervezet vasárnapi gáláján fény derült arra is, hogy az Év csapatában a bajnok Manchester United dominál – a „vörös ördögök” négy futballistát „delegálnak” a legjobb 11 közé.
ápr. 29
0:48
Sznúker-vb: O'Sullivan vezet a tavalyi vb-döntő „visszavágóján” (She)
Egyedi napot zártak vasárnap a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, hiszen egyetlen párharc sem dőlt el. A tavalyi világbajnoki döntő visszavágóján a címvédő angol Ronnie O'Sullivan 9:7-re vezet honfitársa, Allister Carter ellen, míg a kínai Ting Csün-huj nagy tempót diktálva fordított a szintén angol Mark Kinggel szemben.
ápr. 29
1:06
NBA: a Miami újra nyert, kisöpörte a Milwaukee-t (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első fordulójában a címvédő Miami Heat negyedszer is legyőzte a Milwaukee Bucksot, így továbbjutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe.
ápr. 29
5:36
Hosszú Katinka jól zárt Dublinban (Infostart)
Hosszú Katinka vasárnap is begyűjtött két aranyérmet az ír úszók nyílt bajnokságán.
ápr. 29
6:48
NBA: a Spurs kisöpörte a Lakerst, kiesés szélén a Denver (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) befejezte szezonját a Los Angeles Lakers, amely a Nyugati főcsoport negyeddöntőjét nyert meccs nélkül bukta el a San Antonio Spurs ellen. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc a Spurs 21 pontos (!) Los Angeles-i győzelmével ért véget. A kiesés szélére sodródott a Denver Nuggets, hiszen a Golden State Warriors második hazai meccsét is…
ápr. 29
7:06
BL: C. Ronaldo külön edz, játéka kérdéses a Dortmund ellen (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál támadója lábsérülése miatt még vasárnap sem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni, így játéka kérdésessé vált a Borussia Dortmund elleni keddi Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
ápr. 29
7:06
Visszavágott a Videoton a Ferencvárosnak (Behaviour)
A Győr 3-0-ás vezetésről kapott ki a Pakstól, a Kaposvár egy órán át emberhátrányban futballozva is nyerni tudott, a Videoton pedig visszavágott a Ferencvárosnak a hétközi, Ligakupa-döntőben elszenvedett kudarcért. Ez történt a honi labdarúgó NB I. 25. fordulójában.
ápr. 29
7:08
NHL: az Ottawa bostoni sikerével zárult az alapszakasz (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának utolsó mérkőzésén az Ottawa Senators kétgólos győzelmet aratott a Boston Bruins vendégeként.
ápr. 29
7:08
Michelisz Norbert dobogón végzett Szlovákiában (Behaviour)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) Szlovák Nagydíján a Hondával versenyző Michelisz Norbert a harmadik helyet szerezte meg a tegnapi első futamon; a másodikon nem tudta megismételni korábbi teljesítményét, miután az utolsó körben technikai hibája adódott, és kiesett.
ápr. 29
7:10
Elveszett veszprémi illúzió (Behaviour)
Hiába volt az országos mozgósítás, hiába töltötték meg a szurkolók a Veszprém Arénát és ült a lelátón a köztársasági elnök, mindez kevésnek bizonyult a BL-címvédőjének legyőzésére. A pályán ugyanis, különösen a második félidőben, a THW Kiel volt a jobb, s kettős győzelemmel a németek jutottak a final four-ba. Egy illúzióval szegényebbek lettünk.
ápr. 29
7:24
Brazília: Pato góllal járult hozzá a Cor továbbjutásához (She)
A brazil paulista állami bajnokság negyeddöntőjében a Corinthians négygólos győzelmet aratott a Ponte Preta vendégeként, és várhatja a szintén négy közé jutó Sao Paulo elleni elődöntőt. A Cor negyedik gólját a 89. percben Alexandre Pato jegyezte.
ápr. 29
7:26
Argentína: Vietto triplája kevés volt a listavezető ellen (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az Independiente otthon nyert az Argentinos Juniors ellen, a River Plate viszont házigazdaként nem bírt a Quilmesszel.
ápr. 29
7:42
MLS: a Dynamo Houstonban ikszelt a Coloradóval (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának egyetlen vasárnapi mérkőzésén Houstonban, a Dynamo vendégeként ikszelt a Colorado Rapids.
ápr. 29
7:44
Női NB I: a Viktória forgószélként csapott le Szegedre (She)
Az MTK Hungária által megnyert szerdai Magyar Kupa-döntő után a hétvégén ismét bajnoki pontokért küzdöttek a női labdarúgó NB I csapatai. A sorsolás úgy hozta, a legerősebb három csapat ezúttal a három középcsapat közül kapott ellenfelet – mindhárom esélyes a papírformát igazolva gyűjtötte be a három pontot.
ápr. 29
7:46
Tenisz: nem csökkent Sarapova hátránya a világranglistán (She)
Hiába nyerte meg a stuttgarti WTA-tornát, a legfrissebb női világranglistán nem csökkent a második helyen álló orosz Marija Sarapova hátránya az első helyet elfoglaló amerikai Serena Williamsszel szemben. Döntőbeli ellenfele, a kínai Li Na viszont közelebb került a közvetlenül előtte álló, negyedik pozícióban lévő lengyel Agnieszka Radwanskához.
ápr. 29
8:00
Tenisz: Rosolnak 13 helyezést ért a bukaresti sikere (She)
A bukaresti ATP-tornát megnyerő cseh Lukás Rosol 13 helyet javított korábbi pozícióján, így jelenleg a 35. helyet foglalja el a férfiteniszezők legfrissebb világranglistáján. Ugyanakkor a Barcelonában diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal maradt az ötödik helyen.
ápr. 29
8:12
Heti műsor - Európa trónjáért száll harcba az ETO (Agroinform)
Női kézilabda BL-döntő, jégkorong-vb, illetve európai kupák elődöntői várnak ránk a héten.
ápr. 29
8:18
Eger: Ha bejutunk a várba, kirándulunk a bástyák tövében - Mészáros (She)
Sokan barátként, mások régi ismerősként köszöntötték Mészáros Ferencet Pécsen a stadion díszvendégei számára kialakított lelátórészen a Pécs–Bp. Honvéd (0–3) bajnokin. Az Egri FC vezetőedzője – mint mondta – most „csak” hazatért, megpróbálja magát túltenni az egri történéseken.
ápr. 29
8:30
Hanga Ádám a forduló legjobbja Spanyolországban (Agroinform)
A Manresát erősítő a 24 éves kosaras először érdemelte ki a forduló legjobbjának (MVP) járó díjat.
ápr. 29
8:36
Pápa: Őrületes fájdalmat éreztem - Tóth Bence (She)
Átlagos ütközés után szenvedett súlyosnak látszó sérülést Tóth Bence, az élvonalbeli Lombard Pápa középpályása, akit le is kellett cserélni az Újpest elleni, otthon 1–0-ra elveszített mérkőzésen. Az ultrahangos vizsgálat nem mutatott ki semmit, a sérült játékosnak mégis fájdalmai vannak.
ápr. 29
8:38
Videó: reváns – Ungvári Attila Rióban visszavághat a grúznak (She)
A magyar cselgáncsozók az éremtáblázat hatodik helyén végeztek a budapesti Európa-bajnokságon. Az élen a franciák és a grúzok zártak, utóbbiak azonban csak férfi versenyzőkkel érkezett a fővárosba, s a kilenc cselgáncsozó közül csupán ketten nem végeztek dobogón. Az NSO Tv annak járt utána, miért ilyen erős ebben a sportágban a kaukázusi ország.
ápr. 29
8:54
Rali: Bessenyeyék győzelme az Azori-szigeteken (She)
A Bessenyey Zoltán, Nyirfás Julianna kettős megnyerte a kétkerékhajtásúak versenyét a rali Európa-bajnoki sorozat harmadik futamán, az Azori-szigeteken.
ápr. 29
9:06
A társak elismerése az egyik legnagyobb dolog - Bale (Agroinform)
A Tottenham Hotspur szélsője lett az Év játékosa és az Év legjobb fiatal játékosa.
ápr. 29
9:12
Torna: a 15 éves Makra talajon vk-versenyt nyert (She)
A ljubljanai torna világkupaverseny szombati napján megszerezte élete első érmét a felnőtt nemzetközi mezőnyben Makra Noémi, vasárnap pedig újabb lépcsőfokra ért a 15 esztendős békéscsabai lány: talajon – holtversenyben Elsabeth Black kanadai tornásszal – győzött a szlovén fővárosban.
ápr. 29
9:14
Atlétika: Józsa Gábor és Papp Krisztina nyert 10 ezren (She)
Józsa Gábor a férfiaknál, míg Papp Krisztina a nőknél nyert 10 ezer méteren a budapesti ob-n. A gyaloglók 20 km-es, békéscsabai ob-ján Rácz Sándor és Madarász Viktória révén két hazai siker született.
ápr. 29
9:16
BL: Pepe rám szólt, mert túl sok gólt lőttem - Lewandowski (She)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund labdarúgója a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt értékelte a párharc első mérkőzését, és elmondta: a madridiak védője, Pepe rászólt az egyik sarokrúgásnál, mert szerinte túl sok gólt szerzett.
ápr. 29
9:24
Ovecskin a gól-, St. Louis a pontkirály (Agroinform)
A Washington Capitals orosz sztárja lett a gól-, a Tampa Bayt erősítő St. Louis pedig a pontkirálya az alapszakasznak.
ápr. 29
9:26
Csúnya talpalásért állították ki Beckhamet - videó (Agroinform)
Az éllovas PSG 1-0-ra legyőzte a kiesés ellen küzdő Eviant, a párizsiak kilenc emberrel fejezték be a meccset.
ápr. 29
9:42
Az Ottawa sikerével ért véget az alapszakasz (Agroinform)
A 2013-as alapszakasz utolsó játéknapján az Ottawa 4-2-re verte a Bruinst, így a Montreallal kezdheti meg a rájátszást.
ápr. 29
9:48
PL: Bale menedzserének és társainak mondott köszönetet (She)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur szélsője 2011 után második alkalommal kapta meg az Év Legjobbja díjat a profi labdarúgók szavazásán Angliában. Az Év fiatal legjobbjának is megválasztott walesi társainak és menedzserének köszönte meg a díjátadón az elismerést.
ápr. 29
9:50
Videó: így tisztelgett az Arsenal a bajnok MU előtt (She)
A Premier League 35. fordulójának rangadóján az Arsenal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a már bajnokként pályára lépő Manchester Uniteddel. Angliában hagyománya van, hogy az ellenfél tiszteletadásból sorfallal köszönti a bajnokságot nyert együttest. Tekintse meg, ahogy az Arsenal játékosai köszöntik az aranyérmest!
ápr. 29
9:52
Real: Nevetséges, nem mondtam, hogy Mourinho távozik - Klopp (She)
A Bild pénteken tényként közölte, hogy José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első meccse előtt elárulta kollégájának, Jürgen Kloppnak, hogy nyáron visszatér a Chelsea-hez. Klopp csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján cáfolta a pletykákat és elmondta: mindössze a német lap kitalációja az egész történet.
ápr. 29
10:06
Ökölvívás: Vladimir Klicsko 700 kilós ütéssel üzent (She)
Május 4-én Francesco Pianeta ellen teszi kockára profi ökölvívó-világbajnoki címeit Vladimir Klicsko, aki lassan kilenc éve nem talál legyőzőre a nehézsúlyúak között. A gelsenkircheni összecsapás előtt az ukrán bunyós egy tesztbábun mérte le mekkora pofonokra is számíthat a veretlen, de igencsak ismeretlen Pianeta.
ápr. 29
10:18
Jövőre is Veszprémben játszom - Nagy László (Agroinform)
Az MKB Veszprém világklasszisa szerint nem érdemeltek kiesést a Kiellel szemben a Bajnokok Ligája negyedöntőjében.
ápr. 29
10:20
Söpréssel búcsúzott a Lakers a rájátszástól (Agroinform)
Dwight Howardék a negyedik meccsen sem tudták megszorítani a Spurst, a Warriors már 3-1-re vezet a Denver ellen.
ápr. 29
10:22
Balotelli felajánlotta barátnőjét Ronaldónak (Agroinform)
Ha a Real Madrid bejut a BL-döntőbe, a Milan fenegyereke megengedni a blancóknak, hogy kedvesével háljanak.
ápr. 29
10:24
Balázs Attila 183 helyet rontott (Agroinform)
Változatlan maradt az élcsoport a férfi és női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
ápr. 29
10:42
Sportpolitika: Josefa Idem is tagja az új olasz kormánynak (She)
Az olimpiai bajnok kajakos, Josefa Idem lett a múlt hétvégén megalakuló új olasz kormány sport-, ifjúsági és esélyegyenlőségi minisztere. A 48 éves, német származású sportoló a Demokrata Párt (PD) színeiben először került be a parlamentbe, és rögtön kiemelt pozícióhoz jutott, miután rábólintott a kormányfő, Enrico Letta ajánlatára.
ápr. 29
10:44
Versenytánc: a László, Páli páros dobogóra állt Ungváron (She)
Az ungvári standardtáncok world open versenyén bronzérmet szerzett a világjátékok-résztvevő László Csaba, Páli Viktória páros.
ápr. 29
10:46
Kézi: a következő szezonban is maradok Veszprémben - Nagy L. (She)
Nagy László, az MKB Veszprém kézilabdázója szerint a Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben a statisztikai számok túl szembetűnőek. A válogatott klasszis a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, hogy a következő szezonban is a Veszprém játékosa lesz.
ápr. 29
10:54
Még nincs vége, visszatérek! - Zanetti (Agroinform)
A veterán középpályásnak legalább fél évet kell kihagynia, de Zanetti már a visszatérést tervezi.
ápr. 29
10:56
Nyolc évre eltiltották a visszavonult Eb-érmes osztrák atlétát (Agroinform)
Nyolcéves eltiltást kapott Susanne Pumper osztrák atléta doppingszerek vásárlása miatt.
ápr. 29
11:00
Sokkoló vereség után így tud nyerni a Real (Infostart)
A múlt szerdai sokkoló vereség után szinte csodát kellene tennie a Real Madridnak ahhoz, hogy 4-1-es hátrányból továbbjusson a Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, ugyanakkor a spanyol sztárcsapat történetében akad példa hasonló bravúrra.
ápr. 29
11:00
Videó: Tony Parker estében is betalált - NBA top 10 (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) befejezte szezonját a Los Angeles Lakers, amely a Nyugati főcsoport negyeddöntőjét nyert meccs nélkül bukta el a San Antonio Spurs ellen. A játéknap tíz legszebb jelenete közül a második helyre a Spurs kosarasának, Tony Parkernek a kosara került. Íme!
ápr. 29
11:00
Kikapott a Boston az NHL-ben (Metropol)
Vereségével lecsúszott a csoportgyőzelemről.
ápr. 29
11:02
Ovecskin a gólkirály (Metropol)
St. Louisé pedig a pontkirályi cím lett az NHL alapszakaszában.
ápr. 29
11:12
A Győr fekete áprilisa után nyílt(abb) a bajnokság (Agroinform)
Minden csapat legutóbbi öt bajnokiját tekintve a KTE lenne a listavezető.

Keresés