2013. április 21. vasárnap

ápr. 21
0:00
Videó: csillogó bronzérem - egy ország állt a hokisok mögé (She)
Egygólos győzelemmel zárt, és végül bronzérmesként végzett a budapesti divízió 1/A-s világbajnokságon a házigazda magyar válogatott. A mérkőzés után Tokaji Viktor elmondta, verítékes siker volt ez a harmadik hely, míg Ladányi Balázs nem számított ilyen szoros hajrára a japánok ellen.
ápr. 21
0:12
NS: Berki pezsgője; igazgató a kapuban; mi lesz Kielben? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
ápr. 21
0:16
Primera División: a Valencia hat perc alatt kiütötte a Málagát (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 32. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Valencia meglepően könnyedén győzte le hazai pályán a Málagát: a „denevérek” az első félidő közepén egy hatperces szakasz alatt négy gólt szereztek, így könnyedén szerezték meg a három pontot a szintén az élmezőnybe vágyó Málaga ellen.
ápr. 21
0:21
A Pittsburgh idegenben is verte a Bostont (Agroinform)
A Pingvinek a szezon harmadik meccsét is megnyerték a Bruins ellen, ezúttal Bostonban 3-2-re.
ápr. 21
0:25
A Valencia percek alatt kiütötte a Málagát (Agroinform)
A Valencia hazai pályán 5-1-re legyőzte a Málagát, a Denevérek már a 31. percben 4-0-ra vezettek.
ápr. 21
0:48
NBA: megkezdődött a rájátszás, New York-i győzelemmel (She)
Megkezdődött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2012–2013-as szezonjának rájátszása: a Keleti főcsoport New York Knicks–Boston Celtics párharcában előbbi nyerte meg az első mérkőzést, és jutott előnyhöz. A hazai pályán játszó Knicks sikerének egyik fő motívuma az ezúttal is a vezérnek bizonyuló Carmelo Anthony volt – 36 ponttal járult hozzá a sikerhez –, továbbá a meccs végi…
ápr. 21
7:06
Hegymászás: Erőssék kiépítették az I. tábort a Kancsendzöngán (She)
Erőss Zsolt telefonos jelentése szerint a 2013-as magyar Kancsendzönga-expedíció három tagja (Erőss Zsolt, Kiss Péter és Jaroslav Dutka) kiépítette az I. tábort 6200 méteren, majd visszatért az alaptáborba.
ápr. 21
7:06
Első világbajnoki aranyérmét szerezte meg a magyar curling (Behaviour)
Világbajnoki aranyérmet nyert a magyar vegyespáros a kanadai Frederictonban megrendezett Curling Vegyespáros Világbajnokságon - áll a Magyar Curling Szövetség közleményében, amelyet vasárnap hajnalban küldött az MTI-nek.
ápr. 21
7:24
Curling-vb: történelmi magyar aranyérem vegyes párosban (She)
Világbajnoki aranyérmet nyert a magyar vegyes páros a kanadai Frederictonban megrendezett curling világbajnokságon – áll a Magyar Curling Szövetség közleményében, amelyet vasárnap hajnalban küldött az MTI-nek.
ápr. 21
7:26
Férfi kézi: hosszabbított a Csurgó szlovák irányítójával (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapatának szlovák válogatott irányítója, Vadkerti Gabriel egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 21
7:42
NBA: Miller győztes kosara, régen várt brooklyni siker (She)
Megkezdődött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2012–2013-as szezonjának rájátszása: a Keleti főcsoportban a Brooklyn Nets főleg második negyedbeli remeklésének köszönhetően legyőzte a Chicago Bullst. Ez egy régen várt siker volt Brooklynban, ahol legutóbb 1956 októberében rendeztek rájátszásbeli meccset valamelyik nagy amerikai ligában. Nyugaton a Denver Nuggets Andre Miller…
ápr. 21
7:44
Kajak-kenu: előkerült Dombiék hárommilliós hajója (She)
Előkerült az olimpiai bajnok Dombi Rudolf és Kökény Roland hajója, amely félreértések következtében néhány héttel ezelőtt a sevillai edzőtáborban maradt.
ápr. 21
7:46
Női kosár: fegyelmi eljárás indul a DVTK vezetőedzője ellen (She)
Faidt Mihály, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége játékvezetői bizottságának elnöke a fegyelmi szabályzat alapján eljárást kezdeményez Peresztegi Nagy Ákos, a Work Force DVTK Miskolc vezetőedzője ellen.
ápr. 21
8:00
NHL: kilenc év után újra rájátszásba jutott a Toronto (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Toronto Maple Leafs 4–1-re nyert az Ottawa Senators otthonában, ezzel 2004 után jutott be ismét a rájátszásba. A Boston második meccsét játszotta a robbantások óta, a Pittsburgh elleni találkozójára eredetileg pénteken került volna sor, de a hajtóvadászat miatt elhalasztották. Az ezúttal is érzelmekkel…
ápr. 21
8:36
Profi boksz: Saul Álvarez bosszút állt testvéréért Trouton (She)
A mexikói Saul Álvarez egyhangú pontozással (115–112, 116–111, 118–109) legyőzte az amerikai Austin Troutot a San Antonióban rendezett nagyváltósúlyú címegyesítő mérkőzésen. Álvarez ezzel a Bokszvilágtanács (WBC) öve mellé megszerezte a Bokszvilágszövetségét (WBA) is.
ápr. 21
8:36
A Valencia 5-1-re győzte le a Málagát (Metropol)
A Valencia 5-1-re győzte le a vendég Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.
ápr. 21
8:38
Aranyérmesek a magyarok a kanadai curling VB-n (Metropol)
Vegyespárosban nyertek a magyarok, ami jó eséllyel olimpiai szám lesz a Szocsit követő helyszínen.
ápr. 21
8:54
Világbajnoki arany curlingben! (Infostart)
Aranyérmet nyert a kanadai curling vegyespáros világbajnokságon Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt.
ápr. 21
9:12
Úszás: második lett Gyurta a Dale Oen emlékversenyen (She)
Emlékezni ment, és ezüstéremmel jön haza Gyurta Dániel Norvégiából, miután a tragikusan elhunyt úszó, Alexander Dale Oen emlékére rendezett versenyen 100 mellen Cameron Van der Burgh mögött a második helyen végzett (59.33).
ápr. 21
9:14
Ökölvívás: három magyar döntős a belgrádi versenyen (She)
Három magyar bokszoló jutott be a mai finálékba a belgrádi nemzetközi versenyen.
ápr. 21
9:16
Ajánló: DVTK-Fradi, Haladás-DVSC - program (She)
A szokásoknak megfelelően két mérkőzés maradt vasárnapra az NB I-ben, a korábbi találkozón a DVTK a Ferencvárost fogadja, míg a 24. forduló záró találkozóján a Haladás a Debrecennel csap össze. Tekintsék meg a hazai futballprogramot!
ápr. 21
9:30
Gerincsérülés gyanújával vitték kórházba a vízilabdázót (Behaviour)
Kiengedték a kórházból az egri vízilabdacsapat válogatott centerét, aki szombaton sérült meg a BVSC-Zugló elleni mérkőzésen. Mezei Tamás sérülése nem súlyos.
ápr. 21
9:48
Nem súlyos Mezei Tamás sérülése (Metropol)
Kiengedték a kórházból az egri vízilabdacsapat válogatott centerét.
ápr. 21
10:24
Kiengedték a kórházból a válogatott pólóst (Infostart)
Kiengedték a kórházból az egri vízilabdacsapat válogatott centerét, aki szombaton sérült meg a BVSC-Zugló elleni mérkőzésen. Mezei Tamás sérülése nem súlyos.
ápr. 21
10:24
Videó: Miller nyerő pontja, lefújás előtt két másodperccel (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) előző játéknapján a Denver Nuggets egy végletekig kiélezett mérkőzésen győzött a Golden State Warrioirs ellen. A denveriek vetránja, Andre Miller két másodperccel a lefújás előtt szerezte meg a mindent eldöntő kosarat egy remek szóló után.
ápr. 21
10:26
Női kézi: mit keresett Steinbach a Győri ETO-FTC meccsen? (She)
Laura Steinbach vagy nagyon szereti a kézilabdát, és szabadidejében kijárogat magyar bajnoki döntőkre is, vagy valamilyen érdekeltsége volt a tegnapi Győr–FTC találkozóban. Úgy tudjuk, inkább az utóbbi: a Bayer Leverkusen 27 éves átlövője, akinek volt egy szabad hétvégéje, miután csapata a német bajnokság elődöntőjébe jutott, leendő klubját, a Ferencvárost jött megnézni.
ápr. 21
10:42
Játékvezetés: Kulcsár Katalin vezeti a női BL egyik elődöntőjét (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Kulcsár Katalin vezeti a női Bajnok Ligája-elődöntő mai visszavágóját, a Juvisy-Lyon találkozót.
ápr. 21
10:42
Gyurta Dániel ezüstöt, Hosszú Katinka négy aranyat szerzett (Metropol)
A mellúszás olimpiai bajnoka, Gyurta Dániel második lett, Hosszú Katinka pedig négyszer is nyert Bergenben.
ápr. 21
10:42
Szombati bergeni mérleg: Gyurta Dániel ezüst, Hosszú Katinka négy arany (Behaviour)
A 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoka, Gyurta Dániel a második lett a norvégiai nemzetközi úszóversenyen, a világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka pedig négyszer is a dobogó tetejére állhatott a bergeni viadalon szombaton.
ápr. 21
10:44
Videó: NHL-megemlékezés a robbantásokról (She)
Több sporteseményen is megemlékeztek a tragikus bostoni robbantásról, valamint számos sztár felszólalt a terrorcselekménnyel kapcsolatban. Az alábbi videókon a Boston Bruins–Pittsburgh Penguins mérkőzése előtt vetítettek egy filmet az áldozatokról, illetve a város összefogásáról. A másik találkozón, a New York Knicks–Boston Celtics összecsapás előtt, a két csapat két legnagyobb sztárja szólalt…
ápr. 21
11:18
Gyurta Dániel ezüstöt, Hosszú Katinka négy aranyat nyert (Infostart)
A 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoka, Gyurta Dániel a második lett a norvégiai nemzetközi úszóversenyen, a világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka pedig négyszer is a dobogó tetejére állhatott a bergeni viadalon szombaton.
ápr. 21
11:18
Videó: Chernomaz öt évre előre tervezne a válogatottnál (She)
A magyar jégkorong-válogatott harmadik helyen zárt a divízió 1/A-s világbajnokságon. A torna után Rich Chernomaz szövetségi kapitány elégedetten nyilatkozott az NSO Tv-nek, valamint kiderült, a kanadai tréner hosszú távra tervezne a válogatott mellett.
ápr. 21
11:20
Női kézi: eltört a könyöke - vége Tomori idényének (She)
Immár hivatalos, hogy véget ért a szezon a Ferencváros kézilabdázója, Tomori Zsuzsanna számára. A játékos a magyar bajnokság döntőjének első mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést: eltört a könyöke.
ápr. 21
11:54
Ajánló: Pool-Chelsea, Spurs-Man. City és Juve-Milan - program (She)
Több rangadóra is sor kerül a topligákban a vasárnapi menüben: Tottenham Hotspur–Manchester City és Liverpool–Chelsea meccset rendeznek a Premier League-ben, este pedig a Serie A csúcsmérkőzésén a Juventus a Milant fogadja. Tekintse meg a programot!
ápr. 21
11:54
A Toronto idegenben nyerve jutott be a rájátszásba (Metropol)
Vendégként győztek az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
ápr. 21
11:56
FTC: csúszik a fizetés, de Orosz szerint nincs probléma (She)
A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál nem titkolózik, a Blikknek elmondta, hogy áprilisban csúszik a labdarúgók fizetése. Probléma azonban nincs, átmeneti nehézségről van szó, s nem igaz, hogy Leonardo – ahogy a játékos korábban állította – két hónapja nem kapott fizetést.
ápr. 21
11:58
Videó: kézben vitte tizenhatoson kívülre a labdát a kapus (She)
Az U17-es Afrikai Nemzetek Kupájának csoportmeccsén Ghána 0–0-t játszott Elefántcsontpart korosztályos legjobbjaival. A találkozón a ghánaiak kapujában Mohammed Ali állt, és egy elképesztő amatőr hiba miatt egy sárga lapot is begyűjtött a mérkőzésen. A hálóőr a kezében tartotta a labdát, de nem figyelt, hogy közben elhagyta a tizenhatos vonalát, amivel már szabálytalanságot követett el.
ápr. 21
12:30
Jégkorong: megerősítette Szélig, hogy nem lesz válogatott (She)
Szélig Viktor betartotta a Nemzeti Sportnak a budapesti divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság előtt tett ígéretét, és a Japán ellen aratott 1–0-s győzelem után visszavonult a válogatottól.
ápr. 21
12:32
Videó: Van Bommel elképesztő erővel lőtte ki a jobb felsőt (She)
A holland első osztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában az AZ Alkmaar 3–1-es vereséget szenvedett a PSV Eindhoventől. A találkozó első gólját a korábban a Bayern Münchenben, Milanban is megforduló Mark van Bommel szerezte. Egy húsz méterről elvégzett szabadrúgást bődületes erővel lőtt meg a holland középpályás, a kapusnak esélye sem volt elérnie a labdát.
ápr. 21
12:48
BL: Kassai vezeti a keddi Bayern-Barcelona elődöntőt (She)
Az UEFA Kassai Viktort jelölte ki a keddi Bayern München–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő vezetésére.
ápr. 21
13:06
Kassai Viktor vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt Münchenben (Infostart)
Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és az FC Barcelona első összecsapását, amelyet kedden játszik a német és a katalán csapat a bajor fővárosban.
ápr. 21
13:06
Kassai vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt (Metropol)
Magyarország elsőszámú bírója vezeti a BL-elődöntő első felvonását Münchenben.
ápr. 21
13:24
Elhunyt a magyar röplabdasport kiemelkedő alakja (Infostart)
Kevéssel 64. születésnapja után vasárnap meghalt Botos Ferenc, a magyar röplabdasport kiemelkedő alakja, számos klubcsapat vezetőedzője, aki volt szövetségi kapitánya a férfi és a női válogatottnak egyaránt.
ápr. 21
13:24
F1: Bahreini Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg esélyeit a Mercedes W04 gumigyilkos természete miatt már a Bahreini Nagydíj rajtja előtt leírták, s a szakértők többsége Sebastian Vettel és a két Ferrari csatáját várja a sivatagi futam első helyéért. Kimi Räikkönennek a nyolcadik rajtkockából indulva kell megpróbálnia előretörni – tavaly a 11. helyről indulva csatázott Vettellel a győzelemért, úgyhogy nem tűnik lehetetlennek a…
ápr. 21
13:24
Elhunyt Botos Ferenc, a magyar röplabdasport kiemelkedő alakja (Behaviour)
Kevéssel 64. születésnapja után vasárnap meghalt Botos Ferenc, a magyar röplabdasport kiemelkedő alakja, számos klubcsapat vezetőedzője, aki volt szövetségi kapitánya a férfi és a női válogatottnak egyaránt. Halálhírét a család tudatta az MTI-vel.
ápr. 21
13:26
Londoni maraton - 30 másodperces csenddel emlékeztek a bostoni áldozatokra (Behaviour)
Az előzetesen bejelentett terveknek megfelelően harminc másodperces csenddel emlékeztek meg a vasárnapi londoni maraton versenyzői a start előtt a bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylet áldozatairól.
ápr. 21
13:42
Videó: búzakalász, egri vár védői - Kovács Antal-interjú (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi vendége ezúttal Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós. Az NSO Tv beharangozó videójában a korábbi világbajnok sportoló kitér a közelgő cselgáncs Európa-bajnokságra, az olimpiai esélyekre, valamint a múlt sikereire is.
ápr. 21
13:44
Bundesliga: tizennégy év után távozhat a Werder edzője (She)
Thomas Schaaf, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen edzője felajánlotta lemondását a csapat szombati veresége után.
ápr. 21
14:00
Videó: remek elfutás után klasszikus Henry-gól (She)
A rá jellemző módon Thierry Henry remek helyezkedés után kapott kiváló ütempasszt, majd meg sem állt a kapuig. A francia legendának még távolról sem kopott meg a technikája, ebben az idényben is már három találatnál jár az MLS-ben.
ápr. 21
14:00
Elhunyt Botos Ferenc, volt röplabda szövetségi kapitány (Metropol)
Kevéssel 64. születésnapja után vasárnap meghalt Botos Ferenc egykori röplabdázó és edző.

Keresés