2013. április 27. szombat

ápr. 27
0:12
Videó: pokoli watfordi bomba a Leicester kapujában (She)
Hatalmas gólt vágott a Leicester kapujába Nathaniel Chalobah, a Watford labdarúgója az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott mérkőzés 43. percében. A Sierra Leone-i játékos 27 méteres bombája a lécről vágódott a kapuba. A találkozót a Watford nyerte meg 2–1-re.
ápr. 27
0:16
NFL: a 2013-as draft második napja élőben az NSO-n! (She)
Magyar idő szerint 0.30-tól kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseményének számító játékosbörze 2. (majd 3.) köre. A draft eseményeit a Bowl.hu élő elemzőműsorával követhetik nyomon!
ápr. 27
4:42
NFL: Geno a Jetsben, Rodgers új szerződése, Barkley sehol... (She)
Magyar idő szerint szombat hajnalban megtartották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as játékosbörzéjének második és harmadik körét. A sokat csúszó irányító, Geno Smith játékjogára végül a New York Jets csapott le, az egyik legnagyobb egyetemi sztár Manti Te'o a San Diego Chargersnél, a balhés cornerback Tyrann Mathieu az Arizona Cardinalsnál folytatja, a tavaly ilyenkor…
ápr. 27
6:48
Újpest: Itt végképp kár papírformáról beszélni - Iandoli (She)
Alessandro Iandoli szerint a magyar labdarúgó NB I-ben felesleges papírformáról beszélni. Az Újpest svájci-olasz védője a Lombard Pápa elleni szombati mérkőzésük előtt beszélt a múltjáról is.
ápr. 27
6:48
Csernoviczki aranyérmes (Behaviour)
Egy arany, két ötödik és egy hetedik hely: ez a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság nyitónapjának eredménylistája magyar szemszögből. Csernoviczki magabiztos versenyzéssel verte az ugyancsak olimpiai bronzérmes belga ellenfelét.
ápr. 27
7:06
NHL: ismét nyert a Chicago, hatot kapott a Miinnesota (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján újabb győzelmet aratott a ligaelső Chicago, a Blachawks ezúttal 3–1-re nyert otthon a Calgary ellen. A Nyugati főcsoportban még a rájátszásért küzdő Minnesota, Phoenix duóból mindkettő hazai pályán szenvedett vereséget: előbbi 6–1-re kapott ki az Edmontontól, utóbbi szétlövésben maradt alul a Cioloradóval szemben.
ápr. 27
7:06
NHL: Keleten nincs több kiadó hely a rájátszásra (Behaviour)
Csütörtöki győzelmével a New York Rangers és az Ottawa Senators is biztosította helyét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) jövő kedden kezdődő rájátszásában.
ápr. 27
7:08
Eger (ismét) elesett (Behaviour)
Az NB I-ben egyébként is sereghajtó, utóbbi napjait mindinkább csődközeli helyzetben tengető egri labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságnak hétfő délig el kell költöznie a városi stadionból - erről döntött a létesítményt fönntartó helyi önkormányzat.
ápr. 27
7:10
A Chelsea európai kupadöntő küszöbén (Behaviour)
Közel került a Bajnokok Ligájában már csak szűk egy hónapig címvédő Chelsea, hogy újabb európai trófeát nyerjen: csütörtök este a brazil David Luiz 94. percben, szabadrúgásból szerzett góljával 2-1-re nyert a Basel otthonában a labdarúgó Európa Liga elődöntős odavágóján. Rafa Benítez játékosai a 86. percig 1-0-s vezetésre álltak, akkor azonban a hazaiak büntetőből egyenlítettek.
ápr. 27
7:12
Két gólra a Final Fourtól (Behaviour)
A siker kapujában az MKB Veszprém kézilabdacsapata, amely ha ma délután egy gólnál nagyobb különbséggel legyőzi a címvédő THW Kielt, bejut a BL négyes döntőjébe. A hangulat a bakonyi fővárosban máris a tetőfokán, a tegnapi edzésen Áder János köztársasági elnök is meglátogatta a csapatot.
ápr. 27
7:24
Chelsea: Schürrle érkezését hamarosan bejelenthetik (She)
Korábban már beszámoltunk róla, és továbbra is tartja magát a hír, hogy a Leverkusen német válogatott labdarúgója, André Schürrle a Chelsea-hez szerződik.
ápr. 27
7:42
Svédország: fenyegető szurkolók - lemondott az edző (She)
A szurkolók fenyegetései miatt mondott le posztjáról Magnus Pehrsson, a svéd élvonalban sereghajtó Djurgarden vezetőedzője.
ápr. 27
8:00
NBA: 31 pontos vereség után a kiesés szélén a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján három mérkőzést rendeztek a rájátszásban. A Kobe Bryantet és Steve Nasht is nélkülöző Los Angeles Lakers továbbra is szenved, ezúttal 31 ponttal, 120–89-ra kikapott a San Antoniótól, és már csak egy vereségre van attól, hogy búcsúzzon a rájátszástól. Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban a New York is 3–0-ra…
ápr. 27
8:30
Kampányolnak az OTP Bank Liga klubjai (Agroinform)
A cél a sportszerűtlen megnyilvánulások és a stadionokban meg-megjelenő gyűlöletkeltés visszaszorítása.
ápr. 27
8:32
Hatalmas pofont kapott a Minnesota a playoff-verseny hajrájában (Agroinform)
A Wild hazai pályán égett 6-1-re, így az utolsó meccsen dől el, hogy playoffba jut-e a csapat, vagy sem.
ápr. 27
8:36
NHL: ismét nyert a Chicago, hatot kapott a Minnesota (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján újabb győzelmet aratott a ligaelső Chicago Blachawks a Calgary Flames ellen, a Nyugati főcsoportban a még rájátszásért küzdő Minnesota hazai pályán szenvedett súlyos vereséget az Edmontontól, a New York Islanders a már tét nélkül jégre lépő Buffalótól kapott ki.
ápr. 27
8:38
Sznúker-vb: Murphy nyerte meg a világbajnokok csatáját (She)
Shaun Murphy és Michael White is a legjobb nyolc közé került a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A 2005-ben bajnok angol Murphy szoros csatában 13:11-re múlta felül a 2006-os győztes skót Graeme Dottot.
ápr. 27
8:48
A Debrecen csatlakozhat a MOL Ligához (Agroinform)
A Debreceni HK feltételesen kapta meg a csapatok többségének támogatását.
ápr. 27
8:54
Videó: korongbedobáskor kezdtek bunyózni az NHL-ben (She)
Rögtön az első másodpercben meg kellett szakítani a Minnesota Wild–Edmonton Oilers (1–6) NHL-mérkőzést, mert Zenon Konopka és Mike Brown a korongbedobás után egymásnak esett.
ápr. 27
9:06
28 évig várt az élvonalra a Braunschweig (Agroinform)
A Braunschweig 1-0-ra nyert pénteken az Ingolstadtt otthonában, ezzel bebiztosította második helyét a Hertha mögött.
ápr. 27
9:08
Diósgyőrben a maximum a minimum (Agroinform)
Kovac Zoltán bekeményített, az új edző kijelentette, aki az elvárásainak nem felel meg, annak el kell hagynia a klubot.
ápr. 27
9:12
NB I: Pápán az Újpest, Debrecenben a Siófok - program (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulója ma négy mérkőzéssel folytatódik. A bennmaradásért harcoló, jelenleg a kiesést jelentő 15. helyen álló Siófok Debrecenbe látogat, míg a 14. Lombard Pápa az Újpestet fogadja. Az MTK a DVTK ellen javíthat két vereség után, míg a Kaposvár szintén két fiaskó követően a Haladást fogadja. Az NB II két csoportjában ma 11 mérkőzést rendeznek – hazai futballprogram.
ápr. 27
9:42
Az Arsenal megadja a tiszteletet a Manchester Unitednek (Agroinform)
Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere elmondta, játékosai sorfalat állnak a bajnokcsapatnak.
ápr. 27
9:48
Videó: történelmi vereséget szenvedett a Lakers - NBA (She)
A franchise-rendszer történetének bevezetése óta legnagyobb rájátszásbeli hazai vereségét szenvedte el a Los Angeles Lakers a San Antonio Spurstől az NBA legutóbbi, pénteki játéknapján. A Nyugati főcsoport negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Spurs 120–89-re nyert, és már 3–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
ápr. 27
9:50
Topligák: pályán a Bayern, a Man City, madridi derbi - program (She)
Az angol élvonalban, a Premier League-ben az élcsapatok közül ma csak a Manchester City lép pályára, méghozzá otthon a West Ham ellen. Olaszországban a 2. helyen álló Napoli a Pescarához látogat. A spanyol élvonalban az Atlético madridi derbin fogadja a Realt, a Barcelona Bilbaóba látogat, Pintér Ádám csapata, a Zaragoza a Mallorcát látja vendégül. Németországban ma a már bajnok Bayern München…
ápr. 27
10:06
Történelmi sikert érhet el a veszprémi kézilabda-csapat (Infostart)
Ha a jobbik arcát mutatja az MKB Veszprém, akkor van esélye kiejteni a címvédő német THW Kielt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ha viszont az első mérkőzés utolsó szűk negyedórájában látott teljesítményt nyújtja, akkor idén sem kerül a Final Fourba. Nagy László a visszavágó előtt elmondta: minden energiájukra szükség lesz, hogy túljussanak a Kielen, és az eredmény alakulásától…
ápr. 27
10:06
Videó: nevetséges piros lapot kapott a tisztán szerelő játékos (She)
A kiállítás sorsára jutott Barry Douglas, a Dundee United labdarúgója a Ross County elleni skót bajnoki mérkőzés 65. percében. Douglas mintaszerűen szerelte Ivan Sproulét, aki viszont látványosan feldobta magát az esetnél. A játékvezető bedőlt a mutatványnak, és piros lapot mutatott fel Douglasnak.
ápr. 27
10:18
Mindenkinek magában is keresnie kell a hibát - Dombi Tibor (Agroinform)
A címvédő Debrecen a kiesőhelyen álló, de legutóbb a Diósgyőrt és az MTK-t is legyőző Siófokot fogadja szombaton.
ápr. 27
10:24
A Lakersnek továbbra sem megy ászai nélkül (Metropol)
A Los Angeles Lakers harmadszor is alul maradt a San Antonio Spurs-el szemben.
ápr. 27
10:36
Halmosi nem utazott el Kaposvárra (Agroinform)
A legutóbb a címvédő Debrecent legyőző Haladás kulcsembere nélkül utazik Kaposvárra az NB I 25. fordulójában.
ápr. 27
10:38
Visszaveheti pályaelőnyét az Atomerőmű (Agroinform)
Továbbra sem hiszünk a Körmendben, magabiztos paksi sikert várunk a párharc második felvonásán.
ápr. 27
10:42
Videó: hátvéd mutatta be az évad egyik legszebb védését (She)
A szezon egyik legnagyobb védését mutatta be Michael Stone, a Phoenix Coyotes jégkorongozója a Colorado Avalanche elleni NHL-mérkőzésen. A hátvéd Stone kézzel ütötte ki a kapu felé eső korongot.
ápr. 27
10:54
Kirabolták a paraguayi futball élő legendáját (Agroinform)
Az argentin fővárosban vált rablás áldozatává José Luis Chilavert, a paraguayi labdarúgás élő legendája.
ápr. 27
11:00
Argentína: kirabolták a paraguayi legendát, Chilavertet (She)
Az argentin fővárosban vált rablás áldozatává José Luis Chilavert, a paraguayi labdarúgás élő legendája.
ápr. 27
11:02
Férfi kosárlabda: a magyar válogatott irányító remeklése (She)
Az orosz bajnokság pénteki mérkőzésén 92–87- re nyert a Nyizsnij Novgorod a Szpartak Primorje vendégeként.
ápr. 27
11:12
Átadták a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontját (Agroinform)
Az avató ünnepségen Orbán Viktor szorgalmazta, hogy az ország minden nagyvárosában létesüljenek hasonló létesítmények.
ápr. 27
11:18
MTK: Kanta József felépült, bevethető a DVTK ellen (She)
Jó hír az MTK szurkolóinak: a Siófok elleni bajnoki mérkőzést kihagyó Kanta József a héten felgyógyult kisebb sérüléséből, így Garami József vezetőedző számíthat rá az NB I 25. fordulójában megrendezendő, 14 órakor kezdődő MTK–Diósgyőr magyar bajnoki mérkőzésen.
ápr. 27
11:36
NB I: fradisták és újpestiek együtt a gyűlölet ellen (She)
Országos kampány indul az NB I-es klubok részvételével, amelynek célja a sportszerűtlen megnyilvánulások és a gyűlöletkeltés visszaszorítása a stadionokban. Az mlsz.hu-n már megjelent egy kép a fotózásról, amelyen ferencvárosi és újpesti játékosok állnak egymás mellett.
ápr. 27
11:38
Videó: a magyar futball jövőjét nevelik - Illés Akadémia (She)
Az Illés Béla Football Akadémia 2007 óta működik Szombathelyen, ahová nemcsak a környező városokból, településekből érkeznek tanulók, hanem az ország távolabbi megyéiből is. Az alapító, a korábbi kiváló válogatott játékos Illés Béla az NSO Tv-nek mesélt az Akadémia működéséről.
ápr. 27
11:48
Az Újpest ellen nem kell motiváció - Zsivóczky Gyula (Agroinform)
A pápaiak sok nézőre, jó hangulatra számítanak, és ez elég lehet ahhoz, hogy az Újpest ellen is ponto(ka)t szerezzenek.
ápr. 27
11:50
Kielben horrorcsarnoknak tartják a veszprémi arénát (Agroinform)
Az MKB Veszprémnek egygólos hátrányt kell ledolgoznia a Kiel ellen a negyeddöntő hazai visszavágóján.
ápr. 27
11:52
Wenger szerint Carrick a Barcelonában is játszhatna (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere szerint a Manchester United középpályása, Michael Carrick érdemelné meg az Év játékosa-díjat.
ápr. 27
11:54
Lombard: Az Újpest nem gyengébb az ETO-nál - Tajthy (She)
Tajthy Tamás, a Lombard Pápa labdarúgója az NB I 25. fordulójában korábbi csapata, az Újpest ellen léphet pályára. A lila-fehéreket  három év után, a téli átigazolási szezonban elhagyó középpályás bizonyítási vágytól fűtve, de szombati ellenfelét nem lebecsülve készül a 16 órától, a pápai Perutz-stadionban megrendezendő bajnoki találkozóra.
ápr. 27
11:54
Pénzbírság az angol szövetségnek az UEFA-tól (Metropol)
A Bajnokok Ligája napján tilos lett volna futballmeccset rendezi a szigetországban.
ápr. 27
11:56
Birkózás: kötöttfogású bajnokság Cegléden (She)
A házigazdák legnagyobb fájdalmára – térdsérülés miatt – nem indul a város kétszeres Európa-bajnoka, az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás a ceglédi országos felnőtt kötöttfogású birkózó egyéni bajnokságon. A viadal egyben Gál József-emlékverseny is, ápolandó Cegléd kötöttfogású világbajnokának az emlékét. A bajnokság holnap fél 11-kor kezdődik, két szőnyegen folyik a városi sportcsarnokban,…
ápr. 27
12:06
Diósgyőri pontszerzés a Hungária körúton? (Agroinform)
A Diósgyőr edzőváltás után megnyitná késő tavaszi hadjáratát, az MTK-nak viszont már nem lehetnek komolyabb céljai.
ápr. 27
12:08
Két magyar siker a szombati nyitányon (Agroinform)
A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós és Farkas Bálint egyformán győzelemmel kezdte meg szereplését a Papp László Arénában.
ápr. 27
12:12
Átadták a debreceni labdarúgó-akadémia edzőközpontját (Infostart)
Átadták a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontját. Az ünnepségen a kormányfő azt szorgalmazta, hogy az ország minden nagyvárosában létesüljenek hasonló, korszerű létesítmények a fiatal sportolóknak.
ápr. 27
12:14
Az UEFA megbüntette a "különutas" angol futballszövetséget (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) összesen 1.3 millió eurós pénzbüntetéssel sújtotta az angol szövetséget, amiért a szigetországban az európai kupamérkőzések napján is játszottak futballmeccseket.
ápr. 27
12:16
Cselgáncs Eb: Cirjenics menetel, Farkas búcsúzott (Infostart)
A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós második mérkőzését is megnyerte, Farkas Bálint viszont búcsúzott a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Keresés