2013. április 20. szombat

ápr. 20
4:42
Egy éve nem fizetik ki az úszó Eb- és vb-prémiumot (Blikk)
Budapest - Megint hiába várnak pénzükre úszóink. Lassan egy év eltelt az elmúlt év első világversenye, a debreceni normál medencés Európa-bajnokság óta, s hiába lesik bankszámlájukat, nem érkezett meg az állami támogatás.
ápr. 20
6:48
Klasszisok távozhatnak a Kielből (Behaviour)
Akár pozitív előjelnek is vehetjük a vasárnapi, Kiel elleni BL-negyeddöntő előtt, hogy a német kézilabda csapat EB-ezüstérmes bal átlövője, Momir Ilics közölte: nem marad a THW Kiel játékosa és tárgyalásokat kezdett az MKB Veszprémmel. Ettől függetlenül Nagy Lászlóék a lehető legerősebb csapatot, a BL címvédőjét kapta ellenfélül, a bakonyi megyeszékhelyen mindenki bizakodik a sikerben.
ápr. 20
7:06
Bostoni robbantás: elfogták a gyanúsítottat (She)
A rendőrség pénteken helyi idő szerint valamivel este 9 óra előtt letartóztatta a bostoni maratonin történt robbantás életben maradt feltételezett tettesét, a 19 éves Dzsohar Carnajevet. Barack Obama amerikai elnök beszédében arra kérte a hatóságokat, derítsék ki a merénylet okát.
ápr. 20
7:06
Az elitmezőny kapujában (Behaviour)
A magyar jégkorong válogatott története során először győzte le Kazahsztán hokicsapatát, s ha holnap a csoport másik favoritját, az olaszokat is megverik, bejuthatnak az elit világbajnokság mezőnyébe. Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint a csapat szerdán megmutatta, mi a magyar virtus.
ápr. 20
7:08
"Nagyon motivált vagyok" (Behaviour)
Sok olyan sportág van, amelyben a magyar versenyzők a világ legjobbjai közé tartoznak. Hegedűs László, vagy, ahogy a kerékpáros világ ismeri, Hege az igazi közönségkedvenc szakág, a triál egyik világklasszisa.
ápr. 20
7:10
Két érem reményében (Behaviour)
Várhatóan egymilliárd forintos sportágfejlesztési kormánytámogatást kap júniusban a Magyar Judo Szövetség (MJSZ), amely ingatlanberuházásokra, utánpótlás-nevelésre és tömegsport-finanszírozásra fordítja a keretet. Tóth László MJSZ-elnök kifejtette, az összegből többek között felújítják a fővárosban a Honvéd, az Újpest és a KSI csarnokát, Cegléden - az Ungvári-testvérek jelenlegi egyesülete - pedig…
ápr. 20
7:12
Jubileumi futamán győzelemre tör Webber (Behaviour)
Noha idén vagy a csapattársa vagy a balszerencséje megakadályozta abban Mark Webbert, hogy futamot nyerjen, a Red Bull ausztrál versenyzője a hétvégén emlékezetessé szeretné tenni a 200. Formula 1-es futamát. Szeretné megnyerni a Bahrein Nagydíjat, ráadásul arról sem tett le a 36 éves pilóta, hogy 2013-ban az ő fejére kerüljön a korona.
ápr. 20
7:24
NHL: bámulatos Rangers-siker, nyert a Chicago is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a New York Rangers gólzáporos mérkőzésen, 8–4-re nyert a Buffalo otthonában, a vendégeknél Brad Richards négy lövésből három gólt szerzett. A ligaelső Chicago hazai pályán hosszabbításban nyert 5–4-re a Nashville ellen, és ezzel hét meccsesre nyújtotta győzelmi sorozatát. A Blachawks első számú nyugati üldözője, az…
ápr. 20
8:00
Jégkorong-vb: Kiderült, milyen kicsi a különbség - Pokel (She)
Mint ismeretes, a hazai rendezésű divízió 1/A-s világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott tegnap 2–1-re kikapott Olaszországtól. A vendégek szövetségi kapitánya, Tom Pokel elismerte, nagyon kicsi a különbség a két együttes között.
ápr. 20
8:18
Ajánló: pályán a Győr és a Videoton is - hazai program (She)
A labdarúgó NB I-ben a tegnapi két meccs után ma négy találkozóval folytatódik a 24. forduló, pályára lép többek között a listavezető Győri ETO és a harmadik helyen álló Videoton is. Előbbi Pápán vendégszerepel, utóbbi a Paksot fogadja. Az NB II-ben a nyugati éllovas Puskás Akadémia Szigetszentmiklósra látogat.
ápr. 20
8:20
Jégkorong-vb: „Remélem, az olaszok nem lesznek másnaposak” (She)
A magyar jégkorong-válogatott tagjai közül többen is értékelték az olaszok elleni pénteki, 2–1-re elveszített mérkőzést a Nemzeti Sportnak, illetve az NSO Tv-nek. Tegnap már idéztünk néhány véleményt, most jöjjön pár újabb nyilatkozat. Benk András kérdésünkre arról is beszélt, hogy reméli, az olaszok a feljutást érő siker után nem ünnepléssel töltötték az éjszakát.
ápr. 20
8:36
NHL: bámulatos Rangers-siker, nyert a Chicago is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a New York Rangers gólzáporos mérkőzésen, 8–4-re nyert a Buffalo otthonában, a vendégeknél Brad Richards négy lövésből három gólt szerzett. A ligaelső Chicago hazai pályán hosszabbításban nyert 5–4-re a Nashville ellen, és ezzel hét meccsesre nyújtotta győzelmi sorozatát. A Blachawks első számú nyugati üldözője, az…
ápr. 20
8:38
Videó: 178 másodperc alatt öt gólt ütött a Rangers - NHL (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a New York Rangers 8–4-re győzött a Buffalo Sabres ellen az NHL legutóbbi játéknapján. A gólzáporos meccs legtermékenyebb időszaka az első harmad végén és a második elején volt, amikor a Rangers ötször is betalált, a szünetet nem számítva mindössze 178 másodperc alatt!
ápr. 20
8:54
Jégkorong-vb: este Japánnal játszunk, de már délután izgulhatunk - program (She)
A hazai rendezésű divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságot a magyar válogatott ma 19.30 órától Japán ellen fejezi be. A mieink feljutásához azonban a győzelem mellett az is kell, hogy az olaszok a korábbi találkozón megverjék Kazahsztánt. A Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításában mindkét mérkőzést nyomon követheti! A játéknapot a bennmaradásról döntő Nagy-Britannia–Dél-Korea meccs nyitja…
ápr. 20
9:03
Az olaszok kapitánya elismerte, csak egy lövés volt a különbség (Agroinform)
Magyarország hiába játszott fölényben, 2-1-re kikapott Olaszországtól a budapesti divízió I-es jégkorong vb-n.
ápr. 20
9:12
Curling: elődöntős a magyar duó a vegyespáros-vb-n (She)
A Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó bejutott a legjobb négy közé a kanadai Frederictonban zajló curling vegyespáros-világbajnokságon.
ápr. 20
9:39
Szeptember 11-én kapta meg az amerikai állampolgárságot a bostoni gyanúsított (Agroinform)
A 19 éves Dzsohar Carnajev 2012. szeptember 11-én kapta meg az amerikai állampolgárságot.
ápr. 20
9:41
Zsinórban hetedszer győzött a Chicago - videó (Agroinform)
A Chicago Blackhawks Marian Hossa hosszabbításban szerzett góljával 5-4-re legyőzte a vendég Nashville Predatorst.
ápr. 20
9:48
Videó: indulatos véget ért a meccs a Libertadores-kupában (She)
Chilei rendőrök, labdarúgók, biztonságiak és szurkolók is összecsaptak egymással a Huachipato–Gremio mérkőzés után a Libertadores-kupában. A feszült hangulat oka az volt, hogy a két csapat egyenlő pontszámmal állt az utolsó csoportmeccs előtt, és ennek a találkozónak a győztese még továbbjuthatott a kieséses szakaszba. A találkozó 1–1-gyel ért véget, ami a brazil Gremiónak kedvezett, vagyis a…
ápr. 20
9:50
Kaposvár: „Nem úgy állunk, ahogy terveztük” (She)
A labdarúgó NB I tizenkettedik helyén álló Kaposvári Rákóczi játékosai a csapat hivatalos honlapján beszéltek jelenlegi helyzetükről a bajnokságban, valamint a következő mérkőzésükről az Egri FC ellen. Kovács Olivér, a Kaposvár középpályása elmondta: nem úgy állnak, mint azt tervezték, ám remélik, a folytatás jobban sikerül majd.
ápr. 20
9:57
Szombaton tartják az utolsó Critical Mass kerékpáros felvonulást (Agroinform)
A felvonulás előtt kerékpáros napra várja az érdeklődőket a Magyar Kerékpárosklub.
ápr. 20
10:06
Videó: hat találat Újpesten, Kabát és Wittrédi gyönyörű gólja (She)
Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, az Újpest hazai pályán 4–2-re legyőzte a PMFC-t a labdarúgó NB I 24. fordulójának péntek esti mérkőzésén. Most tekintse meg a találkozó góljait!
ápr. 20
10:08
F1: Bahreini Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Bahreini Nagydíj első edzésnapját követően úgy tűnik, a Ferrari és a Red Bull pilótái, valamint Kimi Räikkönen közötti csatában dől el a 2013-as Formula–1-es világbajnokság negyedik futama. A szombati szabadedzés a finomhangolásoké, aztán jöhetnek a tétre menő küzdelmek az időmérőn és a versenyen.
ápr. 20
10:10
Ajánló: pályán a BL-elődöntősök és Tőzsérék is - program (She)
A jövő héten játsszák a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzéseit, ezért az érdekelt csapatok (Barcelona, Real Madrid, Dortmund, Bayern München) már ma pályára lépnek hazájuk bajnokságában.
ápr. 20
10:12
Argentína: összeesett a 23 éves középpályás a bajnoki után (She)
Ivan Bella, az argentin élvonalbeli bajnokságban szereplő Vélez Sarsfield huszonhárom éves labdarúgója a Newell's Old Boys elleni bajnoki lefújását követően összeesett a játéktéren. A középpályás jelenleg a Buenos Aires-i kórházban van megfigyelés alatt, az orvosok tájékoztatása szerint az élete már nincs veszélyben.
ápr. 20
10:15
Elődöntős a magyar curling vegyespáros (Agroinform)
A Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó bejutott a legjobb négy közé a Frederictonban zajló curling vegyespáros vb-n.
ápr. 20
10:24
NBA: újabb, 221 centiméteres magyar kosaras a drafton (She)
Az 1993-as születésű, kecskeméti nevelésű Dobos László, aki jelenleg a spanyol ACB-s Zaragoza második csapatában pallérozódik, hivatalosan is bejelentette, hogy jelentkezik az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) draftjára.
ápr. 20
10:42
NFL: a Pittsburgh ikonja a csoportriválisnál folytatja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cincinnati Bengals a csoportrivális Pittsburgh Steelers korábbi ikonjával, James Harrisonnal erősítette meg a keretét.
ápr. 20
10:51
Szenzációs a magyar közönség, élmény itt játszani - Patrick Iannone (Agroinform)
Csakúgy, mint két éve, Olaszország ismét Budapesten harcolta ki a feljutást.
ápr. 20
10:53
Meg kell verni a Kecskemétet!- Davide Lanzafame (Agroinform)
A Honvéd történelmet írhat, eddig ugyanis még nem tudta legyőzni a Kecskemétet. De vajon számít-e a múlt, a statisztika?
ápr. 20
10:55
Ezt el kell felejteni - Mihály Árpád (Agroinform)
A magyar hokiválogatott csatára a szívszaggató 2-1-es vereség után nyilatkozott a hatharom.com-nak.
ápr. 20
11:00
ETO: kulcscsonttörés - vége a győri kapus idényének (She)
Nagy Gergely, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO utánpótlás-válogatott kapusa egy balszerencsés mozdulat következtében korábban megsérült az ETO II színeiben a BKV Előre elleni NB II-es bajnokin. A győriek most a hivatalos honlapjukon adták hírül, hogy a fiatal játékos kulcscsontja eltört, és bár a műtétje jól sikerült, az idénye biztosan véget ért.
ápr. 20
11:09
Nash felépülhet a rájátszásra (Agroinform)
Keményen készül, és optimistán várja a rájátszást Steve Nash.
ápr. 20
11:18
PSG: Nem akarok még visszavonulni - David Beckham (She)
David Beckham, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain angol középpályása a Sky Sports Newsnak elmondta: a párizsi csapat vezetői egyértelműen kijelentették, hogy a következő idényben is számolnak vele, és egyelőre ő sem tervezi még a visszavonulást.
ápr. 20
11:20
F1: Alonso zárta az élen a 3. bahreini edzést (She)
A Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzése megerősítette, hogy Ferrari–Lotus–Red Bull csata lesz a hét végi versenyen, de úgy tűnik, Kimi Räikkönen mellett már Romain Grosjeannal is számolni kell, és az időmérőn a Mercedes, valamint a Force India pilótái is beleszólnak az első rajtsorért folyó küzdelembe. A tréninget Fernando Alonso zárta az élen megpördülése után, nem sokon múlt, hogy a…
ápr. 20
11:27
Megint csak egy pici lépés hiányzott - Szélig Viktor (Agroinform)
A magyar válogatott csapatkapitánya a 2-1-es olaszok elleni vereség után adott interjút a hatharom.com-nak.
ápr. 20
11:36
NBA: Nash visszatérhet a Lakersbe a rájátszásra (She)
Keményen készül, és optimistán várja a rájátszást Steve Nash, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán sztárja.
ápr. 20
11:38
Vivicittá: már 14 ezer nevező a városvédő futásra (She)
Rekordszámú nevezés érkezett a vasárnap Budapesten 28. alkalommal sorra kerülő Telekom Vivicittá városvédő futásra.
ápr. 20
11:45
Kedves ismerős ellen zárunk, Japánnak a bronzérem a tét (Agroinform)
Magyarország Japán ellen zárja a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságot.
ápr. 20
11:47
Süllyesztőben az Eger, hullámvasúton a Kaposvár (Agroinform)
Az Eger immár sereghajtóként várja a Rákóczit, amely tavasszal kiszámíthatóan futballozik: egyszer nyer, egyszer veszít.
ápr. 20
11:49
Ferrari vs. Lotus a győzelemért, de Vettelé lehet a pole - elemzés (Agroinform)
Lotus-Ferrari csata várható a győzelemért Bahreinben, Vettel viszont elorozhatja a pole-t - a pénteki adatok alapján.
ápr. 20
11:54
Bahrein: Alonso volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Metropol)
A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája mögött a második helyen a háromszoros világbajnok német Sebastian Vettel végzett.
ápr. 20
11:54
Bahreini Nagydíj - Alonso volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Behaviour)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén, Szahírban.
ápr. 20
12:03
Fernando Alonso volt a leggyorsabb (Agroinform)
A spanyol mögött Sebastian Vettel és Mark Webber zárt a szombati szabadedzésen.
ápr. 20
12:05
Végleg eldől a második hely sorsa? (Agroinform)
A Serie A 33. fordulójában a Milanra rangadó, a Napolira kötelező feladat vár.
ápr. 20
12:12
Videó: hokiláz - Zubai, Juhász és Szivós is drukkol az Arénában (She)
A rendre telt ház előtt játszó magyar jégkorong-válogatott más sportágak hazai klasszisait is elcsábítja a Sportarénába a vb-re. Az olaszok elleni meccs előtt feltűnt a Videoton labdarúgója, Juhász Roland, aki éppen edzésről érkezett, ott volt a vízilabdázó Szivós Márton, akit „el tud ragadni a hév", valamint a kézilabdázó Zubai Szabolcs, aki nem tud csendben ülni, végigkiabálja a…
ápr. 20
12:30
Alonso volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (Infostart)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén, Szahírban.
ápr. 20
12:30
F1: Hamilton öt rajthelyes büntetést kap Bahreinben (She)
Lewis Hamilton öt rajthelyes büntetést kap a Bahreini Nagydíjon, miután ki kell cserélni a váltót a Mercedesében. Az angol autójának bal hátsó kereke a szombat délelőtti szabadedzés során defektes lett, a felfüggesztés eltört, és attól tart a csapat, hogy a közelben elhelyezkedő váltó is megsérült, ezért elővigyázatosságból kicserélik az időmérő előtt.
ápr. 20
12:39
Szivós remeklésével négy között a Szeged (Agroinform)
A Szeged a hét gólt szerző Szivós Márton vezérletével kiütéses győzelmet aratott a Szentes vendégeként.
ápr. 20
12:41
A csoportriválishoz szerződött a korábbi Steelers-védő (Agroinform)
A Cincinnati Bengalsnél folytatja pályafutását James Harrison, aki eddig a riváls Pittsburgh Steelerst erősítette.

Keresés