2013. április 6. szombat

ápr. 6
0:12
Videó: nagy győzelemmel kezdett az új Hoffenheim-tréner (She)
Úgy látszik, jót tett a Hoffenheim labdarúgócsapatának a hétközi edzőcsere. A már Markus Gisdol irányította csapat hazai pályán nyert 3–0-ra a Fortuna Düsseldorf ellen, így egy pontra megközelítette az osztályozós helyen álló Augsburgot. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 6
0:16
NS: Görbiczék Bukarestben, jön a Haladás-Fradi! – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
ápr. 6
1:06
Tenisz: a címvédő Babos a negyeddöntőben búcsúzott (She)
A negyeddöntő jelentette a végállomást a világranglista 123. helyén álló Babos Tímeának a Monterreyben zajló női tenisztornán, miután egy szoros és egy simább szettben, 1 óra 39 percnyi játék után kikapott a román Monica Niculescutól.
ápr. 6
1:24
Tenisz: S. Williams-V. Williams csata az elődöntőben (She)
A Charlestonban zajló női tenisztorna elődöntőjében a világelső amerikai Serena Williams testvérével, a korábbi ranglistavezető Venus Williamsszel csap össze.
ápr. 6
1:42
Davis-kupa: Djokovics sikerrel kezdett, Seppi 0:2-ről nyert (She)
A teniszezők Davis-kupájában a világelső szerb Novak Djokovics három szettben legyőzte az amerikai John Isnert, az olasz Andreas Seppi pedig kétszettes hátrányból múlta felül a kanadai Vasek Pospisilt.
ápr. 6
7:06
Davis-kupa: az amerikaiak egyenlítettek Djokovicsék ellen (She)
A tenisz Davis-kupa negyeddöntőjében a hazai pályán játszó Egyesült Államok válogatottja egyenlített Szerbia ellen, miután Sam Querrey öt szettben legyőzte Viktor Troickit. Kanada is 1:1-re módosította az állást, Olaszország ellen Vancouverben: Milos Raonic Fabio Fognini ellen nyert.
ápr. 6
7:06
Megúszta a szigorúbb büntetést a Fradi (Behaviour)
Az MLSZ fellebbviteli bizottsága úgy döntött, hogy "mellőzi" a Ferencvárossal szembeni június 30-ig felfüggesztett zártkapus büntetést, amelyet az Újpest elleni derbin történt kihágások miatt szabott ki a zöld-fehér klubra.
ápr. 6
7:08
Tottenham: borzalom a Bale-eset (Behaviour)
Habár az Európa Liga a második számú kontinentális labdarúgó klubsorozat, negyeddöntőjében az odavágók első osztályú fordulatokat tartogattak. A három angol együttes közül csak a Chelsea tudott nyerni; elszenvedte a tornán első vereségét a Lazio; a Benficának jókora szerencséje volt; a Tottenham pedig kilenc emberrel fejezte be a Basel elleni ütközetet. A londoniakat amúgy nem is a svájciakkal…
ápr. 6
7:10
NB I: UEFA-modell a sportszerűség védelmében (Behaviour)
Tegnap két mérkőzéssel megkezdődött a honi labdarúgó NB I. 22. fordulója. Ugyan akadnak még olyanok, akik számára az Újpest-Kaposvár, illetőleg a Pécs-Győr sem teljesen érdektelen, a mostani víkend elsősorban nem a pályán, hanem a lelátón zajló események miatt lesz különleges.
ápr. 6
7:42
Férfi kosár Euroliga: a török kirakatcsapat szégyene (She)
Péntek este egyetlen találkozóval zárult le az Euroliga top 16-os csoportköre, méghozzá egy török belharccal, amelyben az egyetlen tét az F-csoport utolsó helyének elkerülése volt. A hatalmas sztárokat felvonultató Fenerbahce Ülker végül 18 pontos vezetésről bukott el a Besiktas JK otthonában, méghozzá hét ponttal (Besiktas–Fenerbahce 80–73), így sereghajtóként zárta ezt a kört a Bo…
ápr. 6
7:51
Mire mennek egymással a Farkasok és a Sasok? (Agroinform)
A Serie A 31. fordulójában fővárosi rangadót rendeznek, a Lazio a Roma vendége lesz.
ápr. 6
8:18
NBA: Carmelo Anthony egészen elképesztő formában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) sorozatban a 11. győzelemét aratta a New York, amely ezúttal a Milwaukee ellen nyert 101–83-ra. A Knicks nagy menetelésében továbbra is főszerepet vállal Carmelo Anthony, aki a korábbi két áprilisi meccsen 40, illetve 50 pontot szórt, ezúttal pedig 41-et és leszedett 14 lepattanót is. Az élcsapatok egyébként nem botlottak a játéknapon – a…
ápr. 6
8:36
NHL: szétlövésben nyert a Pittsburgh a Rangers ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján hat meccset rendeztek. A keleti éllovas Pittsburgh szétlövésben nyert a New York Rangers ellen, míg a Detroit hosszabbításban 3–2-re a Colorado vendégeként. A Nyugati főcsoportban második helyen álló Anaheim hazai pályán szenvedett vereséget a Dallastól. Győzelmet ünnepelhetett a Buffalo, a St. Louis és a San Jose is.
ápr. 6
8:38
Videó: visszaszámlálás - Jégkorongozóink lefőzik a kávét (She)
Már csak nyolc nap van hátra a budapesti divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságig. A rajtig az NSO Tv mindennap jelentkezik egy beharangozó videóval. Most a válogatott kapusa, Bálizs Bence mondta el a várakozásait.
ápr. 6
8:54
Mozgalmas hétvége az autósport szerelmeseinek (Infostart)
A hétvégén folytatódik a túraautó-világbajnokság, kezdetét veszi a 2013-as gyorsaságimotoros-világbajnokság és a magyar országos ralibajnokság is.
ápr. 6
8:54
NB II: Gyirmóton a Puskás, Angyalföldön a Szpari - program (She)
A labdarúgó NB II 21. fordulójában több rangadót is rendeznek: nyugaton Gyirmótra látogat az eddig veretlen Puskás Akadémia, míg keleten a Vasas fogadja a Nyíregyházát – tekintse meg a hétvége programját!
ápr. 6
9:03
Visszavágtak a Pingvinek a Rangersnek (Agroinform)
Először nyert Sidney Crosby nélkül a Pittsburgh, szétlövésekkel 2-1-re verték a New York Rangerst.
ápr. 6
9:12
NB I: Szombathelyen a Fradi, Vácon az MTK - prgoram (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulója ma négy mérkőzéssel folytatódik. A Siófok a Paksot, a Pápa a Kecskemétet fogadja. Szombathelyen szerepel a Ferencváros, míg az Eger ismét Vácon játszik, ezúttal az MTK ellen. Vasárnap Honvéd–Debrecen és Diósgyőr–Videoton mérkőzést rendeznek.
ápr. 6
9:21
Döntetlen az argentin-francia párharc egy nap után (Agroinform)
Az első egyest a franciák, a másodikat az argentinok nyerték, így az első, pénteki nap után döntetlen az állás.
ápr. 6
9:23
Memphis-veréssel tapad a playoff helyezésre a Lakers (Agroinform)
A Los Angeles Lakers 96-94-re győzött a Memphis ellen, így továbbra is őrzi nyolcadik helyét nyugaton.
ápr. 6
9:25
Casillas a Levante ellen sem játszik (Agroinform)
A Real Madrid szombaton 18 órakor a Levantét fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 6
9:30
NB I: Szombathelyen a Fradi, Vácon az MTK - program (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulója ma négy mérkőzéssel folytatódik. A Siófok a Paksot, a Pápa a Kecskemétet fogadja., továbbá Szombathelyen szerepel a Ferencváros, míg az Eger ismét Vácon játszik, ezúttal az MTK ellen. Vasárnap Honvéd–Debrecen és Diósgyőr–Videoton találkozót rendeznek.
ápr. 6
9:32
Videó: tekintse meg Carmelo Anthony 131 pontját! (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New York Knicks nagy menetelésében továbbra is főszerepet vállal Carmelo Anthony, aki a korábbi két áprilisi meccsen az Atlanta Hawksnak 40, illetve a címvédő Miami Heatnek 50 pontot szórt, pénteken pedig a Milwaukee-nak 41-et és leszedett 14 lepattanót is. Tekintse meg Anthony elmúlt három meccsen szerzett 131 pontját…
ápr. 6
9:48
Tenisz: Caroline Wozniacki kiesett Charlestonban (She)
A Charlestonban zajló WTA-tornán meglepetésre nem jutott be az elődöntőbe a második helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki, aki a svájci Stefanie Vögelétől szenvedett vereséget. Monterreyben, ahogy arról már beszámoltunk, Babos Tímea búcsúzott, viszont két orosz teniszező, Marija Kirilenko és Anasztaszija Pavljucsenkova bekerült a legjobb négy közé.
ápr. 6
9:50
Ajánló: bajnok lehet a Bayern, pályán az Arsenal, a Juve, a Barca és a Real is (She)
A szombati labdarúgóprogram legnagyobb kérdése, hogy a Bayern München bebiztosítja-e története 23. német bajnoki címét. Ehhez „mindössze” annyit kell tennie, hogy idegenben legyőzi az Eintracht Frankfurtot. Angliában az Arsenal a West Bromwichhoz látogat, Spanyolországban a Barcelona és a Real Madrid is a saját otthonában lép pályára, míg Olaszországban a Juventus tovább növelheti az előnyét a…
ápr. 6
9:57
Victor Valdésnek kedvére lenne a Premier League (Agroinform)
A kapusnak csak 2014-ben jár le a szerződése Barcelonában, de a katalán klub alighanem már ezen a nyáron megválik tőle.
ápr. 6
9:59
Ismét a Fehérvár nyerheti a megyei rangadót (Agroinform)
Női kézilabdára nem nagyon szoktunk fogadni, azonban ilyen szorzón nem lehet kihagyni a fehérvári lányok sikerét!
ápr. 6
10:06
Videó: Rooneyék „vakon” dekázgattak a MU legendáival (She)
A Manchester United sztárjai, Wayne Rooney, Danny Welbeck és Javier Hernández láthatóan jól szórakozott, amikor bekötött szemmel, „vakon" dekázgatott és rúgott kapura a MU legendás csatárduójával, Dwight Yorke-kal és Andy Cole-lal. Tekintse meg a „vörös ördögökkel” készült újabb részletet a bwin videójából!
ápr. 6
10:15
A Mönchengladbach kibabrálhat Varga és Stieber csapatával (Agroinform)
A kiesés szélére sodródhat a Fürth a hétvégi bajnoki találkozója alkalmával
ápr. 6
10:17
Döntetlen az amerikai-szerb és a kanadai-olasz párharc (Agroinform)
A pénteki első nap után az Egyesült Államok-Szerbia és a Kanada-Olaszország párharc is 1-1-es döntetlenre áll.
ápr. 6
10:24
Újra nyert a Knicks (Metropol)
A New York Knicks pénteken 18 ponttal legyőzte a vendég Milwaukee Bucks együttesét.
ápr. 6
10:26
Új játékosa segítette győzelemhez a csapatot (Metropol)
Jussi Jokinen volt a Pittsburgh Penguins nyerő embere a New York Rangers ellen az NHL pénteki játéknapján.
ápr. 6
10:33
Még nem kaptam hivatalos ajánlatot - Falcao (Agroinform)
A kolumbiai támadó jól érzi magát az Atlético Madridnál és egyelőre nem akar távozni.
ápr. 6
10:42
Videó: nem éppen brazilos megoldás az elnök asszonytól (She)
A nyári Konföderációs Kupa és a 2014-es világbajnokság apropóján Brazíliában új stadiont avattak: Salvador városában az Arena Fonte Novát. A megnyitó alkalmával az ország elnök asszonya, Dilma Rousseff rúghatott először labdába az új létesítmény gyepén. Tekintse meg a nem éppen brazilos megoldást!
ápr. 6
10:51
Lányok és gyerekek előtt nem lehet focizni (Agroinform)
A török másodosztály szombati mérkőzésén a sereghajtó Ankaragücü a bennmaradásért harcoló Göztepét fogadja.
ápr. 6
10:53
Babos egyesben kikapott, párosban nyert (Agroinform)
A címvédő Babos Tímea a negyeddöntőben két játszmában kikapott a román Moncia Niculescutól.
ápr. 6
11:00
Jégkorong, EBEL: a Klagenfurt söpréssel lett bajnok (She)
Söpréssel, vesztes meccs nélkül nyerte meg az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) döntőjét a Klagenfurt, miután az egyik fél negyedik győzelméig tartó finálé negyedik felvonásán hazai környezetben két góllal múlta felül a Viennát.
ápr. 6
11:02
Tenisz: Babos párosban már elődöntős Monterreyben (She)
A címvédő Babos Tímea a negyeddöntőben két játszmában kikapott a román Moncia Niculescutól, így egyesben kiesett a 235 ezer dollár összdíjazású monterreyi keménypályás női tenisztornán. A magyar játékos párosban még versenyben van, miután a japán Date-Krumm Kimikóval az oldalán bejutott a legjobb négy közé.
ápr. 6
11:09
Siófokon reménykednek, Pakson fogadkoznak (Agroinform)
A Paks a 200. NB I-es meccsét játssza Siófokon. A jubileumot illene győzelemmel ünnepelni, ígéret van rá, de ez kevés.
ápr. 6
11:18
Videó: Kidd zseniális, saját térfélről elengedett kosara (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő New York 101–83-ra nyert a Milwaukee Bucks ellen. A házigazda Knicks kosarasa, Jason Kidd a harmadik negyed végén saját térfeléről parádés hárompontos dobást engedett el. Íme!
ápr. 6
11:18
Babos egyesben kikapott, párosban nyert (Metropol)
Párosban Babosék nagy csatát vívtak a kanadai, orosz duó ellen, amely hiába nyerte meg az első szettet.
ápr. 6
11:27
Sidi Péter 20. helyen zárt fekvőben (Agroinform)
Sidi Péter a 20. helyen végzett a férfi kisöbű szabadpuska fekvő számában.
ápr. 6
11:45
40 évesen saját térfeléről talált be Jason Kidd - videó (Agroinform)
A Milwaukee Bucks elleni találkozó harmadik negyedének utolsó pillanatában Jason Kidd bravúros kosarat szerzett.
ápr. 6
11:47
Sarapova ugrálóvárban edzene - fotó (Agroinform)
Marija Sarapova elárulta, hogy érdemes lenne beiktatni egy ugrálóvárat az edzésprogramjába.
ápr. 6
11:54
Sportlövő-vk: világcsúcs Csangvonban, Sidi a 20. lett (She)
Sidi Péter a 20. helyen végzett szombaton a férfi kisöbű szabadpuskások fekvő számában a sportlövők Csangvonban zajló világkupaversenyén.
ápr. 6
12:03
Messire lecsaptak a rajongók egy barcelonai étteremben - fotó (Agroinform)
Lionel Messi péntek este a barcelonai Da Greco étteremben vacsorázott.
ápr. 6
12:12
Videó: pokol - nehéz taktikai csatára számít Mocsai csapata (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott fantasztikus mérkőzésen 20–18-ra legyőzte az olimpiai bronzérmes horvát csapatot Európa-bajnoki selejtezőn. Zágrábban a hazaiak az esélyesek, de a magyar játékosok az NSO Tv-nek elmondták, bíznak egy újabb „veszprémi" teljesítményben.
ápr. 6
12:14
Női kézi BL: Romániában megtaposták Görbicz Anita mezét (She)
A román sajtó próbálja alaposan feltüzelni a közhangulatot a ma délutáni Valcea–Győr női kézilabda BL-elődöntőt megelőzően. Egy ízetlen tréfa keretében még Görbicz Anita mezét is megtaposták.
ápr. 6
12:21
A Williams-nővérek a négy között, Wozniacki kiesett (Agroinform)
A világranglista-vezető Serena Williams és testvére, Venus is bejutott a legjobb négy közé Charlestonban.
ápr. 6
12:23
Artner a kupában már legyőzte Monizt - mi lesz most? (Agroinform)
A Haladás hét, a Ferencváros öt mérkőzés óta veretlen, a cél mindkét oldalon a sorozat folytatása - győzelemmel.

Keresés