2013. április 28. vasárnap

ápr. 28
0:06
Pintér Ádámék kiesési rangadót nyertek meg a Mallorca ellen (Agroinform)
A Real Zaragoza 3-2-re verte otthon a Real Mallorcát a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati meccsén.
ápr. 28
0:12
Primera División: Pintérék legyőzték a Mallorcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójában a Pintér Ádámot a kezdőben bevető – a magyar légiós védekező középpályásként végig a pályán lehetett – Zaragoza hazai környezetben legyőzte a Mallorcát.
ápr. 28
0:16
Férfi kézi: Momir Ilics három évre a Veszprémé (She)
Tiszta vizet öntöttek a pohárba a férfi kézilabda BL-negyeddöntő veszprémi visszavágója után Momir Ilics átigazolási ügyében. (A Kiel kettős győzelemmel búcsúztatta a veszprémieket.) A Nemzeti Sportnak válaszolva az érintettek szombaton este megerősítették azt, amiről már bő egy hónappal ezelőtt kérdőjelesen beszámoltunk: az Eb-ezüstérmes (2012) szerb balátlövő három évre az MKB Veszprémhez…
ápr. 28
0:30
Sznúker-vb: kiesett a világelső Selby, Trump is a nyolc között (She)
Nagy meglepetésre már a nyolcaddöntők során kiesett a sheffieldi sznúker-világbajnokság egyik favoritja, a világelső Mark Selby. Az angol 13:10-re kapott ki honfitársától, Barry Hawkinstól. A mérkőzés harmadik szakaszára Selby még 9:7-es előnnyel fordult...
ápr. 28
1:42
NFL: Barkley az Eaglesnél, tight end az utolsó választott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as játékosbörzéjének harmadik, utolsó napján Matt Barkley is elkelt, a USC sokat csúszó irányítóját a 4. körben vitte el a Philadelphia Eagles. Az utolsó választási joggal tavalyhoz hasonlóan az Indianapolis Colts rendelkezett, ezzel pedig egy tight endet választottak a Csikók.
ápr. 28
1:54
Bombaigazolással vigasztolódik a Veszprém (Agroinform)
A következő szezontól az MKB Veszprém csapatában folytatja pályafutását Momir Ilics, a német THW Kiel szerb átlövője.
ápr. 28
2:12
Ez botrány - Nagy László a játékvezetésről (Agroinform)
Élesen kritizálta a bíráskodást és az európai szövetséget a Veszprém csapatkapitánya a Kiel elleni negyeddöntő után.
ápr. 28
7:00
Majd’ négyórás csatát nyert a Bulls (Agroinform)
A Chicago Bulls háromszori hosszabbításban múlta felül a Brooklyn Nets gárdáját.
ápr. 28
7:24
NHL: a Pittsburgh elsodorta a Carolinát, botlott a Chicago (She)
Minden hely elkelt az észak-amerikai profi jégkorong-liga (NHL) rájátszásában, azaz a Keleti- és a Nyugati főcsoportban is kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Előbbiben az alapszakaszgyőztes Pittsburgh egy nyolcassal küldte haza a Carolinát, utóbbiban az első Chicago kikapott a St. Louistól.
ápr. 28
7:42
Brazília: Lejárt az időm a Santosnál - Neymar (She)
Odilio Rodriguez, a brazil Santos elnöke az egyik interjúban elárulta, a csapat legnagyobb sztárja, Neymar nem fogja meghosszabbítani a 2014 júliusában lejáró szerződését, mert Európába vágyik.
ápr. 28
7:44
NBA: drámai hajrá Chicagóban, elfáradt a Houston (She)
Tizennégy pontos hátrányt dolgozott le a Chicago Bulls a Brooklyn Nets elleni az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, majd hosszabbítás után 142–134-re behúzta a mérkőzést, ezzel egy győzelemre került a párharc megnyerésétől. A Nets az utolsó negyedben 109–95-re vezetett, ám nem tudta megtartani előnyét.
ápr. 28
8:00
Ökölvívás: Khan padlót fogott, majd legyőzte Díazt (She)
A sheffieldi gála főmérkőzésén találkozott egymással Amir Khan és Julio Díaz. Az meccs első negyede nem hozott túl sok meglepő fordulatot, Khan szépen kontrákból építkezve gyűjtögette a meneteket. Aztán a negyedik menetben gondoskodott róla, hogy legyen izgulnivalója a szurkolóinak: egy beszedett balhorogtól a padlóra került, és a már korábban is látott rozoga lábakon vészelte át a menetet.
ápr. 28
8:18
Ajánló: visszavághat a Videoton az FTC-nek - program (She)
Vasárnap két mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A Ligakupa-győztes Ferencváros a Videotont fogadja, a fehérvári csapat visszavághat a hazai pályán elveszített fináléért a fővárosi csapatnak. 18.30-kor a Budapest Honvéd a PMFC-hez látogat.
ápr. 28
8:18
Elmaradt a jó folytatás (Behaviour)
Noha feledhetetlen kezdődött el csütörtökön a 62. cselgáncs Európa-bajnokság a Papp László Sportarénában - Csernoviczki Éva (48 kg) aranyérmes lett, Karakas Hedvig (57 kg) és Zámbori Bence (66 kg) ötödikként végzett -, a hivatalos megnyitóra csak tegnap került sor.
ápr. 28
8:36
Topligák: torinói derbi, az Arsenal a bajnokot fogadja - program (She)
Torinói derbit rendeznek az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), a Torino az éllovas Juventusszal csap össze. Angliában a forduló rangadóján az Arsenal a már bajnok Manchester Unitedet fogadja, a német Bundesligában a Mainz (Szalai Ádám csapata) az Eintracht Frankfurttal mérkőzik.
ápr. 28
8:48
Az Atlético legyőzése nagyobb nyugalmat eredményez - Karanka (Agroinform)
A Real Madrid másodedzője elégedetten nyilatkozott a rivális Atlético Madrid 2-1-es legyőzését követően.
ápr. 28
8:54
Haladás: fél tucat szurkolót állítottak elő a rendőrök (She)
Az élvonalbeli Kaposvár–Haladás (3–2) bajnoki labdarúgó-mérkőzésen öt vendégszurkolót a találkozó után, egyet pedig még az első félidőben állítottak elő a rendőrök.
ápr. 28
8:56
Videó: megint kieshet a Wolves, a híveknél elszakadt a cérna (She)
A tavalyi szezonban még Premier League-ben szereplő Wolverhampton két év alatt két osztályt csúszhat vissza, amennyiben nem győzi le az utolsó fordulóban a Brightont négy góllal és közben a közvetlen riválisai nem szereznek egy pontot sem. A helyzet elég reménytelennek tűnik, a szurkolók nem viselik jól a csapat mélyrepülését. A szombati Burnley elleni vereséget követően nem is rejtették véka alá…
ápr. 28
9:06
Nem 100 százalék, hogy folytatom a munkát - Ancelotti (Agroinform)
A Paris Saint-Germain olasz vezetőedzője beszélni fog a játékosokkal, hogy elejét vegye az öltözőbeli szóbeszédeknek.
ápr. 28
9:30
Légiósok: Dzsudzsák előrelépne, de nem mindenáron (She)
Dzsudzsák Balázs vezérletével a Dinamo Moszkva megverte a Mordovija Szaranszkot (3–1), s már a negyedik helyen áll. A csapat tizenegy mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, a magyar szélső pedig egyre jobban élvezi a játékot.
ápr. 28
10:00
Haladás-szurkolókat állítottak elő Kaposváron (Agroinform)
A mérkőzés közben egy, míg a lefújás után további öt szombathelyi szurkolót rendzavarás miatt állítottak elő a rendőrök.
ápr. 28
10:06
Nagy László a bírókat is okolja a kiesésért (Metropol)
Az MKB Veszprém válogatott átlövője szerint a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharcban a német sztárcsapat továbbjutásában nagy szerepük volt a játékvezetőknek is.
ápr. 28
10:24
Nagy László szerint a bírók a Kielt segítették (Infostart)
Nagy László, az MKB Veszprém válogatott átlövője szerint a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharcban a német sztárcsapat továbbjutásában nagy szerepük volt a játékvezetőknek is. "Elképesztő két meccsen vagyunk túl a Kiel ellen. Nem ezt érdemeltük. Sajnálom, hogy egy Kielt így kell segíteniük a bíróknak! Botrány EHF..." - írta twitter-oldalán - utalva az Európai Kézilabda Szövetségre…
ápr. 28
10:36
A Detroit az utolsó meccsén biztosította helyét a rájátszásban - videó (Agroinform)
Az utolsó két hely is elkelt a rájátszásban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
ápr. 28
10:38
Gólokból profitálnánk a Fradi-Vidi rangadón (Agroinform)
A szerdai Ligakupa-döntő után ezúttal a bajnokságban csapnak össze a felek, szerintünk ismét a góloké lehet a főszerep.
ápr. 28
10:42
Cselgáncs Eb: negyeddöntőben a férfi csapat (Infostart)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi csapat a 62. cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján a budapesti Papp László Arénában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.
ápr. 28
10:42
Férfi kézi BL: Nagy László szerint a bírók a Kielt segítették (She)
Nagy László, az MKB Veszprém válogatott átlövője szerint a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharcban a német sztárcsapat továbbjutásában nagy szerepük volt a játékvezetőknek is.
ápr. 28
10:44
Cselgáncs Eb: győzelmével negyeddöntős a férfi csapat (She)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi csapat a 62. cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján a budapesti Papp László Arénában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.
ápr. 28
10:54
A lettek kipipálva, férfi csapatunk negyeddöntős (Agroinform)
A mieink a legjobb nyolc között az erőnyerő grúzokkal találkoznak.
ápr. 28
11:12
Mourinho a Chelsea-ben? Ez egy hamis történet - Klopp (Agroinform)
A Borussia Dortmund trénere tagadta, hogy a portugál madridi távozásáról mesélt volna neki a Signal Iduna Parkban.
ápr. 28
11:18
Férfi kézi: a Veszprém is bejelentette Ilicset, Alilovic sérülése (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata is megerősítette a Nemzeti Sport korábbi információját, a bakonyiakat a Bajnokok Ligájából kiejtő THW Kiel átlövője, Momir Ilics nyártól három évig a magyar csapatnál folytatja pályafutását.
ápr. 28
11:20
Brazília: Ronaldóék gálájával nyílt a félkész stadion (She)
Újra megnyitották a Maracanát, a 2014-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének otthont adó brazil stadiont. Az 1950-es vb-re épített riói aréna még nincs teljesen kész, csak két bejárat van nyitva, székek hiányoznak a lelátóról, illetve a stadion melletti területen még folynak a munkálatok.
ápr. 28
11:22
Videó: Miller beadta, Henry átlépte, Cahill belőtte (She)
Tovább menetel a New York Red Bulls az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben. A csapat keretében akad néhány olyan labdarúgó, aki korábban nagy sikereket ért el Európában – ezúttal is ők voltak a főszereplők a Toronto elleni, 2–1-re megnyert idegenbeli mérkőzésen. Az első gólnál Roy Miller adta középre a labdát, amit Thierry Henry okosan átlépett, és Tim Cahill kilőtte a jobb…
ápr. 28
11:30
Ilics Veszprémben folytatja - hivatalos (Agroinform)
A THW Kieltől távozó szerb válogatott átlövő három esztendőre írt alá a magyar bajnokhoz.
ápr. 28
11:36
Légiósok: Lencse Hrepka csapattársa lehet Izraelben (She)
A Nemzeti Sport Online Izraelből származó információi szerint Lencse László visszatérhet Izraelbe, ahol a Hrepka Ádámot is foglalkoztató Bnei Jehudába igazolhat. Lencse jelenleg a görög élvonalbeli Aszterasz Tripoliszban futballozik.
ápr. 28
11:38
Videó: Ronaldo semmit sem felejtett, kiváló csel, remek gól (She)
Az „öreg” Ronaldo már ugyan felhagyott az aktív labdarúgással, de a technikája semmit sem kopott az utóbbi évek alatt. A világhírű Maracana Stadionban megrendezett mérkőzésen „Ronaldo barátai” „Bebeto barátait” verték meg 8–5-re, a győzelemből a brazil Fenomén is aktívan kivette a részét. Az egyik gólnál a tizenhatoson belül vette át a labdát, úgy tolta el védője mellett, mint fénykorában, majd…
ápr. 28
11:40
Cselgáncs Eb: a férfi és a női csapat is a vigaszágon (She)
Nem jutott be a legjobb négy közé a magyar férfi cselgáncsválogatott a Budapesten zajló Európa-bajnokságon: a mieink 4:1-es vereséget szenvedtek a grúzoktól. A nemzeti csapat a vigaszágon folytatja a küzdelmet, első ellenfele Lengyelország lesz.
ápr. 28
11:54
Labdarúgás: le akarták fejelni a játékvezetőt Vásárhelyen (She)
A Csongrád megyei első osztályú HFC II–Csanádpalota labdarúgó-mérkőzésen a vendégek edzői meglehetősen vehemensen inzultálták a játékvezetőt.
ápr. 28
12:06
Vigaszágon folytatják a férfiak és a nők is (Agroinform)
A bronzéremig tartó vigaszágon folytatja szereplését a férfi és a női csapat is a budapesti cselgáncs Eb zárónapján.
ápr. 28
12:12
Cselgáncs Eb: Nem bírt az esélyesekkel sem a férfi, sem a női csapat (Infostart)
A bronzéremig tartó vigaszágon folytatja szereplését a férfi és a női csapat is a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
ápr. 28
12:30
NB II: fejsérüléssel kórházba került az SZTK kapusa (She)
A Nemzeti Sport Online információ szerint a Soproni VSE–Szigetszentmiklósi TK (2–1) NB II-es labdarúgó-mérkőzésen a vendégek kapusa, Horváth László az utolsó percekben kisebb agyrázkódást szenvedett egy ütközés során, majd kórházba szállították.
ápr. 28
12:42
Több mint nyolcszáz versenyző indult az idei Fighters' Runon (Agroinform)
Az eseményen részt vett Pulai Imre olimpiai bajnoki kenus és Palkovics Krisztián korábbi válogatott jégkorongozó is.
ápr. 28
12:48
Videó: háromszori hosszabbítás után nyert a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) javában zajlanak a rájátszás küzdelmei. Az előző játéknap egyik legkiélezettebb párharcát a Chicago Bulls–Brooklyn Nets találkozó hozta. A két csapat sokáig nem bírt egymással, azonban a harmadik hosszabbítás után elhúzott a Chicago, és 142–134-re megnyerte a mérkőzést.
ápr. 28
13:00
Verzióváltás az 5-1 után - Ferencváros-Videoton 2.0 (Agroinform)
A Ligakupa-döntő után ismét egymásnak feszül a Ferencváros és a Videoton. A fehérváriaknak van több felejteni valójuk...
ápr. 28
13:06
Videó: Durant inkább egyedül oldotta meg, óriásit zsákolt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) javában zajlanak a rájátszás küzdelmei. Az előző játéknapon a Houston Rockets–Oklahoma City Thunder találkozón a vendégek klasszisa, Kevin Durant a hátán vitte csapatát, összesen 41 pontot szórt. Az alábbi jelenetben sem sokat teketóriázott, felnézett, majd inkább egyedül oldotta meg a helyzetet – ennek hatalmas zsákolás lett a vége.
ápr. 28
13:08
Paks: Éger az ellenfél öltözőjében is járt a meccs után (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks csapatkapitánya, Éger László a lefújást követően nem a paksi, hanem a győri öltöző felé vette az irányt. Nikola Trajkovicsot (aki a meccs után rögzítőkötést kapott) kereste, akit le kellett cserélni a védő belépője nyomán.
ápr. 28
13:24
BL: Howard Webb vezeti a keddi Real-Dortmund visszavágót (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentése szerint Howard Webb vezeti a keddi Real Madrid–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját.
ápr. 28
13:36
A hazai pálya talán nem is volt annyira hazai - Gulyás Péter (Agroinform)
A magyarok szomorúan nyilatkoztak a Kiel elleni visszavágóról, de az ex-veszprémi Vujin sem tudott felhőtlenül örülni.
ápr. 28
13:38
Moszkvai vereségével végképp elszállhatnak az Anzsi bajnoki reményei (Agroinform)
A dagesztáni együttes 2-0-ra kikapott a Szpartak Moszkva otthonába, ráadásul elvesztette kiállítással büntetett kapusát.
ápr. 28
13:42
Cselgáncs Eb: a hetedik helyen végzett a női válogatott (She)
A magyar női válogatott a hetedik helyen végzett a 62. cselgáncs Európa-bajnokság vasárnapi záró napján a budapesti Papp László Sportarénában. A hölgyek a vigaszágon Ausztriától szenvedtek 3:2-es vereséget.

Keresés