2013. április 13. szombat

ápr. 13
0:03
Háromgólos hátrányból egyenlített a Betis a sevillai derbin (Agroinform)
Hihetetlen hangulatban, hét sárga és egy piros kiosztása mellett született döntetlen a sevillai derbin.
ápr. 13
0:07
A Lotus kiszállt a versenyből - szabadedzések (Agroinform)
A Lotus egyelőre gyenge, a Red Bull-Ferrari-Mercedes hármas megtippelhetetlen sorrendben a legjobb Sanghajban. Eddig.
ápr. 13
0:12
Primera División: 0-3-ról mentett pontot a Betis (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában a Betis hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Sevillával a városi rangadón. A vendégek már 3–0-ra is vezettek, a végén mégis örülniük kellett a pontszerzésnek. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy az első hazai gólt „előkészítő" Gary Medelt az 55. percben 1–3-as állásnál kiállították a vendégektől.
ápr. 13
0:30
NS: Győr és a Balkán; Hetényi kimaradt - miért? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
ápr. 13
0:48
Videó: hatgólos őrület, piros lappal, lesgóllal, büntetővel (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság sevillai rangadóján a Real Betis 3–3-as döntetlent játszott a Sevillával. A hazaiak háromgólos hátrányból mentettek pontot. A találkozón volt piros lap, lesgól, egyenlítés, kakaskodás, vagyis minden, mi szem-szájnak ingere.
ápr. 13
0:52
Súlyemelés: Baranyai a 7. lett a 85 kg-osok között az Eb-n (She)
A súlyemelő Európa-bajnokság első „magyar" napján a 85 kilós Baranyai János a hetedik helyen végzett, az arany az orosz Apti Auhadovnak jutott.
ápr. 13
1:06
Asztalitenisz: budaörsi vereség a Szuperliga-döntő nyitányán (She)
Az asztalitenisz Bajnokok Ligája döntője után a Klubcsapatok Szuperligája döntőjében is Linz AG Froschberg (hétszeres győztes) együttesével kellett megmérkőzniük a budaörsieknek.
ápr. 13
1:10
Férfi kosár Euroliga: simán nyert a Real és az Olympiakosz (She)
Ma este három találkozóval lezárult az Euroliga negyeddöntőinek második köre is és érdekes módon minden fronton elképesztően egyoldalú csatákat láthatott a nagyérdemű. Az nem meglepetés, hogy a CSZKA gyakorlatilag „lemosta" a pályáról a Caja Laboralt, de az, hogy a Real Madrid 48 órán belül másodszor is kiütötte az egész liga egyik legjobb formájában Spanyolországba érkező Maccabit, valamint…
ápr. 13
1:24
Tenisz: Almagro és a hazai meglepetésember is a 4 között (She)
A Houstonban zajló férfi tenisztorna első helyen kiemelt versenyzője, a világranglista 12. pozíciójában tanyázó spanyol Nicolás Almagro bejutott a legjobb négy közé, miután a negyeddöntőben két 6:4-es szettben legyőzte az olasz Paolo Lorenzit.
ápr. 13
2:00
Eurofutball: már nem hibátlan a Rosenborg, a walesi bajnok nem lassít, Vassék újabb veresége (She)
A norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában elveszítette hibátlan mérlegét a Rosenborg, a trondheimiek hazai pályán 1–1-es döntetlent játszottak a Starttal, amely a nevével ellentétben a hajrát nyomta meg, és a 87. percben egy öngóllal mentett pontot a hamar előnybe kerülő hazaiak ellen.
ápr. 13
4:06
30 millióért játszanak a hokisok (Blikk)
Budapest - A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) elnöke biztos benne, hogy nem okozna problémát összeszedni harmincmillió forintot. Németh Miklósnak aligha fájna a feje, ha a vezetőknek a zsebébükbe kellene nyúlniuk, s a vasárnap kezdődő divízió I-es világbajnokság után ekkora összeget fizetnének a válogatottnak. Ez ugyanis azt jelentené, hokisaink kiharcolták az A-csoportba jutást.
ápr. 13
5:00
F1: Kínai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Kínai Nagydíj pénteki szabadedzésein a közepesen kemény versenygumin a Mercedes, az időmérős lágyon a Ferrari remekelt, így nehéz eldönteni, hogy ki a vasárnapi verseny fő esélyese. A Red Bullt eleve nem szabad leírni, a McLaren elkezdte a felzárkózást, a Lotus pedig Kimi Räikkönen lágy gumis kiváló formája mellett az autó gumikímélő üzemmódjában bízhat. A harmadik szabadedzés előtt minden…
ápr. 13
6:12
F1: a harmadik edzést Alonso zárta az élen a Ferrarival (She)
A Kínai Nagydíj pénteki szabadedzésein a közepesen kemény versenygumin a Mercedes, az időmérős lágyon a Ferrari remekelt, s ez a trend szombat délelőtt sem változott. Mielőtt előkerültek a sárga feliratos lágy abroncsok, Lewis Hamilton állt az élen, majd az edzés végén Fernando Alonso és Felipe Massa jelezte: komolyak a pole pozícióra vonatkozó szándékaik. Nico Rosberg Mercedese elromlott, Max…
ápr. 13
6:21
A Chicago megnyerte a csoportját (Agroinform)
A Blackhawks 3-2-re verte szétlövésekkel a Detroitot, és bebiztosította első helyét a központi csoportban.
ápr. 13
6:48
NHL: a Chicago 36 éve nem látott bravúrt hajtott végre (She)
A Chicago Blackhawks Brandon Saad szétlövéses góljával a szezon során negyedszer is legyőzte a Detroitot az NHL-ben, így az 1976–1977-es idény óta először hibátlan mérleggel zárt legnagyobb riválisa ellen az alapszakaszban – és a főcsoportok átalakítása miatt ezzel le is zárult a nagy rivalizálás, legalábbis a csoporton belül. A New Jersey hazai pályán kikapott az Ottawától, s még távolabb került…
ápr. 13
6:48
Ki a férfi a jégen? (Behaviour)
Fölfokozott várakozás előzi meg a Budapesten vasárnap kezdődő Divízió I-es világbajnokságot, amelyen a magyar csapat minden mérkőzését telt ház előtt játssza majd. Már napokkal az esemény előtt elfogytak a jegyek, s bizonyosra vehető, hogy még az aréna előtt felépített szurkolói faluban is tömegek szorítanak a magyar válogatottért. A titkolt cél: feljutni az elitmezőnybe, noha sem a szövetség…
ápr. 13
7:06
Robert Kubica debütál a rali-világbajnokságon (Behaviour)
Noha a pilóták, a csapatok, valamint a sportágat imádó nézők egyaránt teljesen odavannak a Portugál Raliért, most mégis egészen más miatt kerül az érdeklődés középpontjába a hétvégén esedékes viadal.
ápr. 13
7:08
El Clásico a BL-döntőben? (Behaviour)
A Bajnokok Ligája elődöntőjében Bayern München-Barcelona és Borussia Dortmund-Real Madrid találkozót rendeznek, az Európa Liga legjobb négy együttese között pedig Fenerbahce-Benfica és Basel-Chelsea párharc lesz.
ápr. 13
7:10
Szabad a verseny a Kínai Nagydíjon (Behaviour)
Ugyan már három hét telt el a Maláj Nagydíj óta, az ott történtek miatt továbbra is téma a csapatutasítás. Persze nehéz is elfelejteni, ahogy a háromszoros világbajnok Sebastian Vettel a Red Bull vezetőinek kérésére fittyet hányva megelőzte Mark Webbert, míg a Mercedesnél Nico Rosberg ugyanezt nem merte megtenni Lewis Hamiltonnal.
ápr. 13
7:24
NBA: hiába Curry 47 pontja, a Lakers fordítani tudott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) már csak egy hely kiadó a rájátszásban, és az erre hajtó csapatok közül a Utah Jazz és a Los Angeles Lakers is nyerni tudott a legutóbbi játéknapon.
ápr. 13
7:42
Tenisz: Mónaco kiütéssel, Isner szenvedve elődöntős (She)
Az alsó ágon az argentin Juan Mónaco és az amerikai John Isner játssza az elődöntőt a houstoni salakpályás tenisztornán.
ápr. 13
8:00
NBA: lehet, hogy elszakadt Kobe Bryant Achilles-ina - videó (She)
A Los Angeles Lakers nagy hajrával 118–116-ra legyőzte a Golden State Warriorst az NBA legutóbbi játéknapján, ám könnyen lehet, hogy vezérét, Kobe Bryantet hosszú időre elveszítette.
ápr. 13
8:02
F1: Kínai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
A 2008-as idény óta mindössze négy rajtelsőséget jegyző Ferrari régóta nem várhatott akkora pole-eséllyel F1-es időmérőt, mint most Kínában, de most kijelenthető, meglepetés lenne, ha nem Fernando Alonso vagy  Felipe Massa zárná az élen a kvalifikációt. A Mercedes, a Red Bull és talán Kimi Räikkönen is abban bízik, hogy fel lehet borítani a második és a harmadik szabadedzésen kialakult…
ápr. 13
8:04
Sakk: Lékó döntetlenhez segítette orosz csapatát (She)
Lékó Péter (2744 Élő-pont) 32 lépés után állapodott meg a döntetlenben Alekszandr Griscsukkal (2764) az orosz sakkcsapatbajnokság hatodik fordulójában.
ápr. 13
8:18
Úszás: Verrasztóék Rennes-ben remekeltek, Hosszú Arizonában (She)
A világ idei legjobb eredményével (4:13.40) győzött 400 méter vegyesen Verrasztó Dávid a rennes-i francia nyílt úszóbajnokságon, testvére, Evelyn 200 vegyesen lett első (2:11.71). A 4x100-as gyorsváltó döntőjét a Verrasztó Evelyn, Joó Sára, Mutina Ágnes, Dara Eszter összetételű csapat nyerte meg (3:43.56).
ápr. 13
8:20
Tereprali: Adam Malysz szinte repült az ob első szakaszán (She)
A korábbi síugró-világbajnok Adam Malysz egy másodperces előnyt gyűjtött a tereprali országos bajnokság idénynyitó futamának első szakasza után. A lengyel pilóta az ugyancsak Toyotával autózó Korda Erik előtt vezet az összetettben.
ápr. 13
8:36
Ajánló: pályán az MTK, az FTC és a DVSC, NB II-es rangadók - program (She)
Szombaton négy mérkőzést rendeznek meg a labdarúgó NB I-ben: a DVSC-Teva, a Ferencváros, az MTK és a PMFC is esélyesként lép pályára hazai környezetben. A másodosztályban rangadót játszanak mindkét csoportban, hiszen nyugaton az éllovas Puskás Akadémia a második Ajkát fogadja, a keleti listavezető Vasas pedig a harmadik helyen álló Békéscsabához látogat.
ápr. 13
8:38
Videó: pokolian nagy léces gólt lőtt a Liege franciája (She)
A játéknap talán legszebb gólját szerezte William Vainqueur, a Standard Liege francia labdarúgója a Zulte Waregem elleni belga bajnokin. A gólgazdag meccs (4–3-ra győzött az idegenben játszó Liege) második találatánál Vainqueur 30 méterről pokolian nagy gólt lőtt, a labda a keresztlécről vágódott a kapuba.
ápr. 13
9:03
A Debrecen a múltból, az Eger a jövőből meríthet erőt (Agroinform)
Egyetlen csapat van, amelyik az Eger ellen még nem szerzett pontot. A Debrecen. Kínos lenne, ha ez így is maradna...
ápr. 13
9:12
Ajánló: Vargáék a Dortmundot, Szalaiék a HSV-t fogadják; FA-kupa-elődöntő - program (She)
Ha a Varga Józsefet, illetve a sérült Stieber Zoltánt is foglalkoztató Fürth nem nyeri meg mai mérkőzését a BL-elődöntős Dortmund ellen, biztossá válhat a Bundesliga 1. osztályából való búcsúzása. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szombaton pályára lép Szalai Ádám csapata, a Mainz is.
ápr. 13
9:14
Videó: szenzációs meccset játszott a Warriors és a Lakers (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az NBA legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers 118–116-ra legyőzte a Golden State Warriorst. Az otthon játszó Lakers kiváló hajrájának köszönheti sikerét. A vendégek részéről Stephen Curry 47 pontjával a mezőny legeredményesebbje volt, és 50 pontig is eljuthatott volna, ám az utolsó másodpercekben a saját térfélről eleresztett dobása kimaradt – nagyon kevésen…
ápr. 13
9:21
Hamiltoné a pole Sanghajban (Agroinform)
Bejöttek az előrejelzéseink, a Mercedes és a Ferrari uralta a kínai időmérőt. Hamilton a pole-ban, mögötte Räikkönen.
ápr. 13
9:23
Orosz aranyak, Baranyai hetedik lett (Agroinform)
Az olimpiai ezüstérmes orosz Apti Avhadov nyerte a férfiak 85 kg-os súlycsoportjának versenyét.
ápr. 13
9:30
Kínai Nagydíj - Hamilton indulhat az első rajtkockából (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat az élről.
ápr. 13
9:30
F1: Hamiltoné a pole Sanghajban, a Red Bull a középmezőnyben (She)
A Mercedes a Kínai Nagydíj időmérő edzésén megmutatta, hogy igenis versenyképes lágy gumikon is, Lewis Hamilton mindhárom szakaszt megnyerve megszerezte első pole pozícióját a Mercedesszel. Az angol mellől Kimi Räikkönen indulhat majd a Lotusszal, s csak utánuk jön az előzetesen az időmérő favoritjának tartott Fernando Alonso. Sebastian Vettel nem ment mért kört a harmadik szakaszban, így a…
ápr. 13
9:48
NB I: az MTK ellen törné meg gólképtelenségét a Haladás (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Haladás szombaton 16 órakor találkozik a második helyezett MTK-val. A szombathelyiek immáron három meccs óta gólképtelenek, a kék-fehérek otthonában törnék meg a rossz sorozatot.
ápr. 13
9:48
A Lakers nyert, Bryant súlyosan megsérült (Metropol)
Bryant vélhetően Achilles-ín-szakadást szenvedett és legalább fél évig nem játszhat.
ápr. 13
9:57
A mai eredménnyel kicsit válaszoltunk a kritikákra - Hamilton (Agroinform)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzését.
ápr. 13
10:06
F1: Webber büntetéstől tart, Vettel bizonytalan (She)
A Red Bull pilótái nem várnak csodát a Kínai Nagydíj időmérőjét követően. A világbajnok istálló teljesítménybeli fölénye Sanghajban eltűnt, erre jött, hogy Mark Webber autóját nem tankolták meg eléggé a második szakaszban, Sebastian Vettel pedig arra kényszerült, hogy a gumiválasztással trükközzön.
ápr. 13
10:06
Hamilton indulhat az első rajtkockából Kínában (Metropol)
A brit pilóta mögül Kimi Räikkönen, a Lotus finn versenyzője és a Ferrarit vezető spanyol Fernando Alonso indulhat.
ápr. 13
10:15
Meccset nyert, de Kobe Bryantet elveszítette a Lakers (Agroinform)
Hiába nyert a Los Angeles Lakers a Golden State Warriors ellen, Kobe Bryant Achilles-ín sérülést szenvedett.
ápr. 13
10:17
A vereségek elszántabbá teszik az embert - Dibusz Dénes (Agroinform)
Ha mindkét csapat hozza a legutóbbi formáját, a Pápa megelőzheti a PMFC-t. Erre azonban gondolni sem akarnak Pécsett.
ápr. 13
10:24
F1: Újabb bizonyíték, hogy jó helyen vagyok - Hamilton (She)
Lewis Hamilton kínai rajtelsőségével újabb nagy kő gördült le a szívéről, hiszen újabb, immár megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy jó döntés volt a McLarentől a Mercedeshez szerződnie. A McLarentől a tavalyi idényzárón pole pozícióval búcsúzott, új istállójánál pedig a harmadik időmérőjét megnyerte.
ápr. 13
10:33
Nincs meg a kellő erő az autóban - Räikkönen (Agroinform)
A Lotus finn pilótája indulhat a második helyről vasárnap a Kínai Nagydíjon.
ápr. 13
10:35
Kevin Anderson salakon elbukhat (Agroinform)
Egy igazi salakspecialistára fogadunk a casablancai elődöntőben.
ápr. 13
10:42
Kajak-kenu: elveszett Dombiék hárommilliós pároshajója (She)
Sok bába közt elvész a gyerek. Jól tudja ezt már Dombi Rudolf és Kökény Roland is, akik egy félreértés következtében Sevillában felejtették pároshajójukat, amellyel megnyerték a londoni olimpiát.
ápr. 13
10:44
Videó: komikus - a kapus aláfutott, a védő öngólt lőtt (She)
Komikus öngóllal szerzett vezetést a Freiburg a Hannover ellen a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A találkozó 24. percében egy beívelésnél a hannoveri kapus rosszul mozdult ki a labdára, ez megzavarta Christian Schulzot, aki egy óvatlan mozdulattal saját csapata kapujába lőtt. A Freiburg 3–1-re győzött.
ápr. 13
10:46
Videó: Hamilton gyönyörű köre - így szerzett pole-t Kínában (She)
Ahogy beszámoltunk róla, Lewis Hamilton szerezte meg a Formula–1-es Kínai Nagydíj pole pozícióját Sanghajban. Tekintse meg a brit pilóta első rajtkockát érő körét!
ápr. 13
10:48
F1: Még fejlődnünk kell az időmérőkön - Alonso (She)
Fernando Alonso szerint a Kínai Nagydíjon a harmadik helyről indulva is kiváló esélye van a győzelem megszerzésére, de a sikeresebb időmérők érdekében a jövőben is sokat kell dolgoznia csapatának.
ápr. 13
11:00
F1: A lágy gumikon kell rajtolni, ez a jó döntés - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen úgy érzi, kihozta a Lotusból a maximumot azzal, hogy megszerezte a második rajthelyet a Kínai Nagydíjra. A finn szerint a lágy gumikon érdemes rajtolni, ezért is választotta ezt a csapata.

Keresés