2013. április 15. hétfő

ápr. 15
0:12
Videó: „Jó vb jó kezdése volt a britek elleni nyitány” (She)
A házigazda magyar jégkorong-válogatott győzelemmel kezdett a Budapesten zajló divízió 1/A-s világbajnokságon. A mérkőzés után Énekes Lajos elmondta, a magyar csapat végig uralta a találkozót, nem adta át a kezdeményezést az ellenfélnek, amivel meg is nyerte a meccset.
ápr. 15
0:48
Videó: Szuperben a társak tartották a lelket (She)
A házigazda magyar jégkorong-válogatott győzelemmel kezdett a Budapesten zajló divízió 1/A-s világbajnokságon.A mérkőzés után Szuper Levente elmondta, rengeteg érzés kavargott benne a mérkőzés alatt a visszatérésével kapcsolatban.
ápr. 15
0:52
Spanyolország: CR7 sorozatban harmadszor jutott el 50 gólig (She)
Cristiano Ronaldo sorozatban harmadik szezonjában szerzett legalább ötven gólt klubcsapatában. A portugál zseni az Athletic Bilbao (3–0) elleni bajnokin duplázott, így már 50 találatnál jár ebben az évadban – a Real Madrid szerelésében tétmeccsen.
ápr. 15
1:15
A New York nyerte a keleti másodikért vívott csatát (Agroinform)
A Knicks 90-80-ra verte az Indianát, a Miami pedig a Chicagót intézte el hazai pályán.
ápr. 15
2:09
Ismét nyert a Buffalo és már keleti tizedik (Agroinform)
A Buffalo vasárnap este 3-1-re győzte le a Tampa Bay Lightninget, és már csak négy pont választja el őket a playofftól.
ápr. 15
7:06
NHL: a St. Louis kapusa is kevés volt a Chicago megállításához (She)
Sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a Chicago Blackhawks. A ligaelső ezúttal a St. Louis Blues vendégeként nyert 2–0-ra Bryan Bickell és Marián Hossa találatával. Corey Crawford harmadik shutoutját mutatta be az idényben, a Blackhawks pedig egyben véget vetett a másik kapus, Brian Elliott kapott gól nélküli sorozatának, ami már három…
ápr. 15
7:06
Győri édes örömünnep (Behaviour)
Aki látta, még mindig a hatása alatt áll, aki nem, az azóta is csak érdeklődik, hogy egy MAGYAR kézilabdacsapat képes volt felállni mínusz hatról egy Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóján, és kiharcolta a továbbjutást. Tette ezt az utolsó tíz percben, amikor már minden a románok mellett szólt. És amikor már volt olyan néző, aki felállt a Veszprém Arénában, és elindult haza, nos, éppen ekkor…
ápr. 15
7:08
Balszerencsés magyarok (Behaviour)
A spanyolországi Aragonban folytatódott a Superbike világbajnokság.Ha azt mondtuk a februárik, ausztrál futam után, hogy a magyarok balszerencsések voltak - Talmácsi Gábor áll, míg Németh Balázs kulcscsontját törte -, akkor a mostani versenyre mindez fokozottan igaz.
ápr. 15
7:10
A Sakál napja - ezúttal New Yorkban (Behaviour)
A világ profi ökölvívást szerető része nagy izgalommal várta a kisemberek nagy csatáját, ugyanis tegnap hajnalban összecsapott egymással a kispehelysúly legjobbja, a WBA-világbajnok kubai Guillermo Rigondeaux (12-0, 8 KO) és a WBO címvédő Nonito Donaire (31-2, 20 KO).
ápr. 15
7:12
A Veszprém sorozatban ötödször kupagyőztes (Behaviour)
Az MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát, ugyanis a Pécsen rendezett négyes döntő tegnapi fináléjában könnyedén, 36-30-ra legyőzte a Pick Szegedet.
ápr. 15
7:14
Nőtt a Győriek előnye (Behaviour)
Miután az MTK hazai pályán 1-0-ra kikapott a Haladástól, a listavezető Győr 1-1-re végzett az ETO Parkban a Videotonnal, így a zöld-fehér együttes immár 10 pontos előnnyel vezet a honi labdarúgó élvonalban, és egyre közelebb története negyedik bajnoki címéhez.
ápr. 15
7:42
NBA: Howard extrájával győzte le a Lakers a Spurst (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers – a súlyos sérülést szenvedett Kobe Bryantet nélkülözve – Dwight Howard vezetésével győzte le hazai pályán a San Antonio Spurst. A 91–86-ra végződött mérkőzésen a center 26 pont, 17 lepattanós teljesítménnyel járult hozzá csapata sikeréhez. A hazaiaknál Steve Blake, a vendégeknél Tim Duncan mutatott még jó…
ápr. 15
7:42
Nem bírt egymással a Milan és a Napoli (Metropol)
A második és a harmadik helyezett döntetlent játszott olasz labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 15
8:00
Tenisz: spanyol a hét nagy előrelépője és visszaesője is (She)
A férfi teniszezők világranglistájának Top 100-as mezőnyében a spanyol Tommy Robredo a legnagyobb heti előrelépő: a Casablancában aratott tornagyőzelmével a 30 éves salakmenő a 43. helyre kúszott fel a rangsorban. Robredo döntőbeli ellenfele, Kevin Anderson továbbra is felszálló ágban van: a dél-afrikai játékos pályafutása legjobbjaként jelenleg a 26. a listán.
ápr. 15
8:09
Sima Real-siker Bilbaóban - videó (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban második helyen álló Real Madrid háromgólos győzelmet aratott Bilbaóban.
ápr. 15
8:18
Tenisz: Czink egy, Babos három helyet rontott a ranglistán (She)
A női teniszezők világranglistáján a két legelőkelőbb helyen található magyar játékos, Czink Melinda és Babos Tímea egyaránt csekély rontással zárta az elmúlt hetet: előbbi egyet visszacsúszva a 101., míg utóbbi három helyet rontva a 114. a sorban. Az élmezőny első tíz helyezettje között nem történt változás.
ápr. 15
8:27
Ronaldo megnyerte nekünk a meccset - Karanka (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban második helyen álló Real Madrid háromgólos győzelmet aratott Bilbaóban.
ápr. 15
8:36
Románia: portugál helyett román edző Vass Ádáméknál (She)
Edzőt váltott Vass Ádám klubja, a romániai CFR Cluj, amelynél a portugál Paulo Sergiót az egyesület korábbi játékosa, a román Eugen Trica követi a kispadon.
ápr. 15
8:38
Sznúker: White nem került fel a vb főtáblájára, Ebdon igen (She)
Nem sikerült a főtáblára jutnia Jimmy White-nak a sznúker-világbajnokság vasárnap zárult selejtezőjéből, a legendás játékos két győzelem után a kvalifikáció utolsó körében 10:5-re kikapott Robert Milkinstől. A korábbi világbajnok Ken Doherty is elbukott, akárcsak korábban Steve Davis.
ápr. 15
8:45
Magabiztos győzelemmel ugrott vissza a playoff-helyre a Detroit (Agroinform)
A Red Wings 3-0-ra ütötte ki idegenben a Nashville Predatorst, ezzel továbbra is ott van a playoff-verseny sűrűjében.
ápr. 15
9:03
Messi megmutatta kisfiát - Fotó (Agroinform)
A Barcelona négyszeres aranylabdás támadója egy közösségi oldalon mutatta meg tavaly novemberben született kisfiát.
ápr. 15
9:05
A Spurs leverésével őrzi nyolcadik helyét a Lakers (Agroinform)
Kobe Bryant sérülése sem vetette vissza a Lakerst, hazai pályán gyűrték le a San Antoniót 91-86-ra.
ápr. 15
9:12
Videó: parádés labdalevétel után szenzációs kapásgól (She)
A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az Esbjerg 4–0-ra nyert a Randers ellen. A találkozón pompás egyéni alakítás után szerzett gólt a hazaiak támadója, Youssef Toutouh. Tekintse meg a találatot!
ápr. 15
9:14
Tenisz: 19 éves magyar játékos győzött a horvátországi tornán (She)
Pályafutása második nemzetközi tornagyőzelmét aratta a teniszező Bukta Ágnes (546. a világranglistán).
ápr. 15
9:16
Inter: Pinilla elismerte, feldobta magát, Strama átokról beszél (She)
Andrea Stramaccioni, a Cagliaritól vasárnap 2–0-s vereséget szenvedő Internazionale vezetőedzője úgy véli, el van átkozva a legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszítő csapata, amely a 32. fordulóban a hetedik helyre csúszott vissza a Serie A tabelláján.
ápr. 15
9:18
Úszás: Hosszú és Verrasztó E. újra nyert a külföldi versenyén (She)
A 400 méter vegyes után a 200-at is megnyerte Hosszú Katinka az arizonai Grand Prix-viadalon, igaz, ideje (2:12.68) rosszabb Jakabos Zsuzsanna (2:10.27) és Verrasztó Evelyn (2:11.71) közelmúltban úszott eredményénél. Hosszú 200 pillangón második (2:10.24), 100 háton hatodik lett (1:03.17).
ápr. 15
9:21
Tóth Balázs góljára Djordje Kamber felelt a csúcsrangadón - videó (Agroinform)
A listavezető Győri ETO a gyors gólváltást követően 1-1-es döntetlenre végzett a Videoton ellen.
ápr. 15
9:23
Hanga Ádám mentette meg a Manresát (Agroinform)
Hanga Ádám utolsó másodperces kosarával mentette hosszabbításra a végül győztes Manresa vasárnapi mérkőzését.
ápr. 15
9:30
Női kézilabda BL - A Győr kétszer legyőzte már idén a Larvikot (Infostart)
Kedden 11 órakor Bécsben sorsolják ki, hogy a Győri Audi ETO KC vagy a norvég Larvik kezd otthon a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 15
9:30
Tollaslabda: taroltak a Multi versenyzői a pécsi ob-n (She)
A hazai pályán szereplő Multi Alarm SE versenyzői mind az öt számban első helyen zártak a Pécsen rendezett egyéni tollaslabda országos bajnokságon. A nőknél kiemelkedett Sárosi Laura, aki három magyar bajnoki címet is szerzett, míg a férfiaknál Tóth Henrik pályafutása 27. és 28. elsőségét gyűjtötte be.
ápr. 15
9:32
Női kézi BL: kedden eldől, hol kezdi a döntőt az ETO (She)
Kedden 11 órakor Bécsben sorsolják ki, hogy a Győri Audi ETO KC vagy a norvég Larvik kezd-e otthon a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 15
9:39
Kedden sorsolják ki, hogy hol kezdi a Győr a döntőt (Agroinform)
Kedden 11 órakor Bécsben sorsolják ki, hogy a Győri Audi ETO KC vagy a norvég Larvik kezd otthon.
ápr. 15
9:48
Jégkorong-vb: következik Dél-Korea - a hétfői program (She)
A britek elleni győztes bemutatkozás után a magyar jégkorong-válogatott a budapesti divízió 1/A-s világbajnokság második napján ma este 19.30 órától a tegnap az olaszoktól vereséget szenvedő Dél-Koreával (4–0) méri össze az erejét. Íme, a mai program!
ápr. 15
9:50
Videó: Nem fogom vissza magam - Hosnyánszky a hoki-vb-n (She)
A magyar vízilabda-válogatott is kilátogatott a Budapesten zajló divízió 1/A-s világbajnokságra. Benedek Tibor csapata közösen nézte meg a magyarok Nagy-Britannia elleni vasárnapi meccsét. Az NSO Tv-nek a kapitány mellett Hosnyánszky Norbert számolt be szurkolói szokásaikról.
ápr. 15
9:52
Chelsea: Benítez a játékvezetőt szidja, Agüerót nem (She)
Rafael Benítez, a Chelsea megbízott menedzsere úgy véli, megfosztotta csapatát egy tizenegyestől Chris Foy játékvezető az FA-kupa Manchester City elleni vasárnapi elődöntőjének hajrájában, 2–1-es City-vezetésnél. A meccset a manchesteriek nyerték meg 2–1-re, így ők játszanak a Wigannel a fináléban.
ápr. 15
9:54
Milan: El Shaarawy elfáradt, vigyáznunk kell rá - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője azért hagyta ki Stephan El Shaarawyt a Napioli elleni vasárnap esti bajnoki rangadón a kezdőcsapatból, mert a fiatal támadó elfáradt, nem bírja a hosszú idény szellemi terhelését.
ápr. 15
9:57
Helebrandt Máté vb-szintettel lett hetedik Csehországban (Agroinform)
Helebrandt Máté egyéni csúccsal, vb "A" szinttel a hetedik helyen végzett 20 km-es gyaloglásban Podebradyban.
ápr. 15
10:06
Babos három helyet rontott (Metropol)
A 114. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen Czink Melinda a 101. ​helyet foglalja el.
ápr. 15
10:15
Lemond posztjáról a 76ers edzője (Agroinform)
Doug Collins értesítette a Philadelphia vezetőségét, hogy az alapszakasz végeztével nem folytatja tovább munkáját.
ápr. 15
10:24
F1: a Pirelli segítségével tesztelhetnek fiatal pilóták (She)
A Pirelli azt tervezi, hogy extra készlet gumit ad azoknak a csapatoknak, amelyek egy nagydíj első szabadedzésén tesztpilótát ültetnek az autójukba. Az olasz abroncsszállító ezzel teremtene lehetőséget a fiatal pilótáknak az F1-es szereplésre, miközben az első edzést is mozgalmasabbá tenné.
ápr. 15
10:26
ETO-Videoton: a Mágus szerint José Gomes eltaktikázta magát (She)
A labdarúgó NB I tegnapi rangadója, a Győri ETO–Videoton (1–1) mérkőzés után a két klub legendás alakjai is véleményt formáltak a Nemzeti Sport kérdésére.
ápr. 15
10:28
Törökország: a derbi elvesztése után kirúgták Cúpert (She)
Már nem Héctor Cúper a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Orduspor vezetőedzője. A klub a Trabzonspor elleni idegenbeli derbi elvesztése után (1–0) döntött úgy, hogy megválik az 57 éves argentin trénertől.
ápr. 15
10:33
Nem estünk pánikba, egységesek voltunk - Rich Chernomaz (Agroinform)
Győzelemmel kezdett a magyar válogatott a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 15
10:35
Saját játékunkat kell hozni és nem lesz probléma - Vas János (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott csatárával a britek elleni 4-2-es győzelem után készített interjút a hatharom.com.
ápr. 15
10:37
Babos három helyet rontott (Agroinform)
Nem történt változás az élmezőnyben a férfiaknál, a hölgyeknél Serena Williams továbbra is magabiztosan vezet.
ápr. 15
10:42
Atlétika: Beda és Hornyák sikere a Maratonman nyitányán (She)
A férfiaknál Beda Szabolcs, a nőknél pedig Hornyák Zita nyerte vasárnap a 2013-as Maratonman-sorozat első állomását Balatonfüreden.
ápr. 15
11:00
Az AEK Athén-szurkolók lekergették csapatukat a pályáról (Infostart)
Félbeszakadt az AEK Athén-Panthrakikosz "kiesési rangadó" a görög labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, miután a fővárosi csapat szurkolói a 87. percben esett öngólt követően a pályára özönlöttek, és a játékosokat bekergették az öltözőbe.
ápr. 15
11:00
Ricardo Moniz: A falon is érdemes átmenni (Metropol)
A Siófokot hazai pályán 2002. október 25. óta először legyőző FTC vezetőedzőjét, Ricardo Monizt kérdeztük.
ápr. 15
11:09
Nem kellett volna ilyen szorosnak lennie - Hári János (Agroinform)
Hári János a hatharom.com-nak elmondta, hogy jobban játszott a válogatott, mint azt a 4-2-es győzelem sugallja.
ápr. 15
11:11
Hrepka megtalálta a góllövő cipőt, Bajner gólja sokat érhet a Dortmundnak (Agroinform)
Az angol másodosztályban Bogdán Ádám együttese, a Bolton menetel a visszajutás felé. Légióskörkép.

Keresés