2013. április 26. péntek

ápr. 26
0:30
El: Meglepődtünk a játékvezető ítéletén - Benítez (She)
Rafa Benítez, a Chelsea menedzsere nem tartja jogosnak a Baselnek megadott tizenegyest. Mint ismert, az angolok az Európa-liga elődöntőjében a svájci csapat otthonában 2–1-re nyertek.
ápr. 26
0:48
Sarapova háromórás mérkőzése (Metropol)
Három játszmában győzte le a cseh Lucie Safarovát.
ápr. 26
0:52
Előnyben a Fenerbahce és a Chelsea (Metropol)
Minimális előnyt szereztek a labdarúgó Európa Liga elődöntőinek első felvonásán.
ápr. 26
1:24
NFL: a 2013-as draft első köre élőben az NSO-n! (She)
Magyar idő szerinti péntek hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-es játékosbörzéje (draft). A 7 körös eseményen választhatják ki a csapatok a jövő szupersztárjait, akik hosszú évekre megoldják a franchise helyzetét. A háromnapos drafton ma éjjel az 1. kört, péntekről szombatra virradóra a 2-3. kört, szombaton pedig a 4-7.…
ápr. 26
4:42
Kabát segíti Monizt (Blikk)
Székesfehérvár — Ricardo Moniz (48) ezer fokon ég a mérkőzéseken – a Ferencváros futballedzője együtt él a játékkal, gyakran mutogat, hangosan magyaráz, a góloknál euforikus állapotba kerül, ráadásul legyen akármilyen időjárás, kabátban áll a kispad előtt.
ápr. 26
5:54
NFL: támadófalember az 1/1-es, Ed Reed utódját vitte a Ravens (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as játékosbörzéjének első választásával a Kansas City Chiefs Eric Fisher támadófalembert választotta (a poszt egyébként is nagyon kelendő volt, az első 32 húzásból 9 is ide érkezett), a címvédő Baltimore Ravens pedig Ed Reed utódját, Matt Elam söprögetőt kaparintotta meg. Érdekesség, hogy csak egy irányító kelt el, még nagyobb, hogy sem…
ápr. 26
7:06
NHL: a Rangersszel és az Ottawával teljes a keleti playoffmezőny (She)
A New York Rangers legyőzte a Carolinát Raleigh-ben, az Ottawa Senators az amerikai fővárosban diadalmaskodott, míg a Winnipeg hazai pályán vereséget szenvedett a Montrealtól (a Jets a mezőnyből elsőként ténylegesen be is fejezte az idényét) – mindez azt jelenti, hogy a Keleti főcsoportban a Rangers és a Senators elcsípte az utolsó két kiadó playoffhelyet. Nyugaton a Columbus győzött Dallasban,…
ápr. 26
7:06
Briliáns Bayern, bánatos Barca (Behaviour)
A Bayern München csodálatos játékot nyújtva 4-0-ra verte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A bajorok a játék minden elemében felülmúlták riválisukat, akik valódi helyzetet se tudtak kialakítani. Jupp Heynckes csapata közel áll ahhoz, hogy végbevigye a történelmi triplázást (a bajnoki cím már megvan, s mind elérhetőbb az európai és német kupagyőzelem is).
ápr. 26
7:08
NBA: a Clippers-roham véget ért, a Miami nem fékez (She)
A címvédő Miami Heat Milwaukee-ban is legyőzte a Buckst, így már 3–0-ra vezet az NBA rájátszásának első körében, és egy győzelem választja el attól, hogy a Keleti főcsoport elődöntőjébe jusson. A Chicago a 22 pontot és 16 lepattanót jegyző Carlos Boozer vezérletével szoros meccsen legyőzte a Brooklynt, így őrzi a második meccsen elhódított pályaelőnyt.
ápr. 26
7:08
Korszakváltás a labdarúgásban (Behaviour)
Németország-Spanyolország 8-1. A világ sportsajtója döbbenten áll a Bajnokok Ligája elődöntőjében történtek után. Kedden a Barcelona, szerdán a Real Madrid kapott egy négyest az odavágón, ami önmagában elég nagy szám, de a játék összképe, az volt igazán hihetetlen.
ápr. 26
7:10
Új edző a Sapa Fehérvárnál (Behaviour)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-szakosztálya megegyezésre jutott a kanadai Marty Raymonddal, aki augusztus 1-től az osztrák ligában (EBEL) érdekelt csapat vezetőedzője lesz.A klub tegnapi közleménye alapján a felek 2 plusz 1 éves szerződést kötöttek egymással.
ápr. 26
7:12
"Magyar átok" vagy tanult tehetetlenség (Behaviour)
Csak a valódi okok palástolására szolgál a "magyar átok", vagy "magyar betegség" emlegetése - írta egy szurkolónak a sportpszichológus annak kapcsán, hogy a magyar futball válogatott három évvel ezelőtt a csehek elleni mérkőzésen 4-0-ás vezetésről veszítette el az EB-negyeddöntőbe jutás lehetőségét.
ápr. 26
7:24
Jégkorong: a Volán új edzője a tengerentúlra várja játékosait (She)
Marty Raymond, az Alba Volán új vezetőedzője – aki a legutóbbi két idényben a Medvescak Zagrebet irányította – szívesen találkozna július vége előtt a  székesfehérvári hokicsapat kulcsjátékosaival, akiknek azonban ehhez az Egyesült Államokba kellene utazniuk, ő ugyanis addig nem jön hazánkba.
ápr. 26
7:42
Kosárlabda: fizet a Győr a korábbi légiósainak (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetslég (FIBA) illetékes testülete úgy döntött, a friss bajnoki ezüstérmes Hat-Agro Uni Győrnek 39 340 eurót, azaz 11.7 millió forintot ki kell fizetnie két korábbi játékosa, a horvát Iva Ciglar és a cseh Edita Sujanová számára. A két kosárlabdázó bér- és prémiumtartozás miatt jelentette fel a magyar klubot a FIBA-nál.
ápr. 26
7:44
Siófok: amerikai csatárt hívott próbajátékra a szakmai stáb (She)
Visszatért az NB III-as Mosonmagyaróvához Garrett Branden amerikai csatár, akit szerdán a Malajzia U23-as válogatott elleni felkészülési mérkőzésen próbált ki a Siófok szakmai stábja. A légiós gólt szerzett a 4–0-ra megnyert mérkőzésen.
ápr. 26
7:46
NB III: győzelem és dobogó ellenére edzőváltás Nyírbátorban (She)
Megköszönte Fogarasi Zoltán munkáját az NB III Tisza-csoportjában szereplő Nyírbátori FC vezetősége, utódjának az ősszel Nyíregyházán dolgozó Németh Károlyt nevezte ki.
ápr. 26
7:48
Labdarúgás: Brazíliát vette célba a speciális válogatott (She)
Májustól Pápán edzőtáborozik a magyar speciális labdarúgó-válogatott, amely júniusban a varsói, eurázsiai speciális olimpiai szövetség által szervezett válogatóversenyen vesz részt.
ápr. 26
8:12
Kialakult a rájátszás mezőnye keleten (Agroinform)
A Winnipeg Jets kikapott, így az Ottawa és a New York Rangers is bejutott az idei playoffba a keleti főcsoportban.
ápr. 26
8:18
NFL: a németek újabb elit játékost tudnak a ligában (She)
Németországban nemcsak a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében jeleskedő Bayern Münchent és Borussia Dortmundot ünneplik, hanem az NFL-draft első körében elkelt Björn Wernert is, akit az Indianapolsi Colts választott ki a 24. helyen. Nem ő az első német az NFL-ben, Sebastian Vollmer támadófalembert 2009-ben a New England a 2. körben vitte el, Markus Kuhn védekező falemberre tavaly a hetedik…
ápr. 26
8:30
A tapasztalat jelentette a különbséget - Cech (Agroinform)
A Kékek a ráadásban szerezték a győztes gólt és 2-1-es sikerük tudatában nyugodtan készülhetnek a hazai visszavágóra.
ápr. 26
8:36
Paris SG: Ancelotti a nyáron távozik - sajtóhír (She)
A francia Le Parisien információi szerint Carlo Ancelotti, a Paris SG vezetőedzője közölte Naszer al-Kelaifi klubigazgatóval, hogy a nyáron elhagyja a klubot.
ápr. 26
8:36
Május 9-én újra Dunai Regatta (Metropol)
Antall Péter ötlete nyomán az Antall József Tudásközpont szervezi május 9-én az egyetemek közötti hagyományos evezősversenyt.
ápr. 26
8:38
Videó: élő adásban nyomtak tortát a baseballjátékos arcába (She)
A New York Mets baseballcsapat játékosának, Jordany Valdespinnek élő adásban nyomtak egy tortát az arcába. Valdespiné volt az utolsó dobás, azaz a home run, amely eldöntötte a találkozót. Ezt tradicionálisan a videón látható jelenet követi. Íme!
ápr. 26
8:40
Ferencváros: a játékosok kapják a Ligakupa-pénzt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége a játékosoknak utalja majd a Ligakupa-győzelemért járó pénzösszeget.
ápr. 26
8:48
Eric Fisher kelt el első helyen (Agroinform)
Az NFL 2013-as újonc börzéjén a Kansas City az első húzással Eric Fishert választotta ki.
ápr. 26
8:54
Bayern: a németek már Heynckes új csapatát találgatják (She)
Bár Josep Guardiola érkezésének bejelentésekor a Bayern München azt közölte, hogy Jupp Heynckes a nyáron visszavonul, a klub sikeres tavaszi szereplése után a vezetőedző megerősítette: nem feltétlenül áll szándékában nyugdíjba vonulni. A német szaksajtó szerint a Real Madrid és az FC Barcelona is érdeklődhet iránta.
ápr. 26
9:12
Győr: Völgyi derékbántalmai után kész a játékra (She)
Huszonkét veretlenül megvívott bajnoki találkozót követőn kedden pont nélkül maradt a Győr: a KTE a 20. forduló pótolt meccsén remekül futballozva, magabiztosan verte meg 5–2-re Pintér Attila együttesét. Az összecsapáson sérülés miatt nem jutott szóhoz Völgyi Dániel, aki egyébként biztos pontnak számít az éllovas hátsó alakzatában. A 25 esztendős labdarúgó szerdán már ismét játékostársaival…
ápr. 26
9:14
Videó: Bogdán jó kapus lehet, Antal nagy reménység - Koszta (She)
Vajon melyik csapat nyeri a magyar labdarúgó-bajnokságot? Milyen egy jó kapus? Az NSO Tv kérdéseire Koszta János válaszolt, aki védett a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligájában, a magyar bajnok Vác színeiben, s tagja volt a Videotonnak, amely 1985-ben UEFA-kupa döntőt játszott a Real Madriddal.
ápr. 26
9:16
Haladás: Kenesei gondolkodik a hosszabbítási ajánlaton (She)
A nyáron lejár Kenesei Krisztián szerződése a Haladás labdarúgócsapatánál. A klub már egyeztetett a csatárral a hosszabbításról, a támadó egyelőre gondolkodik az ajánlaton.
ápr. 26
9:18
Libertadores-kupa: perui részsiker a nyolcaddöntőben (She)
Egygólos előnyt szerzett a perui Real Garcilaso az uruguayi Nacionallal szemben a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében.
ápr. 26
9:24
Sommer magára vállalta a vereséget (Agroinform)
A Chelsea a hosszabbításban szerzett góllal 2-1-re nyert a Basel otthonában az Európa Liga elődöntőjének első meccsén.
ápr. 26
9:30
Úszás: Hosszú Katinka megdöntötte Egerszegi csúcsát! (She)
Hosszú Katinka nagyszerű eredményeket ért el a nagymedencés ír nemzeti úszóbajnokságon: a világklasszis magyar versenyző 100 háton megdöntötte Egerszegi Krisztina országos csúcsát a viadal első napján.
ápr. 26
9:42
Csúcson a Kecskemét, csődben az Eger (Agroinform)
A KTE Horváth Ferenc irányításával parádézik, míg az egrieknél elfogyott a pénz és vele együtt a remény. Hit még van...
ápr. 26
9:44
Az egriek elutaznak Kecskemétre (Agroinform)
A hevesi klub csődközeli helyzetbe került, az utazást a jelen állás szerint még meg tudják oldani.
ápr. 26
10:00
Abdouraman a felkészülésre teljesen felépülhet (Agroinform)
A DVTK kameruni középpályása, Mohamadou Abdouraman műtétje után először járt a Diósgyőri Stadionban.
ápr. 26
10:02
Kecskeméten semmisülhet meg az Eger (Agroinform)
A hazaiak bombaformában vannak, míg a vendégek gondjai tovább halmozódnak. Nem is kérdés, melyik félre fogadunk.
ápr. 26
10:06
Olimpia: az irániak Amerikában birkóznak a sportágért (She)
Az iráni birkózó-válogatott májusban két bemutatótornán is részt vesz az Amerikai Egyesült Államokban, annak érdekében, hogy segítse a sportág olimpiai műsoron tartásáért folyó küzdelmet.
ápr. 26
10:18
A Heat fél lábbal már továbbjutott (Agroinform)
A Miami Heat a Milwaukee elleni párharc harmadik meccsét is megnyerte.
ápr. 26
10:20
Ziegler a török labdarúgás sikeréről beszélt (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő Fenerbahce egygólos előnyt szerzett a Benficával szemben az elődöntő első felvonásán.
ápr. 26
10:24
Dortmund: Lewandowski három éve nem volt elég jó a Genoának (She)
A Genoa elnöke szerint a Borussia Dortmund csatáraként szerdán a Real Madrid ellen négy gólt szerző Robert Lewandowski 2010 nyarán kis híján az olasz klubhoz került, s miután lemondtak róla, a lengyel akkor igazolt a Lech Poznantól a BVB-hez.
ápr. 26
10:26
Videó: Ray Allen tripláival az örökranglista élére állt - top 5 (She)
A címvédő Miami Heat Milwaukee-ban is legyőzte a Buckst, így már 3–0-ra vezet az NBA rájátszásának első körében, és egy győzelem választja el attól, hogy a Keleti főcsoport elődöntőjébe jusson. A játéknap legszebb jelenete Ray Allen triplája volt. A vendégek kosarasa 23 pontot dobott, közte öt hárompontost, ezzel pályafutása során 322 triplánál tart a rájátszásban, ami kettővel több, mint…
ápr. 26
10:28
Ajánló: az ETO a Paksot fogadja, Vargáék Huszti csapata ellen (She)
Két mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 25. fordulójának nyitó napján. A Kecskemét a rendkívül nehéz helyzetbe került Egert fogadja, míg az éllovas Győri ETO a Pakssal csap össze. Az NB II-ben a Kozármisleny az ETO II-vel találkozik. A német Bundesligában a Varga Józsefet és a sérült Stieber Zoltánt is foglalkoztató sereghajtó Fürth Huszti Szabolcs csapatát, a Hannovert látja vendégül.…
ápr. 26
10:36
Hosszú Katinka megdöntötte Egerszegi 22 éves csúcsát 100 háton (Agroinform)
Hosszú Katinka csütörtökön az ír bajnokságon megdöntötte Egerszegi Krisztina 1991-ben felállított országos csúcsát.
ápr. 26
10:42
Női kézi: a Győr vagy a Szkopje nyerheti a Bulatovics-versenyt (She)
Korábban még négy csapat versenyfutásáról írtunk a montenegrói átlövő, Katarina Bulatovics szerződtetésének ügyében, de az NSO információi szerint azóta jelenlegi klubja, a román Valcea kiesett a versenyből, és a szlovén Krim Ljubljana is távolodik a megszerzésétől.
ápr. 26
10:44
Videó: brutális belépő - David Luiz nem kegyelmezett (She)
A labdarúgó Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén a Chelsea David Luiz 94. percben szerzett góljának köszönhetően 2–1-re nyert az FC Basel otthonában. A védő egy brutális szabálytalansággal is feltűnt. Íme!
ápr. 26
11:00
Megdőlt Egerszegi Krisztina 22 éves csúcsa (Infostart)
Hosszú Katinka csütörtökön az ír bajnokságon megdöntötte Egerszegi Krisztina 22 éve, azaz 1991-ben felállított országos csúcsát 100 méter háton.
ápr. 26
11:12
Ezen a szinten az apró hibák sem megengedhetők - Salvio (Agroinform)
A Sasok játékosai dicsérték az isztambuli hangulatot és fogadkoznak, hogy a visszavágón fordítani tudnak.
ápr. 26
11:18
Hoki: a Volán csak Banhamet tartaná meg a légiósok közül (She)
Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója a játékoskeret kialakításánál is tartaná az eddigi villámtempót, így május közepére minden eldőlhet. A sportvezető elmondása szerint az eddigi légiósok közül csak Frank Banhammel ülnek le tárgyalni.
ápr. 26
11:20
Jégkorong: az osztrákok várják Vaneket a vb-re (She)
Minden idők legjobb osztrák jégkorongosa, Thomas Vanek szerepelhet hazája válogatottjában az egy hét múlva kezdődő helsinki és stockholmi világbajnokságon. A 29 éves csatár tengerentúli klubja, a Buffalo Sabres nem jutott be a rájátszásba, ugyanakkor az osztrák szövetségnek még a biztosítását el kellett intéznie.
ápr. 26
11:30
Legendás hokis vezeti az orosz válogatottat (Agroinform)
Az olimpiai és világbajnok Alekszej Kaszatonov lett az orosz jégkorong-válogatott főigazgatója.

Keresés