2013. április 9. kedd

ápr. 9
0:03
Közel áll a visszavonuláshoz az olimpiai bajnok svéd védő (Agroinform)
Mattias Öhlund állapota két térdműtét után sem javul, ezért könnyen a szögre akaszthatja a korcsolyáját.
ápr. 9
0:12
Primera División: Negredo duplájával nyert a Sevilla (She)
A Sevilla Álvaro Negredo két góljával 2–1-re legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 30. fordulójának hétfő késő esti zárómérkőzésén. A hajrában mindkét csapatból kiállított egy játékost a játékvezető.
ápr. 9
0:21
A Buffalo Bills hivatalosan is megállapodott Kevin Kolbbal (Agroinform)
Az Arizonából menesztett irányítót két évre láncolta magához a csapat összesen 13 millió dollárért.
ápr. 9
0:30
Golf: McIlroy kiválóan hangolt a Woods elleni nagy ütközetre (She)
Martin Laird megtörte az amerikai golfozók 14 verseny óta tartó győzelmi sorozatát a tengerentúli PGA-körversenyen: a skót  játékos a hét végi Texas Open megnyerésével az utolsó pillanatban kvalifikálta magát az év első kiemelt (major) viadalára, a csütörtökön kezdődő Mastersre, amelyre a jelek szerint javuló formában érkezik meg a világranglista első helyétől nemrégiben megfosztott Rory…
ápr. 9
0:39
Negredo góljai foglalták keretbe a Sevilla győzelmét - videó (Agroinform)
Álvaro Negredo góljaival győzte le a Sevilla az Athletic Bilbaót a Primera División 30. fordulójának zárómeccsén.
ápr. 9
1:24
Tenisz: Robredo és Monfils nagy csatában jutott tovább (She)
Tommy Robredo két játszmában győzött a francia Guillaume Rufin ellen, és bejutott a marokkói férfi teniszverseny második fordulójába. Gaël Monfils szintén nagy csatában jutott tovább Houstonban.
ápr. 9
6:48
Kosárlabda: 74 ezren látták az edzőlegenda újabb diadalát (She)
A Louisville Cardinals 82–76-ra legyőzte a Michigan Wolverinest az amerikai férfi egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA Basketball) magyar idő szerint kedd hajnali, 74 326 néző jelenlétében lejátszott atlantai döntőjében, ezzel története során harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.
ápr. 9
7:06
BL: „Diego López kiérdemelte helyét a Real kezdőjében" (She)
Cláudio Taffarel, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray kapusedzője, a brazilok korábbi legendás kapusa az AS-nek elmondta, szerinte Diego López kiérdemelte helyét a Real Madrid kezdőjében, és teljesítménye alapján akár maradhatna is a blancók első számú kapusa.
ápr. 9
7:06
Nemes bosszú Győrből címezve (Behaviour)
A lehető legtöbbet kihozták magukból a magyar kézilabdázók a hét végén. A Győri Audi ETO lányai a Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén a bukaresti arénában is képesek voltak legyőzni román ellenfelüket, míg a jövő évi kontinenstorna-részvételért harcoló magyar férfi válogatott kikapott ugyan Zágrábban, de a négygólos vereség tisztes helytállásnak bizonyult, s szinte bizonyosan Eb-s kiküldetést…
ápr. 9
7:08
Michelisz: ez már tényleg rémálom (Behaviour)
A monzai nyitófutamon történtek után mindenki abban bízott, hogy a WTCC tavalyi privát győztese, Michelisz Norbert a gyári Honda Civic volánja mögött a második versenyhétvégén, Marokkóban már villanni fog.
ápr. 9
7:10
Spanyol uralom a katari éjben (Behaviour)
Vasárnap, lapzártánk után ért véget a 2013-as katari szezonnyitó a gyorsasági motoros-világbajnokságban. Úgy tűnik, hogy az előzetesen a végső sikerre is esélyes versenyzők már az első futamon kimagaslottak a mezőnyből.
ápr. 9
7:12
Bevonulnak a spanyolok (Behaviour)
Mindinkább körvonalazódni látszik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a német-spanyol párharc. Miután a Real Madrid 3-0-ra verte a múlt héten a Galatasarayt, minden bizonnyal Isztambulon keresztül ma bemasírozik a négy közé; a Dortmund ugyan nem került előnybe, de hatalmas meglepetés volna, ha hazai pályán nem jutna túl a Málagán (holnap pedig a Barcelona és a Bayern várja kedvezőbb…
ápr. 9
7:24
Női jégkorong-vb: magyar vereség Ausztráliától (She)
A magyar női jégkorong-válogatott kedd hajnalban 5–3-ra kikapott Ausztráliától az új-zélandi Aucklandben zajló divízió 2/A-s világbajnokságon.
ápr. 9
8:00
NHL: lendületben a Vancouver és a vezérét nélkülöző Anaheim (She)
Folytatta jó sorozatát a Vancouver Canucks: a kanadai csapat 2–0-ra verte a Phoenix Coyotes legénységét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddre virradóra megrendezett játéknapján.
ápr. 9
8:18
Primera División - A Sevilla legyőzte az Athletic Bilbaót (Infostart)
A Sevilla hazai pályán Negredo duplájával legyőzte az Athtletic Bilbao együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.
ápr. 9
8:18
Ajánló: a BL-ben és az El-ben az elődöntő a tét a héten (She)
A héten eldől, mely labdarúgócsapatok jutnak be a legjobb négy közé a két európai kupasorozatban. Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája, csütörtökön az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóit játsszák, és akárcsak egy hete, a magyar csatornák egy kivételével az összes mérkőzést programjukra tűzik. Íme, a heti program és a tévés beosztás.
ápr. 9
8:27
Csodafocit senki ne várjon - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
Egerben új időszámítás kezdődik, Pakson meg visszasírják a régit.
ápr. 9
8:36
Fogadási botrány: életre szóló eltiltást kapott négy máltai (She)
A Máltai Labdarúgó-szövetség egy életre eltiltott négy, a máltai élvonalbeli bajnokságban szereplő játékost, akik a szövetség állítása szerint a 2011–2012-es szezonban több mérkőzés eredményét is befolyásolták.
ápr. 9
8:38
Sportlövő-vk: Sidi hatodik szabadpuska összetettben (She)
Sidi Péter kedden a hatodik helyen végzett férfi kisöbű szabadpuska összetettben a csangvoni sportlövő-világkupaversenyen.
ápr. 9
8:40
Siófok: nem súlyos Deák István sérülése, az FTC ellen játszhat (She)
Nem súlyos Deák István sérülése. A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok 22 esztendős szerbiai védőjének a múlt hét szombati, MVM Paks elleni összecsapáson (1–1) húzódott meg a combközelítő izma.
ápr. 9
8:42
NB II: Bajzát és Balogh is kidőlt a Szpariból a Vasas ellen (She)
Nemcsak a három pontot, de talán két erősségét is elveszítette a Vasas elleni szombati idegenbeli bajnokin (0–1) a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
ápr. 9
8:45
Sidi hatodik szabadpuska összetettben (Agroinform)
Sidi Péter a hatodik helyen végzett férfi kisöbű szabadpuska összetettben a csangvoni sportlövő Világkupa-versenyen.
ápr. 9
8:54
Videó: átosont az ellenfélhez és ellopta a drapériát a drukker (She)
A német harmadosztályban az Arminia Bielefeld 2–0 nyert idegenben a Hansa Rostock ellen. A mérkőzés alatt a hazaiak szurkolója átosont a vendégek szektorához és ellopta a drukkerek egyik drapériáját. Tekintse meg a jelenetet!
ápr. 9
8:54
Megszakadt a Calgary idegenbeli rossz sorozata (Metropol)
A kanadai együttes 3-1-re győzött a nyugaton sereghajtó Colorado Avalanche otthonában.
ápr. 9
8:56
Nagy László: a Kiel is legyőzhető (Metropol)
A kétszeres BL-győztes kézilabdázó szerint a kölni Final Fourba jutáshoz száz százalékot kell nyújtania a Veszprémnek.
ápr. 9
9:03
A Porto hármat rámolt be a Bragának - videó (Agroinform)
A Sárkányok a 23. percben hátrányba kerültek, de a folytatásban háromszor is mattolták a vendég védelmet
ápr. 9
9:05
Cassano egy hónapra kidőlt (Agroinform)
Combsérülés miatt egy hónapig nem léphet pályára Antonio Cassano, az Internazionale csatára.
ápr. 9
9:12
Anglia: elnökként térhet vissza a pályára a legenda (She)
Visszatérhet a futballpályára a 2002-ben visszavonult Matt Le Tissier, aki az angol hetedik ligás Guernseyt – melynek tiszteletbeli elnöke – segítené.
ápr. 9
9:14
Videó: Lamela óriási ziccere - a gólvonal elől fejelt fölé (She)
A Serie A 31. fordulójának rangadóján az AS Roma 1–1-es döntetlent játszott a Lazióval. Hernanes bombagóljával a Lazio szerezte meg a vezetést, amire Francesco Totti válaszolt büntetőből a második félidőben. Erik Lamela eldönthette volna a fővárosi derbit a pályaválasztó AS javára a 80. percében, de a gólvonal elől a kapu fölé fejelt. Íme!
ápr. 9
9:21
A Louisville nyerte az egyetemi kosárlabda-bajnokságot 74 ezer néző előtt (Agroinform)
A Louisville Cardinals 82-76-ra nyert a Michigan Wolverines ellen az (NCAA döntőjében.
ápr. 9
9:30
Eger: személyi „áldozata” is volt az MTK elleni vereségnek (She)
Mészáros Ferenc, az Egri FC NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, nem akarnak bűnbakot keresni, ugyanakkor az MTK elleni vereség személyi változásokat is hozott a keretben.
ápr. 9
9:48
Bajnokok Ligája: Mourinho nem mond igazat? (Infostart)
José Mourinho még soha nem esett ki csapatával a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Ellenben 2004-gyel kezdődően hetedszer juthat be aktuális alakulatával az elődöntőbe. S nehéz elképzelni, hogy ne jutna.
ápr. 9
9:48
Légiósok: Holtby szívesen látná Szalait Londonban (She)
Az idén januárban a Tottenham Hotspurhöz szerződő Lewis Holtby szívesen látná Londonban Szalai Ádámot, akivel együtt játszott a Mainzban. A 23 éves középpályást a német sport1.de faggatta a londoni életről.
ápr. 9
9:57
Jövőre bajnokok leszünk - Mancini (Agroinform)
A City 2-1-re legyőzte a Unitedet, de szinte lehetetlen, hogy a címvédő ledolgozza 12 pontos hátrányát.
ápr. 9
9:59
A kanadai kormányfő is NHL-es sztárokat szeretne (Agroinform)
Stephen Harper is azt szeretné, hogy az észak-amerikai profi jégkorongliga sztárjai pályára lépjenek a téli olimpián.
ápr. 9
10:06
Jégkorong: megvan a 22 fős brit keret a vb-re (She)
Tony Hand, a brit jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte végleges, 22 fős keretét a vasárnap kezdődő budapesti divízió 1/A-s világbajnokságra. A szigetországiak vasárnap éppen a magyarok ellen kezdik meg szereplésüket a tornán.
ápr. 9
10:08
Videó: „Meg tudod csinálni” - Málagában hisznek a sikerben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén nem bírt egymással a Málaga és a Dortmund, miután a spanyol csapat otthonában 0–0-s döntetlen született. Kedd este viszont eldől, hogy melyik együttes jut be a legjobb négy közé. A találkozó előtt egy promóciós videó is készült, amelyen a Málaga játékosai és szurkolói is szerepelnek, a jelmondat pedig: "Igen, meg tudod csinálni".…
ápr. 9
10:15
Miből meríthet erőt a Galata és a Juve - a legnagyobb fordítások (Agroinform)
A negyeddöntők visszavágói előtt néhány csapatnak minimális esélye maradt a továbbjutásra, de lehetetlen nem létezik.
ápr. 9
10:24
Videó: Pérez ki sem látszott a tömegből Isztambulban (She)
A Real Madrid 3–0-ra győzött a Galatasaray ellen a Santiago Bernabéu Stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez már megérkezett a visszavágóra Isztambulba, ahol óriási tömeg fogadta. Íme!
ápr. 9
10:26
Svédország: félbeszakadt a bajnoki, körtével dobták meg a védőt - videó (She)
Félbeszakadt a Djurgarden–Mjällby élvonalbeli svéd bajnoki labdarúgó-mérkőzés hétfő este, mert a vendégek egyik játékosát a nézőtérről körtével hason dobták.
ápr. 9
10:28
NB II: megvan az FTC II elhalasztott meccsének időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kijelölte a március 29-ről elhalasztott Ferencváros II–Szeged 2011 meccs új időpontját: az NB II Keleti csoportjának bajnokiját április 24-én, szerdán 16 órakor rendezik meg.
ápr. 9
10:33
A meccs megmutatta, miért ez a két legjobb csapat Angliában - Ferguson (Agroinform)
A United kikapott hazai pályán a címvédő Manchester Citytől, de a Vörös Ördögök bajnoki címe nem forog veszélyben.
ápr. 9
10:35
Egy hét, hat pont - Pécsen nincs apelláta (Agroinform)
Az ETO elleni csatát elveszítette a PMFC, a Kaposvár és a Pápa ellenit azonban győztesen kell megvívni.
ápr. 9
10:42
Szocsi: a kanadai kormányfő is NHL-es sztárokat szeretne (She)
Stephen Harper kanadai miniszterelnök is azt szeretné, hogy az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sztárjai pályára lépjenek a jövő évi szocsi téli olimpián.
ápr. 9
10:44
Női kosár NB I: visszavágna a Pécs és a DVTK az elődöntőben (She)
Az alapszakaszelső Uniqa Euroleasing Sopron 79–59-re múlta felül a PINKK-Pécsi 424-et, a bajnoki címvédő Hat-Agro Uni Győr pedig 81–74-re a Work Force DVTK-t a női kosárlabda-bajnoki elődöntő első összecsapásán. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcok második felvonását kedd este rendezik Komlón, illetve Miskolcon.
ápr. 9
10:51
Félbeszakadt svéd bajnoki, körtével dobták meg a védőt (Agroinform)
A Mjällby a 37. percben vezetést szerzett, amikor a Djurgarden szurkolói különféle tárgyakat dobáltak a pályára.
ápr. 9
11:09
Mi lesz a Chicagóval sérültjei nélkül? (Agroinform)
Derrick Rose idei visszatérése még mindig kérdéses, és újabban Joakim Noah is visszaesett felépülésében.
ápr. 9
11:11
Van der Vaart Boulahrouz feleségével szűrte össze a levet (Agroinform)
Válogatottbeli társa és jóbarátja, Khalid Boulahrouz feleségével alkot egy párt Rafael van der Vaart.
ápr. 9
11:18
Újpest: Barczi és Egerszegi visszatért Belgiumból (She)
Visszatért Belgiumból Barczi Dávid és Egerszegi Tamás az Újpest FC-hez, de az átigazolási szabályzat szerint a januárban a Sint-Truidenhez fél évre kölcsönadott páros csak edzhet a lila-fehérekkel, bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára.
ápr. 9
11:20
Videó: „Vissza a magyaros tradíciókat!" - utánpótlásképzés (She)
Hétfőn egész napos továbbképzésen vettek részt Telkiben az OTP-MOL Bozsik-program edzői. Az MLSZ Tv videójában Kiss Baranyai Sándor programvezető és Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója beszélt a továbbképzésről. Íme!

Keresés