2013. április 23. kedd

ápr. 23
0:12
MU: Van Persie az évszázad gólját lőtte - Sir Alex Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere szerint felesleges az MU bajnokcsapatait összehasonlítgatni, de számára a mostani legénység eddig megszerzett 84 pontja legalábbis tekintélyt parancsoló.
ápr. 23
0:30
Primera División: a 92. perc gólja utolsóvá tette Pintéréket (She)
Pintér Ádám csapata, a Zaragoza 2–1-re kikapott a Celta Vigo otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 32. fordulójának hétfő késő esti mérkőzésén, és legyőzője mögé, az utolsó helyre csúszott.
ápr. 23
0:34
NS: Borkai az NS-ben; Balunak elég; Csukics kiakadt - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
ápr. 23
1:24
Tenisz: kiesett a második kiemelt Babosék tornáján (She)
A második helyen kiemelt román Sorana Cirstea két játszmában kikapott a dél-afrikai Chanelle Scheeperstől a marrákesi női teniszverseny első fordulójában.
ápr. 23
6:12
Bajnok a Manchester United (Infostart)
A Manchester United hazai környezetben 3-0-ra nyert hétfőn az Aston Villa ellen, ezzel megszerezte története 20. bajnoki címét az angol labdarúgó Premier League-ben.
ápr. 23
6:48
NB II: már be is mutatkoztak a volt váciak a Berkenyében (She)
Ahogyan azt korábban már sejteni lehetett, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeitől visszalépni kényszerülő Vác játékosai közül heten a Nógrád megyei bajnokság első osztályában szereplő Berkenyéhez igazoltak.
ápr. 23
7:06
BL: „Én Klopp vagyok, ez pedig egy nagyszerű csapat" (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője a Marcának beszélt esélyeikről a Bajnokok Ligájában. A német szakember elmondta: tudja, hogy nem csapata a legesélyesebb a győzelemre, de a taktikáján továbbra sem fog változtatni, és nem akar leutánozni senkit.
ápr. 23
7:06
Retrodobogó Bahreinben (Behaviour)
Mintha csak 2012-ben lennénk - mondhatta az, aki tegnap megnézte a 2013-as F1-es világbajnokság negyedik futamát. Ugyanis ugyanaz a három versenyző ugyanabban a sorrendben - Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen és Romain Grosjean - végzett az élen, ráadásul a két Lotus ismét a mezőny közepéről küzdötte fel magát a legjobb három közé.
ápr. 23
7:08
Női kézi: Navarro még sírva ébred a győri kiesés miatt (She)
Silvia Navarro, a Győri ETO elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntőt elbukó Oltchim Valcea spanyol kapusa még mindig nem tudta feldolgozni a kudarcot, van, hogy még manapság is sírva ébred. A játékos jól érzi magát Romániában, de még nem döntött a folytatásról. A ProSportnak adott interjújából az is kiderül, hogy mentett már életet, Romániába igazolásakor összetévesztették egy…
ápr. 23
7:08
Földönkívüli világbajnok (Behaviour)
Idei második futamgyőzelmét aratta Bahreinben Sebastian Vettel.
ápr. 23
7:10
Csúcsdöntő Marc Marquez (Behaviour)
A 2013-as MotoGP világbajnokság második futamán három új győztest avattak a hétvégén Austinban.
ápr. 23
7:12
Heynckes tudja, mit kell tenniük (Behaviour)
Az utóbbi évtized legkiválóbb együttese csap össze napjaink legjobb formában lévő alakulatával a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének mai odavágóján. A Bayern München-Barcelona még a résztvevők szerint is beillene döntőnek, s abban is egyetértés mutatkozik, hogy a kiélezett csatát nüanszok döntik majd el.
ápr. 23
7:42
NHL: megnyerte csoportját az Anaheim és a Vancouver (She)
A Pittsburgh sorozatban hetedszer is nyert, az Anaheim hat év után csoportgyőztes lett, megnyerte divízióját a Vancouver is, és a Detroit sem tett le még a playoffról – röviden így foglalhatók össze az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapjának főbb eseményei.
ápr. 23
8:00
NBA: rabolt a Chicago, az utolsó pillanat döntött LA-ben (She)
A Chicago Bulls 90–82-re győzött a Brooklyn Nets vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának magyar idő szerint kedd hajnali játéknapján, ezzel 1–1-re alakította a párharc állását és megszerezte a pályaelőnyt.
ápr. 23
8:18
Bundesliga: Mario Götze a Bayernben folytatja - sajtóhír (She)
Mario Götze, a Borussia Dortmund labdarúgója nyártól a Bayern Münchenben folytatja pályafutását – adta hírül kedd reggel a Bild.
ápr. 23
8:54
Férfi kosár: Hangát kivásárolná szerződéséből Lóránt csapata (She)
A spanyol Manresa férfi kosárlabdacsapatának magyar légiósát, Hanga Ádámot kivásárolná élő szerződéséből a Lóránt Pétert is foglalkoztató olasz Virtus Roma, és vele együtt indulna harcba az olasz Serie A bajnoki címéért.
ápr. 23
8:54
Kicsiket és nagyokat is vár az idei balatoni BringaMánia (Metropol)
Újdonság a családok igényeihez igazított 25 kilométeres táv.
ápr. 23
8:56
Válogatott: nyári mérkőzés Kuvait legjobbjai ellen (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a magyar labdarúgó-válogatott nyáron felkészülési mérkőzést játszik Kuvait ellen.
ápr. 23
8:58
Videó: folyt a pezsgő a bajnok Manchester United öltözőjében (She)
Az angol élvonalbeli bajnokságban a Manchester United hétfő este visszavette bajnoki címét a városi rivális Manchester Citytől. Az alábbi felvételen megtekinthetik, hogyan ünnepelték bajnoki címüket az öltözőben a „vörös ördögök”. Íme!
ápr. 23
9:12
Férfi kézi: Gulyásra is számíthat szombaton a Veszprém (She)
A MKB Veszprém idegenben egy góllal kikapott (32–31) a THW Kieltől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A bakonyi csapatból a meccs során kidőlt a jobb vádliját fájlaló Gulyás Péter, aki hétfőn orvosi vizsgálaton járt a veszprémi kórházban.
ápr. 23
9:12
Hanga Ádám csapata legjobbja volt a bajnoki második ellen (Metropol)
A magyar kosaras sereghajtó együttese biztosan búcsúzik a spanyol élvonaltól.
ápr. 23
9:14
Videó: tomboló MU-drukkerek a stadionban és az utcákon (She)
Huszadik alkalommal végzett az angol bajnokság első helyén a Manchester United, miután hétfő este 3–0-ra nyert az Aston Villa ellen. A találkozót követően a szurkolók is rendesen megünnepelték a bajnoki címet. Íme!
ápr. 23
9:14
Bajnok a Manchester United (Metropol)
Története 20. bajnoki címét szerezte a MU az angol labdarúgó Premier League-ben.
ápr. 23
9:16
Hanga Ádám iránt érdeklődnek (Metropol)
Internetes források szerint az olasz Virtus Roma érdeklődik Hanga Ádám, a spanyol Manresa magyar kosárlabdázója iránt.
ápr. 23
9:30
Videó: „A szakmai hiba két pontjába került a Fradinak” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője, ezúttal a labdarúgó NB I 24. fordulójának rangadója mellett a Siófok és a Haladás győzelmét vette górcső alá.
ápr. 23
9:32
BL: „Már korábban is voltak problémáink a Dortmund ellen" (She)
Ángel di María, a Real Madrid labdarúgócsapatának szélsője a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzése előtt beszélt csapata esélyeiről. Az argentin elmondta: korábban akadtak problémái a blancóknak a Dortmund ellen, így most is nehéz mérkőzésekre számít.
ápr. 23
9:34
Női kézi: Békéscsaba után Fehérváron folytatja a szélső (She)
Távozik a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatától Hajduch Csenge, akinek a nyáron lejár a szerződése. A saját nevelésű szélső a nyártól az ugyancsak NB I-es Fehérvárban folytatja pályafutását.
ápr. 23
9:48
Légiósok: Hrepka a szezon végén távozhat Izraelből (She)
Elképzelhető, hogy a szezon végén távozik az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bnei Jehudától Hrepka Ádám. A magyar támadó tavaly szeptemberben szerződött a klubhoz, és a bizonytalan jövőkép miatt lehet, hogy egy idény után elhagyja a klubot.
ápr. 23
10:06
Ajánló: Bayern-Barca a BL-ben, pályán az ETO - program (She)
Ma este elkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének küzdelmei a Bayern München–Barcelona csúcsrangadóval. A másik ágon is német–spanyol összecsapást rendeznek: szerdán a Dortmund a Real Madridot fogadja. A labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott Kecskemét–Győri ETO találkozót ma rendezik.
ápr. 23
10:24
Videó: a Clippers kosarasa beverte a győztes duplát - top 5 (She)
Mára virradóra két találkozót rendeztek meg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első körében. A nap legszebb jelenete a Los Angeles Clippers kosarsaának, Christ Paulnak a nevéhez köthető, hiszen 24 pontjából nyolcat a közvetlen hajrában szerzett, ráadásul győztes duplájával meg is mentette a meccset a Clippersnek. Íme a legszebb öt találat!
ápr. 23
10:26
Női kézi BL: az ETO tiltakozik a visszavágó időpontja miatt (She)
Larvikban május 5-én, Veszprémben május 12-én csap össze a norvég Larvik és a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében – legalábbis az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) döntése értelmében. A győri csapat azonban szombaton szeretett volna játszani, ezért tiltakozik a visszavágó kijelölt időpontja miatt.
ápr. 23
11:00
Válogatott: nem is egy, hanem két meccs Kuvait ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesülését, miszerint a magyar válogatott június 6-án hazai pályán felkészülési mérkőzést vív Kuvaittal. A két szövetség megállapodása értelmében a június meccsnek a közeljövőben Kuvaitban „visszavágója" is lesz.
ápr. 23
11:02
Videó: Fegyverneky bravúros kosara, így lett bajnok a Sopron (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sopron 72–44-re legyőzte a Győrt a női kosárlabda NB I döntőjének harmadik, hétfő esti mérkőzésén, és a párharcot összesítésben 3–0-ra megnyerve elhódította a bajnoki címet. A hétfői találkozón végig vezető soproniak nyolcadik alkalommal lettek bajnoki aranyérmesek. Tekintse meg a mérkőzés utolsó perceit!
ápr. 23
11:04
Dortmund: Götze a Bayern Münchenben folytatja - hivatalos (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Mario Götze a következő idényben a bajnoki rivális Bayern Münchent erősíti. A bajorok hajlandóak kifizetni a 20 éves középpályás kivásárlási árát, azaz a 37 millió eurót.
ápr. 23
11:18
Heynckes: Biztos, hogy Messi játszani fog (Infostart)
Szuperrangadót rendeznek ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a Bayern München a Barcelonát fogadja az egyik elődöntő első mérkőzésén. Európa két leggólerősebb csapata randevúzik.
ápr. 23
11:36
Siófok: a maláj U23-as válogatottal játszanak szerdán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok hétközi felkészülési mérkőzésen fogadja a malajziai U23-as válogatottat – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 23
11:36
Negyedszer győzhet a Videoton (Metropol)
A hatodszor kiírt Ligakupában a Vidi negyedszer, a Fradi először diadalmaskodhat.
ápr. 23
11:38
Sportlétesítmény: a Puskásban építik fel a nemzeti stadiont (She)
Több hónapos hazai és nemzetközi szakértői egyeztetés után a kormány elfogadta a Nemzeti Olimpiai Központ megteremtésének, vagyis a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának és a körülötte létesítendő számos sportlétesítményt tartalmazó sportpark építésének a koncepcióját. A „stadion a stadionban” megoldással épülő új aréna és környezete az egész magyar sport szempontjából kiemelkedő…
ápr. 23
11:54
BL: Messi egy kicsivel jobb, mint C. Ronaldo - Ronaldo (She)
Ronaldo, a Corinthians labdarúgócsapatától 2011-ben visszavonult világbajnok brazil csatár a Marcának beszélt a Bajnokok Ligája esélyeseiről, és a Cristiano Ronaldo, Lionel Messi párharcot is elemezte.
ápr. 23
11:56
Videó: Djokovics kezdőrúgása után közelít az élvonalhoz a Monaco (She)
Mint korábban beszámoltunk, Novak Djokovics nyerte meg a monte-carlói salakpályás tenisztornát, a döntőben a vártnál könnyebben legyőzve Rafael Nadalt. A szerb teniszező néhány napot még Monacóban töltött, s kilátogatott a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában rendezett Monaco–Clermont mérkőzésre (4–0), ahol a kezdőrúgást is Djokovics végezte el. Íme!
ápr. 23
12:12
A Puskás Ferenc Stadionban épülhet az új nemzeti aréna (Infostart)
A kormány döntése értelmében különleges, a világon is egyedinek számító eljárással épülhet meg a nemzeti futballaréna, ugyanis "stadion a stadionban" koncepcióval, a Puskás Ferenc Stadionon belül készül majd el az új létesítmény.
ápr. 23
12:12
Videó: Djokovics kezdőrúgása, közelít az élvonalhoz a Monaco (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Novak Djokovics nyerte meg a monte-carlói salak pályás tenisztornát, a döntőben a vártnál könnyebben legyőzve Rafael Nadalt. A szerb teniszező néhány napot még Monacóban töltött, s kilátogatott a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában rendezett Monaco–Clermont mérkőzésre (4–0), ahol a kezdőrúgást is ő végezte el. Íme!
ápr. 23
12:12
Götze a Bayern Münchenbe igazolt (Metropol)
A Dortmund kiválósága a következő idényt a Budesliga-bajnok Bayern Münchennél kezdi meg.
ápr. 23
12:14
KTE: Maximális koncentráció kell a Győr ellen - Pekár (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano a héten két hazai mérkőzést is játszik, előbb a 20. fordulóból elmaradt mérkőzésen kedden a listavezető Győri ETO-t, majd a sereghajtó Egri FC-t fogadja. A kecskemétiek játékosa, Pekár László a klub hivatalos honlapjának elmondta, a mai mérkőzésen csak maximális koncentrációval lehet jó eredményt elérni, míg az egriek elleni pénteki összecsapáson…
ápr. 23
12:30
Öttusa: Félelmetes volt a kínai földrengés - Szloboda (She)
Félelmetesnek nevezte a szecsuani földrengést, illetve annak Csengtuban érzékelhető megnyilvánulását a múlt héten éppen ott tartózkodó magyar öttusacsapat vezetője.
ápr. 23
12:32
Golf: túlóra túlóra hátán, egy ritka rekord is becsúszott (She)
A holtversenyek hetén vannak túl a világ legjobb profi golfozói: a legfontosabb hétvégi tornákon az északír Graeme McDowell, a francia Raphaël Jacquelin és a norvég Suzann Pettersen egyaránt playoffban harcolta ki a győzelmet. Jacquelin különösen nagy próbatételt állt ki.
ápr. 23
12:34
Bostoni robbantás: emlékfutás 18 órától a Margitszigeten (She)
A sport legyőzi a terrort elnevezéssel közös futás lesz ma a bostoni merénylet áldozatainak emlékére Budapesten.
ápr. 23
12:36
Lósport: Overdose másfél év kihagyás után tér vissza (She)
Overdose másfél év kihagyás után május közepén versenyezhet újra, most az alagi versenypályán készül. Testvére néhány héten belül kaphat nevet, amit még jóvá kell hagyatni, a tulajdonosok azonban júniusban már őt is a versenypályán szeretnék látni – minderről Mikóczy Zoltán, Overdose társtulajdonosa beszélt a DIGI Sport Reggeli start című műsorában.
ápr. 23
12:48
Videó: csodás passz, a Canucks hokisa eldöntötte a meccset (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján a Vancouver Canucks 3–1 nyert a Chicago Blackhawks ellen. A zsinórban a nyolcadik hazai győzelmét elkönyvelő Canucksban, Henrik Sedin csodás asszisztja után Daniel Sedin góllal jeleskedett. Íme!
ápr. 23
13:06
WBA: Geráék elengedéséhez nagy csekk kell - Clarke (She)
Steve Clarke, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion menedzsere nem tervez jelentős erősítéseket a nyáron; csak akkor változtat stratégiáján, ha távozna néhány kulcsjátékos.

Keresés