2013. április 23. kedd

ápr. 23
13:06
Stadion a stadionban (Metropol)
Az aréna egyik különlegessége lesz a tetőre kerülő, kivilágítható panoráma futópálya.
ápr. 23
13:08
Lazio: a szaúdi sejk 80 millióért venné meg a klubot (She)
A szaúdi Kalid al-Soaibi sejk szeretné megvásárolni az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Laziót. A La Repubblica keddi beszámolója szerint a sejk 80 millió eurót fizetne a római klubért.
ápr. 23
13:24
Cselgáncs Eb: Ungvári Miklós elkerülné a testvérharcot (She)
A budapesti cselgáncs Európa-bajnokságon sem küzdene meg öccsével, Attilával Ungvári Miklós, a magyar válogatott legeredményesebb és legtapasztaltabb tagja.
ápr. 23
13:42
Junior vízilabda-vb: az elődöntő a magyar csapat célja (She)
Legalább a négy közé kell jutnia a magyar válogatottnak az augusztusi szombathelyi junior vízilabda-világbajnokságon - jelentette ki Horkai György, a korosztályos nemzeti csapat szövetségi kapitánya.
ápr. 23
13:44
Eredivisie: végre jó hír Németh Krisztiánról (She)
A sérüléséből felépülő Németh Krisztián hétfőn egy órát a pályán töltött holland élvonalbeli klubja, a Roda utánpótlás-bajnokiján, és hamarosan számíthat rá az első csapat vezetőedzője is.
ápr. 23
13:46
Videó: kerékpáros tömegbaleset Törökországban (She)
A nagy törökországi kerékpáros körversenyen, a Tour of Turkeyn hatalmas tömegbaleset történt közvetlenül a célbaérkezés előtt. Tekintse meg a jelenetet!
ápr. 23
13:48
Haladás: Kulcsár „szerencsés” volt, megúszta a műtétet (She)
Bokaszalag-szakadást szenvedett Kulcsár Kornél, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás középpályása. A 21 éves futballista a Csákvár elleni NB II-es bajnokin sérült meg, műteni azonban nem kellett a bokáját.
ápr. 23
14:00
NB II: két mérkőzés kezdési időpontja is módosult (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Versenybizottsága két NB II-es mérkőzés kezdési időpontját is módosította. A Ferencváros második csapata április 24-én, szerdán a tervezettnél fél órával korábban fogadja a Szegedet (15.30).
ápr. 23
14:02
DVTK-FTC: Vladan Csukics visszautasítja a vádakat (She)
A Ferencváros ellen bajnokin megsérülő Gosztonyi András eltört lábát csavarokkal rögzítették, a támadó hétfő délután átesett az operáción. A sérülést okozó ferencvárosi Vladan Csukicsot nagyon megviselték a történtek, a diósgyőriek csapatorvosa, Forgács Alfréd viszont továbbra is állítja: szándékos volt a belépő.
ápr. 23
14:04
Lovassport: a fogatok már a hazai idénynyitó lázában égnek (She)
Jövő héten péntektől vasárnapig 31. alkalommal rendezik meg a fábiánsebestyéni lovas napokat, amelynek keretében csaknem ötven fogat verseng majd a hagyományos fogathajtó világkupa-fordulón.
ápr. 23
14:18
A profi tenisz történetének legnagyobb pénzdíja! (Infostart)
A tavalyihoz képest 40 százalékkal több pénzt osztanak szét idén a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, az év harmadik Grand Slam-tornáján.
ápr. 23
14:18
Vizes vb: váratlanul akadt még egy vetélytársunk 2021-re (She)
Magyarországnak három vetélytársa lesz abban a sportdiplomáciai küzdelemben, amelyik a 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogának megszerzéséért folyik. Az utolsó pillanatban a sportdiplomáciában egyre aktívabb Azerbajdzsán is kandidált.
ápr. 23
14:18
Három vetélytárs a 2021-es vizes vb rendezéséért (Metropol)
Dél-Korea, Baku és az Egyesült Arab Emirátusok lesznek az „ellenfelek”. Kína és Japán visszalépett.
ápr. 23
14:36
Videó: ez a 14 éves fiú lehet az új Michael Jordan (She)
Seventh Woods még csak 14 éves, de már most más szinten kosarazik a korosztályához képest. Az irányító látványosan zsákol és blokkol, de ha kell, a palánk mögül is bedobja a labdát. Íme!
ápr. 23
14:38
Wimbledon: történelmi pénzdíjazás és újabb tetőépítés (She)
A tavalyihoz képest 40 százalékkal több pénzt osztanak szét idén a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, az év harmadik Grand Slam-tornáján.
ápr. 23
14:40
PMFC: a Föld napján a környezetet tisztogatták (She)
Több akcióval is bizonyította már a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-MATIAS, hogy fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást.
ápr. 23
14:54
Női kézilabda: a megsérült Tomori nem neheztel Tervelre (She)
Tomori Zsuzsanna a női kézilabda bajnoki döntő első mérkőzésén sérült meg. Az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövője a történtekről klubja honlapjának, a fradi.hu-nak beszélt.
ápr. 23
14:56
Videó: „stadion a stadionban" - futópályával a tetején (She)
Több hónapos hazai és nemzetközi szakértői egyeztetés után a kormány elfogadta a Nemzeti Olimpiai Központ megteremtésének, vagyis a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának és a körülötte létesítendő számos sportlétesítményt tartalmazó sportpark építésének a koncepcióját. Az NSO Tv videójában Vígh László, a beruházásért felelős kormánybiztos mellett Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász is…
ápr. 23
14:58
Tenisz: Babos egy szettig bírta az 5. kiemelt tempóját (She)
A marrákesi női tenisztorna első fordulójában a világranglista 114. helyén álló Babos Tímea egy szoros és egy sima szettben kikapott az ötödik helyen kiemelt holland Kiki Bertenstől (ranglista-41.).
ápr. 23
15:12
BL: A Bayern Európában is más dimenzió - Király (She)
Király Gábor lesz a Sport Televízió szakkommentátora a kedd esti Bayern München–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntőn. Az 1860 München labdarúgócsapatának magyar válogatott kapusának személyes tapasztalata van mindkét együttessel kapcsolatban, és ezeket nem is rejtette véka alá.
ápr. 23
15:14
Női kézilabda: mégis szombaton lesz a BL-döntő visszavágója! (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) – szembemenve a hétfőn közöltekkel – megváltoztatta a női Bajnokok Ligája-döntő visszavágójának (Győri Audi ETO KC–Larvik) időpontját, így azt – a győriek kérésének megfelelően – nem május 12-én, vasárnap, hanem egy nappal korábban, május 11-én rendezik meg.
ápr. 23
15:16
Rendezvény: Sport Expo először Magyarországon (She)
A Hungexpo Vásárközpontban rendezik meg jövő péntektől vasárnapig Magyarország első, nagyszabású sportszakmai kiállítását és vásárát, a Sport Expót.
ápr. 23
15:18
Kajak-kenu: világbajnoki szintű mezőny a szegedi vk-n (She)
Mintegy 50 ország 800 versenyzője, Storcz Botond szövetségi kapitány szerint csaknem világbajnoki szintű mezőny indul a május 10. és 12. között zajló szegedi kajak-kenu Világkupa-versenyen, amely a nemzetközi szövetség idei vk-sorozatának első állomása lesz. Az esemény keddi, kampányindító sajtótájékoztatóján Ábrahám Attila, a szövetség főtitkára, a szervezőbizottság vezetője azt mondta:…
ápr. 23
15:30
Tenisz: Marosiék kiejtették Safárováékat Stuttgartban (She)
A Marosi Katalin, Darija Jurak kettős a stuttgarti tenisztorna párosversenyének első fordulójában két szettben legyőzte az Anasztaszja Pavljucsenkova, Lucie Safárová duót.
ápr. 23
15:30
Huszadszorra angol bajnok a Manchester United (Blikk)
Manchester – Csúcsra repítette Robin van Persie (29) a Manchester Unitedet.
ápr. 23
15:30
Puskás Ferenc Stadion - tervek, elképzelések az építésre (Metropol)
Több helyszín és időpont is szerepelt már a tervekben.
ápr. 23
15:32
Női kézi: Szűcs Gabriella klubot vált, marad Romániában (She)
Román sajtóértesülések szerint a nyáron klubot vált a kézilabdázó Szűcs Gabriella, és Zilah után Nagybányán folytatja a pályafutását.
ápr. 23
15:32
Aranyláz a Fradinál (Blikk)
Budapest - Kilencéves szünet után szerezhet újabb trófeát a Ferencváros futballcsapata. A zöld-fehérek legutóbb 2004. május 27-én ünnepelhettek, akkor nyerték 28. bajnoki címüket, most pedig a Ligakupában lehetnek aranyérmesek, ha a ma esti (Sport1, 17.30) székesfehérvári döntőben legyőzik a címvédő Videotont.
ápr. 23
15:32
Babos kiesett (Metropol)
A főtáblára bravúros játékkal jutott be, de az első fordulóban veszített és így kiesett Babos Tímea Marrákesben.
ápr. 23
15:48
F1: Úgy érzem, van még bennem néhány jó év - Webber (She)
Mark Webber a Red Bull tévécsatornájának nyilatkozva azt mondta, még néhány évig szeretne a Formula–1-ben maradni. Mivel Dietrich Mateschitz tulajdonos korábban többször is elmondta, csak abban az esetben szerződtet új pilótát, ha Webber visszavonul vagy más csapathoz szerződik, csökkent az esélye Kimi Räikkönen átigazolásának.
ápr. 23
15:48
Győr-Larvik: vasárnap helyett szombaton (Metropol)
Egy nappal korábban, május 11-én lehet BL-győztes az ETO. A győri focisták miatt rakták át az időpontot.
ápr. 23
15:50
Videó: így vesztett pontokat a hajrában a Vasas (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójának vasárnapi játéknapján a Keleti csoportban kissé megtorpant a Vasas. Az angyalföldiek az Újpest B otthonában csak döntetlenre voltak képesek, így egy pontra csökkent előnyük a Mezőkövesd előtt. Tekintse meg Cseke Benjámin és Dombai Viktor találatát a Vasas Tv videóján.
ápr. 23
15:50
Marosiék a negyeddöntőben (Metropol)
A legjobb nyolc között Stuttgartban a Marosi-Jurak duó.
ápr. 23
16:06
Kerékpár: visszavonul a gyógyszerét nem jól kezelő sprinter (She)
Bejelentette visszavonulását Alessandro Petacchi, a kiváló olasz kerékpározó. A Lampre-Merida hivatalos közleménye szerint a 39 éves sprinter új kihívásokat keres.
ápr. 23
16:24
Férfi kézi: az Atlético kapusa lemaradt az elnöki posztról (She)
José Javier Hombrados, az Atlético Madrid férfi kézilabdacsapatának kapusa alulmaradt a Spanyol Kézilabda-szövetség elnöki posztjáért tartott szavazáson. A 41 évesen még mindig aktív kapuvédő Francisco Vidal Blázquezzel szemben maradt alul a hétfői választáson: a játékos 32 voksot kapott, míg riválisa 54 szavazattal nyerte el az elnöki posztot.
ápr. 23
16:42
F1: a Porsche nem lát logikát a visszatérésben (She)
A Porsche autógyár nem a Formula–1-be való visszatérés előszobájának tekinti a sportautós programját, hanem az F1 alternatívájának – a stuttgartiak azért választották a Le Mans-indulást az F1 helyett, mert a sportautóban szerzett tapasztalatokat könnyebb hasznosítani az utcai autók gyártásában.
ápr. 23
17:00
BVB: „Tán megkönnyebbülés Götzének, hogy klubot váltott" (She)
A német labdarúgó-válogatott rekordere, Lothar Matthäus erősen kritizálta Mario Götze klubváltását. Mint ismert, a 20 éves középpályás a Borussia Dortmundtól a Bayern Münchenhez igazolt, a hírt egy nappal a Real Madrid elleni BL-elődöntő előtt jelentette be a BVB.
ápr. 23
17:02
Videó: LeBron top10 kunsztja az alapszakaszból (She)
Véget értek az alapszakasz küzdelmei az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA). A bajnokság egyik legnagyobb sztárja, LeBron James ezúttal is remek formában játszott végig. Az alábbi videóban a tíz legszebb megmozdulását szedte össze az NBA hivatalos csatornája.
ápr. 23
17:04
NB I: Kassai München után az FTC-Vidin fúj - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte a labdarúgó NB I hét végi 25. fordulójának játékvezetőit. A keddi Bayern München–Barcelona BL-elődöntőről hazatérő Kassai Viktor vasárnap a Ferencváros–Videoton rangadón fújja a sípot.
ápr. 23
17:18
PSG: nyílik a pénzeszsák, Cavani is jöhet a nyáron (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata továbbra sem sajnálja a pénzt és az energiát játékoskerete megerősítésére: a francia RMC rádió értesülései szerint megszületett az egyezség Edinson Cavani és a PSG között.
ápr. 23
17:36
Videó: a MotoGP-hétvége legnagyobb bukásai (She)
A múlt heti Amerikai Nagydíjat Marc Márquez nyerte meg a MotoGP kategóriában. Mint már nem először, ez a hétvége sem telt el hatalmas bukások nélkül, a versenysorozat hivatalos csatornája ezekből az esésekből csinált kiváló összeállítást.
ápr. 23
17:54
Tenisz: Monfils és Mayer a 16 között, a 7. kiemelt kiesett (She)
A bukaresti férfi tenisztorna első fordulójában a korábbi top 10-es játékos francia Gaël Monfils két magabiztos játszmában nyert, így továbbjutott, csakúgy, mint az 5. helyen kiemelt német Florian Mayer, aki egy sima és egy szoros szettben fektette két vállra az olasz Flavio Cipollát.
ápr. 23
18:12
NB I: Kecskeméti TE-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójából pótolnak mérkőzést kedden: a listavezető Győri ETO a Kecskeméti TE otthonába látogat. Az ETO még sohasem nyert Kecskeméten bajnokit – a jelenlegi mezőnyben a KTE az egyetlen csapat, amelyet a győriek nem tudtak megverni a saját stadionjában. Ha megtörik a sorozat, akkor az ETO győzelmével újabb lépést tesz a bajnoki cím felé – és akár már a jövő hét kedden…
ápr. 23
18:12
Lékó ismét remizett (Metropol)
A magyar nagymester az ukrán Ruszlan Ponomarjov ellen játszott a sakk Grand Prix-sorozat svájci tornájának ötödik, keddi fordulójában.
ápr. 23
18:14
Barcelona: 30 milliós ajánlat az Inter klasszis kapusáért? (She)
Olasz lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 30 millió eurós ajánlatot készül tenni az Inter kapusáért, Samir Handanovicért.
ápr. 23
18:16
Dopping: három és fél év eltiltás az olasz olimpiai bajnoknak (She)
Három és fél évre szóló eltiltást kapott kedden az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) illetékes bíróságától Alex Schwazer ötkarikás aranyérmes gyalogló, aki a londoni játékokon doppingvétség miatt nem vehetett részt.
ápr. 23
18:18
Sakk: Lékó Péter az ukrán Ponomarjovval is remizett (She)
Lékó Péter döntetlent játszott az ukrán Ruszlan Ponomarjovval a sakk Grand Prix-sorozat svájci tornájának ötödik, keddi fordulójában.
ápr. 23
18:20
Kosárlabda: jövőre Moszkvában lesz a streetball-vb (She)
Jövőre Moszkvában rendezik meg a három a három elleni kosárlabda-világbajnokságot. A sportág félpályás változatának (ismertebb nevén streetball) ugyan csak második vb-jére kerül majd sor az orosz fővárosban, ám elképzelhető, hogy a torna idejére már – mint bemutató sportág – az olimpiai sportok között kap helyet.
ápr. 23
18:22
Videó: a beálló fellökte a bírót a meg nem adott gólja után (She)
A Vardar Szkopje 24–24-es döntetlent játszott a Zomimak elleni kézilabda-bajnokin. A Vardar válogatott beállója, Sztojance Sztoilov a mérkőzés végét már nem bírta idegekkel. A játékos egy meg nem adott gólja után nemes egyszerűséggel felöklelte a bírót, amiért nem fújta be a találatot.
ápr. 23
18:30
Tenisz: Berdych alaposan megizzadt, Verdasco kiesett (She)
A Barcelonában zajló férfi tenisztorna második fordulójában a 3. helyen kiemelt cseh Tomás Berdych szetthátrányból fordítva legyőzte az orosz Nyikolaj Davigyenkót, így bejutott a nyolcaddöntőbe, csakúgy, mint a szintén orosz Andrej Kuznyecovot döntő játszmában két vállra fektető német Phillipp Kohlschreiber.

Keresés