2013. május 22. szerda

máj. 22
0:12
Két serpa segíthet Erőss Zsoltékon (Infostart)
Két serpa segíthet a Kancsendzöngán bajba jutott két magyar hegymászón, Erőss Zsolton és Kiss Péteren. A serpáknak azonban egy napba is telhet, mire a világ harmadik legmagasabb hegycsúcsának 5300 méteren fekvő alaptáborából feljutnak a 7600 méteren lévő 4-es táborba - mondta kedd késő este az MTI-nek Vincze Szabolcs, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció szóvivője.
máj. 22
0:12
NS: bankók a siófoki öltözőben; döntőről döntőre; összeállt a sztárpár – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
máj. 22
0:30
Roland Garros: Murray háta fáj, lemondta a szereplést (She)
Nem indul a vasárnap kezdődő Roland Garroson Andy Murray: a világranglistán második brit teniszező továbbra is hátfájdalommal bajlódik, ami miatt kénytelen volt lemondani az idei második Grand Slam-viadalon való részvételt.
máj. 22
2:30
Nem hosszabbítanak a Clippers vezetőedzőjével (Agroinform)
Vinny Del Negro két idény erejéig irányította a csapatot, de a vezetőség nem kínálja meg új szerződéssel.
máj. 22
2:48
A Charlotte csapott le a New Orleans árván maradt csapatnevére (Agroinform)
A Charlotte Bobcats a 2014-15-ös szezontól Charlotte Hornets néven fog játszani az NBA-ben.
máj. 22
3:06
Hoki legendával erősítette szakmai stábját a Nashville (Agroinform)
Peter Horachek hétfői menesztése után Phil Housley-t nevezték ki a Predaotrs segédedzőjének.
máj. 22
3:24
31 év után ismét Super Bowlt rendez San Francisco (Agroinform)
Az NFL nagydöntőjének 2016-ban San Francisco, 2017-ben pedig Houston ad majd otthont.
máj. 22
6:30
Nincs hír Erőss Zsoltékról (Infostart)
Egyelőre nincs új hír a Kancsendzöngán bajba jutott magyar hegymászókról, Erőss Zsoltról és Kiss Péterről - tájékoztatta az MTI-t szerda reggel Vincze Szabolcs, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció szóvivője.
máj. 22
7:06
Hegymászás: nincs új hír a bajba jutott Erőss Zsoltékról (She)
Egyelőre nincs új hír a Kancsendzöngán bajba jutó magyar hegymászókról, Erőss Zsoltról és Kiss Péterről – tájékoztatta az MTI-t szerda reggel Vincze Szabolcs, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció szóvivője.
máj. 22
7:06
Új csillag született (Behaviour)
Ha csak a végeredményt nézzük, minden rendben van: a társrendezőként a hazai pálya előnyét élvező Svédország a döntőben 5-1-re győzött és az A-csoportos jégkorong világbajnokság győztese lett. De ezzel le is zárult a papírforma, minden egyéb az elképzelhetetlen kategóriájába tartozik. Például az, hogy a torna játékosa egy svájci, Roman Josi lett.
máj. 22
7:08
NBA: hosszabbítás után a második meccs is a Spursé (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a San Antonio Spurs hazai pályán 93–89-re legyőzte hosszabbítás után a Memphis Grizzliest, így 2–0-ra vezet a Nyugati főcsoport döntőjében.
máj. 22
7:08
Tévében nézi a meccset a magyar (Behaviour)
A sporteseményeket figyelők döntő többsége a televízióban követi a mérkőzéseket, versenyeket - állapította meg a Századvég Alapítvány kutatása, amelyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság számára készített.
máj. 22
7:10
Félmillió Ferguson gumijáért (Behaviour)
Csaknem félmillió euróért kelt el az egyik internetes aukciós oldalon Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United vezetőedzőjének utolsó, kispadon elfogyasztott rágógumija.
máj. 22
7:12
"Mourinho csapás volt a futballunk számára" (Behaviour)
Mourinho megbukott - a spanyol közvélemény egyöntetűen ezen az állásponton van azok után, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid klubelnöke hétfő este rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be: a szezon végén távozik a portugál szakember.
máj. 22
7:14
A Spice-boy búcsúja (Behaviour)
Elköszönt a világ legnépszerűbb futballistája. A legekkel persze vigyázni kell, de gyanítjuk, a jelzővel ezúttal nem lövünk mellé. Nem azt írtuk, hogy a legjobb, mert Lionel Messi, C. Ronaldo, meg a többi mai zseni korában ezzel tényleg csínján kell bánni. De hogy a legismertebb volt, arra nyugodtan mérget vehetünk. Japán még ma sem tartozik a futballnemzetek élvonalába, David Beckham önéletrajzi…
máj. 22
7:24
NHL: New Yorkban is nyert a Boston, egyenlített a San Jose (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a Boston Bruins a párharc harmadik meccsén, idegenben is legyőzte a New York Rangerst, így egy győzelemre került attól, hogy bejusson a Keleti főcsoport döntőjébe.
máj. 22
7:26
Olaszország: Buffon mezével lepték meg a pápát (She)
Az olasz válogatott és a bajnok Juventus kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész csapat által aláírt mezével lepték meg Ferenc pápát.
máj. 22
7:42
Lombard: poznani levél jött, de a Lovrencsics-ügy nem haladt (She)
Nincsen számottevő előrelépés Lovrencsics Gergő ügyében. A Lech Poznan elektronikus levélben jelezte, hogy a szerződésben foglaltak szerint igényt tartana a légiósra, a pápaiak viszont amondóak, előbb teljesíteni kellene az írásos dokumentum minden egyes pontját. Árki Gábor, a Lombard ügyvezetője szerint hamarosan elmozdulás várható az ügyben.
máj. 22
8:00
Jégkorong: kapus előtt tiszteleg a 2017-es vb logója - kép (She)
A volt német válogatott jégkorongkapus, Robert Müller emléke előtt tiszteleg a német és a francia szövetség azzal, hogy a 2017-es közös rendezésű világbajnokság emblémájában szereplő figurát a négy éve elhunyt hálóőrről mintázták meg.
máj. 22
8:02
Roland Garros: Babos francia ellenféllel kezd a selejtezőben (She)
Babos Tímea a hazai pályán szereplő Myrtille Georges ellen kezd a vasárnap rajtoló francia nemzetközi teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.
máj. 22
8:04
Vívás: párbajtőrös kérdés, döntenek az Eb-csapatról (She)
Csütörtökön dönthet arról a honi vívószövetség elnöksége, hogy kik képviselhetik Magyarországot a júniusi zágrábi Európa-bajnokságon, illetve arról, hogy az augusztusi budapesti világbajnokságon szerepelhet-e más csapat az Eb-küldöttséghez képest. A hazai ranglisták első három helyezettjét elvileg kötelező benevezniük a vezetőedzőknek, míg a negyedik csapattagot szubjektíven jelölhetik ki.
máj. 22
8:18
Barcelona: Messi szerint csodás lenne Neymar érkezése (She)
A Barcelona négyszeres aranylabdás argentin labdarúgója, Lionel Messi szerint „csodálatos lenne” klubja számára, ha sikerülne átigazolni a brazil Neymart, akit az elmúlt hetekben egyre gyakrabban hoztak hírbe a katalánokkal.
máj. 22
8:30
Buffon, Conte és Agnelli Ferenc pápának vittek ajándékokat (Agroinform)
A bajnok Juventus kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész csapat által aláírt mezével lepték meg Ferenc pápát.
máj. 22
8:32
Mélygödörben a New York Rangers (Agroinform)
A Parkőrök hazai pályán is kikaptak 2-1-re, és már 3-0-s hátrányban vannak a párharcban, a San Jose Sharks egyenlített.
máj. 22
8:36
Murray kihagyja a Roland Garrost (Infostart)
Hátsérülés miatt visszalépett a vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokságtól a férfi világranglista második helyén álló brit Andy Murray.
máj. 22
8:36
Videó: az egri női pólósok után Birosék is bajnokok (She)
A ZF-Eger csapata nyerte meg a 2012–2013-as magyar férfi vízilabda ob I küzdelmeit, miután a döntő harmadik mérkőzésén, hazai medencében 10–9-es győzelmet aratott a Szolnoki Dózsa-Közgép ellen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját a DigiSport felvételén!
máj. 22
8:48
Születésnapi sérülése miatt Murray nem lehet ott a Garroson (Agroinform)
Visszalépett a vasárnap kezdődő francia nyílt teniszbajnokságtól a férfi világranglista második helyén álló Andy Murray.
máj. 22
8:54
A döntőre készülnek (Metropol)
A legjobb magyar csapat akár Zidane ellen is játszhat Franciaországban.
máj. 22
9:12
Videó: Parker zseniális passza után Splitter bezúzta - top 5 (She)
Mint beszámoltunk róla, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a San Antonio Spurs hazai pályán 93–89-re legyőzte hosszabbítás után a Memphis Grizzliest, így 2–0-ra vezet a Nyugati főcsoport döntőjében. Tekintse meg a játéknap öt legszebb jelenetét!
máj. 22
9:12
Serpák indultak a bajba jutott magyar hegymászók elé (Metropol)
Az éjszaka óta nincs új hír a Kancsendzöngán bajba jutott magyar hegymászókról, Erőss Zsoltról és Kiss Péterről.
máj. 22
9:14
Újpest: Megtiszteltetés volt itt játszani - Moraes búcsúlevele (She)
„Elcsíptünk egy levelet" – a valóság azonban az, hogy az Újpest (immár csak volt) brazil légiósa, Bruno Moraes úgy érezte, nem fordíthat szó nélkül hátat a Megyeri útnak. A korábban a Porto színeiben a Bajnokok Ligájában is szereplő labdarúgó portugálul írt néhány sort búcsúlevél gyanánt, amelyet az alábbiakban magyar fordításban olvashatnak.
máj. 22
9:24
Lesz edzés, és én ott leszek - Carlo Ancelotti (Agroinform)
Noha a PSG szurkolói a bajnoki címet is ünnepelhetnék, a legtöbben Carlo Ancelotti vezetőedző jövőjével foglalkoznak.
máj. 22
9:30
Jégkorong: Hári első osztályú európai klubhoz szerződik (She)
Hári János közös megegyezéssel távozik a svéd MODO jégkorongcsapatától, és egy másik első osztályú európai klubhoz szerződik. A válogatott hokis új csapatát egyelőre nem nevezhette meg, de annyit elárult, a közeljövőben fény derül rá.
máj. 22
9:32
NBA: a klubcsúcs sem mentette meg a Clippers edzőjét (She)
Nem hosszabbítanak szerződést Vinny Del Negróval, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 2012–2013-es idényében 56 győzelemmel klubcsúcsot felállító Los Angeles Clippers vezetőedzőjével.
máj. 22
9:42
Annyi lehet a nagy bedobások utáni góloknak, távozik a Stoke menedzsere (Agroinform)
Hét év után távozik posztjáról Tony Pulis, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Stoke City menedzsere.
máj. 22
9:48
Magyar Kupa: ötödik címvédő vagy hatodik duplázó? (She)
A DVSC-Teva és a Győri ETO játssza ma este (Bozsik-stadion, 20 óra, Tv: M2) a labdarúgó Magyar Kupa döntőjét. Az MLSZ honlapján publikált statisztikából kiderül, hogy ha az ETO nyer, a hatodik klubként duplázik; ha pedig a DVSC lesz a győztes, akkor a Loki lesz az ötödik címvédő.
máj. 22
10:00
Végső visszaszámlálás - jön a Dortmund-Bayern! (Agroinform)
Különleges promócióval kedveskedik a sportfogadóknak az Unibet fogadóiroda a szombati BL-döntőre.
máj. 22
10:18
San Franciscóban lesz az 50. Super Bowl (Agroinform)
Az NFL 50. döntőjét, a 2016-os Super Bowl-t San Franciscóban rendezik meg, míg 2017-ben Houston lesz a házigazda.
máj. 22
10:20
Közel járt a bravúrhoz a Memphis (Agroinform)
A San Antonio Spurs csak hosszabbításban tudta legyőzni a Memphis Grizzliest a párharc második mérkőzésén.
máj. 22
10:22
Az ötezer és a tízezer méter címvédője gyermeket vár, kihagyja a vb-t (Agroinform)
Nem indul a moszkvai atlétikai világbajnokságon Vivian Cheruiyot, a női 5000 és 10 000 méter címvédője.
máj. 22
10:24
Videó: megfejelték, elvesztette eszméletét a horvát kézis (She)
A Hamburg hazai pályán 28–25-re legyőzte a Füchse Berlint a férfi kézilabda Bundesligában, így továbbra is nyitva a negyedik hely kérdése. A találkozót beárnyékolta egy sérülés: Ivan Nincevicet Torsten Jansen megfejelte, s előbbi egy időre elvesztette az eszméletét. A horvát kézist arccsonttörés gyanújával szállították kórházba, ahonnan már kiengedték, de pontos diagnózist még nem állapítottak…
máj. 22
10:26
DVTK: pótolták az adatokat, bizakodóak licencügyben (She)
Dudás Hunor, a DVTK ügyvezető igazgatója bizakodó licencügyben. Szerinte amit tudtak, benyújtották a bizottságnak, és várják a számukra remélhetőleg kedvező döntést.
máj. 22
10:28
NBA: Durant egymillió dollárt ajánlott fel az áldozatoknak (She)
Egymillió dollárt ajánlott fel a hétfői, oklahomai tornádó áldozatainak megsegítésére Kevin Durant, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Oklahoma City Thunder sztárja.
máj. 22
10:30
Atlético Madrid: „Nem kaptunk még ajánlatot Falcaóért” (She)
Miguel Ángel Gil Marín, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid többségi tulajdonosa elmondta: a pletykákkal ellentétben még egyetlen klub sem kereste meg a „matracosokat" a csapat kolumbiai csatárának, Radamel Falcaónak a leigazolásával kapcsolatban.
máj. 22
10:36
Ki a jobb, a bajnok Győr, vagy a címvédő Debrecen? (Agroinform)
Pintér Attila azt mondja, lesz hely a kupának is a buszon, Kondás Elemér viszont megtartaná a tavaly megnyert serleget.
máj. 22
10:42
Atlétika: nem indul a női 5000 és 10 000 méter címvédője (She)
Várandós első gyermekével, ezért nem indul a moszkvai atlétikai világbajnokságon Vivian Cheruiyot, a női 5000 és 10 000 méter címvédője.
máj. 22
10:44
Siófok: csak úgy peregtek a tíz- és húszezresek az öltözőben (She)
Siófokon a leghatékonyabb inspirációs eszközt választották, ropogós bankókkal motiválják a labdarúgókat. Horváth Károly szakmai igazgató a hét első napján az öltöző közepén számoltatta le Fehér Zsolt csapatkapitánnyal a kasszában lévő prémiumot – csak úgy peregtek a tíz- és húszezresek.
máj. 22
10:54
Wengert akarják a párizsiak, de egy évig Leonardo is jó lehet (Agroinform)
Sajtóhírek szerint házon belülről pótolhatja Carlo Ancelottit a PSG, ha a vezetőedző a Real Madridhoz távozik.
máj. 22
11:00
Női kézilabda: Győr díszpolgárai lettek az ETO-s lányok (She)
A város díszpolgára címmel jutalmazták szerdán a május 11-én Bajnokok Ligáját nyerő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát.
máj. 22
11:02
Videó: „A Bayern javára billenti a mérleget a tavalyi csalódás” (She)
Szombat este a londoni Wembleyben rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2012–2013-as kiírásának döntőjét, amelyben a Bayern München és a Borussia Dortmund csap össze. A finálé előtt Bognár György, a Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője beszélt arról, mit vár a találkozótól.

Keresés