2013. május 9. csütörtök

máj. 9
0:12
Videó: Adebayor zseniális gólja - Chelsea-Tottenham 2-2 (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Chelsea és a Tottenham 2–2-t játszott egymással az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szerdára halasztott mérkőzésén. Összefoglaló.
máj. 9
0:30
NS: balhé az ETO-parkban; a lovag visszavonul; Tököli: jöjjön a 400.! - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
máj. 9
0:34
Videó: C. Ronaldo büntetőt hibázott, majd szép gólt rúgott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójának előre hozott mérkőzésén a Real Madrid hazai pályán 6–2-es győzelmet aratott a találkozót kilenc emberrel befejező Málaga ellen. Cristiano Ronaldo kihagyott ugyan egy büntetőt, de gólt is rúgott mellette. Összefoglaló.
máj. 9
0:38
Női kézi: a türelem bajnoki döntőt termett a Larviknak (She)
A Larvik hazai pályán is legyőzte a Tertnest (30–23-ra), így kettős győzelemmel jutott be a norvég női kézilabda-bajnokság döntőjébe.
máj. 9
0:48
Tenisz: Ferrer és Tsonga is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A negyedik, illetve hetedik helyen kiemelt David Ferrer és Jo-Wilfried Tsonga is bejutott a férfi egyes nyolcaddöntőjébe a madridi salakpályás tenisztornán.
máj. 9
1:06
Videó: Lazio-tripla az Internek, Juve-siker Atalantában (She)
Az alábbi videós összeállításban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának legérdekesebb mérkőzéseinek összefoglalóit tekinthetik meg.
máj. 9
1:10
Videó: A biztonságiak nem viselkedhetnek kidobóként - Gomes (She)
José Gomes szerint nem tesznek jót a magyar futballnak az olyan esetek, mint amilyen a szerdai Győri ETO–Videoton Magyar Kupa-mérkőzés lefújása után történt. A Videoton vezetőedzője a sajtótájékoztatón elmondta, a biztonsági őrök nem viselkedhetnek úgy, mint egy szórakozóhely kidobói. Reakciók a találkozó után.
máj. 9
1:18
Újpesti edzőkérdés papírba csomagolva (Agroinform)
A belgák ügyesen és olcsón megoldották a problémát. Az MLSZ-nek nincs más dolga, mint figyelni, betartják-e a szabályt.
máj. 9
1:22
Ezzel a Matri-gólllal győzött a Juventus - videó (Agroinform)
Alessandro Matri félpályás indítást kapott Andrea Pirlótól - a befejezéssel már könnyű dolga volt.
máj. 9
1:26
Így szerezte meg a Napoli a bajnoki ezüstérmet - videó (Agroinform)
Hamsik, Cavani és Dzemaili góljaival újra a dobogón végzett Walter Mazzarri együttese.
máj. 9
1:30
Így szakította meg 15 éves rossz sorozatát a Lazio - videó (Agroinform)
A rómaiak 1998 óta először tudtak nyerni az Inter otthonában Floccari, Hernanes és Onazzi góljaival.
máj. 9
7:06
Videoton: Nikolics a győri kórházban töltötte az éjszakát (She)
A győri kórházban töltötte az éjszakát Nikolics Nemanja, a Videoton labdarúgója, aki a Győri ETO elleni MK-elődöntő szerdai visszavágóján, a második félidő közepén szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. Az eszméletét is elveszítő támadó a vidi.hu klubhonlapnak elmondta: az esetre nem emlékszik, de már jól van, és készül a mielőbbi visszatérésre.
máj. 9
7:06
Beköszöntek az "oroszlánkörmök" (Behaviour)
Olimpiai és világbajnokok, rutinos rókák és feltörekvő fiatalok állnak rajthoz a Szegeden e hét végén kezdődő kajak-kenu világkupán. A Maty-érre kilátogató nézők láthatják az olimpiai bajnok Dombi Rudolf, Kökény Roland párost, a Londonban ezüstérmes férfinégyest, megismerhetik az idény egyik meglepetésemberét, Gere Bálintot, de szoríthatnak Vajda Attiláért is, aki feledtetni szeretné a londoni…
máj. 9
7:08
NBA: egyenlített a Miami és a Golden State (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második fordulójában (a főcsoportok elődöntőjében) a Miami Heat otthon, míg a Golden State Warriors idegenben nyert a Chicago Bulls, illetve a San Antonio Spurs ellen, így az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc mindkét esetben 1–1-re módosult.
máj. 9
7:08
Eger-Szolnok pólódöntő (Behaviour)
Sokan hitték, hogy az idei vízilabda-bajnokság fináléjában - az elmúlt öt esztendőhöz hasonlóan - majd ismét az Eger és a Vasas találkozik.
máj. 9
7:10
Ökölvívás: Bedák Zsolt Kecskeméten lép kötelek közé (She)
Bedák Zsolt május 18-án ismét kötelek közé lép. A 29 éves ökölvívó márciusban tért vissza a profi boksz világába, amikor a Ferobox Event első gáláján pontozással győzte le nagyon masszív fehérorosz ellenfelét. A sportolóra ismét egy hatmenetes meccs vár Kecskeméten, amely egy újabb lépés az úton, amelynek végállomása, reményei szerint, második világbajnoki címmérkőzése lehet.
máj. 9
7:10
Edzés nélkül még Djokovicsnak sem megy (Behaviour)
Kissé túlünnepelte monte-carlói tornagyőzelmét Novak Djokovics, és ennek a 8,3 millió euró összdíjazású madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének 2. fordulójában rendezett meccsén itta meg a levét.
máj. 9
7:12
Riadó Rio előtt? (Behaviour)
Noha a Magyar Olimpiai Bizottság konzekvensen cáfolja, hogy a magyar paralimpikonok a tavalyihoz képest kevesebb pénzből gazdálkodhatnának az idén, a Magyar Paralimpiai Bizottság működésére a tavalyi 41 millióval szemben mindössze 17 milliót szán az ötkarikás szervezet.
máj. 9
7:14
Egyre nagyobb gondok a brazíliai vb előkészületeiben (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) aggodalmának adott hangot, mert a jelenlegi helyzet alapján borítékolható, hogy a jövő évi világbajnokság egyik helyszíne, a Sao Pauló-i stadion nem készül el a decemberi határidőig.
máj. 9
7:24
NHL: Anaheim, Boston, Kings - egy sikerre a továbbjutástól (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának első fordulójában (a főcsoportok negyeddöntőjében) egy győzelemre került a továbbjutáshoz az Anaheim Ducks, a Boston Bruins, valamint a címvédő Los Angeles Kings.
máj. 9
7:24
Ma kezdődik el a budapesti karate Európa-bajnokság (Metropol)
Részvételi rekord, 45 országból több mint hétszázan neveztek a kontinens- viadalra.
máj. 9
7:42
Videó: Lazio-tripla az Internek, Juve-siker Atalantában (She)
Az alábbi videós összeállításban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának legérdekesebb mérkőzéseinek összefoglalóit tekinthetik meg.
máj. 9
7:44
MK-elődöntő: a győri rendező magyarázkodik, a rendőrség tanulmányoz (She)
Sportpályára nem illő körülmények játszódtak le a Győri ETO–Videoton (1–2) Magyar Kupa elődöntő visszavágóját követően, amikor az idegenbeli győzelem ellenére is kieső, csalódott fehérvári játékosok a lefújást követően Szilasi Szabolcs játékvezetőn kértek számon néhány ítéletet. A feszültséget csak fokozta, hogy a pályára berohanó győri rendezők lökdösődni kezdtek a Videoton játékosaival. Ők…
máj. 9
7:46
Labdarúgás: Fejér megyei döntő lesz a SportM Kupában (She)
Fejér megyei döntőt rendeznek a labdarúgó SportM-kupában.
máj. 9
7:48
Autósport: Kiss Pál Tamás a GP3-ra és a WSR-re készül (She)
A túraautó-vb hét végi betétversenyén a Renault-világsorozat decemberi tesztjei óta először versenyautóba ülő Kiss Pál Tamás bízik benne, hogy az AutoGP-ben mutatott kiváló teljesítménye meggyőzi a szponzorait arról, hogy a júliusi GP3-as és a szeptemberi WSR-futamra is érdemes ülést kapnia.
máj. 9
8:12
A riói paralimpián triatlonban is lehet éremesélyünk (Agroinform)
Kétszeres paratriatlon világbajnokunkkal, Boronkay Péterrel a 2013-as SportExpón beszélgettünk jövőbeni terveiről.
máj. 9
8:14
Hat gólt hintett a Real a Málagának - videó (Agroinform)
A címvédő Real Madrid hazai környezetben magabiztosan nyert a találkozót kilenc emberrel befejező Málaga ellen.
máj. 9
8:16
Lökdösődés Győrben, a rendőrség tanulmányoz - videó (Agroinform)
Az elődöntő visszavágója után José Gomes arra panaszkodott, hogy a biztonságiak lökdösték a játékosait.
máj. 9
8:18
Pécs: Olaszországba csábítják a horvát védőt (She)
Lejár a szerződése Andrej Causicnak, s bár a horvát védőt az első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Pécsi MFC marasztalja, a légiós iránt külföldi csapatok is érdeklődnek.
máj. 9
8:20
MTK: Hegedüs vállából 2-3 hét múlva kerül ki a másik drót (She)
Több labdarúgóját sérülés miatt kénytelen nélkülözni az élvonalbeli MTK, közéjük tartozik a kapus, Hegedüs Lajos, akinek még egy drótot is ki kell venni a vállából. Ő még nem,kényszerszüneten lévő társai közül azonban már akad olyan, aki legalább az edzéseket elkezdhette.
máj. 9
8:36
Bayern: Kroos biztosan kihagyja a BL-döntőt (She)
A Dortmund elleni, május 25-i BL-döntőben még biztosan nem léphet pályára Toni Kroos, a Bayern München labdarúgója.
máj. 9
8:38
Videó: Conte nyugtatta a balhézó szurkolókat a Juve meccsén (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36., hétközi fordulójában a Juventus 1–0-ra nyert az Atalanta otthonában. A két csapat szurkolóinak rendbontása miatt egy időre félbeszakadt a találkozó. Antonio Conte, a Juve vezetőedzője próbálta nyugtatni a balhézó drukkereket. Tekintse meg a jelenetet!
máj. 9
8:40
QPR: a kieső átadólistára tette brazil válogatott kapusát (She)
Átadólistára tette brazil kapusát, Júlio Césart a Premier League-ből kieső Queens Park Rangers.
máj. 9
8:54
Juve: 20 millió eurót adnának Higuaínért, a Real 25-öt kér (She)
Az olasz Corriere dello Sport értesülése szerint Gonzalo Higuaínnal dűlőre jutott a Juventus, így a Real Madridnál létszámfölöttivé váló csatár az olasz bajnokot erősítheti a következő idényben.
máj. 9
8:56
Férfi vízi: Dejan Udovicsics lesz az amerikai kapitány (She)
A szerb férfi vízilabda-válogatott kapitányaként világ- és Európa-bajnok Dejan Udovicsics lesz az amerikai férfiválogatott kapitánya.
máj. 9
8:58
Tenisz: Babos és Lukács nyert, Gálfi és Czinkék kikaptak (She)
Közel állt a bravúrhoz élete első felnőtt nemzetközi mérkőzésén Gálfi Dalma. A tavaly Európa legjobb 14 éven aluli lányteniszezőjének megválasztott játékos a 75 ezer dolláros nagyszombati salakpályás viadalra kapott szabadkártyát, és az első fordulóban kikapott az orosz Darija Gavrilovától (145. a világranglistán). A fiatal magyar tehetségnek párosban sem sikerült javítania.
máj. 9
9:06
Ronaldo a tökéletes csapatban van - Karanka (Agroinform)
A másodedző a találkozó után elmondta, minden döntés, így a kezdő tizenegy összeállítása is a csapat javát szolgálja.
máj. 9
9:12
Női kézi BL: bonyodalmat okozott a sztrájk a Larviknak (She)
Az egyik helyi légitársaság sztrájkja átírta a Larvik női kézilabdacsapatának e heti programját, így a norvég együttes két csoportban érkezik hazánkba a Győri Audi ETO KC elleni BL-döntő szombati visszavágójára.
máj. 9
9:14
Libertadores-kupa: Ronaldinho és csapata negyeddöntős (She)
Két brazil csapat már elfoglalta helyét a legjobb nyolc között a Libertadores-kupa idei kiírásában.
máj. 9
9:24
Kvitova elbukta a cseh-szlovák meccset (Agroinform)
A nyolcadik helyen kiemelt cseh Petra Kvitová három szettben kikapott a szlovák Daniela Hantuchovától Madridban.
máj. 9
9:26
Maratoni játéknapot tartottak a rájátszásban (Agroinform)
Négy mérkőzésből három is hosszabbításban dőlt el, a címvédő Los Angeles Kings már vezet a St. Louis ellen.
máj. 9
9:42
Csütörtökön bejelenthetik Moyes érkezését, de hogyan lehet folytatni a megismételhetetlent? (Agroinform)
Az Everton menedzser szerda este leült tárgyalni Bill Kenwrighttal, a liverpooliak elnökével.
máj. 9
9:48
Videó: legenda - csodás ollózós gól Thierry Henrytól (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls 2–1-re nyert a Montreal Impact ellen. A találkozón Thierry Henry duplázott, s az első találata igen emlékezetesre sikerült, ugyanis a francia legenda csodás gólt ollózott. Íme!
máj. 9
9:50
Videó: Tarmo Kink ívelése MK-fináléba juttatta a Győrt (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének győri visszavágóján a Videoton hiába nyert 2–1-re, a fináléba 3–2-es összesítéssel a házigazda ETO jutott be. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 9
9:52
Kajak-kenu: Fazekasnak a szegedi vk lesz a viszonyítási alap (She)
Felsorakoztatjuk legjobbjainkat! Douchev-Janics Natasa kivételével az összes aktív olimpiai bajnok kajakosunk ott lesz a pénteken kezdődő szegedi világkupán a női mezőnyben.
máj. 9
9:54
Játékossors: Kovács fájjó szívvel hagyta el Angliát (She)
Kovács János fájó szívvel intett búcsút áprilisban az angol ötödosztályú Luton labdarúgócsapatának, ám a magyar védő elmondta: megérti az akkor kinevezett menedzsere, John Still döntését.
máj. 9
10:00
A londoni olimpia tongai zászlóvivője is elismerte másságát (Agroinform)
A tavalyi londoni olimpia megnyitóján a tongai zászlót vivő Amini Fonua is elismerte, hogy saját neméhez vonzódik.
máj. 9
10:02
Nikolics a győri kórházban éjszakázott (Agroinform)
A Videoton csatára, a Győr elleni Magyar Kupa-elődöntő második félidejében egy ütközés után összeesett.
máj. 9
10:04
Történelme legnagyobb rájátszásbeli sikerét aratta a Miami (Agroinform)
A Miami Heat együttese szerdán 115-78-as vereséget mért a Chicago Bullsra.
máj. 9
10:06
FTC: Bönig volt csapattársainak szorít a BL-döntőben (She)
Eredményes tavaszt tudhat maga mögött Philipp Bönig, a Ferencváros Bundesligában edződött német balhátvédje. A 33 éves labdarúgó fél évvel ezelőtti érkezése óta már nyert egy Ligakupát az FTC-vel, és reméli, ez a siker visszajuttatja a zöld-fehéreket az európai körforgásba. Élvezi, hogy meg kell harcolnia a kezdőcsapatba kerülésért, a BL-ben pedig nem lepte meg a német házidöntő. A májusi…

Keresés