2013. május 16. csütörtök

máj. 16
0:30
NS: Martín jobb edző lett Győrben; miért ürülhet ki a Megyeri út? - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
máj. 16
7:06
"Rövidesen eljön a mi időnk is" (Behaviour)
Nem titkolja, a veszprémi férfi kézilabdázói még mindig nem tették túl magukat azon, hogy nem tudták kiharcolni a Bajnokok Ligájában a Final Four-ba kerülést. Azt is bevallja, tettek lépéseket azért, hogy a pályán nyújtott teljesítmény alapján dőljön el, ki a jobb, ne pedig bizonyos érdekek legyenek a legfontosabbak. Mint mondja, újabb bajnoki címre törnek, és a nyáron tovább erősülő gárdával…
máj. 16
7:08
A furcsa FIFA-döntéssel a románok megúszták csak pénzbüntetéssel (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága 20 ezer svájci frank büntetést rótt ki a román szövetségre (FRF) annak nyomán, hogy "a román szurkolók nem viselkedtek megfelelően" a március 26-i amszterdami holland-román világbajnoki selejtezőn - közölte honlapján szerdán az FRF.
máj. 16
7:10
Talmácsi Gábor ismét hazai pályán indul (Behaviour)
Több mint 10 év után ismét láthatják a hazai nézők versenyezni Talmácsi Gábort, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztesét, aki az országos bajnokság hétvégi fordulóján áll rajthoz a Hungaroringen.
máj. 16
7:12
Kalapács alá kerül a Gyulai Emlékverseny (Behaviour)
Nagy lépést tett a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj afelé, hogy néhány éven belül a viadal a Gyémánt Liga, a világ legrangosabb egynapos atlétikai eseménysorozatának egyik állomása lehessen - szögezték le az esemény szervezői, miután kiderült, hogy a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) döntése értelmében az idén július 10-én esedékes seregszemle a kalapácsvetés nemzetközi…
máj. 16
7:14
Ahol vár állott, most?... (Behaviour)
A Népszava információja szerint hiába jelentett be 92,9 milliárd forint zárolásáról szóló intézkedéscsomagot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aminek részeként szóba került, hogy a kiemelt állami beruházások, így a stadionépítések forrásait is elvonhatják, ám sem a debreceni, sem az Üllői úti aréna megépülése nincs veszélyben. A felcsúti arénáé pedig soha nem is volt, mivel az…
máj. 16
7:18
Déja vu Münchenből - meccselemzés, Benfica-Chelsea (Agroinform)
Szinte egy az egyben lekopírozta a tavalyi BL-döntőt a Chelsea, s a hosszabbításban fejelt góllal vitte haza a serleget.
máj. 16
7:24
Libertadores-kupa: Riquelme kiejtette Patóékat (She)
Argentin csata már biztosan lesz a Libertadores-kupa negyeddöntőjében, miután  a Newell's Old Boys és a Boca Juniors is továbbjutott a nyolcaddöntőből.
máj. 16
7:42
NHL: a Chicago 4-1-re nyert, így vezet a Detroit ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyetlen szerdai meccsén a Chicago Blackhawks hazai pályán 4–1-re nyert a Detroit Red Wings ellen, ezzel 1–0-ra vezet a Nyugati főcsoport elődöntőjében.
máj. 16
8:12
Ez az én sikerem lenne? - Rafa Benítez (Agroinform)
A Chelsea 2-1-re verte a Benficát a labdarúgó Európa Liga döntőjében.
máj. 16
8:18
NBA: továbbment a Miami, kiesett az Oklahoma (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában az alapszakaszt megnyerő Miami Heat ismét megverte a Chicago Bullst, így 4–1-es összesítéssel bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe. A nyugati konferenciában az alapszakaszt élen záró Oklahoma viszont befejezte a szezont, miután otthon 88–84-re kikapott a Memphistől, ezzel ugyanis összesítésben 4–1-es vereséget szenvedett.
máj. 16
8:36
Svájci menetelés a negyeddöntőbe (Metropol)
A svájciak egyetlen meccset sem vesztettek, pedig olyan ellenfelekkel is játszottak, mint a hoki atyjának tartott Kanada.
máj. 16
8:54
Pécs: a jól kereső Okoronkwót hiába száműzték, maradna (She)
Minden bizonnyal Solomon Okoronkwo az NB III-as mezőny – beleértve mind a hat csoportot – legjobban fizetett labdarúgója. A PMFC második csapatához száműzött támadó azonban nem akar minden áron távozni...
máj. 16
8:56
El: a Benfica elnöke most bízik csak igazán edzőjében (She)
Luís Filipe Vieira, a Benfica elnöke a labdarúgó Európa-liga szerdai döntője után azt mondta: hiába kapott ki a portugál csapat 2–1-re a Chelsea-től, és bukja el nagy valószínűséggel a hazai bajnoki címet is, az ő bizalma töretlen Jorge Jesus vezetőedzőben.
máj. 16
9:06
Vilanova hiánya megviselt minket - Messi (Agroinform)
Az FC Barcelona négyszerese aranylabdás klasszisa szerint a tréner távolléte megviselte a csapatot.
máj. 16
9:12
Videó: elképesztő Riquelme-bomba, Boca-továbbjutás (She)
Mint beszámoltunk róla, a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében az argentin Boca Juniors a 34 éves Juan Roman Riquelme találatának is köszönhetően 1–1-es döntetlent ért el a második félidőre Alexandre Patót is bevető brazil Corinthians otthonában, ezzel pedig 2–1-re megnyerte a párharcot, és készülhet a Newell's elleni negyeddöntőre. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 16
9:24
Kiesett a címvédő Corinthians (Agroinform)
A címvédő brazil Corinthians számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást a labdarúgó Libertadores Kupában.
máj. 16
9:42
Petter Northug kilépett a norvég válogatottból (Agroinform)
Továbbra is norvég színekben versenyez, de mostantól külön edz a nemzeti csapattól a kiváló sífutó, Petter Northug.
máj. 16
9:44
A Detroit sem okozott gondot a Chicagónak (Agroinform)
A Blackhawks a főcsoport-elődöntő első mérkőzésén a harmadik harmadra bedarálta az ellenfelét, és 4-1-re nyert.
máj. 16
9:48
El: Rafa Benítez a negyedik tag egy remek társaságban (She)
Rafa Benítez, a labdarúgó Európa-liga szerdai döntőjét 2–1-re megnyerő Chelsea menedzsere lett a negyedik edző, akinek egynél több alkalommal sikerült elhódítania a második számú (2009-ig UEFA-kupának nevezett) európai labdarúgókupát annak 1971-es megalapítása óta.
máj. 16
9:50
NB II: Benczéssel hosszabbítana a Puskás Akadémia (She)
Azt szeretné az NB II Nyugati csoportjában már biztosan bajnoki címet nyerő Puskás Akadémia vezetősége, ha továbbra is Benczés Miklós készítené fel a csapatot.
máj. 16
9:52
Málaga: Angliából jöhet a Cityhez tartó Pellegrini utódja (She)
A Marca értesülései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga vezetősége már lemondott arról, hogy megtartsa a 2013–2014-es szezonra vezetőedzőjét, Manuel Pellegrinit, mivel a chilei edző bejelentése már csak egy-két apró részleten múlik a Manchester Citynél. A spanyol klub ezért már el is kezdte az új edző keresését, a befutó pedig az angol élvonalból kieső Wigan…
máj. 16
9:54
Videó: madárember - pazar alley-oop a Heat sztárjától (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában az alapszakaszt megnyerő Miami Heat ismét megverte a Chicago Bullst, így 4–1-es összesítéssel bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe. A játéknap második legszebb jelenete Chris Andersen nevéhez köthető, ugyanis pazar összjáték után zsákolt. Íme!
máj. 16
10:00
Ez a Benfica sokkal többre hivatott - Artur (Agroinform)
Természetesen sokkolta a Benfica játékosait az utolsó pillanatban kapott gól a Chelsea ellen.
máj. 16
10:02
Szerdán csillaghullást rendeztek (Agroinform)
Szerdai vereségének köszönhetően a Chicago Bulls és az Oklahoma City Thunder is kiesett.
máj. 16
10:06
Drámai Chelsea-siker Amszterdamban (Behaviour)
A Chelsea nyerte a labdarúgó Európa Ligát, mivel szerdán az amszterdami döntőben Branislav Ivanovic 93. percben szerzett góljával 2-1-re legyőzte a Benfica csapatát.
máj. 16
10:18
Neymarnak és a Barcának egymásra van szüksége - Juninho (Agroinform)
A brazil válogatottal 2002-ben vb-címet nyert egykori középpályás úgy véli, mindkét fél profitálna a szerződésből.
máj. 16
10:24
PSG: Ötven százalék, hogy távozom - Ancelotti (She)
A L’Équipe francia sportnapilap csütörtöki számában megjelent interjújában Carlo Ancelotti, a francia labdarúgó-bajnokságot megnyerő Paris Saint-Germain vezetőedzője azt mondta: ötven százalék az esélye annak, hogy a nyáron távozik a csapattól.
máj. 16
10:24
Eger: a póló fővárosa (Behaviour)
A héten megkezdődött a férfi vízilabda-bajnokság két legfontosabb helyosztója, az arany-, és a bronzcsata. Előbbiben a zsinórban hatodik fináléját játszó egriek hosszabbítás után bizonyultak jobbnak a szolnokiaknál, míg a két csalódott csapat első meccsét a Szeged nyerte a Vasas ellen. Úgy tűnik, hogy a póló fővárosa címre Eger pályázik, ugyanis a női bajnoki aranyat a hevesiek nyerték tegnap…
máj. 16
10:26
Videó: a Chelsea ünnepelt, a Benfica-szurkolók zokogtak (She)
Az angol Chelsea nyerte meg az Európa-ligát – egy évvel BL-diadala után –, miután a második számú nemzetközi kupasorozat amszterdami fináléjában 2–1-re nyert a portugál Benfica ellen. Tekintse meg az ünneplés pillanatait, s a Benfica-szurkolók csalódottságát!
máj. 16
10:36
Magyar átokról beszélnek a Benficánál (Agroinform)
Guttman Béla távozása óta sorrendben hetedik európai kupafináléját bukta el a Benfica.
máj. 16
10:42
Premier League: szabadon engedték Loic Rémyt (She)
Óvadék ellenében szabadlábra helyezték Loic Rémyt, az angol élvonalbeli QPR francia válogatott labdarúgóját, akit nemi erőszak gyanújával vettek őrizetbe szerdán Londonban.
máj. 16
10:54
Chicagóban már nincs szükség rá, de két évet még lehúzna (Agroinform)
Richard Hamiltont kivásárolja szerződéséből a Chicago Bulls.
máj. 16
10:56
Megkönnyebbültek a románok és az RMDSZ-t vádolják (Agroinform)
Megkönnyebbüléssel fogadta a román sajtó, hogy a FIFA nem tiltotta ki a nézőket a román-magyar meccsről.
máj. 16
11:00
Kézilabda: a közgyűlés előtt egyensúlyban a szövetségi kassza (She)
A kézilabda-szövetség elnöke, Vetési Iván szerint a sportág pénteki közgyűlése előtt az egyik legfontosabb tény, hogy a szervezetben központi kérdés a válogatottak versenyeztetése és az akadémiai képzés.
máj. 16
11:02
Videó: Alexandre Pato egy méterről sem talált a kapuba (She)
A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében az argentin Boca Juniors a 34 éves Juan Roman Riquelme találatának köszönhetően 1–1-es döntetlent ért el a második félidőre Alexandre Patót is bevető brazil Corinthians otthonában. Az AC Milan egykori játékosa óriási ziccert hagyott ki, már a kapust is kicselezte, de végül egy méterrel a gólvonaltól a labda mellé rúgott. Íme!
máj. 16
11:12
Nowitzki szupersztárt akar maga mellé, a fizetéscsökkentést is bevállalná (Agroinform)
Dirk Nowitzki örülne Chris Paul vagy Dwight Howard érkezésének, a fizetéscsökkentést is bevállalná ennek érdekében.
máj. 16
11:18
Erről álmodnak a Real Madrid futballistái (Infostart)
Cristiano Ronaldo szerint a Real Madrid futballistáinak nagy álma, hogy megszerezzék a spanyol Király Kupát, s ő úgy látja, erre meg is van minden esélyük.
máj. 16
11:18
Chelsea: Bizakodó vagyok a folytatást illetően - Lampard (She)
Frank Lampard, a Chelsea labdarúgócsapatának rutinos középpályása a Benfica elleni 2–1-es Európa-liga győzelmet követően beszélt jövőjéről, és elmondta: köztudott, hogy maradni szeretne a londoni klubnál a következő szezonra is, és bizakodó a helyzetét illetően, mivel a vezetőséggel jól haladnak a tárgyalások.
máj. 16
11:20
Videó: Leóhoz hasonló játékost nehéz idehozni - Moniz (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulójának vasárnapi, bajnokavatást hozó mérkőzésén a Ferencváros játékosa, Leonardo szárkapocscsonttörést szenvedett, így hosszú kényszerpihenő vár rá. Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője szerint a legkreatívabb játékosára szándékosan vadásznak az ellenfelek, és több nappal a Győri ETO elleni bajnokit követően is tragédiaként éli meg, ami Leonardóval történt.
máj. 16
11:30
Lewis Hamilton ezúttal Alicia Keys oldalán tűnt fel - fotó (Agroinform)
Lewis Hamilton a napokban a Blackberry orlandói promócióján tűnt fel.
máj. 16
11:36
Asztalitenisz-vb: kiesett a Kosiba, Madarász vegyes páros (She)
A harmadik forduló jelentette a végállomást a Kosiba Dániel, Madarász Viktória páros számára a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 16
11:48
Ronaldo nem tud hibázni az Atlético Madrid ellen (Agroinform)
A Real Madrid portugál szélsője eddig nyolcszor játszott a városi rivális ellen és rendre nyerni tudott.
máj. 16
12:06
Kiesett a Kosiba, Madarász vegyes páros (Agroinform)
A harmadik forduló jelentette a végállomást a Kosiba Dániel, Madarász Dóra páros számára.
máj. 16
12:12
A magyar tréner átka miatt bukott el a Benfica? (Infostart)
Jorge Jesus vezetőedző büszke csapatára, a Benficára, amely szerinte jobban játszott a Chelsea-nél szerdán a labdarúgó Európa Liga végül 2-1-re elbukott fináléjában, ennek ellenére könnyen elképzelhető, hogy a szezon végén távozik a portugál együttestől.
máj. 16
12:12
Románia: megkönnyebbültek, hogy megúszták a zárt kaput (She)
Megkönnyebbüléssel fogadta a román sajtó, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem tiltotta ki a nézőket a román válogatott következő, Magyarország elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéséről.
máj. 16
12:14
Benitez hálás a játékosainak (Infostart)
Rafael Benitez, a Chelsea szezon végén távozó vezetőedzője hálás játékosainak, akik egy nehéz szezon végén tudták megnyerni szerdán a labdarúgó Európa Ligát.
máj. 16
12:14
Fulham: Jol Somogyit méltatja, de a jövő bizonytalan (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Fulham magyar kapusa, Somogyi Csaba pozitívan értékelte azt az időszakot, amelyet kölcsönben az ötödosztályú Dartfordnál töltött, ám jövőjét illetően még bizonytalan, hiszen a Fulhamnél a nyáron lejár a szerződése. Somogyi helyzetéről Marin Jol, a londoniak menedzsere nyilatkozott a Fulham Chronicle-nek.
máj. 16
12:16
Videó: óriási csata - Howard-bravúr, Sharp üreskapus gólja (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyetlen szerdai meccsén nagy csatát vívott egymással Chicagóban a két ősi rivális, a Blackhawks és a Red Wings a párharc első felvonásán. A találkozó második harmadában hiába kezdeményezett jóval többet, illetve lőtt közel háromszor annyit kapura a Chicago, Jimmy Howard mindent hárított. Néhány perccel később azonban már ő is tehetetlen volt.…
máj. 16
12:24
Zach Randolph túl sok volt a Thundernek - videó (Agroinform)
Zach Randolph pazar játékának köszönhetően szerdán nem csak nyert, de tovább is jutott a Memphis Grizzlies.

Keresés