2013. július 31. szerda

júl. 31
16:22
Napoli: Novothny az Arsenal és a Porto ellen készülhet (She)
Azok után, hogy Novothny Soma a 86-os mezszámot kapta olasz klubcsapatában, a Napoliban, nem meglepő a hír, hogy a magyar légiós neve Rafa Benítez vezetőedző Emirates-kupára utazó keretében is szerepel, ezt lapunknak Vörösbaranyi József, a játékos ügynöke árulta el. Ennek ismeretében Novothny olyan ellenfelek ellen készülhet a héten, mint a Premier League-ben BL-indulást szerzett Arsenal és az…
júl. 31
16:36
Dortmund: Csalódott vagyok, mert átvertek - Lewandowski (She)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának csatára szerint a dortmundi vezetők nem tartották be korábbi ígéreteiket, így most átverve és csalódottnak érzi magát.
júl. 31
16:38
Bayern München: Guardiola tagadja David Luiz érkezését (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola cáfolta a David Luiz érkezéséről szóló pletykákat.
júl. 31
16:40
Vidi: az új spanyol kapus a bajnoki címre vágyik a legjobban (She)
Bemutatkozott Juan Calatayud a labdarúgó NB I-ben a Haladás elleni 2–0 során. A Videoton nyáron szerződtetett spanyol kapusa a klub hivatalos honlapjának elmondta, a legjobban a bajnoki címre vágyik új csapatával.
júl. 31
16:54
Serie A: az Interből erősítene az újonccsapat (She)
A Serie A-ba feljutó Livorno az Internazionale két játékosával, Samuele Longóval és Rubén Bottával erősítené meg a keretét.
júl. 31
16:54
Becsaptak - Lewandowski otthon őszintén beszélt (Agroinform)
Bár a Bildnek hangsúlyozta, hogy tiszta szívvel küzd a Dortmundért, Lengyelországban másképp nyilatkozott a csatár.
júl. 31
17:12
FTC: meggyőzte Monizt, így aláírt a korábbi pécsi fiatal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött Nagy Dominikkal.
júl. 31
17:12
Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe Donyeckben (Agroinform)
A magyar teniszező a szerb Alekszandra Krunic ellen folytatja.
júl. 31
17:30
Tenisz: Babos Tímea már negyeddöntős Ukrajnában (She)
Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe a Doneckben zajló ITF női tenisztornán. A világranglista 103. helyén álló Babos magabiztosan győzte le Paula Kaniát, és ezzel visszavágott a Roland Garros selejtezőjében elszenvedett vereségért.
júl. 31
17:30
Idén is flúgos futam várható a Championshipben! (Agroinform)
Mint minden évben, idén is megjósolhatatlan, hogy ki örülhet, s ki bánkódhat a szezon végén az angol másodosztályban.
júl. 31
17:32
Videó: vicces interjú, baseball - a Chelsea Amerikában (She)
A Chelsea nem áll le a hírverő túrákkal, az ázsiai körutazás után az Egyesült Államokban is megmutatja magát az angol csapat. Ez alkalomból a londoniak hivatalos csatornája remekül összevágott válogatással kedveskedett a rajongóknak. Íme!
júl. 31
17:48
Már a futballnak is van aktuális doppingügye (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) harminc napra szóló eltiltással büntette szerdán a tahiti válogatott egyik játékosát, aki a júniusi, Brazíliában rendezett Konföderációs Kupán pozitív mintát produkált doppingellenőrzés során.
júl. 31
17:48
Tenisz: Hanescunak 18 játék is kevés volt, nyert a címvédő (She)
A Kitzbühelben zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a 2011-ben és 2012-ben is diadalmaskodó holland Robin Haase egy szorosabb és egy sima szettben nyert a német Daniel Brands ellen, így bejutott a negyeddöntőbe.
júl. 31
17:50
Hollandia: Adorjánon 250 ezer eurót kereshet a Liverpool (She)
Újabb részletek láttak napvilágot Adorján Krisztián klubváltásáról. A húszéves magyar játékos érkezéséhez nagy reményeket fűznek új klubjánál, az FC Groningennél, és ha a középpályás jól teljesít, a holland csapat 250 ezer euróért végleg megszerezheti őt a Liverpooltól.
júl. 31
17:52
Junior öttusa-vb: ezüstérmes a magyar férfi váltó (She)
Második helyen végzett a Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István összeállítású csapat a férfi váltók szerdai versenyében a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon.
júl. 31
17:54
Vizes-vb: visszalépett az 50-től a női 100 hát győztese (She)
Visszalépett az 50 méter hát további küzdelmeitől Missy Franklin, az amerikaiak kiválósága a barcelonai vizes-világbajnokság úszóversenyeinek negyedik napján.
júl. 31
17:56
Konföd. Kupa: pozitív tahiti doppingminta a 0-8 napján (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) harminc napra szóló eltiltással büntette szerdán a tahiti válogatott egyik játékosát, aki a júniusi, Brazíliában rendezett Konföderációs Kupán pozitív mintát produkált doppingellenőrzés során.
júl. 31
18:06
Videó: egy rögbi játékos egy repülővel vette fel a versenyt (She)
Bryan Habana, egy dél-afrikai rögbi játékos, aki szereti a kihívásokat. Korábban egy gepárddal is versenybe szállt, és le is győzte a szélvészgyors állatot. Ezúttal azonban nem járt sikerrel, az A380-as jelzésű repülőgép ugyanis még a földön megelőzte a harminc esztendős sportolót.
júl. 31
18:08
Hosszú, Jakabos és Cseh is biztosan jutott a döntőbe (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a női 200 m pillangóúszás középdöntőjében Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is remekül hajrázott: előbbi végül a 3., utóbbi a 6. idővel jutott be a döntőbe. A férfi 200 m vegyesúszás középdöntőjében Cseh László futamában a második helyen végzett, és összesítésben a harmadik legjobb idővel jutott be a fináléba. A nap döntőiben két dél-afrikai,…
júl. 31
18:24
Serie B: Feczesin nemet mondott, mégis hazatér? (She)
A sportimenews.it olasz honlap beszámolója szerint a Crotone labdarúgócsapata ajánlatot tett Feczesin Róbertnek, de a magyar válogatott támadó nemet mondott a másodosztályú klubnak.
júl. 31
18:24
Ingyen pénz sportfogadáshoz? Augusztusban is játssz velünk 270 ezer forintért! (Agroinform)
A Hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.
júl. 31
18:26
Strandfoci: négy csapat verseng a szombati döntőért (She)
A magyar strandlabdarúgó bajnokság négyes döntője most pénteken kezdődik. A legjobb négy között a Bonyhád a Colorspectrum Aramisszal, a Goldwin Pluss pedig az Energia SC-vel csap össze a szombati fináléért.
júl. 31
18:26
Novothny az Arsenalnak vagy a Portónak lőheti következő gólját a Napoliban (Agroinform)
Ügynökének elmondása szerint Novothny Soma is tagja a Napoli hétvégi londoni felkészülési tornára utazó keretének.
júl. 31
18:42
Vizes-vb: kolumbiai siker férfi szupertoronyugrásban (She)
A kolumbiai Orlando Duque nyerte az új műugró számot, a férfi szupertoronyugrást a barcelonai vizes-világbajnokságon.
júl. 31
18:44
Férfi kosár NB I: korábbi NBA-játékos Szolnokon (She)
A legutóbbi bajnoki szezonban ezüstérmes Szolnoki Olaj KK kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását Willie Warren, aki korábban az észak-amerikai profiligában (NBA) is szerepelt.
júl. 31
19:18
Férfi kosár NB I: Somogyi Gergely a Fehérvárban folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Somogyi Gergely a bajnok és kupagyőztes Alba Fehérvár kosárlabda-csapatában folytatja pályafutását. A 23 éves center egy évre kerül új csapatához.
júl. 31
19:18
Honda nem mehet a Milanhoz, de ez nem pénzkérdés (Agroinform)
A CSZKA Moszkva elnöke telefonon közölte Adriano Gallianival, hogy egyelőre nem adják el nekik Keiszuke Hondát.
júl. 31
19:20
Videó: Carlo Ancelotti az edzői stábjával labdázgatott (She)
A Real Madrid immáron Los Angelesben készül az új idényre. Az egyik gyakorláson Carlo Ancelotti, a madridiak trénere bizonyára megunta, hogy csak vezényel a játékosoknak. Ezért egy kis gyakorlatot is vitt az elméletbe: a stáb tagjaival ugyanis a levegőben passzolgattak egymással.
júl. 31
19:22
Vizes-vb: görög-amerikai párharc lesz az 5. helyért (She)
Görögország–Egyesült Államok összecsapást rendeznek az 5. helyért a barcelonai világbajnokság női vízilabda-tornáján. Előbbi Kanadát győzte le, elsősorban annak köszönhetően, hogy az első és a harmadik negyedet is 5–1-re megnyerte. Utóbbi pedig szoros mérkőzésen egy góllal bizonyult jobbnak Hollandiánál.
júl. 31
19:24
Vizes-vb: Hosszú és Jakabos is döntős 200 m pillangón (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a női 200 m pillangóúszás középdöntőjében Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is remekül hajrázott: előbbi végül a 3., utóbbi a 6. idővel jutott be a döntőbe.
júl. 31
19:36
FTC: Szeretném bizonyítani, hogy itt a helyem - Nagy Dominik (She)
Amint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette Nagy Dominikot, így a legutóbb a PMFC alkalmazásában álló középpályás a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását. A 18 éves játékos a fradi.hu-nak elmondta: szeretné bebizonyítani, hogy a klub helyesen döntött, amikor szerződést ajánlott neki.
júl. 31
19:36
Így nyerhetsz 30 Ft-ból 15 milliót! - III.rész (Agroinform)
Ha számodra ismeretlen a Supertoto fogalma, de kíváncsi vagy rá, hogyan nyerhetsz igazán nagyot, tarts velünk!
júl. 31
19:38
Vizes-vb: Cseh a 3. idővel döntős 200 m vegyesen (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a férfi 200 m vegyesúszás középdöntőjében Cseh László futamában a második helyen végzett, és összesítésben a harmadik legjobb idővel jutott be a fináléba.
júl. 31
19:38
18 éves magyar középpályással erősített a Ferencváros (Agroinform)
Szerződést kötött a Ferencvárossal Nagy Dominik, aki az utóbbi hetekben próbajátékon szerepelt a zöld-fehéreknél.
júl. 31
19:54
Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Cseh László is bejutott a döntőbe (Infostart)
Mindkét magyar,Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is bejutott a döntőbe a 200 méteres női pillangóúszásban, előbbi a harmadik, utóbbi a hatodik legjobb időt úszta a barcelonai vizes világbajnokságon. Cseh László ugyancsak a harmadik legjobb idővel kvalifikálta magát a 200 m-es vegyes úszás fináléjába.
júl. 31
19:54
Vizes vb - Cseh, Hosszú és Jakabos is döntős (Behaviour)
Cseh László 200 méter vegyesen a harmadik, 200 méter pillangón Hosszú Katinka szintén harmadik, Jakabos Zsuzsanna pedig a hatodik idővel jutott döntőbe a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek szerdai napján.
júl. 31
20:12
Hegyikerékpár: bajnokok csatázhatnak a Bükk Maratonon (She)
Az Egeres-völgy Sport Fesztivál keretében, három távon, várhatóan 1200-1300 kerekessel rajtol augusztus 4-én, a 13. alkalommal kiírt Bükk Maraton hegyikerékpár-verseny. A négyállomásos Top Maraton Mountain Bike sorozat két futama után az összetettet a felnőttek hosszútávján a korábbi bajnok Buruczki Szilárd, a női középtávon a regnáló Dósa Eszter vezeti. Buruczki a román bajnok Joltvinschivel…
júl. 31
20:14
Videó: a csehek ellen főpróba, nyitott helyek a válogatottnál (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szeptember hatodikán sorsdöntő vb-seljtezőn lép pályára Románia ellen. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Egervári Sándor az NSO Tv-nek elmondta, még vannak kérdőjelek a csapat felállásával kapcsolatban.
júl. 31
20:16
Felkészülés: az Ajka legyőzte a Halit Szombathelyen (She)
Felkészülési mérkőzésen a másodosztályú Ajka labdarúgócsapata egygólos győzelmet aratott az élvonalbeli Haladás ellen, ráadásul Szombathelyen.
júl. 31
20:18
Felkészülés: 0-5-nél ébredt a Milan, a City döntős Münchenben (She)
A Manchester City 5–3-re legyőzte az AC Milant a Münchenben zajló négycsapatos nemzetközi felkészülési torna, az Audi-kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba, ahol a házigazda Bayern vagy a brazil Sao Paulo vár majd rá. A Man. City 5–0-ra is vezetett a mérkőzésen, és ugyan a milánóiak a szünetig felzárkóztak két gólra, a második játékrészben már nem született találat.
júl. 31
20:30
Videó: Dzeko zseniális gólja, Silva-kapáslövés, őrült 1. félidő (She)
A Manchester City 5–3-re legyőzte az AC Milant a Münchenben zajló négycsapatos nemzetközi felkészülési torna, az Audi-kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba, ahol a házigazda vagy a brazil Sao Paulo vár majd rá. A Man. City 5–0-ra is vezetett a mérkőzésen, és ugyan a milánóiak a szünetig felzárkóztak két gólra, a második játékrészben már nem született találat.
júl. 31
20:30
Sosem látott pénzek a nagyon kicsi focira (Behaviour)
A labdarúgás a világ első számú sportága, milliók szerelme, ám eközben idehaza a tehetségtelenség szinonimája, az ügyeskedők vadászterülete, s ma már a korrupció melegágya. Sikertelenség, bundabotrány, rekordidő alatt bekövetkezett nemzetközi kupabúcsú. S mégis, négy élvonalbeli együttes számára épül új stadion.
júl. 31
20:30
Cseh, Hosszú és Jakabos is döntőbe jutott szerdán (Agroinform)
Cseh László, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is döntőbe jutott a vizes vb úszóversenyeinek szerdai napján.
júl. 31
20:48
Női sakk Eb: Hoang győzelmével egyedüli éllovas (She)
Hoang Thanh Trang győzött, Papp Petra viszont kikapott szerdán a belgrádi női sakk Európa-bajnokság hetedik fordulójában.
júl. 31
20:48
Vizes vb - A szerdai úszódöntők eredményei (Behaviour)
Négy döntőt rendeztek a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek szerdai napján, melyen két dél-afrikai aranyérem is született.
júl. 31
20:48
Sírhatnak, akik nem fogadtak bevállalósan a City-Milanra - videó (Agroinform)
5-3-ra legyőzte a Milant a Manchester City a müncheni Allianz Arenában rendezett Audi Kupa első mérkőzésén.
júl. 31
20:50
U17: tíz emberrel kaptak ki a fiatalok Izraeltől (She)
Izrael elleni vereséggel kezdte meg szereplését a magyar U17-es labdarúgó-válogatott a Telkiben rendezett nemzetközi felkészülési tornán. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Tuboly Frigyes által irányított fiatalok ötven percig emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető kiállította a magyar kapust, Ipacs Pétert – olvasható az mlsz.hu-n.
júl. 31
21:06
BL: a Legia és a Maribor sem kapott ki idegenben (She)
A Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a szerdai játéknapon a ciprusi bajnok Apoel a szlovén bajnok Maribort, a norvég aranyérmes Molde a lengyel Legia Warszawát fogadta, és mindkét találkozó 1–1-es döntetlenre végződött.
júl. 31
21:24
Felkészülés: drezdai lecke a Hamburgnak, Megyeriék iksze (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dynamo Dresden felkészülési mérkőzésen négygólos győzelmet aratott a szintén német, de élvonalbeli Hamburg ellen. A győztes együttes a második félidő közepén döntötte el a találkozót, akkor kilenc perc alatt három gólt szerzett.
júl. 31
21:26
Videó: büntetők - Ancelottival és Kakával a kapuban (She)
Real Madrid immáron Los Angelesben készül az új idényre. Az egyik gyakorláson Carlo Ancelotti, a madridiak trénere bizonyára megunta, hogy csak vezényel a játékosoknak, ezért beszállt a játékosok közti büntetőpárbajba.

Keresés