2016. december 8. csütörtök

dec. 8
19:21
El: drámai Gent-siker, a Fiorentina és a Villarreal is folytatja (She)
A Sahtar Doneck százszázalékos teljesítménnyel jutott be az Európa-liga kieséses szakaszának első körébe. Hozzá hasonlóan csoportelső lett a Fiorentina és az Osmanlispor is. A továbbjutást a 94. percben kiharcoló Gent, a PAOK és a Villarreal is továbbjutott.
dec. 8
19:39
Videó: a 94. percben még kiesők voltak, majd meghúzta a váratlant (She)
A Gent labdarúgócsapata a Konyaspor legyőzésével és a Braga, Sahtar Doneck elleni vereségével továbbjutott az Európa-liga csoportköréből. A belgák a 94. percben a szenegáli Kalifa Coulibaly parádés találatával harcolták ki  továbbjutást.
dec. 8
19:41
PSG: Eto’o meglepő kijelentése az Ibra nélküli csapatról (She)
Eto’o érdekes véleményt fogalmazott meg, amikor összehasonlította a jelenlegi PSG-t a korábbival, amelyben még Zlatan Ibrahimovic is szerepelt.
dec. 8
19:57
Videó: hihetetlen! megismételte az MU ellen lőtt pompás gólját (She)
A Fenerbahce Moussa Sow góljával szerzett vezetést a Feyenoord otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában. A szenegáli csatárnak lassan védjegyévé válik az ollózós mozdulattal szerzett gól, ugyanis a Manchester Unitednek El-meccsen, míg a Rizespornak bajnokin lőtt hasonló találatot.
dec. 8
19:59
Férfi kézi NB I: Buday Dániel örülhetett az új edzők közül (She)
A szünetben még kétgólos hátrányban lévő Orosháza 30–26-ra győzött a Balmazújváros vendégeként a K&H férfi kézilabdaliga csütörtöki mérkőzésén.
dec. 8
20:01
Ökölvívás: Bacskai–Káté rangadó az ob elődöntőjében (She)
A címvédő Bacskai Balázs és a tízszeres bajnok Káté Gyula is megnyerte csütörtöki negyeddöntős mérkőzését a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon, így pénteken kettejük párharca igazi rangadót ígér a 69 kilogrammos kategóriában.
dec. 8
20:15
Haladás: újabb játékos szezonja ért véget sérülés miatt (She)
Rózsa Dánielre műtét és nagyjából féléves kényszerpihenő vár – adta hírül a Haladás labdarúgócsapatának honlapja.
dec. 8
20:17
Női kézi Eb: Pena a középdöntőbe vezette a spanyolokat (She)
A spanyol válogatott a szlovénok, a német pedig a lengyelek legyőzésével biztosította továbbjutását a női kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 8
20:19
El: köd miatt halasztottak el mérkőzést (She)
A labdarúgó Európa-liga hivatalos Twitter-oldalán olvasható információ szerint köd miatt elhalasztották a Sassuolo–Genk összecsapást.
dec. 8
20:33
Profi boksz: Chisora külön mérlegel, nem marad el a meccs (She)
Ahogy sejteni lehetett, nagy zűrt okozott Dereck Chisora Manchesterben szerdán, amikor a Dillian Whyte elleni szombati meccsét felvezető sajtótájékoztatón megpróbálta megdobni ellenfelét egy asztallal. A meccs törlése is szóba került.
dec. 8
20:35
Férfi röpi Challenge-kupa: kikapott a Kazincbarcika (She)
A Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán 3:0-ra kikapott a cseh Jihostroj Ceske Budejovice csapatától a férfi röplabda Challenge Kupa főtábláján az első forduló csütörtöki első mérkőzésén.
dec. 8
20:37
Férfi kézi: új, felvidéki edző irányítja a Mezőkövesdet (She)
Miként a Nemzeti Sport korábban jelezte, csütörtöktől új edző, a kassai Janó Pál irányítja a Mezőkövesd férfi kézilabdacsapatát.
dec. 8
21:09
El: a Manchester United és a Fenerbahce is továbbjutott (She)
Győzelmével a Manchester United és a Fenerbahce is továbbjutott a labdarúgó Európa-liga A-jelű csoportjából, kiesett a Zorja és a Feyenoord kettőse.
dec. 8
21:11
El: 0–2-ről állt fel, és lett csoportelső a Saint-Étienne (She)
A Saint-Étienne kétgólos hátrányból fordított a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, így a francia csapat végzett a C-csoport élén.
dec. 8
21:27
El: 0–2-ről állt fel, és lett csoportelső a Saint-Étienne (She)
A Saint-Étienne kétgólos hátrányból fordított a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, így a francia csapat végzett a C-csoport élén.
dec. 8
21:29
MLSZ: 140-re nőtt az A-, B- vagy C-licences női edzők száma (She)
Az év végére száznegyvenre nőtt az A-, B- vagy C-licences edzői képesítéssel rendelkező nők száma, és a közeljövőben még nagyobb számban szerezhetnek diplomát női hallgatók a Magyar Labdarúgó-szövetség edzőképzésében – adta hírül az MLSZ honlapja.
dec. 8
21:45
El: köd miatt halasztottak el mérkőzést, pénteken pótolják (She)
A labdarúgó Európa-liga hivatalos Twitter-oldalán olvasható információ szerint köd miatt elhalasztották a Sassuolo–Genk összecsapást.
dec. 8
21:47
Videó: golf hurrikánban, csúszos talajon – megőrültek? (She)
Már több mint ötmillióan nézték meg azt a videót, amelyen a Dude Perfect videósai a legextrémebb körülmények között próbálták ki a virtuális golfozást – ráadásul négy fal között...
dec. 8
22:03
Videó: a Roma-ultrák botrányosan viselkedtek Romániában (She)
Nem az olasz szurkolók illedelmes viselkedéséről szólt az Astra–AS Roma labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzés. A vendég drukkerek többek között a mérkőzés elején, a repülőtragédiában elhunyt Chapecoense-futballisták emlékére tartott egyperces gyászszünet alatt a Laziót szidták, az egyik szurkoló pedig megpróbált berohanni a pályára, de a rendezők gyorsan elkapták.
dec. 8
22:05
Birkózás: Lőrinczék csoportelsőként négy között a klub vk-n (She)
Mindhárom csoportmérkőzését megnyerte csütörtökön a Lőrincz-testvérek fémjelezte első számú magyar együttes, ezzel elődöntőbe jutott a kötöttfogású birkózók klubvilágkupáján a budapesti BOK (volt Syma) Csarnokban.
dec. 8
22:18
Rio 2016: doppingvétség miatt újabb érmeket vettek el (She)
Misa Alojan orosz ökölvívó és Gabriel Sincraian román súlyemelő doppingvétség miatt elveszítette az augusztusi, Rio de Janeiró-i olimpián nyert érmét.
dec. 8
22:36
BL: A Real Madrid ellen is van esélyünk – Wenger (She)
Bár valószínűségszámítások szerint nagy valószínűsége van annak, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid az Arsenallal találkozzon, Arsene Wenger, a londoni klub menedzsere nem aggódik, szerinte csapatának lenne esélye a BL-címvédő ellen.
dec. 8
23:12
El: 18 nemzet csapatai a 32 között – a mezőny és a program (She)
Bár még egy mérkőzés hátravan az Európa-liga csoportköréből, kialakult a kieséses szakasz első fordulójának 32 csapatos mezőnye. A Sassuolo–Genk találkozó (péntek, 12.30) csak arról dönt, hogy a Bilbao vagy a Genk kerül a csoportelsők kalapjába. A 32-es mezőnyben 18 ország csapatai szerepelnek, a legtöbbel Belgium, Spanyolország, Törökország és Oroszország.
dec. 8
23:14
El: Korhuttal a soraiban jutott tovább a Hapoel Beer-Seva (She)
A Korhut Mihályt a 77. percig soraiban tudó Hapoel Beer-Seva 1–1-es döntetlent játszott a Southampton otthonában, így az izraeli csapat jutott tovább másodikként a labdarúgó Európa-liga K-csoportjából.
dec. 8
23:30
Videó: „meglopták” a botrányosan viselkedő Roma-ultrákat (She)
Nem az olasz szurkolók illedelmes viselkedéséről szólt az Astra–AS Roma labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzés. A vendég drukkerek a mérkőzés elején, a repülőtragédiában elhunyt Chapecoense-futballisták emlékére tartott egyperces gyászszünet alatt a Laziót szidták, míg a románok egyik szurkolója váratlant húzott és megpróbálta ellopni az olaszok egyik drapériáját, de a rendezők gyorsan elkapták.

Keresés