2016. december 9. péntek

dec. 9
18:24
Női kézi Eb: Magyarország–Montenegró a középdöntőért – ÉLŐ! (She)
Két vereség után az utolsó szalmaszálat kell megragadnia a magyar női kézilabda-válogatottnak, ha tovább szeretne jutni a svédországi Európa-bajnokság csoportköréből. Ehhez alapesetben Montenegrót kellene legyőznünk legalább négy góllal (kezdés: 18.30, Tv: M4, élőben az NSO-n).
dec. 9
18:24
Úszó-vb: Nem kérdés, jön az újabb Hosszú-arany (Agroinform)
Szombat hajnalban ismét Hosszú Katinka lesz főszerepben, a magyar klasszis két döntőben áll rajtkőre.
dec. 9
18:42
Sílövészet: M. Fourcade tovább robog; Szőcs 100. a nőknél (She)
Martin Fourcade nyerte meg a férfi sílövők világkupaversenyét sprintben a szlovéniai Pokljukában. A francia a szakág mindkét eddigi viadalán győzött, így ebben és összesítésben is fölényesen vezet. A nőknél Laura Dahlmeier végzett az első helyen, Szőcs Emőke a 100. lett a 105 induló közül.
dec. 9
18:54
Közpénzen temetik el a balástyai feleséggyilkost (Behaviour)
A négy nő megöléséért életfogytiglanra ítélt férfinak egy élő rokona sincs.
dec. 9
19:00
Videó: elsült Dzsudzsák balja, gyönyörű gólt lőtt (She)
Dzsudzsák Balázs gólt szerzett az al-Ain ellen az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságában. Válogatott szélsőnk találatával vezetett az al-Vahda hazai pályán, de a vendégek egyenlítettek, a meccs 1–1-gyel ért véget.
dec. 9
20:09
Női kézilabda: Csodálatos feltámadás, továbbjutott a magyar válogatott (Agroinform)
Janurik fantasztikus kapusteljesítményének is hála a magyar válogatott hétgólos győzelmet aratott Montenegró ellen.
dec. 9
20:24
Női kézi Eb: Mörkék visszavágtak az olimpiai bajnoknak (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének záró fordulójában Románia 31–26-ra legyőzte Horvátországot, így utóbbi kiesett. A hatszoros Európa-bajnok Norvégia legyőzte az olimpiai bajnok Oroszországot. A mieink csoportjában a dánok a hajrában bedarálták Csehországot.
dec. 9
20:26
Férfi kézilabda NB I: sima szegedi siker Balatonfüreden (She)
A Szeged 12 góllal győzött Balatonfüreden a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén, így továbbra is hibátlan mérleggel áll a bajnokságban.
dec. 9
20:27
Nemzetközi foci: Megvillant Dzsudzsák balosa - videó (Agroinform)
Válogatott szélsőnk csodás gólt lőtt az al-Ain ellen az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságában.
dec. 9
20:42
Női kézi Eb: Már nincs veszítenivalónk, a célunkat elértük – Rasmussen (She)
Kim Rasmussen a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sportnak értékelte a Montenegró elleni sikert az Európa-bajnokságon.
dec. 9
20:44
Női kézi Eb: vasárnap Románia ellen kezdjük a középdöntőt (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Montenegró kiütésével bejutott a középdöntőbe. A mieink nem visznek pontot magukkal a következő körre, amelyben vasárnap a D-csoport 2. helyezettjével, Romániával kezdenek 18.30 órakor.
dec. 9
21:00
NS Hosszabbítás: Földi Imre, a kis nagy ember (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.
dec. 9
21:02
Jégkorong Mol Liga: 14 gólos meccsen győzött a címvédő (She)
A DVTK Jegesmedvék címvédő és listavezető csapata gólzáporos mérkőzésen 8–6-ra győzött a Debrecen vendégeként a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
dec. 9
21:04
Női kézi Eb: Az akarás minden nehézségen átbillentett minket – Janurik (She)
A szenzációsan, 59 százalékkal védő Janurik Kinga a Montenegró elleni diadal után elmondta, a védekezés volt a sikerünk kulcs. Az érdi kapus szerint a svédországi Európa-bajnokság középdöntőjében ránk váró újabb három mérkőzésen bármi megtörténhet.
dec. 9
21:15
Férfi röplabda NB I: kaposvári győzelem Szolnokon (She)
Az éllovas Kaposvár négy játszmában győzött Szolnokon a férfi röplabda NB I alapszakaszának pénteki mérkőzésén.
dec. 9
21:17
Ökölvívó ob: Bacskai legyőzte Kátét az elődöntőben (She)
A címvédő Bacskai Balázs egyhangú pontozással legyőzte a tízszeres bajnok Káté Gyulát a 69 kilogrammos kategória pénteki elődöntőjében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon.
dec. 9
21:33
UEFA: újabb részletek a Bajnokok Ligája átalakulásáról (She)
A 2018-tól megújuló Bajnokok Ligájában a jelenlegi 20.45-ös kezdési időpont helyett két idősávban, 19, illetve 21 órától játsszák a mérkőzéseket az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteki döntése értelmében.
dec. 9
21:35
Röplabda: bravúros nyíregyházi fordítás Újpesten (She)
Teljes fordulót, azaz öt mérkőzést játszottak le pénteken a női röplabda NB I alapszakaszában. A forduló rangadóján hiába nyerte meg az UTE az első játszmát, s hiába volt négy játszmalabdája is a másodikban, a Fatum Nyíregyháza innen fordítva nyerte meg a mérkőzést 3:1-re.
dec. 9
21:37
Ligue 1: Langék meccsét a köd miatt szombatra halasztották (She)
A sűrű köd okozta kedvezőtlen látási viszonyok miatt szombaton 14.30-ra halasztották az eredetileg péntek estére kiírt Dijon–Marseille mérkőzést a Ligue 1 17. fordulójából. Lang Ádám együttese a 15., a vendégcsapat a 10. helyen áll a bajnokságban.
dec. 9
21:51
Képek: a Playboy-modell így csábítaná Simeonét az Interhez (She)
A minap Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, egy nap valóban az Internazionale trénere lesz, azt azonban még nem tudja, mikor. A milánóiaknak drukkoló Playboy-modell, April Summers azonban megsürgetné egy kicsit a dolgot, s egy videóval és néhány képpel jelezte, ő már készen áll az argentin mester érkezésére.
dec. 9
21:53
EBEL: fantasztikus fordítás, Volán-siker az élcsapat ellen (She)
A Fehérvár AV 19 a második harmadban négygólos hátrányban volt, de képes volt talpra állni, és hosszabbítást követően 6–5-re legyőzte a tabella második helyén álló Linzet az osztrák profi jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján.
dec. 9
22:09
Ökölvívó ob: Bacskai legyőzte Kátét az elődöntőben (She)
A címvédő Bacskai Balázs egyhangú pontozással legyőzte a tízszeres bajnok Káté Gyulát a 69 kilogrammos kategória pénteki elődöntőjében a Gerevich Aladár Sportcsarnokban zajló 93. ökölvívó országos bajnokságon.
dec. 9
22:45
Videó: azonnal érteni fogja, mi a trükk az ollókirály interjújával (She)
A szenegáli csatárt az ollózós góljai miatt imádják a török csapat drukkerei, a klub pedig adja alájuk a lovat, amennyire csak lehet. Legutóbb különleges mezzel kedveskedtek a Moussa Sow-fanatikusoknak, míg most a klub hivatalos csatornája ezzel az interjúval tette tökéletessé a Fenerbahce-szurkolók napját.
dec. 9
22:47
Bundesliga: Husztiék nem bírtak Szalai csapatával (She)
Nem bírt egymással az Eintracht Frankfurt és vendége, a Hoffenheim: a két csapat péntek esti mérkőzése 0–0-ra végződött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában.
dec. 9
23:03
La Liga: a Málaga nem bírt otthon a kiesőjelölttel (She)
A Málaga hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Granadával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójának nyitó mérkőzésén.
dec. 9
23:18
Férfi kosár Euroliga: Hangáék 21 ponttal legyőzték a törököket (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia 73–52-re győzött a Darussafaka ellen a férfi kosárlabda Euroliga 11. fordulójában.
dec. 9
23:54
Szombati sportműsor: FTC–MTK örökrangadó; Hosszú újabb aranyra hajt (She)
A szokásos nagyüzem jön szombaton a sportvilágban. Angol bajnoki forduló, német Bundesliga, olasz Serie A a futballporondon. Medencébe csobbannak Hosszú Katinkáék a rövid pályás úszó-vb-n Windsorban.

Keresés