2017. január 20. péntek

jan. 20
16:03
Év sportolója: Király Gábor megkapta a díját – fotó (She)
Király Gábor az Instagramra feltöltött fotóval köszönte meg, hogy a Magyar Sportújságírók Szövetsége megválasztotta 2016 legjobb magyar labdarúgójának.
jan. 20
16:18
Öttusa: megválasztották az új szövetségi kapitányokat (She)
Martinek Jánost nevezték ki a felnőtt és junior férfi versenyzők, Kállai Ákost női öttusa-válogatott szövetségi kapitányává, az utánpótlást pedig Szloboda József irányítja a jövőben – adta hírül hivatalos közleményében a Magyar Öttusa Szövetség.
jan. 20
16:36
Kép: elkezdődött Nikolics amerikai kalandja, búcsú Varsótól (She)
Elérkezett az idő, Nikolics Nemanja elindult Chicagóba. Mint ismert, a magyar válogatott labdarúgó az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire-nél folytatja pályafutását.
jan. 20
16:38
Női röplabda Eb: elkészült a magyar csapat menetrendje (She)
Az Európai Röplabdaszövetség (CEV) elkészítette a szeptember-októberi női Európa-bajnokság pontos időrendjét, köztük a magyar válogatott programját is.
jan. 20
16:42
Német foci: Eszünkbe ne jusson a Bayern ellen fogadni (Agroinform)
Hiába masszív otthon a Freiburg, Ancelotti csapata más kategória. Négy hét szünet után újra pályán a Bundesliga-klubok.
jan. 20
17:12
Férfi kézi-vb: a szaúdi kapus páros lábbal csúszott a játékosra – videó (She)
A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon Szaúd-Arábia 26–25-re legyőzte Chilét a D-csoportban. A szaúdiak agresszív stílusban játszottak, hatszor kaptak kétperces kiállítást az első félidőben – egy ízben a veterán, 40 éves kapus, Manaf Szajed páros lábbal rácsúszott a chilei jobbszélsőre. Csoda, hogy nem lett súlyosabb baja.
jan. 20
17:14
Felkészülés: a Mezőkövesd négyet kapott Miriuta csapatától (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd első ciprusi felkészülési mérkőzésén 4–1-es vereséget szenvedett a Miriuta László által irányított kolozsvári CFR-től.
jan. 20
17:16
Férfi kézi-vb: hiába nyertek, a szaúdiak kapitánya kiborult (She)
Szaúd-Arábia egy góllal legyőzte Chilét a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének záró fordulójában, Nenad Kljaic, az ázsiai csapat horvát szövetségi kapitánya mégis nagyon mérgesen nyilatkozott.
jan. 20
17:30
Chelsea: Conte szerint nem kétséges Costa jövője (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere, Antonio Conte szerint Diego Costa nem távozik a londoniaktól a közeljövőben.
jan. 20
17:51
Magyar foci: Kubatov Gábor törvényt akar módosítani a játékvezetők miatt (Agroinform)
Kubatov Gábor országgyűlési képviselőként törvénymódosítási javaslatot nyújthat be.
jan. 20
18:06
DVSC: a kameruni csatár négy évre aláírt – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a próbajátékon megfelelő kameruni csatár, Justin Mengolo négyéves szerződést kötött a hajdúsági klubbal.
jan. 20
18:42
Légiósok: Szívesen játszanék még a Fradiban – Nagy Dominik (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa magyar válogatott játékosa, Nagy Dominik az Origónak adott terjedelmes interjújában beszélt döntésének okáról, valamint elárulta, hogy egy nap szívesen visszatérne a Ferencvároshoz.
jan. 20
18:45
CR7 nem tölti ki a szerződését a Real Madridnál? (Agroinform)
A spanyol Don Balon információi szerint hiába kötött novemberben újabb 5 évre szóló szerződést a Real Madrid Cristiano Ronaldóval, a portugál klasszis hamarabb távozhat Madridból. A lap arról ír, hogy 36 évesen valószínűleg már nem képviselne akkora értéket a pályán CR7, ám egy kínai csapat még így is biztosan rengeteg pénzt fizetne érte. A Don Balon szerint egy évnyi kínai tartózkodás után…
jan. 20
19:00
Felkészülés: Nagy Dominikot új poszton próbálták ki a Legiánál (She)
Nagy Dominik csapata, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a svájci Grasshoppersszel. A magyar futballista a második félidőt töltötte a pályán.
jan. 20
19:15
Afrika-kupa: ilyen sok gól még nem született egy napon (She)
Még nem volt gólokban ilyen gazdag játéknap az idei labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján: az esti mérkőzésen Marokkó 3–1-re legyőzte Togót, korábban a címvédő Elefántcsontpart 2–2-re végzett a Kongói DK-val. A torna eddigi góljainak több mint negyede e két meccsen született.
jan. 20
19:17
Liverpool: Klopp Mané és Szenegál jó formáján őrlődik (She)
Jürgen Klopp vegyes érzelmekkel figyeli Sadio Mané, a Liverpool szenegáli játékosa Afrika-kupán nyújtott jó teljesítményét. Egyrészt örül neki, másfelől legszívesebben „hátsón billentené” légiósát.
jan. 20
19:18
Spanyol Király Kupa: Most éri meg favorizálni a Barcelonát a Real Madrid ellenében! (Agroinform)
Habár a Blancók hátrányból indulnak a kupában, még így is remek oddsot kapunk a Barcelona sikerére.
jan. 20
19:33
Férfi kézi-vb: a németek az elsők, ha nem kapunk ki, a svédekkel játszunk (She)
A német kézilabda-válogatott végzett a franciaországi világbajnokság C-csoportjának élén, miután az utolsó fordulóban 28–21-re legyőzte Horvátországot. A D-csoportban Svédország 33–26-ra megverte Egyiptomot, vagyis ha a mieink nem kapnak ki Fehéroroszországtól, Svédországgal találkoznak a kieséses szakaszban. Ha kikapnak, a csoportelső Dánia lesz az ellenfél.
jan. 20
19:51
Női kézi NB I: a Győr a félidőben még hátrányban volt Siófokon (She)
A K&H női kézilabdaliga pénteki mérkőzésén a Győri Audi ETO KC idegenben 29–20-ra legyőzte a Siófokot. A házigazdák a szünetben még két góllal vezettek (14–12), ám a második félidőt 17–6-ra Görbicz Anitáék nyerték meg.
jan. 20
19:53
Vívás: derékfájdalmai miatt továbbra sem edz Imre Géza (She)
Imre Géza olimpiai ezüstérmes, világbajnok párbajtőröző elképzelhetőnek tartja, hogy deréksérülése eldönti azt a kérdést: folytatja-e a pályafutását.
jan. 20
20:27
Férfi kézi-vb: Fehéroroszország–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A csoportkör utolsó fordulóját rendezik meg a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az „életéért küzdő” Fehéroroszország ellen vívhatja ki a csoport harmadik helyét, ehhez legalább döntetlenre van szükség. Kövesse nyomon a mérkőzést élő közvetítésünk segítségével!
jan. 20
20:45
NS Hosszabbítás: Nycke Groot, a legvidámabb vesztes (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.
jan. 20
20:47
Milan: Angliából érkezett spanyol támadó kölcsönbe – érkezett? (She)
A Milan bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönvette az Evertontól a spanyol Gerard Deulofeut, de a liverpooli klubnál erről egyelőre nem tudnak.
jan. 20
20:49
Liverpool: Steven Gerrard állást kapott a klubnál – hivatalos (She)
Steven Gerrard visszatért a Liverpoolhoz! A korábbi klasszis labdarúgó februárban átveszi a klub egyik korosztályos csapatának az irányítását – jelentette be az egyesület hivatalos honlapján.
jan. 20
21:03
Női röplabda NB I: az MTK kétszettes hátrányból nyert (She)
A címvédő és százszázalékos teljesítménnyel listavezető Békéscsaba három szettben nyert a TFSE ellen pénteken a női röplabda NB I-ben. Az MTK Budapest kétszettes hátrányból fordítva nyert az UTE ellen.
jan. 20
21:21
Férfi kézi-vb: két klubnak is 11 nyolcaddöntőse van (She)
A Paris Saint-Germain és a Barcelona csapatát egyformán 11 játékos képviseli a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében különböző válogatottakban.
jan. 20
21:23
Mol Liga: 3–0-ról kapott ki a Fehérvár; 9 Fradi-, 6 Újpest-gól (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki rangadóján az Újpest 6–2-re legyőzte a Corona Brasov gárdáját, a Ferencváros gálázott a Dunarea Galati ellen, a Fehérvári Titánoknak viszont a háromgólos előny is kevés volt.
jan. 20
21:39
Hertha: nagyra tartják, hogy Dárdai beismerte tévedését (She)
Közeleg az idei első bajnoki, a berlini sajtó egyre intenzívebben foglalkozik a Herthával – a Berliner Kurier például arról írt pénteken, hogy Dárdai Pál vezetőedző sportszerűen beismerte: elsőre rosszul ítélte meg csapata egyik labdarúgóját, Marvin Plattenhardtot, aki időközben alapjátékosává vált.
jan. 20
21:57
EBEL: háromgólos grazi zakóval indult a középszakasz (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának első fordulójában a Graz otthon 5–2-re legyőzte a Fehérvár AV 19-et.
jan. 20
22:15
Légiósok: egyre lejjebb csúszik a tabellán Bese csapata (She)
Nem szakadt meg a rossz sorozat: Bese Barnabás csapata, a Le Havre hazai pályán 2–1-re kikapott a Gazélec Ajacciótól a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) pénteki játéknapján.
jan. 20
22:17
NB II: Szűcs Mihály Nyíregyházán lesz sportigazgató (She)
Nyártól a Nyíregyháza sportigazgatója lesz Szűcs Mihály, miután márciusban öt év után elhagyja a Soroksárt, amelynél klubigazgatóként dolgozott.
jan. 20
22:33
Férfi kézi-vb: kikaptunk, az olimpiai bajnok ellen folytatjuk (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–25-re kikapott Fehéroroszországtól a franciaországi világbajnokság csoportzáróján, így negyedikként zárva az olimpiai bajnok Dánia ellen folytatja a kieséses szakaszban.
jan. 20
22:35
Bundesliga: Lewandowski 91. perces góljával fordított a Bayern (She)
Bár a negyedik percben hátrányba került, Robert Lewandowski duplájával fordított Freiburgban a Bundesliga élén álló Bayern München a Bundesliga első 2017-es mérkőzésén, így hat pontra növelte előnyét a tabellán.
jan. 20
22:51
Férfi kézi-vb: „Lehet esélyünk a dánok ellen” – Császár bizakodó (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–25-re kikapott Fehéroroszországtól a franciaországi világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így negyedikként zárva az olimpiai bajnok Dánia ellen folytatja az egyenes kieséses szakaszban. Császár Gábor, a mieink irányítója bizakodóan nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak.
jan. 20
23:09
Férfi kézi-vb: vasárnap 16 órakor játszunk – a további menetrend (She)
Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 27–25-re kikapott Fehéroroszországtól, így csoportja negyedik helyén végezve az olimpiai bajnok Dániát kapta a nyolcaddöntőben. A mieink 16 órakor lépnek pályára, és ha sikerülne nyerniük, a Norvégia–Macedónia győztese várna rájuk.
jan. 20
23:11
Ligue 1: kőzáporral fogadták Balotelliéket Korzikán (She)
Ráadásul győzniük sem sikerült: az OGC Nice csak 1–1-es döntetlenre volt képes a bennmaradásért harcoló Bastia otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 21. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
jan. 20
23:13
La Liga: egy lövés, egy gól – így kell ezt csinálni (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójának nyitó mérkőzésén az utolsó negyedórában emberhátrányban küzdő Las Palmas hazai pályán 1–1-re végzett a sorozatban harmadik döntetlenjét elkönyvelő Deportivo La Corunával.
jan. 20
23:45
Férfi kézi-vb: Sabaté elárulta a vereség okát (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–25-re kikapott Fehéroroszországtól a franciaországi világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így negyedikként zárva az olimpiai bajnok Dánia ellen folytatja az egyenes kieséses szakaszban. A mieink szövetségi kapitánya, Xavier Sabaté szerint a támadójátékban volt nagy különbség a két csapat között.

Keresés