2017. február 23. csütörtök

febr. 23
20:09
Tenisz: Dodin nem szereti a hosszú labdameneteket (She)
A francia Océane Dodin épp ezen a héten érte el legjobb világranglista-helyezését, a 63. helyen jegyzik a női teniszezők között. A 20 éves tehetség a budapesti WTA-tornán eddig két győzelmet aratott nagyszerű, látványos játékkal, az elsőt éppen Gálfi Dalma ellen. Pénteken Babos Tímea lesz az ellenfele a negyeddöntőben.
febr. 23
20:27
Tenisz: Babosék 6:2, 6:0-ra nyertek a negyeddöntőben (She)
A Babos Tímea, Lucie Safárová kettős 6:2, 6:0-ra győzött a Buka Ágnes, Stollár Fanny duó ellen a budapesti női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjében.
febr. 23
21:03
FTC: A hazai pálya mellettünk szól, nyerni akarunk – Gera (She)
A Videoton elleni szombati rangadót megelőző sajtótájékoztatón a Ferencváros labdarúgócsapatának edzője, Thomas Doll, valamint az együttes középpályása, Gera Zoltán latolgatta az esélyeseket.
febr. 23
21:05
El: kiesett a Zenit, a Legia és az Athletic Bilbao is (She)
Csütörtökön eldől, ki jut a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa-ligában: a kora esti mérkőzésen kiderült, hogy például a Zenit és az Athletic Bilbao nem, ráadásul Korhut Mihály és Nagy Dominik csapata is kiesett, azaz nem lesz már magyar labdarúgó a sorozat tavaszi folytatásában.
febr. 23
21:27
Elfogyott a türelem: kirúgták az angol bajnok edzőjét (Agroinform)
Kilenc hónappal a bajnoki címet követően a Leicester City csütörtök este hivatalosan is megvált Claudio Ranieritől. Mint ismert, a Rókák pocsékul szerepelnek a bajnokságban és az olasz mesternek annak ellenére sem volt maradása, hogy a City biztató eredményt ért el a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az első mérkőzésen Sevillában.  A Leicester legközelebb hétfőn játszik, Vardyék ekkor a…
febr. 23
22:15
Darts PL: Van Gerwen és Lewis parádés meccset játszott egymással (She)
Szenzációs mérkőzésen döntetlenre végzett egymással a világbajnok Michael van Gerwen és Adrian Lewis a Premier League negyedik állomásán, Brightonban.
febr. 23
22:17
Videó: Vestergaard luftja vicces volt, Alli belépője kevésbé (She)
Jannik Vestergaard, a Mönchengladbach labdarúgócsapatának védője mókás (persze nem az edzője számára) bakival ajándékozott gólt a Fiorentinának az Európa-liga mai játéknapján. A Tottenhamet erősítő Dele Alli belépője már nem volt annyira vicces a Gent ellen, ki is állították az angol játékost.
febr. 23
23:09
El: nagyon kitolt magával a Fiorentina és a Tottenham is (She)
Csütörtökön eldőlt, ki jut a legjobb 16 közé a labdarúgó Európa-ligában: az esti mérkőzésen nagy meglepetésre búcsúzott a Fiorentina és a Tottenham is, újabb gólparádét rendezett a Lyon, míg a Genk és a Gent mellett továbblépett a Mönchengladbach is.
febr. 23
23:33
Darts: A döntetlenek éjszakája, négy meccsen sem avattak győztest (Agroinform)
Érdekes eredményeket hozott a negyedik forduló, Michael van Gerwen, Gary Anderson és Phil Taylor sem tudott győzni.
febr. 23
23:45
NS: Hazudjon a tabella! – Doll; Olimpia – hogyan tovább? – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés