2019. március 6. szerda

márc. 6
14:51
Real Madrid: súlyos Vinícius Jr. sérülése, vége az idényének? (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint az is elképzelhető, hogy véget ért az idény a Real Madrid támadója, Vinícius Júnior számára.
márc. 6
14:54
Új a szerep, de a lendület még a régi (Azenpenzem)
A párbajtőrvívás riói egyéni olimpiai bajnoknője lassan újrakezdi a kis időre felfüggesztett mozgást, gyógytornázik, és — ha már nem vív — megtanul angolul.
márc. 6
14:54
Csikócsapattal megy Páriszba a Man Utd (HírTV)
A Roma előnye megtartásáért utazik a Portóhoz.
márc. 6
15:00
Csikócsapattal megy Párizsba a Man Utd (HírTV)
A Roma előnye megtartásáért utazik a Portóhoz.
márc. 6
15:06
Csikócsapattal a Man Utd a PSG ellen (HírTV)
A Roma előnye megtartásáért utazik a Portóhoz.
márc. 6
15:12
Véget ért az Ajax ellen megsérülő Vinícius Jr. szezonja (m4sport.hu)
A brazil támadó könnyek között hagyta el a pályát az Ajax elleni visszavágón.
márc. 6
15:15
Újpest: hosszabbított a klub a vezetőedzővel és stábjával (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapjának közleménye szerint a klub ma meghosszabbította az együttműködést vezetőedzőjével, Nebojsa Vignjeviccsel, Nebojsa Jandrics másodedzővel és Milos Bogicseviccsel, a csapat erőnléti trénerével.
márc. 6
15:21
Labdarúgás: a Puskás U19-esei legyőzték a Real fiataljait (She)
A Puskás Akadémia U19-es együttese legyőzte a Raúl irányította Real Madrid korosztályos gárdáját a királyiak valdebebasi edzőközpontjában. Mónos Tamás tanítványai Skribek Alen tizenegyesből szerzett találatával 1−0-s sikert arattak a két csapat hagyományos, évente megrendezett felkészülési találkozóján.
márc. 6
15:23
Női labdarúgó-vb: együtt pályázna a két Korea a 2023-as tornára (She)
Közös pályázatot nyújthat be a szomszédos Észak-Koreával a 2023-as női labdarúgó-világbajnokság megrendezésére a Koreai Köztársaság.
márc. 6
15:30
Főnöke szerint Magnussen még bajnok is lehet (m4sport.hu)
Nem fognak az útjába állni, ha egy élcsapat hívja.
márc. 6
15:32
Az Újpest meghosszabbította Nebojsa Vignjevics szerződését (m4sport.hu)
A szerb mester Európáról és bajnoki címről álmodik.
márc. 6
15:33
BL: keményen odaszúrt Courtois-nak egy Real-szurkoló (She)
Képzeljük magunkat egy pillanatra a Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois helyébe. 2018 nyarán hosszas huzavona után végül távozott a Chelsea-től, hogy Madridban gyermekei közelében lehessen. A Realba igazolásának hírét sem a londoni kékek, sem korábbi klubja, az Atlético Madrid szimpatizánsai nem fogadták kitörő örömmel, erre a BL-kiesés után a kir
márc. 6
15:35
Anglia: 36 millió fontos veszteséget termelt az Aston Villa (She)
Az angol másodosztályú (Championship) Aston Villa adózás előtti 36.1 millió fontos veszteséget termelt a 2017–2018-as idényben. A birminghami együttesnél ez több mint 21 milliós növekedést jelentett az eggyel korábbi szezonhoz képest – írja a BBC.
márc. 6
15:37
Férfi kézi Eb: itt épülhet fel az új budapesti csarnok (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra tervezett új budapesti multifunkcionális csarnok a népligeti buszpályaudvar mögött, a volt laktanya területén épülhet fel.
márc. 6
15:39
Férfi kézi BL: megvannak a Veszprém és a Szeged mérkőzéseinek időpontjai (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém a Sporting CP-vel mérkőzik meg a legjobb nyolc közé jutásért. Mostanra hivatalossá vált, hogy az első találkozót március 24-én, vasárnap rendezik Portugáliában, míg a visszavágót március 30-án, szombaton tartják – utóbbit a Veszprém Arénában.
márc. 6
15:42
Észak- és Dél-Korea közösen pályázik a foci-vb-re (ATV)
Igaz, a nőire.
márc. 6
15:51
Real: Pérez már egyeztetett Zidane-nal a visszatérésről – lapértesülés (She)
A spanyol Marca a La Sexta tévécsatornára hivatkozva írja: Florentino Pérez Zinédine Zidane-nal egyeztetett arról, hogy a francia újra vegye át a Real Madrid irányítását. A TV úgy tudja, Santiago Solari már a soron következő, Real Valladolid elleni bajnokin sem lesz ott, még a héten menesztik állásából, miután együttese hazai pályán 4–1-re kikapott
márc. 6
15:54
Ramos döntésébe tört bele a Real Madrid bicskája? (m4sport.hu)
Mi szerepe van a vereségben a Real-legendának?
márc. 6
15:57
Sosem adja fel – ezúttal a szerb Zidane varázsolt a Bernabéuban (She)
Dusan Tadics elképesztő idényt fut, szenzációs játékára pedig kedden azok is felkaphatták a fejüket, akik az évad során kevés Ajax-meccset láttak. A magyar határ mellett született szerb középpályás a nyáron a Premier League-et elhagyva igazolt Hollandiába, ahol valósággal újjászületett – a Real Madrid elleni remeklésével pedig a tekintélyes L’Équip
márc. 6
16:15
Solskjaer kifogná a vitorlából a párizsi szelet (Infostart)
Párizsban nyolc ifistával próbálkozik a Manchester United kétgólos hátrányból fordítani, a Róma pedig fennmaradna az európai futballtérképen. Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők, szerda.
márc. 6
16:15
Real Madrid: ezzel a videóval köszönti 117. születésnapját a klub (She)
1902-ben, azaz pontosan 117 évvel ezelőtt ezen a napon alapították meg a Real Madridot. A születésnap nem sikerült túl jól, hiszen a spanyol klub kedd este kiesett a Bajnokok Ligájából. Az Ajax elleni 4–1-es vereség után egy nappal a madridiak egy videóval köszöntötték fel saját magukat a Facebookon. A videóban többek között Puskás Ferenc, Zinédine
márc. 6
16:18
Bottas mérnökfronton is tiszta lappal kezd (m4sport.hu)
Két új szakember dolgozik majd mellette.
márc. 6
16:27
NB I: letartóztatták a Honvéd volt tulajdonosát – sajtóhír (She)
Milliárdos költségvetési csalással gyanúsítja az egyik legnagyobb magyar húsipari cég, a Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosát, Piero Pinit és két társát a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatósága – számolt be róla a PestiSrácok.hu. A portál értesülései szerint korábban a Budapest Honvéd FC tulajdonosaként is ismertté vált vállalkozót m
márc. 6
16:30
Hosszú Katinka: Örülök, hogy vége, ezt a meccset Shane nyerte (BorsOnline)
Hosszú Katinka terjedelmes interjút adott a 24.hu-nak, amelyben rendbe tette az elmúlt másfél év pletykáit. A háromszoros olimpiai bajnok azt is elárulta, mi az igazság a válásával kapcsolatban. Beavatott a Duna Arénával kötött szerződéseinek a részleteibe, és beszélt az új edzőjével, Petrov Árpáddal folytatott közös munkáról.
márc. 6
16:33
NB I: őrizetbe vették a Honvéd volt tulajdonosát – sajtóhír (She)
Milliárdos költségvetési csalással gyanúsítja az egyik legnagyobb magyar húsipari cég, a Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosát, Piero Pinit és két társát a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatósága – számolt be róla a PestiSrácok.hu. A portál értesülései szerint korábban a Budapest Honvéd FC tulajdonosaként is ismertté vált vállalkozót m
márc. 6
16:35
BL: Ramosról dokumentumfilmet forgattak a visszavágón (She)
A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos saját dokumentumfilm-sorozatának egyik részét forgatta le kedden az Ajax elleni Bajnokok Ligája-meccs alatt a Santiago Bernabéu Stadion VIP-páholyában – írja a Marca.
márc. 6
16:36
Az új budapesti sportcsarnok a népligeti buszpályaudvar mögött, a volt laktanya területén épülhet (444.hu)
A 2022-es magyar-szlovák kézilabda-Eb-re tervezik.
márc. 6
16:37
NB II: a Dorog kiütötte a Budaörsöt, gólzáporos meccsen nyert a Soroksár (She)
Mind a négy kora délutáni mérkőzés hazai győzelemmel zárult a labdarúgó NB II 27. fordulójában. A Dorog simán, három góllal verte a Magyar Kupában menetelő Budaörsöt, a Soroksárnak sem jelentett gondot a kiesőjelölt Mosonmagyaróvárt legyőzése. Újra nyert a Vác, a Tiszakécske pedig a sereghajtó Monor ellen megszakította kilenc meccsen át tartó nyere
márc. 6
16:39
szenzációs passz az Ajax fiatal középpályásától (She)
Úgy tűnik, az utánpótlással továbbra sincs gond a Real Madridot kiejtő Ajaxnál: az amszterdamiak csupán 15 éves középpályása, a török állampolgársággal is bíró holland utánpótlás-válogatott Naci Ünüvar egészen szenzációs passzal hozta ziccerbe a társát a Feyenoord elleni meccsen.
márc. 6
16:39
szenzációs passz az Ajax fiatal középpályásától (She)
Úgy tűnik, az utánpótlással továbbra sincs gond a BL-címvédő Real Madridot kiejtő Ajaxnál: az amszterdamiak csupán 15 éves középpályása, a török állampolgársággal is bíró holland utánpótlás-válogatott Naci Ünüvar egészen szenzációs passzal hozta ziccerbe a társát a Feyenoord elleni ütközeten.
márc. 6
16:42
Ezért a 19 éves Matthijs de Ligt az Ajax csapatkapitánya (m4sport.hu)
Már 17 évesen úgy kommunikált a szurkolókkal, ahogy idősebb játékosok is csak nagyon kevesen.
márc. 6
16:51
óriási ünneplést csapott a pályán a volt Real-csatár (She)
Mint ismert, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az Ajax 4–1-es vereséget mért a címvédő Real Madridra, így 5–3-as összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé. A spanyol csapat korábbi csatára, Klaas-Jan Huntelaar ugyan egy percet sem játszott a párharc során, a lefújást követő ünneplésből azonban alaposan kivette a részét: a Santiago
márc. 6
17:00
A Real Madrid botrányos szezonjának feltételezhető gyökere (m4sport.hu)
Viharfelhők a Bernabéu felett, amelyekből a villám most csapott le, de már régóta ott tornyosulnak a klub környékén.
márc. 6
17:03
NFL: hosszabbított Winston testőre; Weddle távozik (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers három évvel meghosszabbította támadófalembere, Donovan Smith szerződését.
márc. 6
17:09
Eldőlt Nebojsa Vignjevic jövője (Infostart)
Céljairól is beszélt a tréner. Az Újpest jelenleg a harmadik helyen áll az OTP Bank Ligában.
márc. 6
17:09
PL: a fürdőszobában barikádozta el magát Rodgers családja, míg kirabolták őket (She)
Az elmúlt hónapokban több futballista otthonát is kirabolták Európa-szerte. Ezúttal a Leicester City élére kinevezett Brendan Rodgers skóciai lakására csaptak le ismeretlen tettesek. Nagy különbség azonban, hogy az északír menedzser családtagjai otthon tartózkodtak – a glasgow-i rendőrség információi szerint szerencsére nem esett bajuk.
márc. 6
17:21
Haladás: Halmositól 15 hónapra elvették a jogosítványát (She)
Tizenöt hónapra elvették Halmosi Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korábbi csapatkapitánya jogosítványát. A nyugat.hu a Szombathelyi Törvényszékre hivatkozva azt írta, Halmosit tavaly szeptemberben ittas vezetésen érték, az akkori eljárás zárult le a jogerős ítélettel.
márc. 6
17:24
Lukaku vállán a góllövés terhe (Azenpenzem)
Általános nézet szerint a párizsiak 2-0-s idegenbeli győzelmével a PSG—Manchester United párharc lefutott a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntői közül.
márc. 6
17:24
Pérez visszacsábítaná Zidane-t Madridba? (m4sport.hu)
A klub elnöke nem sokáig várt a BL-búcsú után.
márc. 6
17:33
Megvannak a kézis BL rájátszás időpontjai (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szerdán nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája-rájátszás első fordulójának pontos időrendjét.
márc. 6
17:42
NB I-es vándormadarat igazolt a középpályára a Kisvárda (m4sport.hu)
A kameruni ősszel 13 bajnokin játszott a Mezőkövesdben.
márc. 6
17:45
FFT: a futballvilág legőrültebb gólörömei (She)
Az olasz Mario Balotelli gólöröme mérföldkőnek számított a Marseille–Saint-Étienne francia bajnokin, mikor a pályáról élőben jelentkezett be az Instagramra. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összegyűjtötte a futballtörténelem legfurcsább gólörömeit.
márc. 6
17:54
Megvan a Szeged és a Veszprém BL-meccsének pontos időpontja (m4sport.hu)
Mindkét magyar csapat idegenben kezd.
márc. 6
17:54
Krízis Madridban: széthullik a Real (BorsOnline)
A Real Madrid BL-kiesése után végképp nem a pályán, hanem a klubházban zajlanak majd az igazán érdekes és fontos események.
márc. 6
18:06
Már idén pluszpont járhat a leggyorsabb körért (m4sport.hu)
Az utolsó pillanatban változnak a szabályok?
márc. 6
18:15
Real: Iscónál betelt a pohár, faképnél hagyta a csapatot – sajtóhír (She)
Miután megtudta, hogy nem került be Santiago Solari 18 fős meccskeretébe az Ajax elleni Bajnokok Ligája-párharc visszavágóján, azonnal elviharzott a valdebebasi edzőközpontból Isco, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol középpályása, aki így értelemszerűen a Santiago Bernabéu Stadionba tartó csapatbuszra sem szállt fel – írja a Marca.
márc. 6
18:33
Csupasport: Inverse Everest – magyarok a világ mélyén (She)
Ismeretterjesztő film készült a 2016-os, négytagú expedíció kalandjairól a Kaukázusban, ahol a világ legmélyebb barlangjáról elsőként dokumentáltak nem mindennapi fotókat vállalkozásukról.
márc. 6
18:35
Amiért érdemes futballt nézni: nagy pillanatok tökéletesen megörökítve (She)
„A labdarúgás művészet, önmagunk kifejezésének csodálatos lehetősége” – mondta nekem a minap egy főként gyerekekkel foglalkozó futballedző. Sok minden megfordul eme mondat hallatán a korunk magyar labdarúgásán szocializálódó ember fejében, ám az igazság ott van a sorok között. Lehet szeretni és nem szeretni a sportágat (mindkettőre ad okot), d
márc. 6
18:37
Real: a fogadóirodáknál Mourinho a legesélyesebb a kispadra (She)
A fogadóirodák szerint minden bizonnyal edzőváltásra kerül sor a Real Madrid labdarúgócsapatánál, és visszatér a kispadra a portugál José Mourinho.
márc. 6
18:45
Tenisz: Murray az év második felére tervezi a visszatérését (She)
Andy Murray várhatóan az év második felében visszatér a profi teniszhez azután, hogy január végén másodszor is megműtötték a csípőjét.

Keresés