2020. június 26. péntek

jún. 26
13:11
Kevin még nem kergette el a betörőket, amikor a Pool legutóbb aranyérmes lett (She)
Mint ismert, a Liverpool FC fennállása első Premier League-aranyérmét szerezte meg, miután a Manchester City kikapott a Chelsea vendégeként, s így már a matematikai esélye is elszállt a címvédésre. A Pool 30 év után lett ismét bajnok, úgyhogy kitekintettünk, mi történt a világban 1990-ben.
jún. 26
13:27
Babos Timi aggódik, súlyos döntést mérlegel (Ripost)
Elvileg augusztusban folytatódna a nemzetközi teniszidény.
jún. 26
13:29
Már a DVD is elavult, Liverpoolban ősidők óta vártak a bajnoki címre (Ripost)
Harminc évet vártak Liverpoolban a futballcsapat újabb bajnoki címére.
jún. 26
13:42
Nem lesz Fury-Tyson meccs (BorsOnline)
A WBC-szervezetnél világbajnok brit Tyson Fury nem bokszol az ex-világbajnok amerikai M
jún. 26
13:51
Zte: Novothny is kiszemelt és Fehérvárról is igazolhatnak (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ZTE labdarúgócsapata, amely már korábban biztosította NB I-es tagságát a következő idényre, a napokban megkezdte a tárgyalásokat a kulcsemberek megtartásáról, illetve további erősítésekről.
jún. 26
13:57
Ftc: poszter a bajnokcsapatról az NS-ben és az NSO-n (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számában posztert találhat az NB I bajnokcsapatáról, a Ferencvárosról. Olvasóink a posztert a SPORTFIVE Hungary, a Groupama Aréna üzemeltetője és az FTC labdarúgócsapatának marketing ügynöksége jóvoltából vehetik a kezükbe, illetve tölthetik le honlapunkról.
jún. 26
13:59
Pool: ők öten éltek az előző bajnoki cím megszerzésekor (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City csütörtöki veresége egyben azt is jelentette, hogy a Liverpool harminc év után ismét bajnoki címet ünnepelhet. Megnéztük, kik azok a játékosok, akik még nem éltek akkor, amikor az 1989–1990-es idényben végzett a tabella élén a csapat.
jún. 26
14:03
Tenisz: jövő áprilisban lesz a budapesti FED-kupa-döntő (She)
Jövő áprilisban, de a 2020-ban kvalifikált 12 csapattal és azonos csoportbeosztás mellett tartják meg a 2020 áprilisára tervezett budapesti FED-kupa-döntőt – számolt be az esemény szervezőbizottsága.
jún. 26
14:05
Kézilabda: a Szeged elnöke regionális ligában gondolkodik (She)
„Szerintem a koronavírus-járvány okozta kihagyás miatt, biztosan gyengülni fog a magyar bajnokság színvonala” – mondta el Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A klubvezető beszélt a játékosok vírushelyzet alatti fizetéscsökkentéséről és arról is, hogy szerinte érdemes lenne létrehozni egy regionális
jún. 26
14:12
Révész Máriusz: Az olaszok felajánlották a jövő májusi Nagy Rajt-rendezést (HírTV)
Az olasz szervezők elméletben felajánlották azt, hogy Magyarország 2021 májusában megrendezhetné a Giro Nagy Rajtját.
jún. 26
14:15
A Liverpool immár nemcsak Európa, Anglia legjobbja is (Infostart)
Harminc év után ünnepel bajnoki címet a Liverpool FC, a mostanit megelőzően legutóbb akkor végzett az angol élvonal legjobbjaként, amikor itthon megalakult az első szabad választások utáni Országgyűlés. A mostani kulcsjátékosok közül Milner, Lallana és a horvát Lovren kivételével mindenki később született.
jún. 26
14:21
Nem tudtak megállapodni, elmarad a nagy összecsapás a ringben (Infostart)
A WBC-szervezetnél világbajnok brit Tyson Fury nem bokszol az ex-világbajnok amerikai Mike Tysonnal.
jún. 26
14:27
Légiósok: Kecskés Ákost beválasztották a forduló csapatába (She)
Kecskés Ákost beválasztotta a svájci Blic a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának álomcsapatába.
jún. 26
14:33
Hollandia: szívműtét vár a volt magyar szövetségi kapitányra (She)
A csakfoci.hu a De Telegraaf cikkére hivatkozva számolt be a hírről, pénteken szívműtéten esik át Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A Hollandiával játékosként Európa-bajnoki címet nyert szakember operációjának elmondása szerint nincs köze fivére, Ronald Koeman májusi rosszullétéhez és műtétjéhez.
jún. 26
14:45
Atlétika: újabb két törlés és egy halasztás a Gyémánt Ligában (She)
A koronavírus-járvány miatt ismét módosult a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) legrangosabb egynapos versenysorozatának, a Gyémánt Ligának a menetrendje: törölték a párizsi és a eugene-i viadalt.
jún. 26
14:51
Jócskán elhalasztották a Fed-kupa budapesti döntőjét (Infostart)
A tenisz Fed-kupa budapesti döntőjének szervezői pénteken bejelentették, hogy az eseményt idén már nem rendezik meg, az új időpont 2021. április 13-18.
jún. 26
14:51
Milyen biztosítást kössön egy (amatőr) sportoló? (She)
Ha egy sportbaleset következtében keresőképtelenné válna, melyik térítés jönne jobban: az 50.000 vagy az 500 000 forintos? Ekkora különbségek lehetnek ugyanis az összegek között attól függően, hogy milyen biztosítást kötünk sportolóként. (X)
jún. 26
14:57
Afrika-kupa: a koronavírus miatt elhalaszthatják a jövő évi tornát (She)
A januári Afrika-kupa elhalasztása is terítékre kerülhet a kontinentális szövetség (CAF) vezetőségének jövő heti ülésén.
jún. 26
15:03
Giro: az olaszok felajánlották a jövő májusi Nagy Rajt-rendezést (She)
Az olasz szervezők felajánlották, hogy a Giro dItalia országúti kerékpáros körverseny idén májusra tervezett és a koronavírus-járvány miatt elmaradt Nagy Rajtját jövő májusban rendezzék Magyarországon – mondta Révész Máriusz.
jún. 26
15:15
Ftc: Cél a BL-csoportkör, de ahhoz szerencse is kell (She)
A már bajnok Ferencváros a labdarúgó NB I utolsó fordulója előtt tartott évadzáró sajtótájékoztatót, melyen ott volt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál is, aki már a nyári célokról, a játékoskeretben várható mozgásokról is beszélt.
jún. 26
15:21
A hivatásod volt az életed – Koncz György kollégánktól búcsúzunk (She)
Életének 56. évében péntek hajnalban elhunyt Koncz György, a Nemzeti Sport fotórovatának munkatársa. Kollégánktól Bobory Balázs nekrológjával búcsúzunk.
jún. 26
15:23
Illés Akadémia: Szarka Zoltán nevét mostantól utca viseli (She)
Az Illés Sport Alapítvány kuratóriumi elnöke, Kóbor László, valamint Illés Béla akadémiaigazgató azzal a javaslattal élt Szombathely önkormányzatának közgyűlése felé, hogy az akadémiára vezető utcát Szarka Zoltánról nevezze el. A testület egyhangú szavazással elfogadta a javaslatot – számolt be róla az Illés Akadémia honlapja.
jún. 26
15:33
Komoly döntés született, törölték a budapesti csúcseseményt (Ripost)
A női kézilabda BL négyes döntőjét eredetileg május 8-9-én rendezték volna Budapesten, a járvány miatt halasztották szeptemberre.
jún. 26
15:39
Kosárlabda: Hanga Ádám rápihenhetett a spanyol bajnokság elődöntőjére (She)
Hanga Ádám távollétében az addig százszázalékos Barcelona kikapott utolsó, tét nélküli csoportmérkőzésén a spanyol kosárlabda-bajnokság valenciai végjátékában.
jún. 26
15:41
micsoda mozdulatok! Klopp is táncra perdült a PL-győzelem után (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City tegnapi, Cheslea elleni vereségével biztossá vált a Liverpool bajnoki címe az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A liverpooli csapat csütörtök este együtt nézte a meccset, majd miután biztossá vált története első Premier Legue-győzelme, alaposan meg is ünnepelte azt. Még a német sikered
jún. 26
15:45
Tenisz: a Davis-kupa döntőjét sem rendezik meg 2020-ban (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) pénteki döntése értelmében elmarad a Davis-kupa madridi, novemberi döntője, amelybe a magyar válogatott is bejutott.
jún. 26
15:57
PL: legkorábban és mégis legkésőbb lett bajnok a Pool – Klopp többszörösen is első! (She)
A Manchester City Chelsea elleni vereségével eldőlt, a Liverpool a 2019–2020-as Premier League-idény bajnoka. Ennek apropóján összegyűjtöttünk néhány statisztikai érdekességet.
jún. 26
16:03
Lesen vagyunk: Német király Angliában (She)
Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egy hallgatói kérésnek eleget téve először Ralf Rangnick és a Milan várható házasságát boncolgatta, majd kitért az Arsenal „hosszabbítási hullámára”, amelynek nem minden szurkoló örült. Természetesen szóba került a legsikeresebb külföldön dolgozó német edző, Jürgen Klopp és a Liverpool ba
jún. 26
16:03
Törölték a budapesti BL-döntőt (Behaviour)
Nem rendezi meg idén az Európai Kézilabda-szövetség
jún. 26
16:09
Szabadidősport: rendkívüli Országfutás jövő péntekig (She)
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel a futók versenyéhségének kielégítésére rendkívüli eseményt hoztak létre Országfutás 11.5 elnevezéssel.
jún. 26
16:21
Megható interjú a 19 éves Benedek Tiborral (Infostart)
Előkerült a 47 évesen, hosszú betegség után elhunyt Benedek Tiborról egy csaknem harmincéves tévéfelvétel, akkor, mikor már tehetséges, sőt válogatott játékos volt, de még nem volt se olimpiai, se világ-, se Európa-bajnok. Csak egy tehetséges és szerény 19 éves vízilabdázó.
jún. 26
16:36
Új otthonba költözik a Fradi, itt játssza nyártól a hazai meccseit (Ripost)
A Ferencváros férfi jégkorongcsapata új csarnokba költözik a következő idénytől.
jún. 26
16:51
NB I: Gheorghe Grozav a Dvtk játékosa (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online korábbi információja, Diósgyőrben folytatja a pályafutását Gheorghe Grozav – számolt be a dvtk.eu. A miskolci klub azt nem közölte, hogy a Kisvárdáról idény közben fegyelmi okokból kitett támadó hány évre szóló szerződést írt alá.
jún. 26
16:53
NB I: az Mlsz kijelölte az utolsó forduló játékvezetőit (She)
Az MLSZ kijelölte a játékvezetőket a labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójának szombati mérkőzéseire.
jún. 26
17:03
A magyarok is szomorkodnak - elmarad a madridi döntő (Infostart)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) pénteki döntése értelmében elmarad a Davis-kupa madridi, novemberi döntője, amelybe a magyar válogatott is bejutott.
jún. 26
17:03
Babos Tímea: a legnagyobb inspirációt a családom jelenti (Demokrata)
Babos Tímeának a női teniszversenyeket szervező WTA továbbított honlapján rajongói kérdéseket.
jún. 26
17:09
This Means Mór – Egy futballfüggő naplójából (She)
Gazdag József Bródy Sándor-díjas, Feleki László-díjas és Móricz Zsigmond-ösztöndíjas újságíró az „Egy futballfüggő naplójából” című blog korábbi Facebook-oldalán a Liverpool labdarúgócsapata bajnoki címének kapcsán egy levelet osztott meg az olvasókkal.
jún. 26
17:21
Klopp: megszabadultam a nehéz hátizsáktól (Infostart)
Jürgen Klopp a bajnoki címnyerés után több angol orgánumnak is nyilatkozott. Ezekből válogattunk.
jún. 26
17:39
Valakinek búcsúznia kell az NB I-ből: megszólalt a szakértő (Ripost)
Jön az OTP Bank Liga 33., azaz a zárófordulója, mely előtt az m4sport.hu Tippelde című sorozatában Bikfalvi Tamás, a Petőfi Rádió műsorvezetője próbálta pontosabban megtippelni a szombati eredményeket Bozsik Péternél, az M4 Sport állandó szakértőjénél.
jún. 26
17:45
Tenisz: Ivanisevic koronavírustesztje is pozitív az Adria Tour után (She)
Goran Ivanisevic koronavírustesztje is pozitív lett a férfi teniszezők meghívásos Adria Tour-sorozatának zárai (Zadar) versenye után, amelyen többen, így a világelső főszervező Novak Djokovics is megfertőződött.
jún. 26
17:51
F1: Eszetlenség lenne Ricciardót hátráltatni (She)
A Renault csapatfőnöke, Cyril Abiteboul szerint nem lenne értelme Esteban Ocont favorizálni az F1-es idény során, hiszen a végén távozó Daniel Ricciardo az információk ellenére sem tudna érdemben segíteni jövő évi csapatának.
jún. 26
17:57
NB II: visszavonult az előző idény legidősebb gólszerzője (She)
Befejezte hosszú labdarúgó-pályafutását Sitku Illés. A 42 esztendős támadó rengeteg hazai csapatban megfordult, légióskodott Törökországban, bemutatkozott a magyar válogatottban, az utóbbi öt évben pedig az NB II-es Dorogban szerepelt. A futballtól és a dorogiaktól nem szakad el, a továbbiakban a klub sportigazgatója lesz – számolt be róla a Komáro
jún. 26
18:03
Uefa: a svájci ügyészség újra kivizsgálja Michel Platini ügyét (She)
A svájci ügyészség hivatalosan is gyanúsítottnak nevezte, és újabb nyomozást indított Michel Platinivel, a franciák háromszoros aranylabdás, Európa-bajnok labdarúgójával, a sportág európai szövetségének (UEFA) volt elnökével szemben.
jún. 26
18:15
Inter: 40 millióért szerződtethetik Hakimit (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter 40 millió euróért átigazolná Asraf Hakimit, akinek kétéves kölcsönszerződése a nyáron lejár a Borussia Dortmundnál – írja a Football Italia.
jún. 26
18:15
Újra nyomoz Platini ellen a svájci ügyészség (Behaviour)
A hatóság hivatalosan is gyanúsítottnak nevezte az UEFA volt elnökét.
jún. 26
18:33
Tökéletes szimbiózis: így rakta össze Klopp és stábja a bajnok Liverpoolt (She)
A Liverpool 2019–2020-as, harminc év várakozás után megszerzett bajnoki címe nemcsak a játékosok és a közvetlen edzői stáb, hanem a teljes klubszervezet óriási sikere. Ahogy a szakvezető Jürgen Klopp mondta, ebben a gépezetben minden és mindenki a helyén van a tulajdonosi víziótól a szurkolókig – ezt a tökéletes(nek tűnő) szimbiózisban működő „vörö
jún. 26
18:39
F1: az Alfa Romeo októberig nem jelenti be a jövő évi párosát (She)
Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frédéric Vasseur bízik a jelenlegi pilótapárosában, Kimi Räikkönenben és Antonio Giovinazziban, s nem fogja elsietni a jövő évi felállás kijelölését.
jún. 26
18:51
NB II: hat távozó Siófokon, Gál István marad a vezetőedző (She)
Gál István marad a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok vezetőedzője, míg a keretből hatan biztosan távoznak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.
jún. 26
19:03
NL: megvan a program, négy magyar meccs időpontja is módosult (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken kihirdette a Nemzetek Ligája módosított programját, amelyben a magyar válogatott négy mérkőzésének dátuma is módosult.
jún. 26
19:09
Csupasport: tényleg, milyen magas a Mount Everest? (She)
A Föld legmagasabb hegye, a Mount Everest magasságát a második világháború óta többször is lemérték. Mivel eltérő adatok születtek, egy kínai expedíció idén újra próbálkozott.

Keresés