2020. június 27. szombat

jún. 27
15:35
Bundesliga: Augsburg–RB Leipzig élőben az NSO-n! (She)
Véget ér a német labdarúgó Bundesliga 2019–2020-as idénye, az utolsó fordulóban az Augsburg az RB Leipzig csapatát fogadja. Gulácsi Péter nincs a lipcsei meccskeretben, az utolsó találkozóra Yvon Mvogo kapta meg a lehetőséget a kapuban, míg Willi Orbán a kispadon. Ha az RBL győzni tud, biztos bronzérmes. Tartsanak velünk, kövessék a találkozót az N
jún. 27
15:37
PL: a Wolves nyert a szomszédban és tovább harcol a BL-ért (She)
A Wolverhampton idegenben 1–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén, ezzel jelen állás szerint az 5. a tabellán és csak két pont választja el a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik pozíciótól. Az Aston Villa maradt az utolsó előtti, 19. helyen...
jún. 27
16:06
Így vall Benedek Tiborról a tanítványa: Zokszó nélkül fogadtam a tanácsát (BorsOnline)
Meghívót kapott a vízilabda-válogatott keretébe az UVSE kapusa, Bisztritsányi Dávid
jún. 27
16:09
Ökölvívás: Povetkin és Whyte augusztus 22-én küzdhet meg egymással (She)
Alekszandr Povetkin és Dillian Whyte augusztus 22-én küzdhet meg egymással egy profi ökölvívó-sorozat lezárásaként.
jún. 27
16:21
La Liga: a Bilbao megint megverte otthon a Mallorcát (She)
Az Athletic Bilbao 3–1-re legyőzte hazai pályán a kieső helyen lévő Mallorcát a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 32. fordulójában szombaton.
jún. 27
16:27
Salzburg: menedzsere szerint Szoboszlai 20 milliónál is többet ér (She)
Esterházy Mátyás menedzser szerint a Red Bull Salzburgot erősítő válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik jelenlegi piaci értéke 20 millió euró (7.1 milliárd forint) fölött van.
jún. 27
16:45
Komoly elismerés, a legjobbak közé választották a magyar sztársportolót (Ripost)
Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdacsapatának klasszisa remek szezont fut.
jún. 27
17:03
Marseille: Payet hosszabbított, a fizetése csökken (She)
A francia válogatott Dimitri Payet két évvel, 2024-ig meghosszabbította szerződését az Olympique Marseille labdarúgócsapatánál, s abba is beleegyezett, hogy a következő szezonban ötven százalékkal kevesebb fizetést kapjon.
jún. 27
17:06
Elképesztő, sokmilliárdos összeget érhet már Szoboszlai Dominik a futballpiacon (SzMo)
A Salzburgot erősítő magyar válogatott labdarúgó az utóbbi hetek jó teljesítményének köszönhetően a becsült értékénél jóval drágábban kelhet majd el, ha klubot vált.
jún. 27
17:15
Újra focizhat Ronaldinho, a rövid távú cél azonban egyelőre az, hogy kijusson a házi őrizetből (Behaviour)
A világklasszist Maradona csalogathatja vissza a pályára.
jún. 27
17:21
félpályáról emelt gólt a Zte játékosa a Fehérvár ellen (She)
Kovács Dániel, a Mol Fehérvár FC kapusa az első bajnokiját játszotta a labdarúgó NB I-ben, Babati Benjamin, a ZTE középpályása pedig nem akárhogy avatta fel! A zalaegerszegiek játékosa a félpályáról emelt gólt a 26 éves kapusnak! Érdekesség, hogy Kovács Dániel a 2015–2016-os idényben az akkor az NB II-ben szereplő ZTE kapusa volt, s csapattársa vol
jún. 27
17:23
NB I: Diósgyőr–Kisvárda – élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 27
17:25
NB I: Félpályás bombával döntetlenezett a Vidivel a ZTE (She)
Hodzic korai találatára Babati válaszolt egy hatalmas góllal, így nem bírtak egymással a dunántúli csapatok, amelyek kifejezetten lendületes és izgalmas meccset játszottak egymással.
jún. 27
17:27
Nem bírt a Debrecen a Pakssal, kiesett a Loki az NB I-ből (She)
A Debrecen hihetetlenül izgalmas végjátékban 1–1-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így a Loki búcsúzik az első osztálytól, a tolnai együttes pedig megőrizte élvonalbeli tagságát. Az utolsó pillanatokban egy debreceni lövés a gólvonalra pattant le, nem sok hiányzott ahhoz, hogy hazai győzelem szülessen, bár a
jún. 27
17:33
NB I: minden meccset lefújtak – kiesett a Dvsc (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójában szombat délután, a DVSC hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal és miután a Kisvárda győzött Diósgyőrben, kiesett a Debrecen.
jún. 27
17:33
Babatinak sikerült, ami Pelének nem (Infostart)
Valójában tét nélküli, de látványos mérkőzésen 1-1-es döntetlennel kezdte az OTP Bank Liga 2019–2020-as idényének utolsó fordulóját a ZTE és a MOL Fehérvár.
jún. 27
17:35
Újpest: látványos örömfoci a végére, öt góllal (She)
Az Újpest még kieshetett volna az utolsó fordulóban a Kaposvár ellen, de a lila-fehérek öt góllal küldték haza a vendégeket, és nemhogy bennmaradtak, hanem egyenesen a tabella hatodik helyére ugrottak!
jún. 27
17:39
Centiken múlt, de a Debrecen búcsúzik az NB I-től (Infostart)
Három párhuzamos mérkőzésen eldől, melyik csapat esik ki az OTP Bank Ligából a Kaposvári Rákócziból a 2019–2020-as idényben. A kezdés előtti állás: Újpest 40, Paks 40, Kisvárda 39, DVSC 38.
jún. 27
17:39
Bundesliga: Kramaric „kivégezte” a BVB-t, osztályozós a Werder (She)
Véget ért a német labdarúgó Bundesliga 2019–2020-as idénye. A bajnok Bayern München a Wolfsburg ellen is nyerni tudott, az ezüstérmes Dortmund súlyos vereséget szenvedett a mesternégyest elérő Andrej Kramaric vezette Hoffenheimtól, az RB Leipzig (sem Gulácsi Péter, sem Willi Orbán nem játszott) augsburgi győzelmével bebiztosította bronzérmét. A hár
jún. 27
17:45
Bundesliga: osztályozós a Werder, Kramaric „kivégezte” a BVB-t (She)
Véget ért a német labdarúgó Bundesliga 2019–2020-as idénye. A bajnok Bayern München a Wolfsburg ellen is nyerni tudott, az ezüstérmes Dortmund súlyos vereséget szenvedett a mesternégyest elérő Andrej Kramaric vezette Hoffenheimtól, az RB Leipzig (sem Gulácsi Péter, sem Willi Orbán nem játszott) augsburgi győzelmével biztosította bronzérmét. A három
jún. 27
17:51
NB I: a bentmaradás mellett a 6. hely is tétje a 17.30-kor kezdődő meccseknek (She)
A 17 óra 30 perckor kezdődő három NB I-es mérkőzésnek, a DVSC–Paks, a DVTK–Kisvárda és az Újpest–Kaposvár találkozónak nemcsak a bentmaradás a tétje, hanem a 6. hely is. Délután a ZTE döntetlent játszott a Fehérvárral (1–1), így jelenleg 43 ponttal áll a 6. pozícióban. Az egerszegieket győzelmével a DVTK (41 pont), az Újpest FC (40 pont) és a Paks
jún. 27
17:53
Hollandia: Robben egy év kihagyás után visszatér – ifjúkori klubjába igazolt! (She)
Szenzációs hírt közölt a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában (Eredivisie) szereplő Groningen szombat délután a hivatalos honlapján: a visszavonulását tavaly bejelentő Arjen Robben újra aktivizálja magát, és a következő idényben a groningeniek sorait erősíti.
jún. 27
18:03
Harmadik helyen zárt az RB Leipzig, Lewandowski a gólkirály (Infostart)
Beejeződött a német Bundesliga 1 2019–2020-as idénye. Az RB Leipzig – ezúttal magyar játékosai nélkül – 2-1-re nyert Augsburgban, s harmadik lett.
jún. 27
18:03
Kevin De Bruyne és Thibaut Courtois is búcsúzott Tőzsér Dánieltől (She)
A labdarúgó NB I záró fordulójában a Debrecen–Paks kiesésről döntő találkozó előtt két világsztár, egyben korábbi csapattárs, Kevin de Bruyne és Thibaut Courtois búcsúztatta a Nagyerdei Stadion óriáskivetítőjén a Loki visszavonuló csapatkapitányát, Tőzsér Dánielt.
jún. 27
18:09
Gyász: elhunyt a korábbi jugoszláv szövetségi kapitány (She)
Hetvenöt éves korában elhunyt a szerb Ilija Petkovics, aki korábban a jugoszláv, valamint a szerb-montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozott.
jún. 27
18:27
Real: Biztosan nem leszek húsz évig edző (She)
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának francia szakvezetője biztos abban, hogy edzőként nem tölt el majd húsz évet a sportágban.
jún. 27
18:51
Ftc: megszerezték Zubkovot a Sahtartól (She)
A Ferencváros egyévnyi kölcsönjáték után megvásárolta Olekszandr Zubkov játékjogát a Sahtar Donecktől – adta hírül szombat kora este hivatalos honlapján az FTC.
jún. 27
18:57
Liga 1: Sepsi Osk–Viitorul Constanta élőben az NSO-n! (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának 6. fordulójában a Sepsi OSK a Viitorul Constantát fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 27
19:03
La Liga: Suárez duplázott, de már öt éve nyeretlen Vigóban a Barca (She)
Luis Suárez duplázott, de az FC Barcelona csak 2–2-es döntetlent játszott Vigóban a Celta vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 32. fordulójában, így a Real Madrid vasárnap az Espanyol esetleges legyőzésével két ponttal megléphet a katalánoktól a tabella élén.
jún. 27
19:15
Hiába Suárez duplája, nem nyert a Barcelona (Infostart)
Luis Suárez ugyan két gólt szerzett Vigóban, a Celta ellen, de a Barcleona nem tudott nyerni. Celta Vigo–Barcelona 2-2
jún. 27
19:15
Zte: a volt újpesti középpályás az első szerzemény (She)
A ZTE labdarúgócsapata a Mol Fehérvár elleni bajnoki mérkőzés közben jelentette be, hogy szerződtette a korábban Újpesten futballozó montenegrói középpályást, Bojan Szankovicsot.
jún. 27
19:27
NB I: öt góllal győzve maradt az élvonalban az Újpest, sőt... (She)
Az Újpest még kieshetett volna az utolsó fordulóban a Kaposvár ellen, de a lila-fehérek öt góllal küldték haza a vendégeket, és nemhogy bennmaradtak, hanem egyenesen a tabella hatodik helyére ugrottak!
jún. 27
19:29
NB I: döntetlenre végzett a Debrecen a Pakssal, kiesett a Loki (She)
A Debrecen 1–1-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így a Loki búcsúzik az első osztálytól.
jún. 27
19:39
NB I: Diósgyőrben győzött a Kisvárda, és bent maradt (She)
Két góllal győzött a Kisvárda a Diósgyőr ellenfeleként a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így eldőlt, hogy jövőre is az első osztályban szerepelhet.
jún. 27
19:48
Kiesett a Debrecen, a pályára rohanó, feldühödött szurkolók lerángatták a mezt a játékosokról (444.hu)
Az elmúlt 20 év legeredményesebb csapata búcsúzott az NBI-től.
jún. 27
19:51
Serie A: két büntetővel állt fel a Genoa a sereghajtó ellen (She)
Fordulatos mérkőzésen győzte le a Cagliari 4–2-re vendégét, a Torinót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójának szombati játéknapján. Korábban a Brescia és a Genoa csatája 2–2-re végződött.
jún. 27
19:54
De Bruyne és Courtois sem segített, 27 év után esett ki a Loki az NB I-ből (Ripost)
A Kaposvár mellett a Debrecen esett ki a labdarúgó NB I-ből.
jún. 27
19:57
Fordított a Puskás a Honvéd ellen – dobogós lett a Felcsút (She)
Hamar megszerezte a vezetést a Pancho Arénában a Honvéd az NB I 33. fordulójában, de Nagy Zsolt kiegyenlített még az első félidőben, a folytatásban pedig Slagveer góljával fordítottak a házigazdák.
jún. 27
19:59
Egy pontot elhozott a Dinamo Zagreb otthonából az Osijek (She)
Dinamo Zagreb–NK Osijek mérkőzést rendeztek Zágrábban a horvát bajnokság 31. fordulójában. A hazai csapat utcahosszal vezet, már bajnok, ezért nem is nagyon erőltette meg magát. Más kérdés, hogy az eszékiek így sem tudtak nyerni, mert a lehetőségeiket sorra elpuskázták. Így a forduló után a negyedik helyen állnak, de nagyon sűrű a mezőny.
jún. 27
20:03
NB I: jelen állás szerint a Puskás Akadémia a bronzérmes (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójának utolsó két mérkőzésén, a Puskás Akadémia–Budapest Honvéd és a Ferencváros–Mezőkövesd meccsen eldől, melyik csapat lesz a bronzérmes. Kövesse velünk az eredmények alakulását.
jún. 27
20:09
Zubkov játékjogát végleg megszerezte a Ferencváros (Infostart)
Ebben a szezonban még kölcsönjátékos volt.
jún. 27
20:09
A Ferencváros győzelemmel hangolt az éremátadásra (She)
A Ferencváros a Mezőkövesd legyőzésével hangolt az utolsó bajnokit követő éremátadásra, a vendégek a vereséggel minden reményüket elveszítették a bronzéremre, amely végül a Puskás Akadémiáé lett.
jún. 27
20:15
Dvsc: így szedték le a szurkolók a játékosokról a mezt (She)
Mint beszámoltunk róla, nem tudta legyőzni a Paksot a labdarúgó NB I utolsó fordulójában a Debreceni VSC, így a debreceniek kiestek a másodosztályba. A mérkőzés után a hazai szurkolók a pályára rontottak, és számon kérték a futballistákat, valamint levetették velük a mezeket.
jún. 27
20:18
Kiesett a Debrecen: letépték a játékosokról a mezt a dühös Loki-szurkolók, rohamrendőrök intézkedtek (BorsOnline)
Botrányba fulladt a Debrecen kiesése, a dühös szurkolók a pályára rohanva szó szerint letépték a mezt a focistákról.
jún. 27
20:33
Fft: mi lett az angolok aranygenerációjával? (She)
A legígéretesebb angol játékosok alkotta válogatottól egy évtizeden át várták, hogy trófeát hozzon haza, de sorra kudarcot vallott. Bemutatjuk a labdarúgók útját, amit heves médiaérdeklődés, hamis sejkek és szédítő nők kísértek.
jún. 27
20:33
Kiesett a Debrecen az NB I-ből, rohamrendőrök vetettek véget a botránynak (Behaviour)
Csak döntetlenre futotta a DVSC-nek a Paks ellen, a szurkolók dühükben a játékosokról akarták lerángatni a mezüket.
jún. 27
20:39
Ajánló: milyen pluszt adhat egy jó futóedző? (She)
Edzéstervek segítségével bárkiből válhat még jobb futó, de a folyamat csak akkor látványos, ha olyan edző segíti a munkát, aki szakmailag kompetens, és folyamatosan reagál tanítványai teljesítményére.
jún. 27
20:42
Debreceni focidráma: A szurkolók játékosokat akartak verni, kiesett a DVSC (HírTV)
Óriási drámát és botrányt hozott a labdarúgó NB I-ben a Debrecen-Paks mérkőzés.
jún. 27
20:51
Férfi vízi: kikapott, de a Ksi nyerte az osztályozót (She)
A KSI játszhat a következő idényben a férfi vízilabda ob I-ben, miután szombaton 10–9-re kikapott ugyan a Nagykanizsától, de a részvételért rendezett párharcban 20–19-re jobbnak bizonyult.
jún. 27
20:57
Súlyos baleset, motoros ütötte el a világsztár sportoló (Ripost)
Egy kilométerre az otthonától történt a baleset.

Keresés